| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 10:57 | |
| Everleigh - Tänud. Ja loodame. Sest tegelikult nende viiekümne osaga sain ma aasta ja paar päeva peale kirjeldatud. Ma küll ei tea, millise tempoga järgmine aasta täpselt läheb, kuid.... Arvata võib, et kokku kusagil saja osa kanti saategi. *tahab hästi tubli kirjutaja olla ja sõrmedel lennata lasta enne, kui elu jälle liiga kiireks läheb* Herbts - Muidugi tunneb! See tunne pole enam lihtsalt see, mis ta kunagi oli. Nagu Sanna/Kaari ütles: ta on avastanud uusi võimalusi. Või uusi võimalikke suundi. Mõte on avardunud. shine - Vist ei ole, kuigi Markkuse fännid tunduvad vähemuses olevat. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:16 | |
| Et nad kõik sul pead ei saaks sellise asja eest peast hammustada? | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:20 | |
| Aga Mike on maitsev, eksole? | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:27 | |
| Selge! Siis sööb järgmises osas üks kannibal Mike'i ära! Problem solved. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:32 | |
| | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:35 | |
| Ei Markkust ei söö keegi. Mike'i jah. Hoopis Sanna ja Markkus saavad õnnelikuks. | |
|
| |
| |
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:41 | |
| Ee..ma ei unista,ma tean,et Sanna ja Markkus saavad õnnelikuks. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:41 | |
| *naerab* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:45 | |
| Sille??
Kust shine seda teab??
Miks sa talle selliseid asju lubad ja räägid, ah? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:47 | |
| Äi ole mina kellelegi midagi lubanud ega rääkinud. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 11:54 | |
| Seda küsi temalt. | |
|
| |
| |
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 12:27 | |
| Sanna/Kaari armastab Mike'i. Kui enne oli ta mingi OMGMIKEOMGOMGOMG, siis nüüd on ta lihtsalt rahulik, harjunud sellega, et keegi niivõrd võrratu inimene olemas on. Enne oli Sanna/Kaari armunud, nüüd armastab teda. ;D Meeldivamalt ma seda käitumist endale seletada ei osanud. | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 12:32 | |
| Agh, ma ei te mida arvata
Tahaks, et see ilmutis, mis Kaaril oli oli Markkus, aga...
Ja kui ajamasin valmis saab? Then it gets complicated
Nii tore, et sa ikka edasi kirjutad! Ja palun uut! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 12:33 | |
| Nii tore, et te arutlete! Ehk enne mu magamaminekut... (Mis ei tähenda tingimata tänase kuupäeva sees, aga öösel äkki. ) | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 12:41 | |
| *pomiseb midagi nina alla: ütle veel mõni sõnakõlks... xD* | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 20:34 | |
| Ma lähen nüüd melonit sööma. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:42). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 21:07 | |
| SAY WHAT!?!?! Sa teed nalja või? O.o Ta lõikas juhtmed läbi! On ta püsti hulluks läinud? :O Ah, for God's sakes, Kaari!
Oeh, uut! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|