| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Triinut6 Prince Kirameki swessu Cilen Griffu. MissSunshine Lammas Kärolyn Everleigh Constellation Karolin Herbts Naughty nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:33 | |
| Tahtmine taevane, saamine iseasi. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:35 | |
| *snort* Nojah... Aga ikkagi no! xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:36 | |
| Ikkagi. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:37 | |
| Mh! Ära jama Sille! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:42 | |
| Hilja juba. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:47 | |
| No kuraaaat Sa oled nii paha! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 17:55 | |
| Mhm. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 18:09 | |
| Tead kui kurb ma olin kui Marko teda sai! Ja tead kui rõõmus ma olin kui ta ikkagi ei saanud! Ja see imearmas lõpp üldse rõõmsameelne osa, va loomulikult see üks koht...aga ärme räägi sellest. UUT! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 18:17 | |
| Ehhee. *on rõõmus* | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 21:53 | |
| Hohohohohohhhhh...Tahaks ka jõuluvana mängida!
Ma mängisin üksaasta Edgari sugulaste jõulupeaol lumehelbekest! Noh neil see vene teema rohkem, eks!
Ma tean, et see kõlab minu kui Mike'i armastaja suust väga veidralt, kuid tõesti, täna seda osa lugedes tekkis mul Markkuse vastu mingi nunnumeetri kiiks. Mitte, et ma hakkaks teda kuidagi Mike'ile eelistama vms, aga lihtsalt...tänases osaga sai mulle selgeks, et Mike saab päriselt Sannga/Kaariga kõigest sõber olla. Üliheasõber! Nad lihtsalt on markkusega kokku loodud! Lihtsalt selle mõistmine võttis veidi aega, eks!
Ma tahatsin siia mõned head lõigud kopeerida, kuid jahm...lõpuks avastasin, et oleksin kolmveerand juttu pidanud siia kopeerima...seega...
Aga Sillekene...ma lihtsalt jumaldan sind...sest sa TAPSID JÕULUVANA! Ja see annab mul õiguse sinust sarimõrvari teha ja sellest krimi jutt kirjutada!
Minujaoks oli osa veidi kurb ka, sest see meenutas mulle minu rõõmsaid jõule, mida pole juba paar aastat eksisteerinud...seega jahm...väike kurb nostalgia tuli pääle!
Uut osa, kus Mike teeb Sannaga midagi väga armast ja sõbralikkusest pakatavat! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 21:58 | |
| Kujutan ette,. Ma olen meil aastaid jõuluvana mänginud. (H) Siis sai Ellika aru kui tore see on ja hakkas üle aasta olema... kuni ma ära väsisin ja lasen nüüd tal olla jõuluvana. *hingab... ja hingab veel* Kas su väide on, Birgit, et Markkus ja Sanna on kokku loodud?? Oijeerum. Sarimõrvar Sille juhtum. Ma juba näen seda juttu oma vaimusilmas. Ja järgmises osas on Mike'i ka. :) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 22:19 | |
| Ma tahan uut osa!!! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 22:20 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 22:21 | |
| No aga tee siis midagi!! | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 22:22 | |
| Sorry, topeltpost aga halb postituste number tuli xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 22:23 | |
| Teengi. Vaatan sõpru ja lähen magama ja homme teen eksami ja siis kirjutan. ;D Err... ok- _D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/5/2012, 22:25 | |
| Eeh, eksam... *väristab end* Nii kaua tuleb oodata.. oeh xD Mhm, ma ei armasta number 13't | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 20:48 | |
| Kuhu uus osa jääb? Kell saab juba üheksa ju | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 20:49 | |
| Naughty - justjust. Everleigh - kirjutan hetkel. ;D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 21:02 | |
| Jeee ^^ | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 22:15 | |
| Üks MG uutest variantidest, mida ma kunagi alustasin (mul on arvutis 4-5 erinevat algust), algas ka aastavahetusel. Seal variandis pussitati Mike surnuks. Te ei pea lugema, aga ma panen siia esimese osa sellest, mis kunagi tahtis olla uue MG algus. - Spoiler:
Noormees hukkus vägivaldselt rajul aastavahetuse peol. Mike Goldwin, äsja 21aastaseks saanud noor mees, arvas koos oma sõpradega, et tema poissmehekorter on paslik paik vana aasta ärasaatmiseks. Kahjuks ei osatud aga arvata, et algselt neljast inimesest koosnev seltskond küündib paari tunni pärast kahekümneni. Nimelt olid peost teada saanud ka mõned teised seltskonnad ning niimoodi väike korter aegamööda täituski. Mike ei lasknud end võõrastest häirida, olles juba sõprade sõnul paar tundi enne ametliku koosviibimise algusest kergelt viinane olnud. Sellegipoolest kerkinud tüli põhjust ei ole veel suudetud tuvastada, kuid tekkinud sõneluses läksid käiku noad ning asi lõppes inetult – noormehe kõri lõigati noaga läbi. Üks Mike´i sõpradest üritas küll politseisse helistada, kuid kõril hoitud nuga ja hoiatuseks tehtud sisselõige randmesse peatasid ta. Nii või teisiti oli peo võõrustaja jaoks juba liiga hilja. Kõne politseisse tegid aga naabrid, kes äkitselt tõusnud lärmi ja hõigete pärast murelikuks muutununa koridorri vaatasid ning kahte verist meest lahkumas nägid. „Sündmuspaik oli jube ning suurem osa tunnistajaid kadunud. Oleme vahi alla võtnud esialgsed kahtlusalused, kelle peol viibimise kohta on ka tõendeid,“ kommenteeris toimunut politsei Põhja prefektuuri esindaja. „Esimene aastavahetus perest eemal ja kohe...“ ei suuda noormehe ema juhtunut siiani uskuda. Ema kõrval seisvalt tüdrukult, Mike´i õelt, saan ma teada, et noormees õppis Tartu Ülikoolis inglise filoloogiat ning talle meeldis koguda pileteid. Noormehe isa kätte saada ei õnnestunud. Peol olnud inimesed on vastutusele võetud ning algatatud kriminaalasi.
Kaari vaatas klaasistunud pilguga ajaleheartiklit enda ees ning ohkas, silmades kipitamas veel vaid mõningad üksikud pisarad. Ta polnud iial enne tundnud, et pisaraid enam pole tulemas. Vaid üks lõputu nuuksumine ja vappumine, end oma mõtetega piinamine.
Tüdruku ema asetas ta ette kausi aurava pudruga ning võttis ajalehe enda kätte, silmitsedes hetke artikli kõrval ilutsevat fotot. Pilt Mike´i majast ning temast endast. Ohates voltis ta ajalehe kokku järsemini kui tavaliselt ning viskas selle hooletult laua teise otsa.
„Söö nüüd. Meil läheb kiireks,“ soovitas naine oma tütre vastu istudes ning oma pudrule moosi pannes. Kaari ohkas ning sukeldus oma mõttemaailmast pudru sisse, käed ja suu automaatselt liikumas. Nagu Mike´il oleks enam vahet, kas nad jõuavad mälestusteenistusele õigeaegselt või mitte. Isegi tema keha polnud enam alles; vaid üks väike urnike tuhka.
„Kas isa tuleb ka?“ küsis Kaari vaikselt, hääl vaevu valjem sosinast. Ta ema raputas pead. „Ei saanud töölt tulema.“
Kaari vaikis.
Aga siin on uus osa. Ja mitte kedagi ei pussitata sellel uusaastaööl. (Kui tähti on puudu, on süüdi mu puhastamise vajav klaviatuur. Kui tähtede järjekord on vale, olen selles süüdi mina. ) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:06). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 22:47 | |
| See lihtsalt oli üks pagana cool osa. Mine metsa, tahaks ise sinna joosta ja nende vendadega pidu panna, päriselt ka! Sa said selle osaga suurepäraselt hakkama v.a see lause, mis seal alguses väärakas oli, eks ja siis see kohutav uue versiooni algus, mis pidavat olema algne variant. Mul on hea meel, et ei olnud. See surm oleks minu musikese jaoks liig, mis liig olnud.
Mida lõike:
„Mm... jah...“ ütleb noormees keskendunult. Vaatan teda üle õla ning muigan. Ta trükib nii keskendunult, et tal on keele ots suust väljas. Ta näeb niimoodi päris nunnu välja: roosa keeleke, silmatikkuvad mustad juuksesalgud, valge triiksärk ja õhetavad põsed...
Lihtsalt nii armas.
„Ahjaa... Mis teil, tüdrukutel, selle vastu õieti on? Selle allapanemine pole ju raske. See oleks teine asi, kui me pidevalt näiteks seina täis laseksime,“ ütleb noormees mõtlikult.
Seina peale? Mis võrdlus Sille? Kui keegi minu WC-s sedasi teeks, siis temale küll elu armas pole.
„MAJA PÕLEB! VOODI KORDA TEHA!“ karjub Mike nii valjusti ja selgesti kui see võimalik on.
Mike on niiiiiiiiiiiii laheeeee!
Tänan selle Mike'ist pulbitseva osa eest! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 22:52 | |
| Hah. Noh... jah. Ju sellel on ka teatud põhjus, miks see konkreetne versioon üle paarituhande sõna ei saanud. Üks poolikutest versioonidest, mida ma päris kaugele arendasin, sai mingi 50 Wordi lehekülge... Ei no aga seda MIke ju silmas pidaski! Et nad ei lase seinale! Ja palun. :) Tore oli temast kirjutada. :) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/5/2012, 23:26 | |
| Oeh, kindlalt armas osa oli! See algus tegi mu meele kurvaks.. seal oli Mike&Kaari Enam pole neid... niu | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|