Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| | November 2008 | |
08. november. Gaad, ma olen ikka vastik blogipidaja ;D Eelmisel kuul ei kirjutanud suht midagi. Aga see selleks. KÄES ON NOVEMBEER! Ma saan täpselt 16 päevapärast 14 ^^. Ai äm sou häppi! Aeg, mil ma kirjutanud pole: Vaheaeg möödus selliselt: sain musiga kokku, lebotasin, olin arvutis, käisin väljas, kirjutasin, lugesin - ühesõnaga puhkasin. See oli minu jaoks eriline vahekas, esimene, mil olin kellegiga koos. Nii armas kui sul on keegi. Ma olen küll ALLES mingi tobe tiinekas, kes võibolla on selles "suhete" stafis kogenematu, aga missiis Tänasest: Ärkasin, lugesin voodis Stiinat, kuigi ma pidin "Nii ma nüüd elan" lugema, aga see jääb homseks Siis sõin, käisin pesus ja kobisin arvutisse Kirjutasin Pubekaid edasi, nagu alati. Nii, lõpp vist üllatab lugejaid - Brit(t)a armub ja kellese? Saate teada kuuendas peatükis. Nii, rohkem ma oma jutust ei räägi Millagi on plaan jätkata ka "Elu kummalised pöörded" ja "Kummitus ja tütarlaps 2" - ma arvan, et alles siis kui ma Pubedega ühelepoole olen saanud. Eniveii, siis toppisin riidesse ja läksime emaga linna, käisime poes ja siis vanaema juurde ta sünnipäeva tähistama. Chell'iga mürasin seal - ta nii energiline taksikoer, et enne väsin mina ära, kui tema Siis sõime, sõime, rääkisime ja sõime Tavaline vanainimeste sünna. Siis tulime emaga jalgsi - 3 kilomeetrit - linna tagasi. Rakvere on ikka pisike linn, kas pole? Käisime Selveris loomapoes - liivahiirtele oli heina vaja - , siis veel mõnes poes ja siis tulime koju. PS, emme pani hapukapsasupi keema ja ma nüüd ootan, millal see valmas saab
Tuju: Laul: Sunrise Avenue - Heal me Raamat: Meg Rosoff "Nii ma nüüd elan" ( natuke olen lugenud, aga homme kindlasti jätkan lugemisega ) Nädala mõttetera: *Edu lööb pea, ebaedu südame pihta.*
Pikk sissekanne tuli ;D Üritan oma blogi meeles pidada ja sagedamini sissekandeid lisada ;D
Dinxxxx | |
|
9/11/2008, 15:38 by Diana.