MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorTeade
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime3/1/2012, 12:40

Markkus raudselt armub Kaarisse Very Happy
Ma olen selles ühe enam kindel xD
Aga kuhu jäi Mike? :/
Tegelikult mulle väga meeldis osa. Markkus on suhteliselt äge, vanaisa on jahm.. on.
Ühesõnaga tahaks nüüd uut osa saada, aitäh Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime3/1/2012, 15:28

Markkus juba armus, ma usun. Very Happy Ja raudselt tal polnud üldse nii tähtsad asjad linnas vaid ta on lihtsalt.. Armunud. Very Happy

ja oot.. Kunagi minevikus elasid nii Kaari ja Mike Tartus. Ja Markkus ka. Ja nüüd on Mike Tallinnas? Või ta oli nagu Tartus ülikoolis, aga kuna nad on minevikus, siis ta on alles Tallinnas? Ja Markkus on juba ülikoolis? Kui vana see Markkus siis veel on? Ja miks ta nii kaugel peab olema. -.-
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime3/1/2012, 15:45

Nojaa, see Tallinna tulek oli küll jah kahtlane Very Happy Võimalik, et ongi juba armunud, inult Sille teab seda ja ma olen üsna kindel, et ta ei kinnita meie arvamust ega lükka seda ka ümber.

Mike polnud ju NII vana, et ülikoolis.. võib-olla kolis ta sinna kuna tahtis Kaarile lähedamal olla? Markkus ei tundu kuigi palju vanemana.. õeh, nüüd on mul kõik sassis Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime3/1/2012, 23:34

No aga ongi.

Olevikus olid nad kõik Tartus. Ja kui Markkus juba minevikus ülikoolis oli, siis pidi ta ju ulmeliselt vana olema.

Ja mis klassis nad seal minevikus üldse on? 12? Siis nad olid olevikus kõik ülikoolis? Palju ta üldse tagasi rändas ajas? Sille, ur confusing us. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime4/1/2012, 10:29

Hiljem vastan pohjalikult, aga long story short.
Markkus ja Mike kasvasid koos üles. Markkus pool a vanem, sundind kevadel, varem kooli ka lopetas aasta vaeem. Siis kui teised tlnas 12. klassi, tema ülikooli fuusikat. Mike, kui ta enme gumna lopetas, ka tartusse ulikooli, kus sai kursavennaks kaspariga, kes sama vana. Kaari oli siis 10 v 11 klassis. Peast ei maleta ja ei viitsi arvutada ning mg vihik kodus mul.
Kaari laks tagasi, kui teised olid juba ulikoolis aasta v kaks kainud (ma ei jaksa aastaid teole moelda - vihik!) ja oli selleks ajaks nii vana, et laks 12. klassi ehk kui ta kaks aastat tagasi laks, oli ta sama vana kui ulejaanud seltskond tollal. Kaari tartus on muidugi noorem.
Nii et pmst markkus ja mike laksid ulikooli tartusse, kus elas mike.

Ma vihkan telo klaviat.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime4/1/2012, 14:25

Aaa.. Jajah. That makes sense. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime4/1/2012, 15:58

Err.. ma ei saa mitte essugi endiselt aru.. blondiin nagu ma olen Very Happy
Ei, tegelt sain ma aru enam-vähem aga Markkus lõpetas siis enne Mike gümna? Ja.. ee.. siis nad peaksid ju 12 käima? Ma sain aru et Kaari läks 11-sse!? Ja Mike on samas klassis ju?
Ok, mul on segadus sellega Very Happy
Oleks ma seda enne teadnud, siis oleks sind täna pinninud xD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime4/1/2012, 21:12

Nad käivad ikka 12-ndas, eks? Sest Markkus käib juba ülikoolis...eks?

Ja ma siiski arvan, et Markkus ja Mike läksid ülikoooli tln'asse, kus oli Kaspar mitte Mike Very Happy

Ja miks ei näe ma siin uut osa??????
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime4/1/2012, 21:47

Oot. Nad ei saa ju 12-s käia.. tulevikus käib Kaari 12-s aga minevikus 11-s ju... ? Very Happy
Segadus missugune ning tõesti, kuhu uus osa jääb??
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime5/1/2012, 18:21

Aga saab ju, sest tulevikus oli Kaari ju Mike'ist noorem. Mike käis juba ülikoolis. Eks ?????????? Või noh Kaari käib 11 hetkel ja Sanna käib 12, sest siis tuleb järgmine aasta...oot *karolin is confused*

*loeb Nassicu kommentaari uuesti läbi*

Aaaaaaa nad on praegu 12ndas ja Markkus on esimest aastat ülikoolis, jah?

UUT!UUT!UUT!UUT!UUT!UUT!UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 01:04

JAH! :-D

Markkus elas tlns, on esimest aastat TARTUS ulikoolis. Mike ja Sanna/Kaari TALLINNAS ja 12. Klassis. (vt lk 6 osa 9, ainult kool umbisikuline nuud, see muutmata. Aga seal kirjas, et ta 12). Nii. Kaari ise pidi ka emne tahasiminekut minema 12. Klassi.

Enne laks mike ulikooli tartusse, kus sai kursavennaks kaspariga, kellega nad uhevanused. Hakkasid sobrustama, labi kaspari tutvus kaari ka mikeiga.

Juudas, ma olen kehv seletaja.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 01:25

Karolin - Oota, ei saa ju olla! Sanna on 11 ja Kaari 12 ju
Ta ei läinud tulevikku, et kõrgemas klassis käia saaks..

Oeh, nevermind that. KUS UUS OSA ON?!
Very Happy ^^
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 08:29

Ta läks minevikku, aga see ei tähenda, et ta ise nooremaks muutus.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 15:13

Jah, Griffu, aitäh! Very Happy

Uus osa on Sille peas. Very Happy Ma resideerun hetkel springi juures pärapõrgus (andesta see. xD) ja ma ei taha kuskilt võtta seda aega, et kirjutada. Very Happy Aga homme ma vanatädi juurde ja siis seal õhtupoole äkki kirjutan... väisan ta läpakat. Very Happy

Äpobiseb midagiÄ (kusiganes siin arvutil ka tärn pole) Minu vanatädil on läpakas... see on nii veider. Aga nii äge ka. Very Happy

Aga see on nii tore, et teil siin diskussioon käib. xD
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 16:56

Ega ma seda ei väitnudki, et ta vanuselt muutub, lihtsalt et ta on vanem aga läheb samasse klassi, mille ta oli lõpetanud ehk siis 11-sse xD
Okei, ma ei taipa ise ka seda asja, seega ma jätan selle lihtsalt rahule ja naudin juttu.. jaaa siis uue osa ootamine...oeh. Tahaks Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 17:43

Ugh. Xd
Ta läks kooli enda järgi. Ei jätnud klassi vahele ega korranud seda. :-D
Peace.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime6/1/2012, 22:59

Ee...huh? scratch
Aga... aga...aeh, nevermind xD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime7/1/2012, 16:20

Tead iga kord kui ma siia tulen hakkab mu süda kiiremini lööma ja ma mõtlen, et oleks nüüd uus osa, oleks nüüd uus osa ja siis-

mitte midagi . Kus on uus osa ?

*kuskilat kaugelt mälusopist ujub kohale, et sa pidid selle laupäeva õhtul kirjutama*

...täna ongi lauppäev Very Happy Ja pm on juba õhtu ka. See tähendab, et ööseks (mingi kell 9 ) peaks osa valmis olema Very Happy Very Happy Very Happy Nii kaua ma jõuan oodata küll. Aga mitte homseni. Nii palju ma ei jõua. Siis pean ma arvatavasti abivahendid kasutusele võtma. Nagu VA või ANFK või...HP! Ja seda sa ju ei taha?????
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime7/1/2012, 17:39

Ma nõustun Karolin'ga 100%!!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime7/1/2012, 18:57

Whoa. Veider klaviatuur.

Ja mul on punastamiseni hea meel, et te seda nii järjekindlalt nõudsite. :)

Loodan, et meeldib!

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 1khtdeem?“[/b]

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:31). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime7/1/2012, 22:01

Issand kui pikk. *kirub* (Ma olen päev otsa raamatut lugenud, ma ei jaksa enam lugeda, niiet tegelikult kirjuta edasi nii pikki või veel parem, veeeel pikemaid osi)

*hakkab lugema*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime7/1/2012, 22:25

Ahah. xD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime8/1/2012, 15:46

Kujutate ette - mult võeti eile arvuti ära! Ja ma sain ikkagi seda osa alles nüüüd lugeda!

Aga see oli ootamist väärt.

Aga miks, oh miks, pidi Sanna Krisile seda viimast asja lubama???

Ja muidugi armub Kristi Kasparisse. Ta on ju nii tore Very Happy

UUT!

Ja minule ei tundunud see osa üldse pikk, pigem ikka lühike. oleksin hea meelega veelsamapalju lugenud
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime8/1/2012, 17:36

Woah! Issand, see läheb põnevaks! Ma ei jõua ära oodata seda, kui Sanna aka Kaari Kaspariga kokku saab. Uuh, see saab äge olema! Hihihihi Very Happy
Can't wait.

UUUUUUUUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime8/1/2012, 22:09

Karolin - täielik piin, eksole?! Very Happy
Aga siin on sulle uus osa. Trööstiks, nagu Kärolyn ütles. Very Happy Et homme kool algab. Very Happy
Ja Kaari on ju ometigi hea sõbranna. Very Happy Toetab Kristit taolistel hetkedel. Very Happy
Ma olin ühele sõbrale see buffer ükskord... ma tegin vist asja palju piinlikumaks, kui see oleks pidanud olema. xD Oh well, aga nad nüüd üle 2. aasta koos, seega ma õnneks midagi ära ei rikkunud. Very Happy Said taga rääkida mind hiljem. Very Happy

Everleigh - Jõudsid. Very Happy

Aga... nautige! Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:31). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]