| Oktoober 2008 | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Oktoober 2008 5/10/2008, 15:12 | |
| Sisukorrast võite aint unistada
MINA LAULMAS!
Its reinideei. Halleluuujaa. Its reinideei...
(btw,ma panen omaloomingut:o)
Horoskoop
Pingu kirjutab enda jutule uue osa.. kunagi
Kellyx12 on enda võiduüle õnnelik (üllaülla xD)
Griffu määratakse kuu valitsejaks
Sixxbitchi intervjuu ilmub natukeseajapärast siia ajakirja(kerige allapoole lihtsalt)
Lammas on jubeõnnelik enda uue soengu üle.
Need jorsid, kes vanas snlhmn-is aru ei saa, et nad peavad siia tulema , ei saa sellest ikka aru ;S
Tuki paneb mõne jutu üles...
Padjanägu korraldab padjaklubi sõbraliku morsipeo TARTUS(I käsk xD). Padjaklubisse kuuluvad kõik snlhmn-i liikmed btw. Aga Lammas ei saa sinna minna, sest ta unustab end peegli ette.
Võistlused
Veel saab registreerida "parima järjeka" tiitlile (: Praegused osalejad on siis: Peeglilinn - Pharaoh Vanus ei mängi rolli - SahhMatt Tüdruk helesinisest maailmast - SahhMatt Kui seinad saaksid rääkida - loore Lõpetamata lugu - Tuki Chu's fate - Elven Otsast peale - Griffu Sigatüügas ja sealne elu - Bränduuu Laura Sandoval - kellyx12 Life isn't fairi - kellyx12 Tüdrukud ratastel - Dinx^^ Life, that sucks! - Bränduuu Kas lubad rääkida tõtt, ainult tõtt ja ei midagi peale tõe?? - kellyx12 Leanne'i laul - Kirjanik
Ka Lugemisvõistlus on täieshoos.
Muidugi saab registreeruda ka lühijuttude valimisele, kus peab sul olema 1-3 osaline lugu Wink Praegused osalejad: Dinx^^ - ''Mõrvar Lossivaremeis'' Nasicc - "Suurim Viga" swessu - "Tuleta meelde..." swessu - "Gabriella." Dinx^^ - "Mõrv Torontos" Branduuu - ''Minu maailma purunemine.'' Branduuu - ''Saatuse kurvad keerud.''
Parima autori 2008 tiitli võitis KELLYX12 ! Paljuõnne talle. Pingu püüdis ta ka kinni, mis oli suht raske, kuna võitja oli ametis autogrammide andmisega. Igatahes sai esitatud ka paar küsimust:
milliseid emotsioooone võit sinus tekitas? Ma arvasingi et sa seda küsid:D Rõõmsaid:D Algul mulle ei jõudnud kohalegi:D Siis lugesin kolm korda üle, siis maa rvasin et mingi viga on. Ja sis alles hakkasin juubeldama; ja mis sa arvad, miks just sind valiti? Mm.. Ei kujuta ette. Vb sellepärast et mul on nii palju erinevaid jutte. Mingi emopliksist, surnud pliksist, vanglaelust.. Et nagu erinevatele maitsetele. Savi et kõik laavstooriks ära kisuvad:D:D:D
Lähem info Võistluse teema all (:
Intervjuu
Pingu Sixxbitch
kes sa oled? Mismõttes :D otseses Inimene :D:D Naissoost 15 verinais ;D Lol tahad kedagi tervitada? Krissut (tutipede), TILAT , sind, Sillet... eee, ma ei teagi rohkem vist haha defineeri ollus Omg Hmmm Oleneb, mis ollus Bioloogias - plinkollus on luukude, mis on tugevamat sorti Ollus ma ise defineeriks mingiks lögaseks asjaks oled kunagi avalikuse ees olnud? Jaa :D ja kuidas?XD Laulupidu, tantsupidu, Rabarockil karaoket laulmas xD..... Klaverikontserdid Ah igast moodi Palju kuna sa viimati haige olid? Ma olen koguaeg haige Pmst praegu ka, aga koolis käin ikka. Mingi köha ja nohu jms Aga viimati tõsisemalt (angiinis) haige olin augusti lõpus äge .^^ Not mis sulle essennellhaaaemmmennni juures meeldib? Inimesed, jutud, kujundus... ja mis sulle ei meeldi? Forumotions paneb näkku vahel Ja noh, eks kunagi oli neid tülisid ka inimeste vahel, aga enam õnneks ei ole, seega seda probleemi pole kas sa olid proboardsi versioonis kaa? Ei olnud kusjuures Aga top poster olin ikka vahepeal ja kuidas sa snlhmn-i avastasid? Krissu (TUTIPEDE) kaudu Ta saatis mulle vahel juttude linke sealt ja siis nagu tuli isu seal tihedamini käia vatkuiägee xD Ikka jah suitsetad? Jah :$ Ei, ma ei ole nagu Carmen Kass, kes teeb kuus pakki päevas Enamjaolt paar tükki. Ja kui mul ei ole, siis ei tee ka Üldse see on külge jäänud halva harjumusena, sest tee mis tahad - lahti kuidagi ei saa. Jama. jood?Xd No vahete-vahel ikka narkotsi kaa paned? xD Ei küsimus minule ;D Hmmm.... Kas oled jumalanna ka väljaspool foorumit? ahvkooors xD Tubli ma olen... noh.. peajumalanna ma ei ole ;( agaa Seeeest, olen ma määratud maa asevalitsejaks xd Asi seegi jh:D kõiki planeete ja universumeid ei jaksa nagu Nojah mida ma veel küsida võiks?xd Ma ei tea :D
Viimati muutis seda Pingu (5/10/2008, 15:39). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 15:17 | |
| Pingu ajakiri kuulub endiselt mu lemmikute hulka. Siin on sellist Marthale omast huumorit. Ja no see sinu pilt on ikka superkena ju. | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 15:22 | |
| *Naerab ekraani taga* Ei,hea tekst. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 15:25 | |
| mul on omast huumorit? xD Ise seda hinnates... läheks see labasuse kategooriasse XD | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 15:44 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 15:45 | |
| ära põe griffu, ta ostis lihtsalt kogemata kolm numbrit suuremad jalatsid xD | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 16:33 | |
| LOL ! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 17:27 | |
| Eitegelt.. need kingiti mulle | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 17:31 | |
| Nähh:D ma tahan kaa tartusse ju:D aga sa tuletasid mulle meelde et peaks juuksurisse minema:D niiet tublitubli:D lol:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 5/10/2008, 20:51 | |
| pane järgmine kord Rauno kaa sisse xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 6/10/2008, 12:53 | |
| Ma sain naerukrambid präägu xD Edit: Masendaav. Ma unustasin sellest osas NII palju äraa | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 6/10/2008, 17:45 | |
| xD Eriti lahe jutt | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 6/10/2008, 17:48 | |
| jutt? Eiei. See ei ole siin mingi muinaslugu, eksolee. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 6/10/2008, 17:53 | |
| Ma tean, ma lihtsalt ei suutnud paremat sõna välja mõelda | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 7/10/2008, 20:26 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 2/11/2008, 15:21 | |
| Õu tüüübud! Väike üleskutse teile siis ;D Järgmise numbri jaoks; ) Võtke minuga ühendust msn-i või pm-i kaudu :) msn on kassikangas@hotmail.com KEs veel ei teadnud xD Ja ühendust ei pea võtma; Griffu, Padjanägu, Pharaoh, Kirzz, Kiiisu, Swessu, Hüpopaatik. Ootan juba ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Oktoober 2008 | |
| |
|
| |
| Oktoober 2008 | |
|