| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 12:43 | |
| TAHAN UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 12:43 | |
| Sille kõrval: "Sa oled nii geniaalne!" Jeap. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 15:09 | |
| Minu arust oli see sõna originaalne... Kas meil homme mõni tund koos on? Inka...? Jah, vene ka. Seep ja traathari kaasa. (H) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 15:47 | |
| Ma lihtsalt ei jõua selleni. Käro kõrvad vajavad pesemist. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 16:10 | |
| Nope, sa ütlesid geniaalne. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 16:11 | |
| Mõtlesin originaalne. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/1/2012, 23:49 | |
| Elu on ilus, eksole? Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:32). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/1/2012, 16:57 | |
| Purjus Mike ja armunud Sanna.
Kas järgmises osas saab keppi? ;D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/1/2012, 22:00 | |
| Mine *****. xD Tee purskus suust välja peaaegu.:d | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/1/2012, 00:30 | |
| Tore, et sind lõbustada suutsin. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/1/2012, 12:54 | |
| Rahulik? RAHULIK??? Ma ootasin mingeid ovatsioone. Ja trenn on läbi. xD | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/1/2012, 18:59 | |
| Minu arust see küll rahulik ei olnud kui see sind lohutab lausa mitterahulik võiks lausa öelda, et ¹okeeriv. Mina küll ei arvanud, et neil see asi nii ruttu läbi saab Sanna tundub õel. Mulle see Anna täitsa ... sümpatiseerib Ja jälle olen ma kodust ära ja sa pead lühikese kommentaariga leppima let's hope the future will be better UUT! | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/1/2012, 20:49 | |
| Viimasest postitusest on mööda terve nädal. Mis toimub???? On ikka kõigil kõik korras?
Nassic? Uuuuu???
Kus uus osa on ??? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/1/2012, 21:03 | |
| Kõik ei ole korras...
:-D
Pressiteade: 16. jaanuari varahommikul, kui 18aastane Sille asus tegema oma igahommikust netitiiru, ei võgtnud tema armastatud rüperaal Lucifer lutti suhu. Lähemal uurimisel tehti kindlaks, et manalateed on läinud kas Luciferi videokaart või emaplaat. Garantiis kinnitati, et meie seast on lahkunud emaplaat ja et rüperaal võib omaniku juurde naasta 2.-3. nädalaga.
Ja kes mul vbl külas on käinud, siis teised arvutid on teiste kasutuses v on liiga aeglane, et mu närv vastu peaks. :-D
Nii et ma ei oska öelda, millal uus osa tulemas. Telefoni viitsin seda veel kõige vähem tsrükkida. Aga ma kirjutan VIHIKUSSE :-o üht teist lühikest kjuttu, kuigi see teid vist ei lohuta.t:-D | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/1/2012, 15:39 | |
| Ega ei lohuta küll
2-3 nädalat ? kuidas ma selle üle elan... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/1/2012, 20:46 | |
| No ma ei luba midagi, aga äkki kannatan võõra klavia välja mingi aeg. :-D | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/1/2012, 22:16 | |
| mina mainiks ära, et rüperaal on kohutavalt armas sõna:D Ta oli mul juba täitsa meelest läinud vahepeal:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 24/1/2012, 12:18 | |
| Me iz zmart! Mul on süda paha, aga ma olen enda üle nii uhke. xD | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 24/1/2012, 19:59 | |
| Geniaalne on sõna, mida sa otsisid, Käro. Geniaalne. :) Uus osa! :) Lõpuks... Arvuti pole terve, isa omas. Nautige. ;D Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:32). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 24/1/2012, 21:15 | |
| *itsitab * Mike võiks mäletada Nii tore, et sa ikka uue osaga valmis said | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 24/1/2012, 21:35 | |
| *naerab* Ja mul hea meel, et selle loetud said. :-D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|