| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/1/2012, 15:28 | |
| Markkus juba armus, ma usun. Ja raudselt tal polnud üldse nii tähtsad asjad linnas vaid ta on lihtsalt.. Armunud. ja oot.. Kunagi minevikus elasid nii Kaari ja Mike Tartus. Ja Markkus ka. Ja nüüd on Mike Tallinnas? Või ta oli nagu Tartus ülikoolis, aga kuna nad on minevikus, siis ta on alles Tallinnas? Ja Markkus on juba ülikoolis? Kui vana see Markkus siis veel on? Ja miks ta nii kaugel peab olema. -.- | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/1/2012, 23:34 | |
| No aga ongi. Olevikus olid nad kõik Tartus. Ja kui Markkus juba minevikus ülikoolis oli, siis pidi ta ju ulmeliselt vana olema. Ja mis klassis nad seal minevikus üldse on? 12? Siis nad olid olevikus kõik ülikoolis? Palju ta üldse tagasi rändas ajas? Sille, ur confusing us. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/1/2012, 10:29 | |
| Hiljem vastan pohjalikult, aga long story short. Markkus ja Mike kasvasid koos üles. Markkus pool a vanem, sundind kevadel, varem kooli ka lopetas aasta vaeem. Siis kui teised tlnas 12. klassi, tema ülikooli fuusikat. Mike, kui ta enme gumna lopetas, ka tartusse ulikooli, kus sai kursavennaks kaspariga, kes sama vana. Kaari oli siis 10 v 11 klassis. Peast ei maleta ja ei viitsi arvutada ning mg vihik kodus mul. Kaari laks tagasi, kui teised olid juba ulikoolis aasta v kaks kainud (ma ei jaksa aastaid teole moelda - vihik!) ja oli selleks ajaks nii vana, et laks 12. klassi ehk kui ta kaks aastat tagasi laks, oli ta sama vana kui ulejaanud seltskond tollal. Kaari tartus on muidugi noorem. Nii et pmst markkus ja mike laksid ulikooli tartusse, kus elas mike.
Ma vihkan telo klaviat. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/1/2012, 14:25 | |
| Aaa.. Jajah. That makes sense. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/1/2012, 21:12 | |
| Nad käivad ikka 12-ndas, eks? Sest Markkus käib juba ülikoolis...eks? Ja ma siiski arvan, et Markkus ja Mike läksid ülikoooli tln'asse, kus oli Kaspar mitte Mike Ja miks ei näe ma siin uut osa?????? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/1/2012, 18:21 | |
| Aga saab ju, sest tulevikus oli Kaari ju Mike'ist noorem. Mike käis juba ülikoolis. Eks ?????????? Või noh Kaari käib 11 hetkel ja Sanna käib 12, sest siis tuleb järgmine aasta...oot *karolin is confused*
*loeb Nassicu kommentaari uuesti läbi*
Aaaaaaa nad on praegu 12ndas ja Markkus on esimest aastat ülikoolis, jah?
UUT!UUT!UUT!UUT!UUT!UUT!UUT! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/1/2012, 01:04 | |
| JAH! :-D
Markkus elas tlns, on esimest aastat TARTUS ulikoolis. Mike ja Sanna/Kaari TALLINNAS ja 12. Klassis. (vt lk 6 osa 9, ainult kool umbisikuline nuud, see muutmata. Aga seal kirjas, et ta 12). Nii. Kaari ise pidi ka emne tahasiminekut minema 12. Klassi.
Enne laks mike ulikooli tartusse, kus sai kursavennaks kaspariga, kellega nad uhevanused. Hakkasid sobrustama, labi kaspari tutvus kaari ka mikeiga.
Juudas, ma olen kehv seletaja. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/1/2012, 01:25 | |
| Karolin - Oota, ei saa ju olla! Sanna on 11 ja Kaari 12 ju Ta ei läinud tulevikku, et kõrgemas klassis käia saaks..
Oeh, nevermind that. KUS UUS OSA ON?! ^^ | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/1/2012, 08:29 | |
| Ta läks minevikku, aga see ei tähenda, et ta ise nooremaks muutus. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/1/2012, 15:13 | |
| Jah, Griffu, aitäh! Uus osa on Sille peas. Ma resideerun hetkel springi juures pärapõrgus (andesta see. xD) ja ma ei taha kuskilt võtta seda aega, et kirjutada. Aga homme ma vanatädi juurde ja siis seal õhtupoole äkki kirjutan... väisan ta läpakat. Äpobiseb midagiÄ (kusiganes siin arvutil ka tärn pole) Minu vanatädil on läpakas... see on nii veider. Aga nii äge ka. Aga see on nii tore, et teil siin diskussioon käib. xD | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/1/2012, 17:43 | |
| Ugh. Xd Ta läks kooli enda järgi. Ei jätnud klassi vahele ega korranud seda. :-D Peace. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/1/2012, 16:20 | |
| Tead iga kord kui ma siia tulen hakkab mu süda kiiremini lööma ja ma mõtlen, et oleks nüüd uus osa, oleks nüüd uus osa ja siis- mitte midagi . Kus on uus osa ? *kuskilat kaugelt mälusopist ujub kohale, et sa pidid selle laupäeva õhtul kirjutama* ...täna ongi lauppäev Ja pm on juba õhtu ka. See tähendab, et ööseks (mingi kell 9 ) peaks osa valmis olema Nii kaua ma jõuan oodata küll. Aga mitte homseni. Nii palju ma ei jõua. Siis pean ma arvatavasti abivahendid kasutusele võtma. Nagu VA või ANFK või...HP! Ja seda sa ju ei taha????? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/1/2012, 17:39 | |
| Ma nõustun Karolin'ga 100%!! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/1/2012, 18:57 | |
| Whoa. Veider klaviatuur. Ja mul on punastamiseni hea meel, et te seda nii järjekindlalt nõudsite. :) Loodan, et meeldib! Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas. eem?“[/b]
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:31). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/1/2012, 22:01 | |
| Issand kui pikk. *kirub* (Ma olen päev otsa raamatut lugenud, ma ei jaksa enam lugeda, niiet tegelikult kirjuta edasi nii pikki või veel parem, veeeel pikemaid osi)
*hakkab lugema* | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/1/2012, 22:25 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/1/2012, 15:46 | |
| Kujutate ette - mult võeti eile arvuti ära! Ja ma sain ikkagi seda osa alles nüüüd lugeda! Aga see oli ootamist väärt. Aga miks, oh miks, pidi Sanna Krisile seda viimast asja lubama??? Ja muidugi armub Kristi Kasparisse. Ta on ju nii tore UUT! Ja minule ei tundunud see osa üldse pikk, pigem ikka lühike. oleksin hea meelega veelsamapalju lugenud | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/1/2012, 22:09 | |
| Karolin - täielik piin, eksole?! Aga siin on sulle uus osa. Trööstiks, nagu Kärolyn ütles. Et homme kool algab. Ja Kaari on ju ometigi hea sõbranna. Toetab Kristit taolistel hetkedel. Ma olin ühele sõbrale see buffer ükskord... ma tegin vist asja palju piinlikumaks, kui see oleks pidanud olema. xD Oh well, aga nad nüüd üle 2. aasta koos, seega ma õnneks midagi ära ei rikkunud. Said taga rääkida mind hiljem. Everleigh - Jõudsid. Aga... nautige! Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:31). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|