| Suleselts #3 | |
|
+7Dragomira Bubblegum Naughty Audrey -Ene- AliceInWonderland XD *Nastik. 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Suleselts #3 28/10/2012, 17:47 | |
| Eelmine number juba loetud ja miks mitte siis hakata mõtlema juba uue peale Mida varem alustame, seda parem. Tekkis ka paar uut ideed. Esiteks, kuna meil tekkis uus rubriik "Uudised", võiksime leida sellise isiku, kes oleks nõus olema meie isiklik uudisteankur, ehk siis kes hoiaks kirjandusmaastiku uudistel silma peal ning kirjutaks meie foorumikirja lühikesi ülevaateid erinevatest konkurssidest ja muust taolisest :) See ei pea tingimata olema isik, kes meie foorumi kokkutulekul käis, aga ka sellest oli mõte artiklike uude numbrisse sokutada, et huvi kokkutulekute vastu ehk tõuseks
Teiseks oli mõte teha uus rubriik "Arvamus", ehk siinkohal otsiksime inimest, kellel oleks hästi palju huvitavaid mõtteid ja arvamus asjadest paigas Arvamusartikleid saab ju igasugustest kirjandusega seotud asjadest kirjutada, kas või "Audioraamat vs. paberkandjal raamat". Muidugi oleks esmalt vaja leida inimene ja siis selguks, kas rubriik üldse foorumikirja jõuab.
Omalooming on jätkuvalt kõigilt oodatud ning promo sooviv inimene võiks samuti endast märku anda Kujunduse jätaksime, ma arvan, samaks, või mis teie arvate? Kuna vastukaja oli positiivne, jätaksin selle ülesande taas kord jälle hea meelega Dragomirale.
Naughty, sina jääd ka ikka horoskoobi juurde, eks? :)
Ja muidugi on igasugused pakkumised ja ideed jätkuvalt oodatud, mida rohkem tegijaid, seda parem Ja materjalide tähtajaks paneksin 1.detsembri. | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 17:51 | |
| Kuhu omalooming saata tuleb? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 19:15 | |
| -Väga hea idee oli teha kokkuvõte kokkutulekust -Võiks tutvustada ka kohti, kuhu saata oma luuletusi või kus veel oma jutte avaldada tagasiside saamiseks. Nt Värske Rõhk oli vist üks selline ajakiri. Või internetis poogen.ee -Mingi intekas ka jälle | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 19:36 | |
| Palun sel korral materjalid 2.-3. detsembriks enda meilile saata. Tegelevatel inimestel peaks mu meiliaadress olema. :)
Ja kujundus oli super-super, Dragomira peaks kindlalt jätkama! |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 19:38 | |
| Ma tahaks ka ikkagi kaasa lüüa, kuigi mul on aega vähe... :S Ma tahaks intervjuud teha aga mnjah. Ma ei tea, kuidas mul ajaliselt välja tuleks. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 19:41 | |
| Võiksid lähiajal siiski ära otsustada, et me teaks, kas arvestada sinuga või leida keegi teine... :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 20:54 | |
| Seoses siis selle varastamise teemaga, võiks teha ka väikese infokillu sellest, mida teha, kui avastad, et keegi on sinu teksti enda nime all esitanud. Või lühikokkuvõte seadustest?
Ma võin selle enda peale võtta, kui soovi on. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 28/10/2012, 21:12 | |
| Tegelikult on mõlemad hea mõte kujul 2-in-1, -Ene-. :) Kuna see teema on hetkel aktuaalne, siis miks mitte.
Selline palve tekstide kogujale ka, et palun saata mulle kõik tekstid, k.a need, mis ei ole veergudesse kuuluvad. Tore oli hetk tagasi avastada, et kokkutulekuteates on ikka vead sees... |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 11:38 | |
| Vabandan topeltposti pärast, aga
Ma võin uuest eesti keele eksamist arvamuse kirjutada, kuna arvan, et mul on üsna kindlad vaated ja me rääkisime just sellest eksamist eesti keele tunnis. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 11:41 | |
| Võiks küll. Kirjutaja inimestele on see eksam vist üsna oluline. Ma sain õnneks vana varianti veel teha ja olen üliõnnelik selle üle. Katserühmana sain uut ka teha ja see oli... jube | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 11:46 | |
| Ma võtan sinuga, -Ene-, ilmselt selle eksami asjus ühendust, kuna sul on sellega kogemusi. :) |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 19:38 | |
| Olen siiani nõus oma abi pakkuma, kui tarvis on :) Õigemini, võite minuga arvestada kohe kindlassti, kui abikätt on vaja. | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 20:14 | |
| Mina oleksin nõus kujundusega jätkama.
Takuya Kenzo: Selle kokkutulekuteate eest võin süü enda peale võtta, sest kui ma Suleseltsi kokku panin, jäi viimasele lehele tühi ruum ja mulle turgatas pähe idee ka see teade sinna juurde lisada. Ja kuna sellega oli kiire-kiire, siis ma ei osanud mõelda ka sellele, et see sulle saata. Samuti oleksin ma tegelikult huvitatud teada saamisest, mis vead seal olid, sest kui ma praegu uuesti lugesin, ei osanud ma ise sealt küll mingisugust viga leida... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 21:00 | |
| Vead on esiteks see, et kasutatud on ´ märki, mida ma südamepõhjast vihkan, kui on olemas ilus ' märk (ja ´, nagu ka `, on lihtsalt debiilsed, sest neid kasutatakse tähtede rõhumärkidena, mitte ülakomana, pardon me), teiseks see, et kuupäevad kirjutatakse endiselt 27. oktoobril, mitte 27.oktoobril.
Järgmine kord, kui selline eksprompt idee tuleb, võib selle alati palja tekstina, mitte dokumendina, siin foorumis PMiga mu postkasti või e-mailile läkitada, saan selle kohe üle vaadata ja parandatud teksti tagasi saata. :) Mu meiliaadress on profiilis kenasti olemas ja kontrollin kirjakasti tihti. Mu brauseris olev jubin teavitab uuest kirjast kohe, nii et kiire vastus pole probleemiks. :)
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (18/11/2012, 02:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 21:24 | |
| Selge, järgmine kord tean meeles pidada. :) Selle ´ märgi veaga on nii, et ma kopeerisin selle aadressi St. Patrick'si kodulehelt ja ma ei osanud ka sellise pilguga vaadata, et see ülakoma seal teistsugune oleks, kui see, mida ma tavaliselt kasutan ja see, mida ka sina kasutada armastad. Selle ´ märgi juurde ma üldiselt ei satu, kuna ka mina kasutan ' märki. :) Aga tark tegu oleks olnud lasta sul need üle vaadata, järgmine kord teen kindlasti seda. :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 22:13 | |
| Sa oled tubli, Dragomira. *annab virtuaalse küpsise*
Jaah, mind pani see kodulehel laiutav abstraktsus kulme kortsutama küll, aga noh, ajakirjandus või ametlikud kodulehed, kõik ühe puuga löödud... |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 29/10/2012, 22:47 | |
| Being Takuya must be so hard. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 30/10/2012, 00:14 | |
| |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 31/10/2012, 20:14 | |
| Ma armastan topeltposte! Lustisin natuke sule ja tindiga. - Spoiler:
Crappy drawing is crappy. |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 23/11/2012, 18:36 | |
| Äh, kahju, et järgmisel nädalal peab intervjuu valmis olema, muidu teeks küll. Ma tahaks ikka korralikult ette valmistada küsimusi... Aga ma muidu olen 100% nõus intervjuud andma | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 23/11/2012, 21:52 | |
| Ach, järgmisel nädalal juba... Not nice. Võiks alustada... Kuramuse kunstiajalugu. x_x
Minule pole keegi midagi saatnud. Aga intervjueeritava osas... I volunteer! |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 | |
| |
|
| |
| Suleselts #3 | |
|