MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutorTeade
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 21:40

Ja iga osa lõpus tahan ma uut osa...
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 21:46

Nagu needus, eksole? Xd
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 21:57

Mul Kärkast kahju, ta ei saandki keppi.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:06

Eee... Kuidas palun? Xd
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:09

*Kordab*
Mul on Kärkast kahju, ta ei saanudki keppi.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:16

Mis keppi ta saama pidi, kui kusida tohib? Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:27

Kärolyn kirjutas:
Purjus Mike ja armunud Sanna.

Kas järgmises osas saab keppi? ;D

^^Mälu või midagi on sul suht muna.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:30

Aaaaaa. Xd
On jah... Muna.... Kui sa nii utled. :d
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:32

Needus on veel leebelt öeldud... (aga samas see teebki asja veel paremaks, sest nii kahju on raamatud jutiga läbi lugeda...)
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:33

NÄETE, kallid lugejad. Ükskõik kui hea kommentaariga te maha ka ei saaks, NÄSSU LIHTSALT EI MÄLETA! Ja siis me peame mäletama, mis toimus eelmises osas, kui Nässu jätab niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii palju aega osade vahele?
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:36

Aga ju meie kommentaarid pole siis nii head kui tema osad..
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 22:41

Herbts - just! :d (selle esimese asja peale) :
Ja teie kommentaarid on vaga head! Very Happy lihtsalt... Karoajab seda teksti mulle mkn koolis ka ja ss mul lahevad tema irl kommentaarid nende kommentaaridega siin sassi. Very Happy

Griffu - ma armastan luciferi sinust rohkem. Xd aga mul plaanis veel isa arvutit hoivata, nii et nii pikka vahet sise ei lase. :d iseenesest ulehomme kooli ei pea minema... :d
A tahad, ma hakkan viimast kolme loiku eelmisest osast panema? Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime24/1/2012, 23:25

Nublu.. Sa oled äge. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime25/1/2012, 16:40

Nässu, mu pea on prügikast, isegi siis kui sa pole uut osa jumal-teab-kui-kaua üles toppinud, mäletan ma eelmist.

Tead, Kärka, see on sinu süü, et mu telefoni aku keset mata tundi tühjaks sai, kui ma sulle vastust kirjutasin. -.-

Ja Nässu, ma olen väga tänulik, kui sa isa arvutit hõivad, aga ainult sellisel juhul, kui ma siin peagi uut osa selle tulemusena näen. ;D
Tagasi üles Go down
-mariliis
Võlur
-mariliis

Female Postituste arv : 63

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime25/1/2012, 17:34

uut osa, palun, kiiremini Very Happy
Tagasi üles Go down
http://styleofmimi.blogspot.com/
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime25/1/2012, 20:51

ülehomme... oota see on ju reede !

Ma loodan ka, et ma ei pea kooli minema. Lubab ju -25 külma Very Happy

...oot ei tegelt mul on siis kunstitunnid. Siis piisab ainult -15'st, nii et kehaline sees oleks ja ma ei peaks hommikul kell kaheksa 45min järjest jooksma. Mulle meeldib jooksmine kinda aga hommikul kell kaheks? not cool. not cool at all

Ja uus osa tuleb siis reede õhtuks???? Ma pean kohe ära mainima kui hea see täppideta kirjutamine ikka on kui kusida tohib ? ja kõik need loigud , mis eelmises osas olid Very Happy Very Happy

Kogu selle jutu mõte oli, et sul must hale hakkaks ja sa uue osa varem üles paneksid ! pliiiiiiiiiz Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime25/1/2012, 21:13

Griffu - Muhahaha. Very Happy Tglt isa praegu tegeleb oma läpaka töökorda seadmisega. Very Happy Lubas selle mulle anda kuni enda oma tagasi saan. Very Happy Nii et vbl enamvähem normaalne elu taastub. Very Happy

-mariliis - Kiiremini, kõrgemale, kaugemale, eksole. Very Happy

Karolin - Hah. Meie sõidame suuskadega ikka! Very Happy Päris vahva oli täna isegi... polnud enam pehmet lund ega midagi. Very Happy
Haha. Very Happy Ma enamuse ajast telefoniga netis praegu. Very Happy Ei viitsi seal liiga kaua ühel tähel sõrme peal hoida, (A) xD
Mwah. Very Happy Vaatame, millal uus osa tuleb. Homse-ülehomsega, usun. Very Happy
*müüs jälle hinge kuradile* Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime27/1/2012, 13:39

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:32). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime27/1/2012, 16:39

Ahha! Markkus helistas Sannale enne kui Mike'ile! See kukkus nüüd küll halvasti välja.

Seal sünnipäeval saab huvitav olema....

UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime28/1/2012, 20:37

Loodan, et siis on ka huvitav. Very Happy
Üks osa peaks veel tulema sünnipäevast. Wink

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:32). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime28/1/2012, 20:48

Mike hakkab vaikselt natuke tüütuks muutuma. Markkus on palju armsam. Ja huvitavam.

UUT!
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime29/1/2012, 14:54

Pole tükk aega lugenud ja nüüd sain kohe kolm osa! Wiii!
Mis oodata oligi. Mulle meeldis. VÄGA. Suht kogu selle lugemise ajal oli 'ohjummel-ohjummel' xD
Mike ikka ei suuda Annat unustada *raputab pead*
Ja Markkus? Ma nii teadsin, et asjad sinna poole minema hakkavad. See traditsioon on pigem Kaari jaoks, mitte kõikide tüdrukute jaoks Very Happy
Tegelikult hakkab mulle üks asi aina rohkem muret valmistama aga seda ma räägin msn'is sulle Very Happy

UUUUUT!
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime1/2/2012, 23:08

Hei, nii kaua ei saa oodata uut osa -.-
või külm on ideede maailma ära külmutanud??
Aga siiamaaani on siiski super olnud..
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime2/2/2012, 15:57

Ma nõustun sinuga, Herbts! Very Happy
Tahaks nagu uut osa juba xD
Asi on läpakas endiselt? Ei ole parandusest veel tagasi?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime2/2/2012, 18:44

Mul on nii hea meel, et see asi teid midagi reaalselt motlema on pannud. Xd Ja et teile koik tegelased ja asjad ei meeldi ja teid ohkima ajavad. Xd ja Tiina, mis traditsioon Kaari jaoks on? Very Happy

Kulm onneks mu ideid pole saanud. Very Happy aga asi endiselt jah selles, et lapakas paranduses. Kui kaua uhe emaplaadi vahetamine aega votma peaks? Xd jouan nii hilja koju ka, et teised arvutid hoivatud juba. Tana pidin nt poolteist h tgsi kodus olema, aga eksisin ekspromt uhele naituse avamisele ara. Very Happy ikka vaatad ja kuulad ja sood ja jutustad. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]