Palju õnne Tanjaa!!!!
Ommik!
See on siis see koht kuhu ma kirjutan oma päevast jms.. jah? Mmkei.. Minu päev. Hommikul tõusin kell 8:49. Mingit und nägin ka. Päris mäletangi ju.
Siis mõtlesin juba, et magan edasi, aga mu kõht korises nii kõvasti, et magama jäämine oli suht võimatu. Nii ma siis kebisingi üles. Võtsin köögist hommikuhelbeid ja lülitasin arvuti sisse. MSN ja foorum. Daa.
Mingil hetkel avastasin, et mul põlv ikka valus. Eilsest saati juba. Keksisin ühel jalal enda tuppa ja panin sideme ümber. Siis keksisin tagasi ja hakkasin kirjutama. Kuulasin musa ka. Tulepuuhuulte luulet. Üürgasin Kate'ile teist häält kaasa.
Siis kirjutasin uusi osi. Uue jutu panin ka üles (HH). Sille lunis msnis koguaeg lisaosi. Olin siis lahketüdruk ja panin ka. vahepeal käisin reidis blogisid vaatamas, seal uusi osi polnud. Osad panevad sinna enne kui foorumisse
Täielik patt minu arvates.
Siis... mingi aeg tõusis ema üles. Unimüts. Siis ta siin sõi ja õmbles ja värki. Siis ma sain Netilt Romeo & Julia laulu (HH). Eile vaatasin seda. Pisar tuli silma kui nad mõlemad alla hüppasid. Eniveii... Mingi aeg tegin pannkooke. See oli suht hiljuti isegi. Nüüd kõht täis ja hea olla. Essa pannkook tuli heledam kui köögisein. Köögisein on muidu bee¾ikas siuke. Pann polnud kuum. Siis.. mis ma veel tegin. Vahtisin aknast välja. Ilm on nii jama, õue küll ei lähe. Tegin ajaloos essast ülesandest essa küsimuse ära, siis kuulsin et ema tuli arvuti tagant ära ja siin ma olen.
MSNi kohe.
See on nüüd see koht, kus ma palvetan, et Silver seda foorumit ei teaks ja siia ei satuks. Nimelt, ma panin talle mingi..eile? Üleeile? Millalgi bloki peale. Nüüd tulin msni, mingi 5 korda võtsin bloki maha ja panin uuesti peale. Otsustusvõimetu olen. Ja siis arutasin Kryssuga. Ta arvas et ma peaks maha võtma. Võtsingi ja just siis logis Silver välja. Sitapea.. Panin bloki uuesti peale ja enam maha ei võta. Ta mind igatsema nkn ei hakka.. Ma nüüd kirjutan uusi osi meibi?? Vaatab veel. Õhtupoole õpin ja siis vaatan telkut. Tavaline mõttetu päev.
Baibai.
Päeva tuju: Unine..
Päeva laul: Romeo & Julia
Oh. Mu. Jumal. Täna on päev mil ma suren. Kui mitte väliselt siis sisemiselt. Silver vihkab mind. Ma võtsin bloki maha lõpuks. Ta oli kuidagi teada saanud, et ta mul bloki all oli, mis mul tegelt algne eesmärk oligi. Aga ta vihkab mind... Ma olen idioot. Kuidas ma üldse sellise värdjaliku mõtte peale tulingi. Vihkan end... Lihtsalt vihkan..
Hetke tuju: Alla nulli
7/9/2008, 15:20 by Külaline