MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AutorTeade
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime23/3/2012, 23:55

Haha, sa jätad mulje nagu Markkus oleks söödav xD
Kannibal much? Very Happy
Ok, ma ei nööka. Ja uut tahaks küll tegelt ;D
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime24/3/2012, 02:40

Mhh! Olgu mulle Markkus ei meeldi ja te kõik olete sellest aru saanud ja eriti Sille, kes sai kaks tundi sellepärast sõimu kannatada, aga okei, Sille teeb selle jutu just täpselt sellise nagu igale ühele meeldib. Sille ei oska halba juttu teha Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime24/3/2012, 10:04

ei oska Very Happy

ja Markkus ongi ju selline...maitsev Very Happy mitte, et ma teda söönud olen

Ja varsti võiks uus osa tulla !
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime24/3/2012, 12:05

Uus osa olemas juba vaat et 24 h ja kui veab, tana ohtul saan. Raagin pohjustest siis. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime24/3/2012, 14:21

*hõõrub närviliselt käsi* Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime24/3/2012, 23:58

Hih. Very Happy Nii tore, et te arutate. Very Happy Mina ajaks teid oma vastustega arvatavasti närvi. Very Happy (Selles mõttes, et mu vastused poleks nagu... vastused. Need oleksid mingid... maideamisasjad. Very Happy)

AGA.

LUCIFER ON KODUS!!!!!!!

Kogu jant algas juba neljapäeva õhtul, kui ma pärast üheksat Lamba juurest koju sain. Very Happy Isa tuleb vastu ja: "Lucifer on valmis. Sõnum tuli." Ja ma olen mingi JEPIKAJEEEEEE! Kallistan kõiki ja hüplen ringi ja olen niisama suur õnnejunn... aga siis tuli dilemma.

Vaadake, me oleme Loorega juba pea kümme aastat mänginud ühte PlayStationi mängu: Harry Potter & Viisasten Kivi. Ja see on selline tore mäng... kunagi tahtsime me seda lihtsalt läbi saada (no ei võinud see Voldemort ära surra, eksole), nüüd on meie eesmärk aga 100% peale mängida. Siiani rekord 97%. Ja siis me avastasime, kuidas kätte saada veel viimased kolm wizarding kaarti 17st. Ja me lootsime, et see annab meile ilusti 100%. Noh... egas midagi... teeme nii.

AGA.

Loore pidi reedel koju minema... aga Sille läks kas reedel Luciferile järgi või ootas 9ndat aprilli, et isa seda teeks. No ei lähe nii kaua Luciferi ootamine. Aga Potter oli pooleli! Alternatiivne lõpp ja kaardid veel saamata ja... mida teha! Mida teha?

Sille läks ööseks Loore juurde. Very Happy Ja siis me mängisime... ja mängisime veel... ja mängisime. Me saime kaarte siis kui me kolm rada, kus pidi meeletul kiirusel igast imenippidega igalt poolt münte ja kristalle saada, läbi teeme... ja peaaegu veatult. Viimane ja kõige raskem vajas kõige veatumat. No ja siis me mängisime... esimese kolmest tegi Loore, teise mina... ja siis Loore vajutas lollisti ja me kaotasime oma võidud. Merry go round. Very Happy Ja siis kokku nende kolme raja peale läks meil mingi 4 tundi. Very Happy (Pluss veel enne mu esialgset kojuminekut ka mängisime paar tundi.) Ma kogu selle aja seal pomisesin, et kolmest oleme teki all ja magame... Ja siis Loore saigi suurte pingutustega kümme minutit enne kolme valmis. Mõlemad nagu sombid.

Ainult et siis ei suutnud Loore enam vait olla! xD jutustas ja jutustas ja jutustas. Very Happy Kolm tundi saime und. Very Happy

Mäng ise oli selline (minu suurepärane telefon aitas jäädvustada. Very Happy):
Spoiler:

Igastahes.... reedel järgi ja siis ma sain teda veel maailma kõige inspireerivamas kohas üldse (
Spoiler:
) natukene aega kasutada... ja siis ma kirjutasin kohe kaks osa jutti ja ühe käsitsi kirja. Very Happy Ja vahtisin ns aknast välja. Very Happy
Spoiler:

Aga nagu ikka, olid kõik programmid läinud ja Sillel tahtis veel endale mängude jaoks eraldi partitsiooni, nii et siis kui ta õhtul koju jõudis, ootas ta Sillest natukene targemat meest sellega tegelema. Very Happy Ja ühtlasi ka ainsat inimest, kes suudab oma programmide kaustas ja plaatides ja värkides orienteeruda. Very Happy Ja siis Lucifer ootas teda. Very Happy
Spoiler:

Aga remondionud keerasid käki kokku. Olid lisanud ekstra partitsiooni, mille mõttele meie pihta ei saanud... ja suur hulk tööd läks luhta. Umbes siis me otsustasime magama minna ja hommikul arvuti endiselt ootas meid.
Spoiler:

Aga natukene pusimist ja ohkamist ja kõike hiljem on ta siin, minu isiklikus kirjutamise pesakeses. Very Happy (Mis, ehk, on ainult võib-olla inspireerivam rahvusraamatukogust ;D)
Spoiler:

Nii et Sille juhtmerägastik laua kohal on jälle päris korralik. Very Happy Tulukesed ja laadijad ja kõlarid ja ohsajuudas mida veel. Jumal tänatud, et juhtmevaba hiir on. Muidu ma upuks ära siia. Very Happy

Aga nautige uut osa. Very Happy Tal võttis teieni jõudmine piisavalt kaua aega. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:44). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:19

Holy s***! O.o
Tubli vanaisa! Ma armastan teda Very Happy
Kaari on segaseks läinud, nagu tõesti! *raputab pead*
Mis sai sellest, et ta läks ajast tagasi et PÄÄSTA Mike? Ma arvasin, et see oli nagu eesmärk vms? Oeh. Eniveis, Uut!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:24

*naerab* Very Happy

Kaari on emotsionaalne. xD
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:30

Oehh Rolling Eyes

No seda sa juba tead, et jutu esimesed read mulle ei meeldi. Aga jumala eest, müts maha, vanaisa on Kaaril küll viimasepeal. Muahhh Very Happy

Ja tõega ka, sa oled ühe väga hea jutu kirjutanud, mille sisse me ennast kõik oleme elanud ja me armastame seda juttu. ma loodan, et ma nüüd liiga palju teiste eest ei rääkinud. Aga päriselt, mina olen täista selle jutu sees ja ma tunnen, et ma pean olema vihane, kui midagi valesti läheb ja pean nuttma kui ei saa seda, mida tahan ja üldse kõike, kõike... Neutral loodan, et mõistad?

Fänn olen noh, täielik paadunud fänn Rolling Eyes

Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:41

Njaa, Sille on suurepärane kirjanik, see on tõsi. Ja jutt on väga hea, kui Markkus välja jätta Very Happy Very Happy
Okei, okei. Markkus on OK aga siiski minu hääl läheb Mikele Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:46

Naughty - Haha. Very Happy Jupp. Seda oli oodata, et need esimesed read ei istu. Very Happy
Ja... aitäh.
Ja ma mõistan. Nii mõistan. Very Happy Ja kui miski sulle ei meeldi, anna teada. Very Happy (Ma ei väida, et ma selle parandan, aga teatavaks võin küll võtta. ;D)

Everleigh - Mida iganes Mike ka ei teinud, et teile meeldida... Very Happy Kuid, Mike on Mike. Very Happy That's enough, I guess. Very Happy
Ja aitäh.:)
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:48

Sellepärast ta meeldibki, et ta on Mike Very Happy
Ma ei tea, miski tema juures nagu on õige... tundub õigena.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 00:55

Hmm. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:00

Teelikult ei armastanud Kaari selles ajas kust ta tuli Mike'i ka sedasi nagu ta siin armastab Markkust? Ei eks? Või ma panen jälle mööda millegagi. Oli ju nii, et Mike oli temajaoks kallis inimene, kellega ta sai koos olla ja häid aegu veeta. Aga ta ei armastanud teda sedasi nagu armastab Markkust nüüd, seega olekski vb palju palutud, et nad nüüd armastaksid teineteist. Kuigi ma arvan, et Sille teeb meile siin veel uut ja vana ja kui see jutt kunagi, rõhutan sõna kunagi, ära lõppeb siis me veel saame üllatuda. Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:02

Ma ei tea, kas te just üllatuda saate... Very Happy
ga ma ütleks nii palju, et sinu mõte on õigetel radadel. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:10

Ehk siis Mike on minevik ja Markkus on tulevik?
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:11

Sisimas ma tean, et selle jutu lõpp, olgu ta milline tahes, meeldib mulle Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:13

Everleigh - I so did not say that. Very Happy

Naughty - Ma loodan ka. :)
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:17

Järeldused Very Happy
Aga ole mureta, jutt on endiselt super, seega ära plädise siin vaid kirjuta meile uus osa juba Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 01:28

Haha:D
nüüd tekkis jälle tahtmine seda mängida:D olin juba vahepeal ära unustanud kogu selle värgi:D

igatahes väga hea osa oli:)Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 15:37

Kas ma olen ainus, kes Sannast aru saab? Tal on lõpuks ju kõik olemas, mida vaja ja ta vanaisa käsib tal selle minema loopida, sest see on "vastutustundlik ja õige"

Persse see. Jäägu Sannaks mu poolest.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 16:13

Ma saan täitsa vanaisast aru, kuigi mulle ei meeldi vanaisa mõte -.-
mike tundub siiani toredam kui markkus
ja kaari võiks vanaisa mõista, sest kui talle see markkus ikka nii väga meeldib siis leiab ta markkuse ju tulevikust ka, nagu vanaisa ju ütles -.-
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 16:27

Vanaisa räägib õiget juttu. aga see ei tähenda, et see mulle meeldiks.

Aga Sannat ei olnud enne ja nüüd on. Kuidas see asju muudab? Kas Mike sureb ikka? Äkki see on mingi saatuse asi ja see on lihtsalt ette määratud ning juhtub tahest-tahtmata... Ja kui Sanna kaob ära... siis on kõigi südamed murtud. Ja kui ta läheb tagasi tulevikku, kas ta peab Markkusega nullist peale hakkama....

I can't wait to see how you solve this mess you've made.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 16:46

Ei no peab tunnistama, et Sille on terve jutu täieesti peapeale pööranud ja ma millegipärast kardan, et ta isegi ei tea täpselt, mis ja kuidas asad toimuma hakkavad täpselt. Meil ei jää seega muud üle kui teda usaldada ja hoida pöialt oma lemmikutele. Saagu mis saab. Olgu see kuri saatus, mis kõigi elud ära rikub või siis tubli õnn, mis õiki kunagi leiab. Rolling Eyes

Sille on tubli ja teab mida teha Wink
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime25/3/2012, 17:31

Selles olen ma kindel Very Happy

Praegu on lihtsalt tunne, et kõik tore on kokkuvarisemas. And it makes me so sad. Sanna oleks endale just selle õige koha leidnus kui kõik jällle muutub.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 31 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]