MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 15:54

...ja ma ei tea mitte ühtegi Clausi. Very Happy

Ja uus osa.:)
Homme ka loodetavasti. :)
Ja ette rutates... homme on sõbrapäev.:)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:29). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 16:31

Ilus osa, nagu ma msn'is sulle juba ütlesin.
Selline rahulik ja mingis mõttes ka nukker. Igatsen Kasparit ja tahaks et Mike ja Kaari tagasi kokku läheksid. Oeh. Kurb.

Uut :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 16:54

Claus on see 11ndik, kes kaabuga käib. Very Happy Tal on neet ka.
See Aki sõps noh. Very Happy

Ja see osa oli ka kurb ja üldse on tänane päev kurb. Sad
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 17:23

Everleigh - :)

Kärolyn - See keeleneet? Äkki on õige inimene silme ees... Akit ei tea. Very Happy
Ja... noh... mõtle minule. Äkki läheb lõbusamaks. xD
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 19:51

Ei, tal on see.. Lõuaneet. xD Mis iganes selle nimi ka pole, mis on huule all ja keskel.
Ja Akit ei tea? Üheksa aastat käisite ühes klassis preili Agnesega? Pea peale kukkusid? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 20:01

Ajaaaaa. Ma ei mõelnud keeleneeti. Very Happy
Aaa. AGNES! Very Happy Ma mõtsin, et Agris äkki... Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/12/2011, 21:15

xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/12/2011, 23:29

Täna, 6 aastat tagasi, tegi Sille esimest korda elus Wordi lahti eesmärgiga lihtsalt mingit lugu kirjutada. See oli mingisugusest tüdrukust, kes läks ülikooli ja teda ei võetud seal vastu ja pommitati... veepommidega. Lugu sai kaks osa. Very Happy JEEEEE! Very Happy
Aga sellele tuli otsa järgmine lugu ja järgmine lugu ja... siin ma nüüd olen, teie ees, oma Mike Goldwiniga. Very Happy

http://www.ohtuleht.ee/200260 <--- Siin asub see test, millest juttu saab olema. Very Happy

Ja ma loodan, et uus osa teile mokka mööda on. :)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:29). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 00:25

Markkus võiks muretsema hakata ja siis sinna tulla. Very Happy

Jeap.. Me likez that. Very Happy

Oeh. See osa oli tore ja no.. Kaspar ja Kristi? Wow. Very Happy Aga vähemalt saab Kasparit rohkem!!

Uut? Sa pole see aasta ühtegi osa lisanud!!!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 00:50

Hahahahaha. xD
See viimane oli päris hea argument. xD
Meeldis, et meeldis. :)
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 00:58

Mm.. Sanna saladus võiks TÕSISELT nagu välja tulla Very Happy
Äge osa oli, nagu alati. KAsparit poleks uskunud, et nii sisse tuleb.. tema ja kristi? FANTASTIKOOO... jea.. Kasparike võiks tallinna tulla.. mhm! Järgmises osas oleks äge ja siis ta saab Sannaga kokku kogemata Very Happy Very Happy

Et jah. Ma olen tasa nüüd.
UUT! Tahaks nagu, hihi Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:00

Miks ta välja võiks tulla? Very Happy

Oi. I got ur imagination run wild. (H) Very Happy

Uut... ma igaks juhuks enam tähtaega ei pane endale. Very Happy
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:10

Ideaalne... pikkus vähemalt... :)
Kuigi sisu ise oli ka ülimalt super... Ainult et Mike'i tahaks... :)
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:11

Haha. Wild? Hell jea! Very Happy
Ma võin sinu eest tähtaja panna! XD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:13

Herbts - Oli jah pikk... Very Happy Aga aitäh. :)
Küll see Mike ka tuleb... vist. *kratsib kukalt ja mõtleb, mis järgmises osas toimub üldse* Very Happy

Everleigh - Tänan ei. Very Happy
Enne kolmandat ma tahan teile ühe osa anda. Very Happy Sest siis nädala lõpuni ma osa kirjutamise jaoks arvuti lähedusse kahjuks ei satu.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:15

Aww, don't you trust me with that? Very Happy
Hm, enne kolmandat.. ehk siis homme? Eks? Very Happy või siis täna juba! Aga siis ma tahaks kolmandal ka osa ju.. kaks osa oleks ideaalne ^^ Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:19

Prsh. Sulle oleks osa iga viie minuti järel ideaalne.
Lugemisaega ka, eksole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:35

Lol Very Happy (A)
Well, I wouldn't say like that.. buuuut... yea. Sort of! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime1/1/2012, 01:40

Muh hah haa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime2/1/2012, 12:00

Rohkem osi ei olegi või? Sad

inimene ei ole ikka kunagi rahul. Loeb kolm osa järjest ja tahab ikka rohkem. mulle sobiks nagu Everleigh'ilegi Very Happy

aga need osad olid niiiiiiiiiiiiiiii head Ja Kaspar tuleb ! Ja anna tantsis Mike'iga, mis ei olnud üldse armas, mis tegi selle nii nunnuks Very Happy

Miks ta pidi Markkusele pai tegema ja ütlema, et sa oled hea sõber . Nii ei õelda sellele poisile, kellega sa oled jõulupallil aeglast tantsu ( ja lugematul hulgal muid tantse) tantsinud. *raputab pead*

Ja loomulikult võiks Kaari Kaspariga kokku saada!

Jaaaaaaaaaaaaaaa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaluuuuuuuuuuuuun uuuuuuuuuuuuuuuuuut oosaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*teeb ©reki kassi silmi* Ma alles eile vaatasin seda filmi, nii et see tuleb mul eriti hästi välja Very Happy

Ja head uut aastat kõigile!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime2/1/2012, 13:24

Pikk kommentaaar! JEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Very Happy

naeratuse tõi huulile. Very Happy Te olete ikka ühed täitmatud olevused... mis te siis veel teete, kui jutt läbi saab? Very Happy A? Very Happy

Need ©reki kassi silmad... vaatame veel, kas need mõjuvad. Very Happy Ilus muidugi oleks, kui mõjuksid, sest siis enne nädala lõppu kindlasti osa ei saa... *sigh* Very Happy

See Kaspari sissetoomine käis mul jooksu pealt. Ma olin seal kivistunult, kui mõte tuli: jah, ei, jah, ei? Jah...? Julgen...? Very Happy Ja siis mõtlesin, et julgen. Very Happy Toob põnevust. Ehk. Endale ka. Very Happy

Ja head uut aastat! )
Lund sajab! :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime2/1/2012, 18:21

*vaatab aknast välja* meil küll ei saja

mõtle sellele, et kui uus osa tuleks näiteks homme kirjutaksin ma veel ühe pika kommentaari Very Happy how does that sound to you?

ja kui uus osa tuleks täna kirjutaksin ma kaks korda pikema kommentaari Very Happy ilma cop-paste'ita
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime2/1/2012, 21:25

Aga kui osa tuleb lihtsalt enne kui ma magama lähen? Very Happy

EDIT: See on 3000. postitus minu kaustas. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime3/1/2012, 03:12

Nüüd olen ma küll une ära teeninud. Very Happy

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:30). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime3/1/2012, 11:57

loeb see, et ma seda osa täna loen Very Happy Kusjuures *hakkab mõtlema, kas selline sõna üldse eksisteerib* see ongi õige - kõigepealt uus osa valmis ja alles siis magama. Magada jõuab alati.

Ma saan Kristist täiesti aru, kui ta Kaari peale vihane on. Mina oleks ka. Kas Sanna ei arva, et ka tema tahaks magada ja mitte kooli minna? See on ju tohutult ebaõiglane kui mõndadel on vanaisa, kellelt saab igasuguse tõendi ja mõned peavad koolis käima, olenemata sellest, et ka neil võib olla väike peavalu ja *hakkab omaette pomisema*

Ja millegipärast arvan ma, et sellest asjast Kaspariga tuleb üks ilge jama. Krsiti kindlasti ei usu Sanna juttu ja vb isegi solvub tema peale tuues mingi põhjenduse, et Sanna on lihtsalt tema peale kade ja kuna tema ´Mike'i ei saa ei tohi ka Kristi kellegagi kohtuda, sest ta jääb muidu üksi vaatüdrukuks ja siis-

okey sina kirjutad ikkagi seda juttu Embarassed

Kas kaspar tõesti pani Kaari ukse ette tarretist? *itsitab* ta meeldib mullle üha enam.

Markkus on tore, kuigi...ma arvan, et ta ei ole selle sõbra seisusega päris rahul

See kommentaar tuli eelmisest pikem, nii et ma ootan uut osa- varsti Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]