| Esimene "Suleselts" | |
|
+14Prince Kirameki Wissel -Ene- Everleigh Bubblegum Pingu Naughty Cilen Keku Mezilane Dragomira *Nastik. Audrey nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
netzkaa Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 8
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 20/8/2012, 16:24 | |
| Mulle isiklikult meeldis, keep up the good work :) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 14:17 | |
| Aga nüüd vist peakski juba uue numbri koostamise peale mõtlema, ei tahaks küll, et see ettevõtmine unarusse jääks? :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 15:25 | |
| Peaks. :) Aga kõigepealt on meil vaja uut eestvedajat, sest mina olen selle töö jaoks suhteliselt kehv kandidaat. Vabatahtlikke? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 15:36 | |
| Mida eestvedaja endast kujutab? Kas lihtsalt inimest, kes n-ö sunnib teisi takka, et õigeks ajaks kõik olemas oleks, või ta paneb ka materjali kokku jne? Või teeb seda ka juba kujundaja? :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 15:48 | |
| No oleneb, kuidas see eestvedaja töö laiali oskab ajada. Mina panin materjali kokku ka, aga kui leiad kellegi seda tegema, siis palun väga! Üldiselt jah - mõtete koondamine ja ülesannete jagamine ja inimestele pinda käimine ja mitte leebe olemine. Arvamuse avaldamine... jms. Koordineerimine ühesõnaga. Mina kogusin inimestelt asjad kokku ja panin siis nad "Suleseltsi" ära. Ja kirjutasin tegijad ja statistika. Lood tulid teistelt, õigekirjakontroll tuli Takuyalt ja Prince Kiramekilt. Dragomira aitas nende väikeste pildikestega (pealkiri oli jällegi Takuyalt). Naughty tegi endale loo juurde ise pildid - need ma skännisin ja lõikasin parajaks... Eks väikesi muid asju tuleb ka töö ajal ette, aga see peamine. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 16:21 | |
| Wordis saab ka kolumne teha. Page Layout -> Columns ja sealt vali juba, mida tahad. | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 16:30 | |
| Kuna nasicc on läinud ja mina juhtusin ka seda vestlust lugema, siis tundus õige märkida, et nasicc tegi Suleseltsi Microsoft Publisheris. :) Kui sul on Microsoft Office olemas, peaks seal hulgas ka Publisher olema. :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 23/8/2012, 21:59 | |
| Yup, esimene leht tehtud Publisheriga. Kui sl teine progre, lase aga minna. Minule sobib, et *Nastik. seda juhtima hakkab. | |
|
| |
Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" 18/3/2014, 21:22 | |
| Ma ei saa seda lugeda muide | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Esimene "Suleselts" | |
| |
|