| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 20:59 | |
| Elu on ilus, eksole? Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:39). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 21:37 | |
| Väga dramaatiline...tänu su spoilerile lootsin ma, et Mike omastab Sanan tagumiku. aga kus sa sellega... no ma ei tea.. uut:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 21:38 | |
| xD Ma olen kontekstist väljarebimise omandanud. (H) | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 21:45 | |
| Mida? Mida? mida? *taob pead vastu klavi* kas ma tõesti tahtsin uut osa siia selleks, et sellist asja lugeda ja nüüd hakkasin nutma ka veel. Niiiiii kurbbb! Vaene Kaari.
*võtab padja, kujutab ette, et see on Anna ning peksab ja kägistab seda*
Ahh, vihkan seda eite.
Jutu parim koht: Kuuleme mehist naeru ning ma pööran pead täpselt selleks hetkeks, et näha, kuidas Indrek minu poole jookseb, seejärel olen ma tagumikule ühe litaka saanud ning noormees jookseb edasi, karjudes täiest kõrist: „Sanna tagumik on MINUUUUUUUUUUUU!“ Lihtsalt ulmeliselt naljakas!
Noh unistada ju võib, et Birgit saab täna uue osa, aga kahtlen selles sügavalt!
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 21:51 | |
| *pistab Birgiti pea ja kivi vahele kaks patja* ;D *itsitab* Aga mina ARMASTAN sinu kommentaari! Ja seda emotsiooni. Mul oli naljakas seda kohta kirjutada, nii et tore, et sinul ka naljakas oli. *itsitab ikka veel* Mu peas jookseb selline filmilint ka ja siis ma kujutan ette, kuidas Kaari oma tagusmenti raputab ja siis Indrek suure hurraaga sealt kusagilt tagant tuleb ja siis litaka annab ja võidurõõmsalt, käed õhus laiali, edasi jookseb. xD Unistada võib ikka. Mul on reegel, et päevas mitte üle ühe osa. Isegi kui mul on rohkem osasid. (A) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 21:56 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 22:01 | |
| Ja kui see miski lõpuks otsa saab? Mis siis? Homne pole ju enam kaugel... ja siis kestab ta lausa 24 tundi ainult. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 22:22 | |
| JEEEEEE! Mulle teeb sinu lohutus küll headmeelt. *äkki kirjutab ise ka veel midagi enne magamaminekut* Aga kas sa pole siis kuulnu seda vana ütlust, et kannatamatute MG-päev jõuab alati kätte? | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 22:28 | |
| | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 22:57 | |
| Idioot oled, Nässu. SELLINE LÕPP? -.-
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 22:59 | |
| *hõõrub käsi kokku* Nii äge! | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 23:03 | |
| *naeratab pikalt ja laialt ja suurelt ja õnnelikult* Uus osa juba valmib... homme saate. :) | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 23:09 | |
| See oli hirmus. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/3/2012, 23:21 | |
| Kuniks hambaid jagub, eksole. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 15:16 | |
| Niih. Täna on homme. Tahan uut. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 15:30 | |
| See oli hea konkreetne. xD Mul pool osa valmis. Teen paar asja ära, kirjutan lõpuni. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 17:51 | |
| Mõistagi meeldib mulle teha asju, milles ma hea olen. Ja vahel meeldib mulle teha asju, milles ma pole kas nii hea või hoopistükkis kohutav. (Näiteks laulmine.) Eile oli Birgitiga juttu minu joonistamisoskusest. Ja vot sellise asjaga suutsin mina täna vene keeles maha saada: - Spoiler:
Kõik muud vead, mis mul on... aga lokkis juuksed tulevad suurepäraselt välja! :) Selle osa kirjutamist olen ma juba ammu oodanud. Ja see on 2782 sõna pikk. Mulle ei meenu enne nii pikka osa... nii et nautige! :) (Nagu mina nautisin... ja ka ei nautinud... selle kirjutamist.) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:40). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 18:47 | |
| Lugesin seda osa kolm korda, sest see meeldis mulle, aga mulle ei meeldinud et Markkus oli see, kes sealt uksest sisse astus, see pidi Mike olema No ja siis mees plahvatas ka veel Aga noh see sellesk ju seda siis oli vaja, et jutt põnevamaks teha, kuigi olen siski seisukohal, et Markkus on nüüd süüdi selles, et Kaari nii kurb on. Paha Markkus.
Pursitan huuli ja vaatan talle otsa, üritades välja mõelda, kas ma julgen talle öelda, mida ma talle öelda tahan. „Mõrda igatsed,“ ütlen siiski. Ja milline hetkeline leevendus see minu rinnas pesitsevale vihale on.
Hingan kohe kergemalt.
Ja õnneks Mike’i suunurk tuksatab. „Vahel kindlasti.“ Ja ta läheb ees elutuppa.
Ei no kõige parem asi üldse, mis sa selle jutu sisse kirjutanud oled. Ja mitte ainult parem vaid ka kõige õigem. ANNA ON JA JÄÄBKI MÕRRAKS! Ja see, mis Markus ütles kunagi Kaarile, et ta on mõrd ainult Kaari vaatevinkilist, siis kahjuks pean ütlema, et Markkus eksib. Anna on seda ka minu vaatevinklist.
Ma tean ainult seda, et mu süda on valust rosinasuuruseks muutunud ja mul on raske hingata ning et pisarad voolavad vabalt mööda mu põski alla. Markkuse pilk on samuti vesine ja ma vaatan üles täpselt tol hetkel, kui ta silmi pilgutab. Hea lause. Väga teistsugune kirjeldus.
No ja lõpuks siis see sinu joonistus jutu alguses. Üli kuum värk. Koomiksi saaks nendest kahest tegelasest igavesti vahva. Ediselt olen arvamusel, et sinu joonistamine on viis+ Keep going Sille!Ah jaa peaaegu oleksingi unustanud mainida, et mulle meeldiks siis siin juba homme(nagu sa lubasid, et iga päev üks osa) uut osa näha.!! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|