Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 15:54
...ja ma ei tea mitte ühtegi Clausi.
Ja uus osa.:) Homme ka loodetavasti. :) Ja ette rutates... homme on sõbrapäev.:)
Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:29). Kokku muudetud 1 kord
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 16:31
Ilus osa, nagu ma msn'is sulle juba ütlesin. Selline rahulik ja mingis mõttes ka nukker. Igatsen Kasparit ja tahaks et Mike ja Kaari tagasi kokku läheksid. Oeh. Kurb.
Uut :)
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 16:54
Claus on see 11ndik, kes kaabuga käib. Tal on neet ka. See Aki sõps noh.
Ja see osa oli ka kurb ja üldse on tänane päev kurb.
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 17:23
Everleigh - :)
Kärolyn - See keeleneet? Äkki on õige inimene silme ees... Akit ei tea. Ja... noh... mõtle minule. Äkki läheb lõbusamaks. xD
Kärolyn Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 19:51
Ei, tal on see.. Lõuaneet. xD Mis iganes selle nimi ka pole, mis on huule all ja keskel. Ja Akit ei tea? Üheksa aastat käisite ühes klassis preili Agnesega? Pea peale kukkusid?
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 20:01
Ajaaaaa. Ma ei mõelnud keeleneeti. Aaa. AGNES! Ma mõtsin, et Agris äkki...
Kärolyn Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/12/2011, 21:15
xD
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 31/12/2011, 23:29
Täna, 6 aastat tagasi, tegi Sille esimest korda elus Wordi lahti eesmärgiga lihtsalt mingit lugu kirjutada. See oli mingisugusest tüdrukust, kes läks ülikooli ja teda ei võetud seal vastu ja pommitati... veepommidega. Lugu sai kaks osa. JEEEEE! Aga sellele tuli otsa järgmine lugu ja järgmine lugu ja... siin ma nüüd olen, teie ees, oma Mike Goldwiniga.
Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:29). Kokku muudetud 1 kord
Kärolyn Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 00:25
Markkus võiks muretsema hakata ja siis sinna tulla.
Jeap.. Me likez that.
Oeh. See osa oli tore ja no.. Kaspar ja Kristi? Wow. Aga vähemalt saab Kasparit rohkem!!
Uut? Sa pole see aasta ühtegi osa lisanud!!!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 00:50
Hahahahaha. xD See viimane oli päris hea argument. xD Meeldis, et meeldis. :)
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 00:58
Mm.. Sanna saladus võiks TÕSISELT nagu välja tulla Äge osa oli, nagu alati. KAsparit poleks uskunud, et nii sisse tuleb.. tema ja kristi? FANTASTIKOOO... jea.. Kasparike võiks tallinna tulla.. mhm! Järgmises osas oleks äge ja siis ta saab Sannaga kokku kogemata
Et jah. Ma olen tasa nüüd. UUT! Tahaks nagu, hihi
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:00
Miks ta välja võiks tulla?
Oi. I got ur imagination run wild. (H)
Uut... ma igaks juhuks enam tähtaega ei pane endale.
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:10
Ideaalne... pikkus vähemalt... :) Kuigi sisu ise oli ka ülimalt super... Ainult et Mike'i tahaks... :)
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:11
Haha. Wild? Hell jea! Ma võin sinu eest tähtaja panna! XD
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:13
Herbts - Oli jah pikk... Aga aitäh. :) Küll see Mike ka tuleb... vist. *kratsib kukalt ja mõtleb, mis järgmises osas toimub üldse*
Everleigh - Tänan ei. Enne kolmandat ma tahan teile ühe osa anda. Sest siis nädala lõpuni ma osa kirjutamise jaoks arvuti lähedusse kahjuks ei satu.
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:15
Aww, don't you trust me with that? Hm, enne kolmandat.. ehk siis homme? Eks? või siis täna juba! Aga siis ma tahaks kolmandal ka osa ju.. kaks osa oleks ideaalne ^^
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:19
Prsh. Sulle oleks osa iga viie minuti järel ideaalne. Lugemisaega ka, eksole.
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:35
Lol (A) Well, I wouldn't say like that.. buuuut... yea. Sort of!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/1/2012, 01:40
Muh hah haa.
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/1/2012, 12:00
Rohkem osi ei olegi või?
inimene ei ole ikka kunagi rahul. Loeb kolm osa järjest ja tahab ikka rohkem. mulle sobiks nagu Everleigh'ilegi
aga need osad olid niiiiiiiiiiiiiiii head Ja Kaspar tuleb ! Ja anna tantsis Mike'iga, mis ei olnud üldse armas, mis tegi selle nii nunnuks
Miks ta pidi Markkusele pai tegema ja ütlema, et sa oled hea sõber . Nii ei õelda sellele poisile, kellega sa oled jõulupallil aeglast tantsu ( ja lugematul hulgal muid tantse) tantsinud. *raputab pead*
See Kaspari sissetoomine käis mul jooksu pealt. Ma olin seal kivistunult, kui mõte tuli: jah, ei, jah, ei? Jah...? Julgen...? Ja siis mõtlesin, et julgen. Toob põnevust. Ehk. Endale ka.
Ja head uut aastat! ) Lund sajab! :)
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/1/2012, 18:21
*vaatab aknast välja* meil küll ei saja
mõtle sellele, et kui uus osa tuleks näiteks homme kirjutaksin ma veel ühe pika kommentaari how does that sound to you?
ja kui uus osa tuleks täna kirjutaksin ma kaks korda pikema kommentaari ilma cop-paste'ita
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/1/2012, 21:25
Aga kui osa tuleb lihtsalt enne kui ma magama lähen?
EDIT: See on 3000. postitus minu kaustas.
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/1/2012, 03:12
Nüüd olen ma küll une ära teeninud.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:30). Kokku muudetud 1 kord
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/1/2012, 11:57
loeb see, et ma seda osa täna loen Kusjuures *hakkab mõtlema, kas selline sõna üldse eksisteerib* see ongi õige - kõigepealt uus osa valmis ja alles siis magama. Magada jõuab alati.
Ma saan Kristist täiesti aru, kui ta Kaari peale vihane on. Mina oleks ka. Kas Sanna ei arva, et ka tema tahaks magada ja mitte kooli minna? See on ju tohutult ebaõiglane kui mõndadel on vanaisa, kellelt saab igasuguse tõendi ja mõned peavad koolis käima, olenemata sellest, et ka neil võib olla väike peavalu ja *hakkab omaette pomisema*
Ja millegipärast arvan ma, et sellest asjast Kaspariga tuleb üks ilge jama. Krsiti kindlasti ei usu Sanna juttu ja vb isegi solvub tema peale tuues mingi põhjenduse, et Sanna on lihtsalt tema peale kade ja kuna tema ´Mike'i ei saa ei tohi ka Kristi kellegagi kohtuda, sest ta jääb muidu üksi vaatüdrukuks ja siis-
okey sina kirjutad ikkagi seda juttu
Kas kaspar tõesti pani Kaari ukse ette tarretist? *itsitab* ta meeldib mullle üha enam.
Markkus on tore, kuigi...ma arvan, et ta ei ole selle sõbra seisusega päris rahul
See kommentaar tuli eelmisest pikem, nii et ma ootan uut osa- varsti
Sponsored content
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)