Õhh,sain ka lõpuks blogi. Proovige üle elada. (:
Sinised esmaspäevased hommikud.Yeap. kas just sinised aga ikkagi. Alati äratatakse ning rikutakse uni kõige parema koha pealt ära.. Kuigi täna oli suht ajuvaba olla unes C:S:I kriminalist.
Toppsin end riide ning koperdasin kooli. Õhh,saksa keel oli esimene. Millegipärast ma olen täna kõikidel närvid läbi ajanud.
Õnnela oli juba suht vihane,kuna ma kokutasin seal ja osanud midad teha. Enda mure. -.-
Seejärel oli eesti keel.igav. Pidime kohustusliku kirjandusele vastama. mõtetu minu jaoks.(:
Matemaatikas pidasime Rauno sünnipäeva.
Ma sain ainult 3 kommi,elab üle.
Matast jäi mulle ainukesena meelde üks sõna: Taandamine..Hui seegi..
Ning lotas oli kontrolltöö. Maj saa siiamaani aru,mis mõte on neid maakondasid meeles pidada. Terve vahetunni tuupisin pähe, Tüdrukud ainult naersid.. Poistel hakkas ka midad viga
Kõik hakkasid rügelema,mina seaö keskel,väga mönus oli,tead -.-.
Nii,seejärel vuttasime Gaidiga ta juurde,Nägin ta pisiõe ära. Ta oli nii armas. nagu väike ingel.Pärast seda läksime sellele suurele kiigule kiikuma,mingi viikingi või mis iganes kiigu peale,ma olin aiapoolses ääres.
Pidin ma minema. -.- Enivei,hoog läks nii suureks,et ma kiljusin ja hüplesin õhus,kuni leidsin end nende naabrite hoovist. Pärast läksin nagu vana penskar isa töö juurde. I didn't feel good.
Jee,sain taksoga koju.
Messis lälisesin Käro ja Henryga.
Vahepeal käisin raamatukogus ning küünelakke ostmas. Mu õel on k0mme neid lahti jätta kogu aeg.
Ning seejärel olen nüüd messis ja siin tagasi.
Vaidlesin eksiga ennem. Mõni siiamaani täis ego.-.- Ma tahtvat teda tagasi. hellöu..? Mehed on kõik ühesugused...
Henryl on homme sünnipäev,mulle lubati postiga saata paar kommi,või kui nad siia tulevad.Niiet,ma ei saagi neid komme... Jee
Suutsite läbi lugeda? Braavo ! (: Aitäh.
15/9/2008, 18:39 by Kärolyn