Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/2/2012, 19:26
See sünnipäeva tsaditsioon, mida muud ma selle all ikka mõtlesin? See 'kulm õnneks ...' ma takerdusin esimese sõna taha juba. Mingi loen ja loen seda lauset ka mõtlen mis kuradi 'kulm'? kulm...kulm... muidugi ma ei tulnud selle pealegi kohe, et u asemel võiks äkki ü olla Ohjah, mind blondiini
Aga uut osa tahaks nagu ikkagi (A)
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/2/2012, 23:01
Ma nägin jaa KätuPätu kotti seal all rippumas. Oleks ka sööma tulnud, aga mul õhtu niigi pikk.
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/2/2012, 09:15
Everleigh - loodetavasti varsti saab. :-D
Puder - mwah. Ma nägin sind kohviku aknast. :-D Su kidrakott suurem kui sa ise! :-D Aga sa vist kultra poolele ei tuld? Me tuunisime seda eile tänase konverentsi auks. :-D
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/2/2012, 14:03
Loodame xD Jaa...hmm.. puder? *kortsutab kulme*
Kärolyn Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/2/2012, 17:59
Heal lapsel mitu nime. (Miks ma puder olen? )
Ja ma veetsin terve õhtu kultra poolel. Avendrise proov.
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/2/2012, 19:13
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/2/2012, 15:04
Hmh, veider Nüüd on juba Karu xD
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/2/2012, 15:29
A name with endless possibilities. :-D
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/2/2012, 11:04
Oijamh... uus osa. :) Lõpuks!
Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:33). Kokku muudetud 1 kord
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/2/2012, 11:45
Alguses oli kuigagi jube awkward, aga lõpupoole hakkas juba ilmet võtma, kuigi minu arust jäi sinna ikkagi mingi asi alles ja seda Markkuse poolel eriti.
Kuidagi vähe tegevust oli ain't siuke small talk ja rohkem eriti midagi. Tahaks rohkem tegevust, draamat!
UUT!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/2/2012, 12:13
Muidugi te tahate draamat. Xd Eks ma vaatan, mis kokku klopsida annab, kuigi järgmised osad kavaiksemateks mõeldud. :-D
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/2/2012, 19:17
Ma tahaks uut, ja see et palju draamat polnud, pole hullu, küll tuleb.. sellel osal polnud mitte midagi viga... Aga mulle siiski meeldib mike, markkus on küll tore, aga siiski sõber mu arust.. :)
Kärolyn Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/2/2012, 19:23
Nii palju kui ma aru sain sellest osast, siis oli täitsa hea.
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/2/2012, 19:32
miuijiiu iuiuiuimuiu i miiuuiiijiiuio *vingub*
miiks uut osaa poooleee????????????
mul on praegu mingi imelik tung VA'd lugeda. Paaaaaluun kirjuta uus osa!!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/2/2012, 20:20
*naerab* Ma panustaks homsele. ;-)
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/2/2012, 19:19
Täna on juba üleülehomme Sa kaotasid just....mida iganes sa panustasid, vot!
palun uut osa *kiisusilmad*
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/2/2012, 21:22
Pea vist. Sp mulle ei meeldigi lubada. :-D Aga ma istusin täna maha ja hakkasin kirjutama. Pool lkd. Aga see pold see, kuigi sama tegevus toimub jutus kindlasti. Inspiratsiooni pold. Nii et pean kahjuks täna ka teid alt vedama. :/
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/2/2012, 18:34
täna on juba teisipäev, kui sa ei ole juhuslikult märganud .
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/2/2012, 20:23
And still... Not like making promises. Pole arvuti lahedussegi saanud... :/ Lapakas ei tohiks enam kaua ara olla, though.... *ohkab*
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/2/2012, 14:42
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/2/2012, 17:24
Kuigi mulle ei meeldi inimestel pettuda lasta, olen ma nii onnelik, et uut osa lolli jarjekindlusega noutakse.
Seega.... Ema on tana tool.... Ja sille okupeerib tema arvuti! Ja nuud ma toesti luban, et enne magamaminekut kirjutan ja postitan uue osa. voi... Siis, siiis..... Varvin ma pea jalle lillaks.
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/2/2012, 17:27
tahaks näha oot, kas sul on siis kunagi lilla pea olnud? Äge teeks endale ka...
ja teeme nii, et sa jõuad osaga valmis enne ühte, eks?
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/2/2012, 18:12
Hmm.... Xd age, aga mitte minu stiil. tahtsin vahepeal lillat salku (see mu lemmikvarv ), aga sobrad panid oma sona maksma. Xd
No ma loodan,ka. tahaks magada siis.
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/2/2012, 19:31
Tahaks uut osa juba... tõesti nagu.. *ohkab raskelt* Helista sinna hooldusesse ja uuri järgi millal sa masina tagasi saad
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/2/2012, 20:04
Isa helistas täna. Jupp pole veel kohalegi jõudnud. -.-
Sponsored content
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)