| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 22:22 | |
| *ohkab* Nii... Siin on osa (kuigi ma pole kahjuks kuigi rahul ja tavaliselt võtaksin ma teistel sellise jutu eest pea maha ), kuna homme te uut osa kohe kindlasti ei saa - mu vanaisadel on sünnipäev. Pidupidupidu. Ja siis reedel... on ehk aega. Ja laupäeval on ka vaikus, sest on moeP.A.R.K ja keegi läheb sinna oma pinginaabrile (mis kõlab nii valesti, sest tglt on ta ju sõbranna) kaasa elama. Ja siis tuleb Saaremaalt üks tüdruk ka mulle külla selleks, et saaks MoeP.A.R.Kile minna. Nii et hommikust õhtuni kinni. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:41). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/3/2012, 13:41 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/3/2012, 14:46 | |
| Kaari veel ei ole kuna at on väike ja elab tartus aga sanna on. Mis võib mind tagasi küsimuse juurde et kui ta praegu subtleb sannaga siis ei tohi ta kaariga kohtuda. Mis aga tähendab et ta ei kohtu ka sannaga kuna sanna on tuleviku kaari. If you know what I mean | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/3/2012, 15:44 | |
| Ja ma lootsin, et See paneb Kaarile aru pähe! Aga ei, muidugi mitte. Ta ei saa ka siis aru, mis toimub, kui see talle näkku karjub. Tead, ma arvan, et ma saan isegi väikese vahega hakkama. Sa oled viimasel ajal nii palju nii pikki ja häid osi üles pannud | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/3/2012, 15:57 | |
| Loore ajab alati selle asja minu jaoks ka segaseks. xD Või noh, ma ise tean endiselt, mis värk on, aga ma ei saa aru, mida paganat ta siis lõpuks mult teada tahab. Mulle meeldib, et te olete hakanud praegust ja tuleviku Mike'i võrdlema ja üritate asja ajajoonele saada ja arutate. Ja vahega saab hakkama? Tore! ...vist. xD | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/3/2012, 18:10 | |
| Ma ei saa aru kuidas see tuleviku asi töötab. Kuna ta muudab oma minevikku minevik on tavaliselt enne tulevikku ja need on sõltuvad. ja ta muudab oma minevikku...ehk siis tal ei saa tulla see tulevik, mis tal oli | |
|
| |
| |
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/3/2012, 22:53 | |
| AGa kui tal ei ole seda tulevikku siis ta ju ei lähe ka minevikku:D | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/3/2012, 20:04 | |
| (Ma mainin igaks juhuks ära, et ma olen 39 leheküljel seda kirjutades. ) Mulle meeldib Markkus. On alati meeldinud. Ja Sanna on loll, et talle järgi ei jooksnud. Kõik inimesed on lollid, kes järgi ei lähe sellistes olukordades. Mida see uhkus annab sulle? Saad öelda, et sa ei jookse kellelgi sabas? Palju õnne, lõpetad üksinda ka sellisel juhul. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/3/2012, 20:05 | |
| - Griffu. kirjutas:
- Sina, Nässu, mine tuttu, et sa oleksid hommikul puhanud. Seejärel mine kooli, otsi üles Puder (Puder, pft, misasja, ta on Pätu) ja ütle talle, et Nublu igatseb ja armastab teda ja et ta võiks oma lubadusi pidada ka. Ja siis tule koju ja vorbi uus osa, mis on Goldwin+Sannat täis. Selle jutu pealkiri on Mike Goldwin ja siin on Markkust paaaaaaaaaaaaaaaaaalju rohkem. Nii ei tohi!
O.O SILLE, MIKS SA SEDA KOHTA MULLE EI EDASTANUD, KUS TA ÜTLES, ET TA MIND ARMASTAB?!?!?!?!?!?! | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/3/2012, 20:12 | |
| Ja Loorel on õigus.
Kui Sanna näiteks praegu Kaariga tutvuks siis oleks perses. Hell, kui ta KAspariga tutvuks, siis oleks perses. See muudaks drastiliselt mineviku kulgu, mis viiks arvatavasti selleni, et Kaari poleks ajamasinasse hüpanud.
Ja ma tahtsin veel seda öelda, et ma lugesin mingi viis korda seda lõiku eelmisest osast, kus Sanna rääkis, kuidas ta Markusse kaisus nuttis ja kutt teda lohutas kuigi ei teadnud veel mille eest. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/3/2012, 20:34 | |
| Caring*, Everleigh. Su signas. Täiega häirib. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/3/2012, 11:56 | |
| *naerab* Seda küll, et ma ei taha, et keegi minus pettuks. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 00:44 | |
| Nonii. Ma vist ehmatasin mõned vahepeal ära (hiljutiste avastuste valguses), kuid... ma otsustasin kõigele vaatamata Mike Goldwini edasi siia üles panna. Osalt sellepärast, et olen praegu natukene maha rahunenud ja osalt selle pärast, et... ma ei teagi. Mulle meeldib seda lugu kirjutada ja ma tahan seda jagada ja ma tean, et teie tahate seda ka lugeda. Ja kui keegi siis tõmbabki pätsa selle? Siis ei muuda see fakti, et mina autor olen. Ja meie siin teame seda. Mike Goldwin on lihtsalt minu SEE lugu. Kuid piisab nüüd sellest kurjast jutust, mida me niigi kõik oleme arvatavasti jälginud ja arvamust avaldanud ja niisama vihased olnud. MG-l on ju JUUBEL! Sest see siin on juba tervelt VIIEKÜMNES OSA! Ma olen seda lugu kirjutanud 6 kuud ja 2 päeva (seda konkreetset siin. MG kui lugu ise on neli aastat vanem). Mu Wordi dokument ütleb, et selles failis on 75115 sõna. Aitäh nendele, kes mind tagant utsitasid! Aitäh nendele, kes seda lugu lugenud on! Aitäh teile, kes te mu arvutit taga igatse(site)! Aitäh meeleolumuusika saatjatele! Aitäh kommenteerijatele! Ehk teisisõnu... AITÄH TEILE KÕIGILE!Ja ma loodan, et see osa meeldib. :) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:41). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 01:03 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 01:05 | |
| Jaaaaaaaaah! *saadab sinna Birgiti suunas hmpfh pilke* ;D Ja ma ei tea.... mis toimub? Mõtteid? Ma ise olen ka Vikipeedia kohaga üpriski rahul. (H) Ja küll Sanna rõõmsamaid aegu ka näeb. ;D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 08:51 | |
| | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 10:49 | |
| Uut osa koos Markkusega! Kas ma olen ainuke Markkuse fänn? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|