MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 21:08

Muhahahahahahaaa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 21:09

That is not funny! -.-
Ugh Very Happy
See on kohutav Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 21:10

Mul on lõbus. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 21:11

Vähemalt kellelgil on siin lõbus.. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 21:12

Mhmh! Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 21:57

Ägeee!!! Very Happy

Tegelt ma isegi ei tea, mida kõike see endaga kaasa toob, aga see tundub väga ägeee!! Very Happy

Loodan siis ainult seda, et Mike läheb ka ilusasti Tartusse ja siis nad seal Sannaga saavad õnnelikeks. Savi see tagasiminek, peaasi, et Mikega jääks!! Very Happy

Mulle meeldis Kristi ja Sanna vestlust lugeda, selline mõnus sujuv otsekõne oli.

See vist on hea, et Kristi ja Kaspar Sannat Kaariga lihtsalt sarnasteks peavad, et ei hakkanud kohe mingeid kahtlaseid mõtteid mõtlema. Noja mis siis lõpuks saab. Saabki see, et kõik harjuvad sellega ära, et nad on sarnased ja elavad koos rahulikku elu oma hääde mõtete linnas jah? Very Happy

Pean veel ka seda mainima, et mõnusalt pikk osa oli Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 22:23

Väga hea. Very Happy

Ma arvan, et see pole jah uudis, et Mike ka Tartusse. Very Happy Ning sellele, mis Kristi ja Kaspar oma mõtetega edasi teevad, ma praegu ütlema ei hakka. Very Happy

Aitäh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 22:24

*niheleb ärevusest*

Tahaks juba kõike teadaaa Laughing

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 22:27

Poleks arvanudki... xD
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 22:28

Õelusejunn lol!
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime19/3/2012, 23:46

Vot see oli ekstreemne.. Shocked
Aga tegelikult tahaks Kaspari ja Sanna/Kaari suhtlust.. Very Happy selline imelik tuju tuli+ Kasparist pole ammu esiplaanil juttu olnud.. Very Happy
Ning ma väga loodan et Sannale/Kaarile on Markkus ikka nagu sõber ja Mike see suur love.. Razz
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 01:17

See, et.. Lõpuks jõudis talle ka kohale, et Markkus is her man!

Ja see on veider, et Kristi Kaarit ära ei tundnud. Juuksevärv ei muuda inimest nii palju.

ja mina oleks ka need juhtmed läbi lõiganud.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 09:24

Mike nüüd kohtub selle Kaariga, kes Tartus on ja armub temasse..ahsoooooooooo.
Mulle ei meeldi, et Sanna oma eesmärgist loobub. Ta ei läinud minevikku, et sinna jääda.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 10:42

Herbts - Juba natukene tuleb seda. Very Happy Sanna/Kaspari suhtlust, ma pean silmas. Very Happy Keegi kolib ju Tartusse nüüd. Very Happy

Kärolyn - inimestele meeldib kõike seletamatut endale arusaadavaks põhjendada. Pottereid pole kunagi lugenud??? Very Happy

Griffu
- Noted. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 11:19

Ei ole.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 11:35

Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 11:53

Jätke mind ellu lihtsalt. Muud ma ei palu. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:43). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 12:15

Mina jätan su küll ellu:D team Markkus:D jeee:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 12:23

Jeeee! xD
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 13:07

Ma jätan su kaa ellu, kuidi mitte eriti õnnelikult..
ning lootuses et vana kaari oskab mike'i hinnata..
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 14:22

Midaaaaaaaaa hekki?? -.-
Ma ei jäta sind ellu!
Mis mõttes jäi hiljaks? Õõh, Sanna on ****!
Aga tegelt osa meeldis mulle, väga (See Kaspari pool ja Mike)

Naughty kirjutas:
Noja mis siis lõpuks saab. Saabki see, et kõik harjuvad sellega ära, et nad on sarnased ja elavad koos rahulikku elu oma hääde mõtete linnas jah? Very Happy

God, I hope not :/

Griffu. kirjutas:
Mulle ei meeldi, et Sanna oma eesmärgist loobub. Ta ei läinud minevikku, et sinna jääda.

Ma olen totaalselt nõus sinuga, Griffu!
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 15:48

Silleeeee Mad Mad

Mis K*uramuse asi see siis nüüd oli? Elada ei taha enam w? Miks sa Sanna nii väärakaks oled teinud. Markkus siin ja Markkus seal. Üldse ta mulle enam ei meeldi. Parem oleks, et ta enam mitte kunagi tagasi ei tuleks ja Sannale ka ust lahti ei teeks. Mad

Tahtsin Mike ja Sanna suudlust juu Crying or Very sad
See siis oli kriiti ka pool!

Nüüd siis toredad kohad:

Mike neelatab. „Missugune on nägu, mis suudlust norib?“

Ja mu silmad lendavad nii lahti, et oleks see vaid võimalik, kukuksid silmamunad vist oma koobastest välja ja veereksid mööda seda köögipõrandat minema. (lihtsalt nii armas) Very Happy

Mike naerab karuselt. „Nagu kassi-hiire mäng. Kõigepealt ei näe üks, siis ei näe teine...“

Kahtlen, kas siin nägemisega pistmist on.

„Kuhu need võileivad nüüd jäävad?! Ega te neid eBayst ei telli ega midagi?“ hüüab Kaspar toast rõõmsalt. (Kaspar on lahe) Very Happy

Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 20:28

Naughty kirjutas:
Silleeeee Mad Mad

Mis K*uramuse asi see siis nüüd oli? Elada ei taha enam w? Miks sa Sanna nii väärakaks oled teinud. Markkus siin ja Markkus seal. Üldse ta mulle enam ei meeldi. Parem oleks, et ta enam mitte kunagi tagasi ei tuleks ja Sannale ka ust lahti ei teeks. Mad

Täpselt! Markkus võiks ära kaduda KAARI elust Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 21:00

Herbts - Ma hindan sinu.... armuandmist. Very Happy

Everleigh - *naerab* Very Happy Tead... *naerab veel* Aeh. Oh sind küll. Very Happy

Naughty: väga hea, et tore pool kriitika poole üles kaalus. ;D
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime20/3/2012, 21:52

Tead kui ma siin nüüd ikka ja jälle mõtlen, siis mulle tuleks veel palju kriitikat selle kohta, mida sa praegu minu tunnetele Mike vastu tegid Mad Ja see, et sa Sanna selliseks tegid. Nüüd näen ma teda lolli ja kahepalgelise, ebainimliku ja jubeda tüdrukuna. Mad Täielik juhmard nohh Mad

Ja jumal olgu tänatud, et Everleigh vähemalt minu poolel täielikult on. Suured kummarduse sulle. Retsime edaspidi Sillet koos, eks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 28 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]