| Tuba (16 osa; Lõpetatud!) | |
|
+19®ebra Shadowpaw Ka¹¹ike Herbts swessu Merlin. shine Kärolyn Griffu. AliceInWonderland XD Naughty *Nastik. Murtagh Audrey Dragomira Lammas Cilen Bee Mezilane 23 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 11:03 | |
| AliceInWonderland XD - Tore. :) Audrey - oota uut. ;D Ja siin selles point ongi, et asja tehakse selja taga. Oh well. Võta seda reeglite rikkumisena, mis ta ongi (see ei ole reeglite väänamine). * Nastik. - Mulle nii meeldib, et sa sellest. Nali. Natukene. kohast aru said. :) Murtagh - Pedrolove käimas. xD Ah well... mulle meeldib ta ka. Armas totu, kui ta millestki aru ei saa. Mezilane - väga vahva! | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 12:03 | |
| Mulle meeldis! :) Ma naersin pool seda osa, lihtsalt nii lõbus oli. Ja ma loodan, et Martin suvatseb end piisavalt viisakalt üleval pidada, et Britt teda kuuse alla ei saadaks. Jään uut ootama. :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 13:33 | |
| | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 17:29 | |
| | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 17:45 | |
| Ahh, Pedro on nii nummi. Ahjaa, ühel tegelasel on minu nimi kahh. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 19:30 | |
| Ma ei saa jätta jah Olles läbi teinud selle kammajaaaa, kui sisse kolid ja teades, et see tagaselja sahkerdamine ei saa juhtuda. Maeitea, olge mu peale vihased, killige mind mõttes ära, kui tahate aga no kammoon, kui sa annad alla võtme ära või küsid võtit, siis need asjapulgad teavad ikkagi üht-teist sinust ja kus toas sa oled... Kõik on kirjas, allkirjad, dokumendid, särgid-värgid. Ja ega neil ei võtaks see eriti kaua aega, et nad näevad, et ühes toas on pisut viltu see asi... Lihtsalt mind häirib see, mida ma tean Võib-olla oleneb ka ühikast. Lihtsalt uudishimust, Sille... Kas sa oled ühikas elanud? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 19:40 | |
| Naughty - mul on tunne, et ainult sina oskad minu asjade üle nii palju naerda. xD Aga jah... oli vaikne. Nüüd vahepeal on miskit. Üritaks muidu ikka MGga tegeleda... milleks pole vapsee aega old. Cilen - ah sp sulle siis Pedro meeldibki. Olgu, see oli mage nali. xD Audrey - Katrin läks ja võttis võtme, tema nimel-asjadel on kõik paberid ja värki, aga majal pole reaalselt ühikatädi. Kuni asi vaikselt käib ja inimesed ei hakka rattima, võib asi natukene aega läbi minna. Ja ei, ei ole elanud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 20:09 | |
| Majal pole reaalselt ühikatädi? Khmkhmm... Weird. Pigem oleks võinud siis selle asja tõesti nii üles ehitada et no tõestiiiiiiiii on ühikas puupüsti täis ja Britt on see lucky one, kes toanaabriks poisi saab, sest muudmoodi pole lihtsalt võimalik. Siis ma varsti loodan, et elad | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 20:19 | |
| Miks asi nii keeruliseks ajada? Ühikatädi lihtsalt pole. (Ja see pole õhust võetud, TÜ ühes ühikas reaalselt pole ühikatädi. ) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 20:53 | |
| Ai muidugi, ma olen ju Pedrokene. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 20:59 | |
| Justjust. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 21:19 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 21:41 | |
| Audrey: Ma nüüd täiendan Sille ütlust, et TÜ ühikas pole ühikatädi. See võib nii olla ja mõnes ühikas nii ka on, aga sellisel juhul on ühikas elavatest inimestest määratud vanemad ja korralikumad elanikud maja korrapidajateks, kes hoiavad iga korruse tegevusel silma peal kuniks saabub öörahu. Selleks ajaks peavad nemad vaatama, et asjad korras oleks ja inimesed rahulikult oma õigetes tubades. Minu meelest võiks selle kohapealt küll silma lihtsalt kinni pigistada, olenemata sellest, et siisn mõningad vasturääkimised olla võivad. Jutt tuleb hea ja ma ei näe mõtet nüüd sellepärast asju muutma hakata. Las ta olla sedasi ja oletame, et selles jutus on selline veider ühikas, kus asjad käivad veidrat moodi. Ma loodan, et ma nüüd väljendasin end arusaadavalt. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 20/8/2012, 22:33 | |
| Eh, ega ma ei kahtlegi Sille võimes kirjutada head juttu (ma arvan, et me kõik teame, millised võimed Sillel selleks on eksole)... Tundub nagu ma elaks mingis vanglas Meil on kaamerad ja asjad ja... Ohjah. Vähealt ma saan personaliga jummala hästi läbi Aga jaa, jutu kohta- MEELDIB, sellest viginast hoolimata ja nagu teisedki on öelnud, meeldib mulel ka et saan algusest peale asjas kaasa rääkida (VIGISEDA/BITCHIDA jne) | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 21/8/2012, 00:00 | |
| Koooorteris? Korter asub kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus? Tulen külla, haha | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 24/9/2012, 00:55 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 24/9/2012, 08:37 | |
| Griffu? (A) | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 24/9/2012, 13:10 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 24/9/2012, 18:35 | |
| Tavaliselt tahad sa MGd, aga kahjuks on see läbi. :) | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 25/9/2012, 19:01 | |
| Selle kuti sa tapsid ära jaa. -.- Aga nüüd oleks ilus "Tuba" edasi kirjutada, äkki ma saan uue mehe, sest Audrey Chadi ka väga jagada ei taha. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 25/9/2012, 20:23 | |
| Hahaha. Mike'iga inimestel tõesti ei vedanud. Aga ma luban, et hiljemalt homme õhtuks. ;D Täna teen oma kirjandusteaduse essee ära ja kui jääb aega, kirjutan ka Tuba, kui mitte täna, siis homme. (Mul kusjuures paar päeva tagasi oli see fail lahti, aga siis oli jälle see pahapaha sõna "kiire". Aga ma tahan kirjutada ja ei taha, et ma rooste läheksin, ehk siis jah. ) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 25/9/2012, 21:35 | |
| Griffu | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 25/9/2012, 22:43 | |
| PUNKT! Mu kasutajanime taga on punkt. Keegi ei märka. ;D | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) 25/9/2012, 23:21 | |
| Griffu. Ei no ma jagan Chadi küll Mis ma kahe mehega ikka teen Aga ma ei tea, kuidas sa teistega kokkuleppe saavutad Ja Sille kuule, ma tahaks ka ikkagi uut osa -.- | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!) | |
| |
|
| |
| Tuba (16 osa; Lõpetatud!) | |
|