| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 21:08 | |
| Muhahahahahahaaa. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 21:10 | |
| Mul on lõbus. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 21:12 | |
| Mhmh! | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 21:57 | |
| Ägeee!!!
Tegelt ma isegi ei tea, mida kõike see endaga kaasa toob, aga see tundub väga ägeee!!
Loodan siis ainult seda, et Mike läheb ka ilusasti Tartusse ja siis nad seal Sannaga saavad õnnelikeks. Savi see tagasiminek, peaasi, et Mikega jääks!!
Mulle meeldis Kristi ja Sanna vestlust lugeda, selline mõnus sujuv otsekõne oli.
See vist on hea, et Kristi ja Kaspar Sannat Kaariga lihtsalt sarnasteks peavad, et ei hakkanud kohe mingeid kahtlaseid mõtteid mõtlema. Noja mis siis lõpuks saab. Saabki see, et kõik harjuvad sellega ära, et nad on sarnased ja elavad koos rahulikku elu oma hääde mõtete linnas jah?
Pean veel ka seda mainima, et mõnusalt pikk osa oli | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 22:23 | |
| Väga hea. Ma arvan, et see pole jah uudis, et Mike ka Tartusse. Ning sellele, mis Kristi ja Kaspar oma mõtetega edasi teevad, ma praegu ütlema ei hakka. Aitäh. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 22:27 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/3/2012, 23:46 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 01:17 | |
| See, et.. Lõpuks jõudis talle ka kohale, et Markkus is her man!
Ja see on veider, et Kristi Kaarit ära ei tundnud. Juuksevärv ei muuda inimest nii palju.
ja mina oleks ka need juhtmed läbi lõiganud. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 09:24 | |
| Mike nüüd kohtub selle Kaariga, kes Tartus on ja armub temasse..ahsoooooooooo. Mulle ei meeldi, et Sanna oma eesmärgist loobub. Ta ei läinud minevikku, et sinna jääda. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 10:42 | |
| Herbts - Juba natukene tuleb seda. Sanna/Kaspari suhtlust, ma pean silmas. Keegi kolib ju Tartusse nüüd. Kärolyn - inimestele meeldib kõike seletamatut endale arusaadavaks põhjendada. Pottereid pole kunagi lugenud??? Griffu - Noted. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 11:19 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 11:35 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 11:53 | |
| Jätke mind ellu lihtsalt. Muud ma ei palu. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:43). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 12:15 | |
| Mina jätan su küll ellu:D team Markkus:D jeee:D
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 12:23 | |
| | |
|
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 13:07 | |
| Ma jätan su kaa ellu, kuidi mitte eriti õnnelikult.. ning lootuses et vana kaari oskab mike'i hinnata.. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 14:22 | |
| Midaaaaaaaaa hekki?? -.- Ma ei jäta sind ellu! Mis mõttes jäi hiljaks? Õõh, Sanna on ****! Aga tegelt osa meeldis mulle, väga (See Kaspari pool ja Mike) - Naughty kirjutas:
- Noja mis siis lõpuks saab. Saabki see, et kõik harjuvad sellega ära, et nad on sarnased ja elavad koos rahulikku elu oma hääde mõtete linnas jah?
God, I hope not :/ - Griffu. kirjutas:
- Mulle ei meeldi, et Sanna oma eesmärgist loobub. Ta ei läinud minevikku, et sinna jääda.
Ma olen totaalselt nõus sinuga, Griffu! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 15:48 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 20:28 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 21:00 | |
| Herbts - Ma hindan sinu.... armuandmist. Everleigh - *naerab* Tead... *naerab veel* Aeh. Oh sind küll. Naughty: väga hea, et tore pool kriitika poole üles kaalus. ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/3/2012, 21:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|