| Suleselts #3 | |
|
+7Dragomira Bubblegum Naughty Audrey -Ene- AliceInWonderland XD *Nastik. 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 21/2/2013, 19:56 | |
| Täpselt minu mõte. Sõbrapäev on ammu möödas. |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 21/2/2013, 20:10 | |
| Suleseltsiga on nii, et kolumn minuni jõudnud pole (kuigi ma ei tea, kas see üldse olemaski on) ja kujundamisega läheb... Normaalselt, kui nii võib öelda. Osa on valmis. Võtan süü puhtalt enda peale, kuna mul on viimase kahe nädala jooksul tõsiselt kiire olnud seoses kooli igasugustel võistlustel/olümpiaadidel esindamisega. Nüüd on lõpuks paar nädalat rahulikum.
Aga tegelikult kui kellelgi on veel omaloomingut või mõnd muud sorti materjali, mida sinna panna võiks, siis on kõik ettepanekud oodatud! :) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 24/2/2013, 16:43 | |
| Loodetavasti saab siis varsti valmis. Mina ütlen kohe ära, et mina sellega enam ei tegele. Ma ise pole ka võib-olla just eriliselt vastutustundlik isiksus jne, aga ma ei jaksa inimesi tagant utsitada, et keegi midagigi valmis kirjutaks. Algul on kõik entusiastlikud ja lubavad midagi enda poolt saata, aga lõppeb sellega, et "mina ei tea midagi ja mul pole aega". Mul pole ka aega, eriti selliste asjadega tegelemise jaoks, kus mingit kaastööd näha pole. Võib-olla keegi teine oskab paremini inimestes kaastöösoovi äratada. Ma ei hakka ometigi inimestele personaalselt pakkuma, et nad midagi viitsiks kirjutada või muud sellist. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 24/2/2013, 23:35 | |
| Mina tegeleks küll edasi sellega. Neljanda numbri korraldamise poole võtaks enda kanda (v.a. kujundus/kokkupanek). Ja kui siin mingeid kindlaid tähtpäevi enam paigas pole, vaatan kas ma siis äkki tegelen selle puuduoleva kolumniga ka. | |
|
| |
Shadowpaw Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 258 Age : 24 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 5/3/2013, 20:18 | |
| Tahaks teada, kuna Suleseltsi lugeda saab? Edit: Olen nõus ka aitama. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 6/3/2013, 09:14 | |
| No ma üritan lähiajal kolumni valmis kirjutada. Hetkel ei teagi, mis veel puudu oli... Tähtaeg pole veel kindlalt paigas (ma olen mõelnud et 15. märts näiteks ), seda peab Dragomiraga läbi rääkima, kuidas ta jõuab oma asjade kõrvalt kujundamisega tegeleda :) | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 16/3/2013, 10:40 | |
| Päris tore oleks, kui Suleselts tuleks näiteks koolivaheaja jooksul, siis saaks sellel ajal natuke meelelahutuslikku lugemist. Kevad algab ju ka kohe | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 31/3/2013, 23:13 | |
| Hm... Kas Suleseltsi värskeimat numbrit on lähiajal oodata? |
|
| |
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 13/4/2013, 17:11 | |
| See on väga hea küsimus. Selle numbri tegemine kuulutati välja juba oktoobri lõpus, nii et varsti on kolmanda Suleseltsiga tegeletud pool aastat Vägisi tekib tunne, et see projekt on juba osaliselt maha maetud, aga ma saan aru, et kõigil on kiire. Kui keegi leiab, et see number vajab veel materjali juurde, siis on mul välja pakkuda kaks (ülikooli jaoks kirjutatud) arvustust: üks minu enda kirjutatud luulekoguarvustus ja üks minu parandatud raamatuarvustus Kuidas kolumn ja kujundus praegu elavad? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 13/4/2013, 19:12 | |
| Kolumnit pole. Vahepeal pidin mina seda juba kirjutama, kuid siis mul endal tekkis ülikooliga jamasid jne. Kujundus on Dragomira õlgadel. Ma arvan, et päris hea vaheldus oleks näiteks üks luulekogu arvustus :) | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 12:52 | |
| Ma usun küll, et luulekogu arvustus oleks tore. :) Hetkel ongi kõige suurem probleem puuduv kolumn, sest ma ei kujuta absoluutselt ette kui palju ruumi see võtta võiks. Kui keegi oleks nõus kolumni ära kirjutama, siis jõuaks uus number kindlasti varsti teieni. :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 13:33 | |
| Ma võin kolumni järgmise nädala jooksul valmis kirjutada, kui seda endiselt pole, ma arvan, et natuke aega ma selleks ikka leian Kellele ma selle ja arvustuse pärast üle kontrollimist saatma peaksin? | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 13:38 | |
| Minule oleks kõige mõttekam ilmselt. Sul vist pole mu e-maili... Võin pm'is anda sulle. :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 14:02 | |
| Ma ei tea, kui nõus Takuya on? Takuya tavaliselt on vist siiani grammatika ja muu sellise kontrollimise/toimetamise kallal tegutsenud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 14:06 | |
| Rääkisin Takuyaga läbi, ta oli küll nõus üle vaatama. Ootan siis Dragomira meiliaadressi | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 15:00 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 16:36 | |
| Mis mõttes kui nõus ma olen? Ma praktiliselt surusin oma toimetamise peale, muidugi olen ma nõus. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 14/4/2013, 17:30 | |
| Igaks juhuks Väga hea! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Suleselts #3 | |
| |
|