MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 20:59

Elu on ilus, eksole? Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:39). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 21:37

Väga dramaatiline...tänu su spoilerile lootsin ma, et Mike omastab Sanan tagumiku. aga kus sa sellega...
no ma ei tea..
uut:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 21:38

xD
Ma olen kontekstist väljarebimise omandanud. (H) Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 21:45

Mida? Mida? mida? *taob pead vastu klavi* kas ma tõesti tahtsin uut osa siia selleks, et sellist asja lugeda ja nüüd hakkasin nutma ka veel. Niiiiii kurbbb! Vaene Kaari. Crying or Very sad

*võtab padja, kujutab ette, et see on Anna ning peksab ja kägistab seda*

Ahh, vihkan seda eite.

Jutu parim koht: Kuuleme mehist naeru ning ma pööran pead täpselt selleks hetkeks, et näha, kuidas Indrek minu poole jookseb, seejärel olen ma tagumikule ühe litaka saanud ning noormees jookseb edasi, karjudes täiest kõrist: „Sanna tagumik on MINUUUUUUUUUUUU!“
Lihtsalt ulmeliselt naljakas! Very Happy

Noh unistada ju võib, et Birgit saab täna uue osa, aga kahtlen selles sügavalt! Suspect
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 21:51

*pistab Birgiti pea ja kivi vahele kaks patja* ;D

*itsitab* Very Happy Aga mina ARMASTAN sinu kommentaari! Very Happy Ja seda emotsiooni. Very Happy

Mul oli naljakas seda kohta kirjutada, nii et tore, et sinul ka naljakas oli. Very Happy *itsitab ikka veel* Mu peas jookseb selline filmilint ka ja siis ma kujutan ette, kuidas Kaari oma tagusmenti raputab ja siis Indrek suure hurraaga sealt kusagilt tagant tuleb ja siis litaka annab ja võidurõõmsalt, käed õhus laiali, edasi jookseb. xD

Unistada võib ikka. Very Happy Mul on reegel, et päevas mitte üle ühe osa. Very Happy Isegi kui mul on rohkem osasid. Very Happy (A)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 21:56

Pähh! Mõne reegli või asja välja mõelnud!! Mad

Sa ju ometi ei taha, et ma hakkaks jälle närvidele käima.
Vaata minuga on selline asi, et kui mulle miski meeldib siis ma tahan aina veel ja veel. Rolling Eyes
Ja kui ma ei saa, siis oioioioioiiioioio!!! No
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:01

Ja kui see miski lõpuks otsa saab? Very Happy Mis siis? Very Happy

Homne pole ju enam kaugel... ja siis kestab ta lausa 24 tundi ainult. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:15

*võtab kurvalt enda jutu lahti ja üritab kirjutama hakata, et mingitki lohutust saada*

Kannatamatute inimeste jaoks on 24 tundi sama hea kui 24 aastat Neutral
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:22

JEEEEEE! Very Happy Mulle teeb sinu lohutus küll headmeelt. Very Happy
*äkki kirjutab ise ka veel midagi enne magamaminekut* Very Happy

Aga kas sa pole siis kuulnu seda vana ütlust, et kannatamatute MG-päev jõuab alati kätte? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:25

Nojah!!

Minu jutt ilmub siia alati nii öösel/hommikul, et sina Sille magad siis juba oma magusat unekest! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:28

Äärmiselt magusat. ;D
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:57

Idioot oled, Nässu. SELLINE LÕPP? -.-
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:59

*hõõrub käsi kokku* Very Happy
Nii äge! Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 22:59

No mida minagi siis Mad

Sille. Sille, Sille...*teeb nimetissõrmega häbi häbi*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 23:03

*naeratab pikalt ja laialt ja suurelt ja õnnelikult*

Uus osa juba valmib... homme saate. :) Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 23:04

Parem oleks! Muidu otsin suu maaalt ülesse ja rapin ära!! pirat
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 23:09

See oli hirmus. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 23:19

Irvita irvita:D Kuniks veel saad!!Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime12/3/2012, 23:21

Kuniks hambaid jagub, eksole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime13/3/2012, 15:16

Niih. Täna on homme. Tahan uut.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime13/3/2012, 15:16

Jeiii, näed Sille. Nüüd sa lihtsalt pead selle siia panema! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime13/3/2012, 15:30

See oli hea konkreetne. xD
Mul pool osa valmis. Very Happy
Teen paar asja ära, kirjutan lõpuni. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime13/3/2012, 17:51

Mõistagi meeldib mulle teha asju, milles ma hea olen. Very Happy Ja vahel meeldib mulle teha asju, milles ma pole kas nii hea või hoopistükkis kohutav. Very Happy (Näiteks laulmine.) Eile oli Birgitiga juttu minu joonistamisoskusest. Very Happy Ja vot sellise asjaga suutsin mina täna vene keeles maha saada:

Spoiler:

Kõik muud vead, mis mul on... aga lokkis juuksed tulevad suurepäraselt välja! :)

Selle osa kirjutamist olen ma juba ammu oodanud. Ja see on 2782 sõna pikk. Mulle ei meenu enne nii pikka osa... nii et nautige! :) (Nagu mina nautisin... ja ka ei nautinud... selle kirjutamist.)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:40). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime13/3/2012, 18:21

Ohsa poiss!
Ma nii teadsin, et sa paned Markkuse Sannasse armuma. God! Very Happy
Mulle meeldib Markkus aga mitte sedasi, et ta võib Sannat sebida ja ma väga loodan, et Sanna ei anna talle võimalust, kuigi see oleks jumala paras Mikele. Mehed. Jahm Very Happy
Päris huvitav osa oli. Nüüd tahaks uut osa ^^
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime13/3/2012, 18:47

Lugesin seda osa kolm korda, sest see meeldis mulle, aga mulle ei meeldinud et Markkus oli see, kes sealt uksest sisse astus, see pidi Mike olema Mad No ja siis mees plahvatas ka veel No Aga noh see sellesk ju seda siis oli vaja, et jutt põnevamaks teha, kuigi olen siski seisukohal, et Markkus on nüüd süüdi selles, et Kaari nii kurb on. Paha Markkus. Sad

Pursitan huuli ja vaatan talle otsa, üritades välja mõelda, kas ma julgen talle öelda, mida ma talle öelda tahan. „Mõrda igatsed,“ ütlen siiski. Ja milline hetkeline leevendus see minu rinnas pesitsevale vihale on.

Hingan kohe kergemalt.

Ja õnneks Mike’i suunurk tuksatab. „Vahel kindlasti.“ Ja ta läheb ees elutuppa.

Ei no kõige parem asi üldse, mis sa selle jutu sisse kirjutanud oled. Ja mitte ainult parem vaid ka kõige õigem. ANNA ON JA JÄÄBKI MÕRRAKS! Ja see, mis Markus ütles kunagi Kaarile, et ta on mõrd ainult Kaari vaatevinkilist, siis kahjuks pean ütlema, et Markkus eksib. Anna on seda ka minu vaatevinklist. Very Happy

Ma tean ainult seda, et mu süda on valust rosinasuuruseks muutunud ja mul on raske hingata ning et pisarad voolavad vabalt mööda mu põski alla. Markkuse pilk on samuti vesine ja ma vaatan üles täpselt tol hetkel, kui ta silmi pilgutab. Hea lause. Väga teistsugune kirjeldus.

No ja lõpuks siis see sinu joonistus jutu alguses. Üli kuum värk. Koomiksi saaks nendest kahest tegelasest igavesti vahva. Ediselt olen arvamusel, et sinu joonistamine on viis+ Very Happy
Keep going Sille!Very Happy

Ah jaa peaaegu oleksingi unustanud mainida, et mulle meeldiks siis siin juba homme(nagu sa lubasid, et iga päev üks osa) uut osa näha.!! Laughing

Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 23 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 23, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]