DragonFly Juubilar
Postituste arv : 161 Age : 23
| Pealkiri: 2014. aasta 3/2/2014, 23:09 | |
| Esimene raamatNimi: Vaaraode kroonika Ilmumisaasta: 2001 Autor: Peter A. Clayton Tagakaanel: - Arvamus: Parim ülevaade kõikidest vaaraodest! Pole seletatud küll Vana-Egiptuse elu, kuid samas on see vist üks parimaid raamatuid vaaraodest ülevaate saamiseks. Iga vaarao kohta olid toodud nime tõlked, mis oli lihtsalt suurepärane. Väga head pildid on juures. Palju on seletatud ka ekspeditsioonidest jne... Väga hea raamat... minujaoks. :DHea ülesehitusega ja hästi kasutatav! :) Hinne: 90/100, kuna see on väga hea raamat kõikidest ülevaate saamiseks, kuid samas, kui tahad uurida mõnda vaaraod eraldi, on sellest vähesel määral kasu. Muidugi teatud infot saab, kuid see oleneb muidugi vaaraost. :) Lehekülgi: 224 Loeksin uuesti? Ma kardan, et loengi. Teine raamatNimi: Egiptuse vaaraode lühikroonika Ilmusmisaasta: 2009 Autor: Vahur Joala Tagakaanel: - Arvamus: Tõesti rohkem lühikroonika... Iga vaarao oli mahutatud ühele lehele, mis on teatud vaaraode jaoks lihtsalt kohutav. Segavalt olid seal juures ka vaaraod, kelle olemasolus ei olda eriti kindlad ning lihtsalt vahel arvatakse, et nad eksisteerisid. Muidugi on see ka nii kauge aeg, et keegi ei saa midagi päris kindlalt väita. Aga nad olid ikkagi seal segavad. Ja noh, seda juttu oli ikka mõne vaarao kohta väga vähe. ja kõik oli väga pealiskaudne. Aga noh, see ongi ju lühikroonika. :) Hinne: 65/100, kuna minu jaoks oli see veidi liiga pealiskaudne, kuid samas andis hea ülevaate... Või noh, oleks andud parema, kui ma oleks teadnud vähem. Lehekülgi: 365 Kas loeksin uuesti? Kui vaja oleks. | |
|