| november 2008 | |
|
+6Unknown Artist Pharaoh Lammas SixxBitch chelsea Pingu 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: november 2008 2/11/2008, 17:37 | |
| Minu nõbu Carlos
Horoskoop
Pingu lendab Griffule kuule külla ja nad söövad koos juustupizzat.
Dinx^^ hakkab punkariks
Padjanägu tuleb tagasi Tartu.
Unknown Artist muutub vägagi tuntud artistiks.
Sixxbitch muudab oma nime eighttbitchiks.
kellyx12 tuleb lagedale ästipaljude uute osade ja juttudega xd.
Kogu selle foorumi printsikari(Kirameki, Makaveli) läheb naftavargile.
ThatsMe lendab Marsile.
Pharaoh on eritirõõmus, sest nüüd Pingu teab vägahästi, et tema on Karmen.
Libahunt ei moondugi seekord libahundiks, sest Griffu korraldab kuul suure tränapeo - kuhu kõik peale lamba lähevad, kuna lambad ei oska lennata - mis kuu varjutab.
Uudised Foorumile on lisatud chatbox, kus on paljuparem enda munajuttu rääkida ;D Ja teadsite, et vaheaeg oli, või magasite selle maha? *vastuseid ootan kommentaarides*
Võistlused
Veel saab registreerida "parima järjeka" tiitlile (: Praegused osalejad on siis: Peeglilinn - Sands Vanus ei mängi rolli - cipzu Tüdruk helesinisest maailmast - cipzu Kui seinad saaksid rääkida - loore Lõpetamata lugu - Tuki Chu's fate - Elven Otsast peale - Griffu Sigatüügas ja sealne elu - Bränduuu Laura Sandoval - kellyx12 Life isn't fairi - kellyx12 Tüdrukud ratastel - Dinx^^ Life, that sucks! - Bränduuu Kas lubad rääkida tõtt, ainult tõtt ja ei midagi peale tõe?? - kellyx12 Leanne'i laul - Kirjanik You make me fall in love - Liina Leanne'i laul - Kirjanik
Ka Lugemisvõistlus on täieshoos, kuigi nüüd on Pingu otsustanud võtta vastu irmustähtsa otsuse. Nimelt ei pea raamatute juurde enam üles märkima lugemiskuupäevi ega muud ülearust saasta. Siiski tahaks näha veel sisu, autorit, pealkirja (:
Muidugi saab registreeruda ka lühijuttude valimisele, kus peab sul olema 1-3 osaline lugu Praegused osalejad: Dinx^^ - ''Mõrvar Lossivaremeis'' Nasicc - "Suurim Viga" swessu - "Tuleta meelde..." swessu - "Gabriella." Dinx^^ - "Mõrv Torontos" Branduuu - ''Minu maailma purunemine.'' Branduuu - ''Saatuse kurvad keerud.'' Griffu - "Kui mina ka sureks?" Griffu - "Unenägu." kellyx12 - Kildudeks süda Prince Kirameki - "Rest in peace"
Intervjuu See kord on intervjuu teistmoodi, sest... seda pole! Aga, meil lõppes just, või lõppeb paari tunni pärast vaheaeg, mille kohta sai küsitud :) 2008/2009 õppeaasta sügisvaheaeg varieerub kirjeldamatult hullu ja vaheaja mitte olemise vahel Ärge muretsege, see, et see kuu ainuisikuline intervjuu ära jäi ei tähenda, et järgmine kuu te kasutaja Dinx^^-i kohta midagi teada ei saaks ;D
Mis vaheajal tegid?
SahhMatt: Polnud vaheaega kutsekeskkoolidel pole neid nädala ajaseid vaheaegi, ning meie suvevaheaeg on ka 2 kuud, mitte 3:D Pharaoh: mina.. käisin spas mudaravi sain ja värkki ^^ siis õmmn.. käisin suure-jaanis ringi tsillamas. ja eem.. aa.. eile käisin teatris kaa =) norway.today'd vaatamas.. ästi hea oli soovitan soojalt ^^. Arvutis istusin kaa mudugi. Filme vaatasin kaa filmiõhtu oli^^ ja siis et ma käisin näiteringi proovis 3 korda (H) ja siis eem.. käisin noortekas.. GG'd olen juba 13 osa ära vaadanud (H)(A) Kiisu: See oli väga hull Swessu: käisin Kirstiga kinos, käisin vanaemajuures kolmapäeva õhtusst laupäeva hommikuni seal käisin kaks korda ujumas ja olin niisama lahe Ja siis vedelesin kodus lihtsalt Hüpopaatik(HüpopateetikxDXD): Lühidalt: Vaheaeg algas neljapäeval, Neljapäevast esmaspäevani oli vastik söök ning -1,8 kilo minust. Edasi: Sain diiivanvoodi *punase* ja oma tuppa uue tapeedi *ajee* Täna oli vanaisa sünnipäev ning tegelikult olen sellest nädalast suht väsinud. Ahjaa..Kolmapäeval sai 3D kinos ka käidud..Tore oli..Kuid.."Ohh..Oleks ma vaid 6 aastat noorem" Griffu: Esmasp käisin kinos, eile(kella järgi) grämpa sünnal ja ülejäänud päevad passisin kodus tühja. Lukcy me xD Nasicc: mm... Käisin Saaremaal, sõitsin elus teist korda lennukiga (ümber pööramine on jõle. hoidsin keelega magu tagasi ), siis sai ¹opatud, niisama sõpradega väljas hängitud, naerdud, filmi tehtud... Vanaema ja vanaisa ei unustanud ka ära. ;D Kirzz: Simple Plan'i kontserdil käisin. mm .. siiis, kahel sünnipäeval. ja ülejäänud olin kodus ja magasin. hea vaheaeg. (Y) Dinx^^: Vaheaeg oli minu meelest lahe. Sain musiga kokku janiedasi:D A niisama leboda sai kaa ja kõike muud kaa veel:D Nipsu123: Kadiga lollitasime, jalutasime metsas, nutsime, irnusime Hell: Olin trennilaagris Ats ja teised pirukaputkad helistasid et atsi pedofiilseid vajadusi rahuldada, muidu jooksime ästi palju ta tegime kõhulihaseid Lammas: kõigepealt läksin Tartusse... seal mängisime ööd läbi monopoly. käisime hängimas pingu ja pähkliga...mängisime jalkat, pildistasime ja olime niisama.. käisime kinos vaatamas HSM'i niiii äge film oli kogu aja pilkasime seda.. vihma sadas palju ning kaardiõhtu oli... siis läksin tagasi tallinna kus toimus halloweeni pidu kus me kolle mängisime ja sõime ning kõik:D
Hüpopaatiku toa makeoverit saad vaadata siit ja siit
Haha
Ja noh, ma pean ju ometi end reklaamima kaa! :O Kõik, kelle arvuti kokku ei kipu jooksma: http://mammuland.myminicity.com ;D | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 17:58 | |
| Miks minu lühijuttu märgitud polee? Aam, kui viitsid, siis tee järgmine kord mu horoskoop ka. (A) Muidu kõvv nõbu sul . | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 18:16 | |
| Mu nimi ei ole võetud numbrist, Nikki Sixx'i nimest hoopis, vot tak Mul on lahe vaheaeg olnud tegelt. Enamus päevadel lauamänge ja kaarte mänginud (mida v*ttu onju ) ja kolm päeva sai retsilt pidu pandud Ja siis niisama unetud ööd jmz. Tränapeole ma ei tule Siis ka mitte, kui miljon makstaks Carlos on hottt | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 19:09 | |
| Bitch, tähed ei valeta, küll sa lähed xD Ja vahetpole, eighttbitch . Chelsea, ma kopeerisin sealt võistluste teema alt ;D Ja teen ;D Meenuta siis :) Griffu, minakaa, minakaa :D | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 19:34 | |
| Aaamh, seal pole kolme viimast registreeritud lühijuttu sinna nimekirja pandud lihtsaalt. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 19:34 | |
| ma võin Griffule vitsa anda ;D | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 20:37 | |
| | |
|
| |
Pharaoh Juudijõulupuu
Postituste arv : 248 Age : 31 Asukoht : Suure-Jaani
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 20:39 | |
| Jaa.. mina olen ülirõõmus nüüd.. foreverdream täitus - sa tead mu nimee Muidugi Ei tubli oled.. saidki täna valmis ^^ Ja su nõbu on jah päris kena juu | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 21:52 | |
| Lammas! Pingviinid lendavad igatahes rohkem, kui lambad -.- Pealegi olen ma jumalanna! | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: november 2008 2/11/2008, 23:02 | |
| Nii, Mämps, kas sa mõtlesid oma horoskoobiga, et ma saan kuulsaks, või et mu mask rebitakse maha? Nuuckxsz kui viimane juhtuks. A igatahes, minu vaheaeg läks spordi tähe all (nagu alati) Ja ps, mida sa juba niiikuiniitead
YOU ROCK! | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 00:55 | |
| Jeez.. Carlos is sweet. ^^. Ähh,kohe Marsile. ;d? Hea tekst. :d | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 15:00 | |
| Griff, ega mina neid võistlusi jälgi! xD UA, Mämps on väga tore nimi ;D Ja ega mina tea Ma pakun, et saad kuulsaks. ThatsMe, sänks | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 15:41 | |
| Seekord valetavad, ma pole mingi oss :D SIXXbitch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 16:48 | |
| siiamaani oled jah, sixxbitch! Ja tähed ei valeta! XD Mina ei valeta ;D | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 16:58 | |
| Misasi ma olen? Oss? Kuule pingu, karmiks läheb, kui nii väidad Ja tähed valetavad, pidu jääb ära | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 17:01 | |
| kule, ega sa oss pea olema, et Griffu käsule(xdxd) alluda! Eiei, ma ütlesin, et siiamaani oled veel sixxbitch ;D Küllsavarsti eighttbitch oled xD | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 17:57 | |
| Eieieiei, peo külaline ma pole EighTTBitchiks ma ka ei saa, ära unistagi | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 18:04 | |
| noh.. eks sa nihverda end siis minema - nagu enamus normaalsetest xD Näiteksnagumina Mina lähen Griffuga pizzat sööma - ettekääne olemas! Sinu ettekääne oleks eighttbitch olla xD | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| |
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: november 2008 3/11/2008, 20:53 | |
| Minu ettekääne on see, et ma kuulan kodus metalit | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: november 2008 27/11/2008, 18:39 | |
| |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: november 2008 27/11/2008, 19:33 | |
| wohohoho! | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| |
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: november 2008 4/1/2009, 14:35 | |
| Mis juhtus Pingu? Elu kasvas üle pea? Miks pole uut numbrit? (Mul tegelikult sama jama uut numbrit ei tule ega tule... ) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: november 2008 | |
| |
|
| |
| november 2008 | |
|