| Suleselts #2 | |
|
+6nasicc Naughty Everleigh Audrey Cilen *Nastik. 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 5/10/2012, 22:34 | |
| Jaa, muidugi. Ega ma nendele mitte-isiklikele küsimustele ka nagunii vastata ei oska. Võib-olla. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 5/10/2012, 23:34 | |
| 1-3 lauset vastuseks ei tule mitte kõne allagi! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 5/10/2012, 23:42 | |
| Ma siiski arvan, et kujundaja võiks üks ja sama olla. Muidu võib tekkida meetodite kakofoonia ja üldpildis poleks see eriti kena. |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 6/10/2012, 17:12 | |
| Seekord pidi igal juhul Cilen kujundaja olema, kuna Dragomira ei andnud endast õigeks ajaks märku :) Aga materjalidega on selline asi, et need on praegu toimetaja käes ning kui tema valmis saab, peavad need Cileni juurde maanduma emailile :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 6/10/2012, 18:31 | |
| Kui mina saan valmis, lähevad need kõigepealt PK-le ja siis mulle tagasi, ja alles siis Cilenile. Aga ma tahaksin Cileni e-maili ka. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 7/10/2012, 20:25 | |
| Topeltpost, vabandagem mind.
Aga. Esiteks loodan, et selline viivitus, nagu seekord juhtus, ei kordu enam - kui tähtajaks on 15. september, siis ei saa ma tekste 14 päeva hiljem, vaid järgneva nädala jooksul? Okei? :) Nii ei ole endalgi kiusatust edasi lükata. Teiseks. Palun ärge kasutage oma tekstides smaile. Igasugused :3 ja ;D ja nikerdised jäägu ära. See pole MSN, kuhu te kirjutate. Kui tahate oma väljaandele professionaalset nägu ja tegu, jätke igapäevaelust juurdunud harjumused kõrvale.
With good intentions, I wrote this! |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 14/10/2012, 17:05 | |
| Tahaks siis ära mainida, et homseks ma seda kindlasti valmis ei saa. Lihtsalt ei ole võimalik ja kõik. Nädala sees või lõpus on ehk valmis. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 17/10/2012, 22:12 | |
| Isver, mul on nii-nii kahju, kuid mul ei ole võimalik seda enam valmis teha. Programm, millega ma tegin kustutas kõik valmis olevad failid ära ning pealegi veel iseennast ja kuna ma tõesti ei mäleta, kust ma selle sain, siis ma lihtsalt ei tea mida teha. Jube häbi on, kuid ma pean tõesti paluma, et ehk saaks keegi teine selle valmis teha? Lihtsalt mul ei ole võimalust enam seda valmis teha. Lihtsalt jube kohutav tunne on, et ma teid ja ennast niimoodi alt vedasin. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 17/10/2012, 23:03 | |
| Pole midagi. Kõigil juhtub. :) |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 18/10/2012, 17:29 | |
| Ma vist olen seda juba küsinud ka aga laisk nagu ma koolist tulles olen, küsin jälle: millal #2 ilmub? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 18/10/2012, 17:47 | |
| Laisk oled sa vist tõesti, sest Cilen kirjutas selsamal leheküljel, et tema ei saa enam Suleseltsiga tegeleda ja praegu pole seda, kes asja lõpuni teeks, nii et avaldamistähtaega pole. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 18/10/2012, 19:18 | |
| Sorri, mul oli 7 loengut täna ja ma lihtsalt olin väsinud. Aga selge siis. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 20/10/2012, 22:01 | |
| Kas keegi oleks siis nõus võtma kujundamise enda peale??? Ei tahaks, et praegu, kui artiklid kõik olemas, asi ära vajuks. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 21/10/2012, 10:52 | |
| Äkki on Dragomira nõus hädas appi tulema, sa võiksid tema käest küsida Eelmine kujundus tuli tal päris hästi välja ja nüüd on koolivaheaeg ka tulemas, äkki on tal vaba aega. Bubblegum pakkus ka vahepeal kuukirja juures oma abi, aga ma ei tea, kuidas temal kujundamisega lood on | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 22/10/2012, 23:31 | |
| Heh. Kujundamisega on muidugi minul lood nagu nad on, eksole... Ei hakka sellest rääkimagi | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 23/10/2012, 00:24 | |
| Küll pärast nuhtleb, kui tulemus kehv on, ära enne asja avaldamist teistes eelarvamusi tekita. |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 23/10/2012, 22:14 | |
| No muidugi kõik oleneb millist kujundust vaja on, eksole. Mingit töötlemisprogrammi mul käepärast ei ole, ainult interneti omad. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 24/10/2012, 09:54 | |
| Tegelikult kõlbaksid ka kõige tavalisemad Times New Romani või, ma ei tea, Impacti alapealkirjad, pole vaja mingeid ekstreemselt edvistavaid alapealkirju teha. |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 24/10/2012, 11:47 | |
| Et siis... On mu abi järele vajadust või mitte? :) | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 24/10/2012, 12:34 | |
| Ma pole tõepoolest end siin teemas pikka aega näidanud, aga me rääkisime *Nastikuga ja alapealkirjad on juba valmis. Loodetavasti ei ole need siis liiga edvistavad. Aitäh sulle, Bubblegum, ikkagi enda abi pakkumast, ehk saad järgmises Suleseltsis meile enda abistava käe ulatada. :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Suleselts #2 | |
| |
|
| |
| Suleselts #2 | |
|