| Esimene "Suleselts" | |
|
+14Prince Kirameki Wissel -Ene- Everleigh Bubblegum Pingu Naughty Cilen Keku Mezilane Dragomira *Nastik. Audrey nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 17:58 | |
| Võttis ta aega, mis ta võttis, aga VALMIS SAI! :) Aitäh kannatlikkuse eest, aitäh koostöö eest, aitäh juba ette lugemise eest. ;D Loodame, et järgmine number tuleb kiiremini. Kui lahti võtate, vajutage "Skip ad" ja siis vajutage alumist väiksemat "download" nuppu. Aga siin ta siis on: Meie esimene "Suleselts".PS. Lingid peaksid töötama nii kaua kuni inimesed oma teemade pealkirju muudavad... mis kahjuks võib juhtuda päris ruttu. PPS. See on vist koht, kus ma peaks juba ära mainima, et meil on järgmise numbri jaoks uut eestvedajat vaja. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 18:09 | |
| | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 18:15 | |
| Audrey: Ühe inimese jaoks on üks number niigi suur töö, kui ta peaks veel kõigi nende tulevaste numbrite kallal töötama, siis läheks inimene varsti hulluks. Sellepärast ongi idee, et igal numbril võiks olla oma eestvedaja, et ühe inimese õlule ei langeks liiga suur koorem. :) Nasicc tegi Suleseltsi jaoks väga palju. :)
Ja ka minul on hea meel, et see lõpuks avalikkusse jõudis! :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 18:22 | |
| Aitäh! :) Tegelikult võib üks inimene kõigi numbritega ka hakkama saada, see üks inimene pole aga mina. Minus ei ole seda karmust ja inimeste tagaajamist ja tähtaegadest kinnipidamist. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 18:49 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 19:12 | |
| Jooksvad muljed protokollitud magaziini vaatamise ajal:
Oh sa raibe, see pealkiri näeb veel parem välja kui Paint Tool SAIs OAO Lahe, statistika! Me gusta! Meie? Meie, meie, meie, meie, meie... No me gusta. Ikka on siit ja sealt jutumärgid ära jäänud või bännerid hakivad näiliselt erinevaid tekste. Isikuliste juttude bännerite paigutus on okei, kui viimane välja arvata - miks on see teksti sisse mähitud, kui teised umbes samades mõõtmetes bännerid omaette rea saavad? Oh, ägedad tähtkujuillustratsioonid! Aaaga see tekstipaigutus... Meh, las olla. Mul on tunne, et näen Omaloomingu veeru tekste esimest korda... But okay. JÄLLE MEIE? Nii armas, et mina ka seal olen, kontributsiooni ühiskondlikku ettevõtmisse, aga miks see meiemeiemeiemeiemeiemeie vajalik on? Saab ju aru, et ajakirja, aka meie... Asi näeks meiemeieta pisut ametlikum välja, aga mis mina oma ametlikkusega. Also, suur kiitos alapealkirjade osas. Värvid on superb! ALSO, Dragormira? Ja need mõttekriipsud ei meeldi mulle, nii sõnades kinni...
Aa, ja kõige-kõige esimene mõte - upload.ee ei paku mingeid reklaame ega asju. Sinna on ehk nutikam järgmised numbrid laadida. :) |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 19:46 | |
| Ma muidu võiks vist küll... bitchida ja karjuda, et saadke asjad juba ära jne aga see kujunduse ja paigutuse teema pole minu jaoks... Kuid mul on sel korral pisut rohkem kirjatööd kuukirja jaoks plaanis nii et jahm... EDIT: Ma nüüd jõudsin ka lõpuks läbi vaadata. Nii. Um... Ma jätaks pisut kuhugi vabat ruumi ka. Kõik on kuidagi nii koos. Alapealkirjad on minu jaoks pisut liiga suured. Et ruumi suhtes võiks pisut rohkem vabamalt võtta. Samas võiks tuua ka neid teemasid juurde. Tavalisi intervjuusid (nt. Pingult võiks rohkem uurida meie foorumi sünni kohta ikkagi), uudiseid, kasvõi hakata ära märkima uusi raamatuid, mis ilmuvad jne. Samas kui oleks millestki kirjutada võiks ka tavalisi artikleid kirjutada... Arvamusi... Ja nii edasi. Aga jah. Mina muudaks kujundust. Mitte, et see mulle meeldinud poleks. Ma lihtsalt arvan, et alati saab ka paremini | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 20:56 | |
| Lugesin ka kuukirja läbi ja täitsa armas oli, kiitus kõigile, kes viitsisid sellega tegeleda. :) Ma küll ootasin pisut rohkem erinevaid asju sinna, praegu tunduski, nagu oleks olnud juttude reklaamid (seda arvasin ma küll vähem tulevat), filmi(/raamatu)arvustus ja horoskoop. Jäi nagu selline mulje, et teil oli rohkem kavas, aga ei, vähemalt on seegi ja minu arust olid need täitsa korralikult välja kukkunud. Kujunduse kohta pole mul ka midagi halba öelda. :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 21:10 | |
| FAIN, minu arvuti lihtsalt ei ava seda. Hea et veel kokku ei jooksnud. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 21:33 | |
| Cilen, minul tuleb mingi flash playeri jama ette -.- ja seal on sellised inglise keelsed sõnad millest mina tolkugi ei jaga. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 21:35 | |
| Amh, ma ei mäleta, mis mul tuli.. Igatahes ei lasnud vaadata. Kokku jooksis ka peaaegu. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 22:04 | |
| Ah väikesed vead mida järgmine kord parandada saab on, aga muidu pole küll vaja halada Mida me siis sellest ajakirjast ootasime? Mitte midagi enamat. Täidab oma eesmärki suurepäraselt Nüüd on probleemiks ainult vabatahtliku leidmine, kes on nõus oma aega uputama sellesse. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 22:20 | |
| Noh... uue "Suleseltsi" jaoks on midagi kõrva taha panna küll. Kas teil kõigil Adobe Reader on? Kui ei, siis saab selle alla laadida http://get.adobe.com/reader/Ja äkki te saaksite oma probleemidest screenid teha? Siis oskab ehk rohkem aidata. :) Ning jah, vabatahtlikku oleks vaja. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 22:25 | |
| Minul oleks aega maa ja ilm aga jahm... Ma arvan, et ma lihtsalt ei mõika mõningaid asju. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 17/7/2012, 22:30 | |
| Tehnilise poole teeb selgeks. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/7/2012, 06:12 | |
| Kui rohkem abikäsi vaja, siis võin millegagi aidata. Küsimus on ainult, milles? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/7/2012, 08:54 | |
| Kõiges, milles pädev oled ja soovid kaasa lüüa. Artiklite-intervjuude-asjade kirjutamine, asjade koordineerimine ja inimestelt asjade küsimine, kokkutõstmine... jms. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/7/2012, 10:33 | |
| Wiii, kaua oodatud rõõm! Ma olen käsi! Ma võin aidata ja värki Hmm... ma olen vahele jäätud. Oeh xD | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/7/2012, 11:00 | |
| Mina võin aidata artiklite, intervjuude tegemisega (olen ligi 8 aastat ajalehtede ja nende tööga seotud olnud). Toimetajatöös ma ainult nii hea pole aga midagi ikka, kui vaja xD Inimestele võin ka pinda käia, et nad tähtaegadest kinni peaksid.
Mul üks idee olemas, mida peaks KINDLASTI järgmises lehes promoma, sest noh... kirjutamishuviliste foorum ju. Ideeks siis Tänapäeva noorsooromaani ja romaanivõistlus. Saaksin enda kogemustest kirjutada ja kindlasti veel mõne käsikirja sinna esitanuga jutule.
Kommentaarid kuukirja kohta: Pealkiri on väga kenasti tehtud, mulle tõsiselt meeldib! Smileyde kasutamisega peaks piiri pidama või äkki ära jätma. Need ei anna eriti midagi juurde minu arvates. Minu horoskoop klappis väga hästi, tänud horoskoobi tegijale Kujunduse koha pealt ei oskaks midagi ette heita
Tubli töö! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/7/2012, 15:35 | |
| Sain ka läbi vaadata. Väga lahe! | |
|
| |
Wissel Kojamees
Postituste arv : 29 Age : 26
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/7/2012, 16:19 | |