| September 2008 | |
|
+6Krissu swessu Liina padjanägu, [h] Lammas Pingu 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: September 2008 10/9/2008, 20:13 | |
| Eiviitsi teha sisukorda
Afromees
Horoskoop
Pingu on ikkaveel rõõmus päikesäkiir Ja ego kaa
Sixxbitch korraldab grillpeo
Kõik peale Lamba lähevad, sest tal on aeg pügalasse marssida.
Griffu avastab endas ande kuule lennata. Seepäästab inimkonna, kuna mm... kuult leitakse vett ja siis kui maailm hävineb, saavad kõik sinna lennata. (H)
Padjanägu defineerib "olluse" (tarretiseõgardno)
Tuki paneb lõpuks ometi mõne jutu üles -.-
Branduuu tuleb ja räägib miskit harivat xD
SahhMatt paneb samas vaimus edasi.
Kirjaniku põnev valvurmuna koorub.^^
PLIXID TULEVAD MU SÜNNIPÄEVALE ESINEMA :D Okei, mu sünnipäev on jaanuaris
Peale grillpidu lähevad kõik peale sixxbitchi(takoristabkohusetundlikult) koju õppima 8-| Ja järgmisel päeval on kõik tagasi ja räägivad enda ilgeltkõvadeks koolipäevadest^.^
Võistlused
Veel saab registreerida "parima järjeka" tiitlile (: Praegused osalejad on siis: Peeglilinn - Pharaoh Vanus ei mängi rolli - SahhMatt Tüdruk helesinisest maailmast - SahhMatt Kui seinad saaksid rääkida - loore Lõpetamata lugu - Tuki Chu's fate - Elven Otsast peale - Griffu Sigatüügas ja sealne elu - Bränduuu Laura Sandoval - kellyx12 Life isn't fairi - kellyx12 Tüdrukud ratastel - Dinx^^ Life, that sucks! - Bränduuu Kas lubad rääkida tõtt, ainult tõtt ja ei midagi peale tõe?? - kellyx12 Leanne'i laul - Kirjanik
Ka Lugemisvõistlus on täieshoos ja peagi tulevad ka autori valimised
Muidugi saab registreeruda ka lühijuttude valimisele, kus peab sul olema 1-3 osaline lugu Praegused osalejad: Dinx^^ - ''Mõrvar Lossivaremeis'' Nasicc - "Suurim Viga" swessu - "Tuleta meelde..." swessu - "Gabriella." Dinx^^ - "Mõrv Torontos" Branduuu - ''Minu maailma purunemine.'' Branduuu - ''Saatuse kurvad keerud.''
Lähem info Võistluse teema all (:
Uuendused
On tekkinud idee tekitada foorumisse juurde uus kohake "raamatud" kus saab kõike sellist ajada. Selline asi oleks ju kirjanduslikus foorumis väga teemakohane Lugejate arvamused
Intervjuu
kes sa oled muidu?XD Kiiisu nonii, ehk tahad algatuseksmidagi ise öelda? ei tervitadavõimidagi yea , tervitan Sillet ja Merilit ja kaksikuid kaa. Go livel käisid?:D jaa. kellega?xd Alguses olin koos Jaanika ja Eloraga lava ees, siis kui Smilers esines, aga pärast t¹illisime koos Jaanikaga igal pool. Elora jäi lava ette kuni kontserdi lõpuni. niiäge:D HaHa ! noh. defineeri padjapüür! ah ? Padi on padjapüüris sees ehk siis padjapüür kaitseb patja ? midaiganes . palju on 11+8? 19 mis mu eekoolipäss on? kust ma peaks teadma ? ma tean enda oma, aga seda ma sulle ei ütle. mina ei tea ka. ;s mine selle arvutiõpetaja juurde ja küsi uus päss . lähen xD Mis sulle foorumi juures meeldib? snlhmn ? WTFFF . Ma vaatasin praegu ekooli ja ma sain mata KT kolme. o_O Eino jah , see aasta ei muutu ka vist mu mata hinded. Aga snlhmn , mm , mulle meeldib seal lugeda MG'd ja Electrat ja Simple lovestory't . x3 õukk:D Ja mis sulle ei meeldi? üks inimene sealt foorumist. ja ma ei avalda, kes see on. kunagi avalikuse ees oled olnud? laulupidu ? vell done iseloomusta ennast päris viitsingi . õukei:D nüüd küsi midagi minult ;D Pikk sa oled ja palju kaalud ?:D EBAVIISAKUS! :D:D Pikkuse võin öelda:D 179 olin viimati vist:D ohoh ja sina?:D trumpad üle? päris oledki 179 , piltidel oled mingi väike piltidel olen ma täiespikkuses vä? mispilte sa üldse näinud oled?XD neid mis on Inese reidis ja orksis asoo:D asoo jah vesipiip meeldib ? nõup:D Hah ei poolda enesehävitamist:D a suitsetad ? said vist aru:D:D ma ei maksa peale, et mingit tobedat vähki saada:D:D raudselt tegelt iga õhtu nurga taga koos sõpradega kindlastixd olen paljastatud ;s that's all:D
Ma siin mõtlesin, et teil võiks olla õigus kirju saata xD Ma tean, et seda ei tehta. Aga "lugejakirjad" on muidu täiesti lubatud | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:26 | |
| Sina ei saa peole :D Ja upppss Ma lugesin seinalt valesti 174 olen xd Jah. kui me viimati kohtusime olid sa pilvelõhkuja. But not anymore (6). Ma olen vääägapikakskasvanud Niiäge on õpetajate kohale kummarduda ja siis alla kõõritada xD Su jutt on loore nimeall? müh? | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:42 | |
| hahaha Ei see pole mina! See on afromees, minu uus peika. Doh Ja ma kasvan niikaua kui tahan. I know You love it :D järgmine kuu, kui viitsin xD | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:46 | |
| asooooo :D Nagu ikka Mina maksan ja sina karanteerid kuulsuse xD | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:52 | |
| Hah:D kõik vaevalt:D:D me lihtsalt friigid:D silleveelrohkem:D tüüp mingi 180:D:D | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:54 | |
| Mm... peaks mainima, et ma olen 160... Aga äge lugemine oli (h) | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:55 | |
| Ma olen kuskil 173. Pikem võibolla juba, pole ammu mõõtnud. Tahaks lühem olla. Mingi ägeee muiduuuu. Alles järgminekuu ? | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:58 | |
| Ja Griffu. ütles mulle täna, et ma olen väike. Tegelikult, sa oled tohutult kasvanud või midagi ? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 20:58 | |
| hahaha xD Teile saab lõuga pähe toetada.^^ Järgmine kuu jah Mul pole aega, tahtmist, viitsimist ja pealegi see vajuks ära Kord kuus käib väga hästi :D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 21:04 | |
| jääb ära ma olen silmaväärakas xD mul on PUNASED HELLO KITTYDEGA prillid (H) kadestage nüüd :D | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 21:05 | |
| Mulle on lõuga pähe toetatud xD Peaks ütlema, et päris uhke tunne oli, kui mu toonane iidol, Slide-Fifty kitarrist pildi tegemiseks ajaks oma lõua mu pea peale pani Nii et mul pole probleemi sellest, kui sa oma lõuga toetada tahad, ainult et vaata ise, kuidas sa Muhusse tuled x) [kisub natuke offtopicuks ära, või mis? ] Aga Pingu, need pildid on head | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 21:05 | |
| Iirrrrv :D Mõned asjad võtsid sa siiski ära sealt . | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 21:06 | |
| mu tutvusringkond ruulib üldse :D Minusõbrad ja sugulased kõik ju.^^ Võtsin tõesti xD | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 22:14 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 10/9/2008, 22:24 | |
| ma olen seda juba teinud, kallike XD | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: September 2008 11/9/2008, 11:47 | |
| Meie klassis on enamus tüdrukud ligikaudu 177 cm Ma ise ka mingi 175 Tahaks veel pikem olla, ma ei tea, miks Ei tegelt, suht paras on | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: September 2008 11/9/2008, 17:21 | |
| mäh. See ei ole mina! See on mu peika! Ja näed, said ka tubriikidesse sisse :D Ja off topic on siin lubatud. Mina luban :D | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: September 2008 11/9/2008, 18:14 | |
| Nii, ma nüüd siis kommenteerin ajakirja ennast ka Grillpidu....Nojah, kui keegi tahab mu kahetoalise korteri rõdul grillida, siis palun väga Ja kõik tulevad pärast õppima, yay Ehk siis kõik jagavad minu kodused tööd enda vahel ära ja mul ei ole vaja midagi teha YAY, Krissu tervitas mind | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: September 2008 11/9/2008, 20:37 | |
| Daa , ma tervitasin sind ,sest ma pole sind ammu näinud. :/ | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: September 2008 11/9/2008, 21:18 | |
| Ja kuhu jäi tervitus TILALE????????? | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: September 2008 11/9/2008, 21:40 | |
| oi kurat . Tila andesta, et ma sind ei tervitanud ja Domenico ( või kuidasiganes su nime kirjutatakse ) kaa . :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: September 2008 | |
| |
|
| |
| September 2008 | |
|