MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Triinut6
Prince Kirameki
swessu
Cilen
Griffu.
MissSunshine
Lammas
Kärolyn
Everleigh
Constellation
Karolin
Herbts
Naughty
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:33

Tahtmine taevane, saamine iseasi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:35

*snort*
Nojah... Very Happy
Aga ikkagi no! xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:36

Ikkagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:37

Mh! Ära jama Sille! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:42

Hilja juba. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:47

No kuraaaat Very Happy
Sa oled nii paha! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 17:55

Mhm. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 18:09

Tead kui kurb ma olin kui Marko teda sai! Ja tead kui rõõmus ma olin kui ta ikkagi ei saanud! Very Happy

Ja see imearmas lõpp I love you

üldse rõõmsameelne osa, va loomulikult see üks koht...aga ärme räägi sellest.

UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 18:17

Ehhee. Very Happy
*on rõõmus* Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 21:53

Hohohohohohhhhh...Tahaks ka jõuluvana mängida! Very Happy

Ma mängisin üksaasta Edgari sugulaste jõulupeaol lumehelbekest! lol! Noh neil see vene teema rohkem, eks! Very Happy

Ma tean, et see kõlab minu kui Mike'i armastaja suust väga veidralt, kuid tõesti, täna seda osa lugedes tekkis mul Markkuse vastu mingi nunnumeetri kiiks. Mitte, et ma hakkaks teda kuidagi Mike'ile eelistama vms, aga lihtsalt...tänases osaga sai mulle selgeks, et Mike saab päriselt Sannga/Kaariga kõigest sõber olla. Üliheasõber! Laughing Nad lihtsalt on markkusega kokku loodud! Lihtsalt selle mõistmine võttis veidi aega, eks! Wink

Ma tahatsin siia mõned head lõigud kopeerida, kuid jahm...lõpuks avastasin, et oleksin kolmveerand juttu pidanud siia kopeerima...seega... Cool

Aga Sillekene...ma lihtsalt jumaldan sind...sest sa TAPSID JÕULUVANA! Ja see annab mul õiguse sinust sarimõrvari teha ja sellest krimi jutt kirjutada! Very Happy

Minujaoks oli osa veidi kurb ka, sest see meenutas mulle minu rõõmsaid jõule, mida pole juba paar aastat eksisteerinud...seega jahm...väike kurb nostalgia tuli pääle! Neutral

Uut osa, kus Mike teeb Sannaga midagi väga armast ja sõbralikkusest pakatavat! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 21:58

Kujutan ette,. Very Happy Ma olen meil aastaid jõuluvana mänginud. (H) Very Happy Siis sai Ellika aru kui tore see on ja hakkas üle aasta olema... kuni ma ära väsisin ja lasen nüüd tal olla jõuluvana. Very Happy

*hingab... ja hingab veel* Kas su väide on, Birgit, et Markkus ja Sanna on kokku loodud?? Very Happy

Oijeerum. Sarimõrvar Sille juhtum. Ma juba näen seda juttu oma vaimusilmas. Very Happy

Ja järgmises osas on Mike'i ka. :)
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:19

Ma tahan uut osa!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:20

Ma tean. xD
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:21

No aga tee siis midagi!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:22

Sorry, topeltpost aga halb postituste number tuli xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:23

Teengi. Very Happy
Vaatan sõpru ja lähen magama ja homme teen eksami ja siis kirjutan. ;D
Err... ok- _D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:25

Eeh, eksam... *väristab end* Very Happy
Nii kaua tuleb oodata.. oeh xD

Mhm, ma ei armasta number 13't Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime7/5/2012, 22:59

Jah Sille ma just täpselt seda silmas pidasingi. Ja vabandan kõigi ees, kes Markkuse fännid on, et ma temaga alguses nii julm olin ja teda kritiseerisin, kuid tõsi, ta ei meeldinud mulle alguses. Mingi vanni piilur noh! Very Happy Kuid jah, ma mõistsin, et nemad peavad üksteist armastama sellisel viisil nagu nad seda juba teevad, kuid Mike peab teda armastama kui kõige väärtuslikumat sõpra terves oma elus, sest Sanna siiski proovib ja tahab tema elu päästa ja minumeelest on Sanna väärt südamesõprust Mike'iga. Kas nõustute minuga?

PS: Minu kritiseerimine ja Markkuse nüpeldamine muutiski ta palju paremaks! *Egotseb* lol!
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 20:48

Kuhu uus osa jääb?
Kell saab juba üheksa ju Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 20:49

Naughty - justjust. Very Happy

Everleigh - kirjutan hetkel. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 21:02

Jeee ^^ Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 22:15

Üks MG uutest variantidest, mida ma kunagi alustasin (mul on arvutis 4-5 erinevat algust), algas ka aastavahetusel. Seal variandis pussitati Mike surnuks.
Te ei pea lugema, aga ma panen siia esimese osa sellest, mis kunagi tahtis olla uue MG algus.

Spoiler:

Aga siin on uus osa. Very Happy Ja mitte kedagi ei pussitata sellel uusaastaööl. Wink
(Kui tähti on puudu, on süüdi mu puhastamise vajav klaviatuur. Kui tähtede järjekord on vale, olen selles süüdi mina. Wink )

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:06). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 22:47

See lihtsalt oli üks pagana cool osa. Mine metsa, tahaks ise sinna joosta ja nende vendadega pidu panna, päriselt ka! Very Happy Sa said selle osaga suurepäraselt hakkama v.a see lause, mis seal alguses väärakas oli, eks ja siis see kohutav uue versiooni algus, mis pidavat olema algne variant. Mul on hea meel, et ei olnud. See surm oleks minu musikese jaoks liig, mis liig olnud. Very Happy

Mida lõike:

„Mm... jah...“ ütleb noormees keskendunult. Vaatan teda üle õla ning muigan. Ta trükib nii keskendunult, et tal on keele ots suust väljas. Ta näeb niimoodi päris nunnu välja: roosa keeleke, silmatikkuvad mustad juuksesalgud, valge triiksärk ja õhetavad põsed...

Lihtsalt nii armas. Rolling Eyes

„Ahjaa... Mis teil, tüdrukutel, selle vastu õieti on? Selle allapanemine pole ju raske. See oleks teine asi, kui me pidevalt näiteks seina täis laseksime,“ ütleb noormees mõtlikult.

Seina peale? Mis võrdlus Sille? Shocked Kui keegi minu WC-s sedasi teeks, siis temale küll elu armas pole. Very Happy

„MAJA PÕLEB! VOODI KORDA TEHA!“ karjub Mike nii valjusti ja selgesti kui see võimalik on.

Mike on niiiiiiiiiiiii laheeeee! I love you

Tänan selle Mike'ist pulbitseva osa eest! Wink

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 22:52

Hah. Very Happy Noh... jah. Very Happy Ju sellel on ka teatud põhjus, miks see konkreetne versioon üle paarituhande sõna ei saanud. Very Happy Üks poolikutest versioonidest, mida ma päris kaugele arendasin, sai mingi 50 Wordi lehekülge... Very Happy

Ei no aga seda MIke ju silmas pidaski! Very Happy Et nad ei lase seinale! Very Happy

Ja palun. :) Tore oli temast kirjutada. :)
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime8/5/2012, 23:26

Oeh, kindlalt armas osa oli!
See algus tegi mu meele kurvaks.. seal oli Mike&Kaari Sad
Enam pole neid... niu
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 17Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]