MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime14/3/2012, 22:22

*ohkab*
Nii... Siin on osa (kuigi ma pole kahjuks kuigi rahul ja tavaliselt võtaksin ma teistel sellise jutu eest pea maha Very Happy), kuna homme te uut osa kohe kindlasti ei saa - mu vanaisadel on sünnipäev. Pidupidupidu. Very Happy Ja siis reedel... on ehk aega. Ja laupäeval on ka vaikus, sest on moeP.A.R.K ja keegi läheb sinna oma pinginaabrile (mis kõlab nii valesti, sest tglt on ta ju sõbranna) kaasa elama. Very Happy Ja siis tuleb Saaremaalt üks tüdruk ka mulle külla selleks, et saaks MoeP.A.R.Kile minna. Very Happy Nii et hommikust õhtuni kinni. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:41). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 13:24

Nojah siis, ega see Mike süün paremas valguses ei paistnud, aga ma endiselt loodan, et ta ei jäägi selliseks...(mul on endal seda raske öelda) mölakaks, sest päriselt see kutt meeldib mulle ja ma ei taha, et ta mölakas on. Seega PALUN tee ta normaalseks meheks.

Mu silmad lähevad suureks. „Miks ta siis niimoodi tegi! Et rongi alla jäi...“ Vot kus lops.
Hea lause:D

Ja üleüldse need mälestused või meenutused on väga väga lahedad ainult kurb on siis kui need otsa saavad. Meenutustes tundub mulle, et Mike on justkui veidi hoolivam ja parem inimene. Ning veelgi vaimukam:D

Veel meenutusi ja palju palju. bounce

Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 13:41

Mike on seal noor ja loll veel...tähendab, kahe aastaga suutis muutuda mittemölakaks. Meenutused on tegelikult tulevik ju. ;D Temast saab asja. Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 13:53

Meenutused on jah tulevik, aga need ju on ikka Kaari jaoks nagu minevk ka natuke, sest tema on seda juba korra läbi teinud. Mõistate mida ma silmas pean. Või olen ma millestki valesti aru saanud? Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 14:46

Kaari veel ei ole kuna at on väike ja elab tartus aga sanna on. Mis võib mind tagasi küsimuse juurde et kui ta praegu subtleb sannaga siis ei tohi ta kaariga kohtuda. Mis aga tähendab et ta ei kohtu ka sannaga kuna sanna on tuleviku kaari. If you know what I mean
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 15:10

Ühesõnaga jutt on väga väga hea, aga sisu on samamoodi väga väga keeruline Very Happy

Ilmselt mulle sellepärast see jutt meeldibki Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 15:44

Ja ma lootsin, et See paneb Kaarile aru pähe!

Aga ei, muidugi mitte. Ta ei saa ka siis aru, mis toimub, kui see talle näkku karjub.

Tead, ma arvan, et ma saan isegi väikese vahega hakkama. Sa oled viimasel ajal nii palju nii pikki ja häid osi üles pannud Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 15:57

Loore ajab alati selle asja minu jaoks ka segaseks. xD Või noh, ma ise tean endiselt, mis värk on, aga ma ei saa aru, mida paganat ta siis lõpuks mult teada tahab. Very Happy

Mulle meeldib, et te olete hakanud praegust ja tuleviku Mike'i võrdlema ja üritate asja ajajoonele saada ja arutate. Very Happy

Ja vahega saab hakkama? Very Happy Tore! Very Happy ...vist. xD
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 18:10

Ma ei saa aru kuidas see tuleviku asi töötab. Kuna ta muudab oma minevikku
minevik on tavaliselt enne tulevikku ja need on sõltuvad.
ja ta muudab oma minevikku...ehk siis tal ei saa tulla see tulevik, mis tal oli
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 22:05

Tal ju ei tohigi tulla see tulevik, mis tal oli. Peab tulema tulevik, kus Mike ei sure vaid elab edasi:D Lihtne!! Wink
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime15/3/2012, 22:53

AGa kui tal ei ole seda tulevikku siis ta ju ei lähe ka minevikku:D
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime16/3/2012, 20:04

(Ma mainin igaks juhuks ära, et ma olen 39 leheküljel seda kirjutades. Very Happy)

Mulle meeldib Markkus. On alati meeldinud. Ja Sanna on loll, et talle järgi ei jooksnud. Kõik inimesed on lollid, kes järgi ei lähe sellistes olukordades. Mida see uhkus annab sulle? Saad öelda, et sa ei jookse kellelgi sabas? Palju õnne, lõpetad üksinda ka sellisel juhul.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime16/3/2012, 20:05

Griffu. kirjutas:
Sina, Nässu, mine tuttu, et sa oleksid hommikul puhanud. Seejärel mine kooli, otsi üles Puder (Puder, pft, misasja, ta on Pätu) ja ütle talle, et Nublu igatseb ja armastab teda ja et ta võiks oma lubadusi pidada ka. Ja siis tule koju ja vorbi uus osa, mis on Goldwin+Sannat täis. Selle jutu pealkiri on Mike Goldwin ja siin on Markkust paaaaaaaaaaaaaaaaaalju rohkem. Nii ei tohi!

O.O

SILLE, MIKS SA SEDA KOHTA MULLE EI EDASTANUD, KUS TA ÜTLES, ET TA MIND ARMASTAB?!?!?!?!?!?!

Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime16/3/2012, 20:12

Ja Loorel on õigus.

Kui Sanna näiteks praegu Kaariga tutvuks siis oleks perses. Hell, kui ta KAspariga tutvuks, siis oleks perses. See muudaks drastiliselt mineviku kulgu, mis viiks arvatavasti selleni, et Kaari poleks ajamasinasse hüpanud.

Ja ma tahtsin veel seda öelda, et ma lugesin mingi viis korda seda lõiku eelmisest osast, kus Sanna rääkis, kuidas ta Markusse kaisus nuttis ja kutt teda lohutas kuigi ei teadnud veel mille eest.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime16/3/2012, 20:15

Noh, kuidagi peab see siiski lõppema. Kas siis muutub tulevik täielikult, kuna Sanna muudab minevikku või vanaisa saab ajamasina valmis ja Sanna läheb ajast edasi oma aega vms ja värki. Ma ei tea kas see just loogiline praegu oli aga jahm Very Happy
Ma ootan endiselt Kaspari ja Sanna kohtumist. Ükskõik mida see siis tulevikuga teeb xD
Uut!!
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime16/3/2012, 20:34

Caring*, Everleigh. Su signas. Täiega häirib. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime16/3/2012, 20:58

Ma ei pannud seda tähele Very Happy Copy-paste xD
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime18/3/2012, 11:41

Mike ja Sanna võiks koos ajamasinasse hüpata ja kuskile veidi kaugemasse aega rännata, mitte väga kaugemasse ainult natukene:D Nii nunnu oleks Very Happy Very Happy
Okei okei, tegelt suht hull teema selle jutuga. Luhtsalt on vaja uut osa ja üldse seda juttu ongi raske mõista. Vaja lihtsalt lõpp ära oodata ja usaldada Sillet täielikult. Küll ta selle jutu korralikult ära lõpetab. Eks Sille? Sa ju ei taha, et keegi sinus pettuks:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime18/3/2012, 11:56

*naerab* Very Happy
Seda küll, et ma ei taha, et keegi minus pettuks. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime19/3/2012, 00:44

Nonii. Ma vist ehmatasin mõned vahepeal ära (hiljutiste avastuste valguses), kuid... ma otsustasin kõigele vaatamata Mike Goldwini edasi siia üles panna. Osalt sellepärast, et olen praegu natukene maha rahunenud ja osalt selle pärast, et... ma ei teagi. Mulle meeldib seda lugu kirjutada ja ma tahan seda jagada ja ma tean, et teie tahate seda ka lugeda. Ja kui keegi siis tõmbabki pätsa selle? Siis ei muuda see fakti, et mina autor olen. Ja meie siin teame seda.

Mike Goldwin on lihtsalt minu SEE lugu.

Kuid piisab nüüd sellest kurjast jutust, mida me niigi kõik oleme arvatavasti jälginud ja arvamust avaldanud ja niisama vihased olnud.

MG-l on ju JUUBEL! Very Happy Sest see siin on juba tervelt VIIEKÜMNES OSA!
Ma olen seda lugu kirjutanud 6 kuud ja 2 päeva (seda konkreetset siin. MG kui lugu ise on neli aastat vanem). Mu Wordi dokument ütleb, et selles failis on 75115 sõna.

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 2

Aitäh nendele, kes mind tagant utsitasid! Aitäh nendele, kes seda lugu lugenud on! Aitäh teile, kes te mu arvutit taga igatse(site)! Aitäh meeleolumuusika saatjatele! Aitäh kommenteerijatele!

Ehk teisisõnu...

AITÄH TEILE KÕIGILE!

Ja ma loodan, et see osa meeldib. :)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:41). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime19/3/2012, 01:03

Nähhh Mad Nii lühike siis. Puha õrritamine ju!

Ja tõesti nagu, mis toimub? Miks Sanna ei tunne enam seda tunnet? Rrrrrr Mad

Mike jutt Anna kohta oli haigelt vanaoeline ja üldse mitte lahe. Anna ja ema. Ahahahahahahaaaa. Vane laps sellisel juhul. Very Happy

Vikipeedia koht oli hea! Very Happy Nagu, et nalja koht Laughing

Aga lõpp oli jälle kurb. Sanna ei või koguaeg kurb olla. No ei või noh. Las Mike teeb teda rõõmsaks Wink

A muide päris kärmelt kirjutasid sa seda osa muidu! Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime19/3/2012, 01:05

Jaaaaaaaaah! *saadab sinna Birgiti suunas hmpfh pilke* ;D

Ja ma ei tea.... mis toimub? Mõtteid? Very Happy

Ma ise olen ka Vikipeedia kohaga üpriski rahul. (H) Very Happy

Ja küll Sanna rõõmsamaid aegu ka näeb. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime19/3/2012, 03:42

See oli kurb osa. Või noh, lõpp oli kurb.
Aga õnnitlused sulle, Sille Very Happy
Nüüd on järgmine juubel 100 ^^
Uut! :)
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime19/3/2012, 08:51

Miks Sanna enam midagi mike'i sihtes ei tunne Shocked
Ja selle Markkuse teema hakkan ma kahtlustama, et sa panedki nad paari ja siis õige Kaari saab Mike'i... kui see vähegi loogiline tundub.. Very Happy
Uut! bounce
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
shine
Helmut
shine

Female Postituste arv : 906

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime19/3/2012, 10:49

Uut osa koos Markkusega! Very Happy
Kas ma olen ainuke Markkuse fänn?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 26 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]