| Hallid, mitte rohelised | |
|
+6harrypotterifänn Unicorn Audrey MyMystery Milky Orange ^^ Getzzzu 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 20/3/2014, 11:15 | |
|
Viimati muutis seda Getzzzu (11/7/2016, 21:23). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 20/3/2014, 18:46 | |
| Endiselt super! Ei tea, kas Christian on siis halb või, et Perez Hope'i/Dianat hoiatas või ikkagi ei ole? Ja Hope nimena meeldib mulle rohkem kui Diana, sobib talle paremini kuidagi. | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 20/3/2014, 18:58 | |
| Oh, põnev ja lahe. Mul on tunne, et Perezil või siis Christianil on mingisugune saladus, mida ta Diana/Hope'i eest varjab. Ja nõustun Unicorniga, Hope nimi sobib kuidagi paremini. | |
|
| |
harrypotterifänn 200 posti tüüd
Postituste arv : 210
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 20/3/2014, 21:57 | |
| Njah...Mulle meeldib Diana rohkem. Igatahes, super hüper hea jutt! EDASI! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 29/3/2014, 11:25 | |
|
Viimati muutis seda Getzzzu (11/7/2016, 21:23). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 1/4/2014, 16:41 | |
| Olen täiesti sõnatu, sa kirjutad nii suurepäraselt! Segaseks jäi vaid see, kuidas see kutt unenäos teada suudelda sai, kui tal oli teip suul või ajasin ise midagi sassi? Ruttu uut! :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 1/4/2014, 16:53 | |
| Appi, ma sain praegu sellise kõhutäie naerda, et jube... Tüüpiline mina. Ma hiljem parandan ära. Aga aitäh sulle. :) EDIT: Parandasin ära. :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 6/4/2014, 12:24 | |
|
Viimati muutis seda Getzzzu (11/7/2016, 21:23). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 6/4/2014, 16:02 | |
| See on nii hea. Ma olen sõnatu. See osa meeldis mulle väga, aga samas ei meeldinud ka. Kurb oli. Aga jällegi - sa kirjutad nii fantastiliselt hästi. Kahju ainult, et see jutt tema vanemate juurest pooleli jäi. Need osad on nii head pikad, kui tohib uurida, siis palju selles osas sõnu oli? Aga superluks! Palun uut :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 6/4/2014, 16:35 | |
| Aitäh-aitäh-aitäh sulle! :) See osa polnudki tegelikult väga pikk, 1797 sõna. Neljas osa oli näiteks 2779 sõna. Ma arvan, et uus osa tuleb hiljemalt siis, kui kaheksanda valmis saan. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 18/4/2014, 22:59 | |
| Nii. Jõudsin ka lõpuks järje peale. Väga hea jutt on. Sa kirjeldad suurepäraselt. Christiani tuba tundub väga lahe ja stiilne olevat. Aga, ma ei tea, millegipärast tundub mulle, et Christian pole tegelikult hea tegelane (sest tema ja Diana vahel tundub kõik kuidagi väga kiiresti minevat ) ja Diana õige armastus on hoopis see terashallide silmadega kutt. Kuid samas, mine sa tea. Igatahes, sa oled mu väga põnevile ajanud. Ma loodan, et sa saad kaheksanda osa varsti valmis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 26/4/2014, 16:01 | |
|
Viimati muutis seda Getzzzu (11/7/2016, 21:24). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 26/4/2014, 16:52 | |
| Oh, vaat see osa mulle meeldis. Lõpuks ometi Perezist midagi rohkemat, kui ainult tema vastuvõtud. :) Mulle väga meeldib muidu, aga Christian pole millegipärast just minu arust kõige lemmikum/parem tegeleane. Tegelikult ei meeldi ta mulle üldse. Mis ma ikka ütlen, kui uut. :) | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 26/4/2014, 20:54 | |
| Nagu ka Milky Orange ütles, siis mulle väga meeldis, et lõpuks oli midagi ka Perezist :) Osa oli suurepärane, hea pikkusega ja väga mõnus lugeda. Mingeid vigu ma ei märganud :) Ma nagu ei oskagi öelda, mida ma järgmisest osast loodan, seega uut | |
|
| |
kiku979 Juubilar
Postituste arv : 168 Age : 25 Asukoht : in Paradise called Fid¾i
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 29/4/2014, 20:38 | |
| Kas Hope/Diana valis minevikus Christiani asemel terashallide silmaega kuti ja Christian sai jube armukadedaks et röövis tüdruku vms? Minu järeldused igatahes agajh Christian on kahtlane kuju ja Perez mulle väga meeldib Uutuut! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 29/4/2014, 20:53 | |
| Tore, et teile Perez meeldib. Võin teid rõõmustada, et järgmises osas on teda üsnagi palju ning saate tema kohta nii mõndagi teada. Ainus probleem on, et mul on see osa veel pooleli, aga kuna mul peale homset neli vaba päeva, siis loodan ka selle jaoks aega leida. Christianist rääkides... Noh, ma ei ütle midagi. Oma järeldusi/teooriaid võite alati jagada - päris huvitav lugeda kohe. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 12/6/2014, 14:34 | |
|
Viimati muutis seda Getzzzu (11/7/2016, 21:24). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 12/6/2014, 17:04 | |
| Ma lugesin ka lõpuks selle läbi... tegelikult ma alles täna juhuslikult juhtusin selle jutukese peale siin Eniveis, mulle meeldib VÄGA su jutt. Tõsiselt hästi ja voolavalt kirjeldatud ning on üsna põnev. Christian meeldib mulle ja Perez meeldib ka (viimase poeg ei meeldi mulle eriti) Küsimuse tekitas vist viies osa, kui ma ei eksi. See koht kus Hope'le meenus röövimine. See kus ta oli auto esiistmel kinni seotud vms. See oli Christian, kes ta röövis? O.o Ta nimi oli mainitud ja ta suudles Hope'i... miks Hope siis veel Christianiga suhtleb kui ta teab kes ta röövel oli? Kui aus olla siis ma ei kujuta ette et Christian midagi sellist teeks. Tundub nagu D ja C olid õnnelikud seega miks peaks D kedagi teist valima? Ma ei saa üldse aru Aga uut osa tahaks küll! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 12/6/2014, 18:29 | |
| Appi, nii tore, et sa mu jutu läbi lugesid! Miks sulle Jace ei meeldi? Ma pole küll veel kindel, milliseks tema roll selles jutus täpsemalt kujuneb, kuid sellegipoolest tundub ta vähemalt praegu minu jaoks üsnagi sümpaatne. Haha, jessas küll... Jah, pidigi küsimuse tekitama, sest see nimi ei peaks kohe kindlasti seal olema. Ma parandasin seal paari asja ning ju siis lipsas see nimi sinna kogemata. Parandan kohe ära. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 12/6/2014, 18:47 | |
| Parem oleks kui Christian ei olnud see röövija! Tõsiselt, ma löön su kokkutulekul mättasse kui sa temast paha inimese siin teed! Mul on ka hea meel, et ma selle läbi lugesin. Hea jutt on ning olen kade su kirjutamisoskuse peale nüüd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 12/6/2014, 20:07 | |
| Ära muretse, enne kokkutulekut see nii või naa välja ei tule, kes see röövija oli. Ja kade sa kindlasti mu kirjutamisoskuse peale olema ei pea, sest no kuule... Sa oled ju lausa kirjanik meil siin! | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 12/6/2014, 20:28 | |
| Pff, kirjanik my arse! Sa kirjutad ka superhästi, seega on mida sinu pealt õppida äkki Ja ma tahaks väga-väga uut osa juba (A) | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 30/6/2014, 21:17 | |
| *Palub pisarsilmi uut* | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 30/6/2014, 22:27 | |
| Ma juba lootsin, et leian uue osa siit... oeh Kuidas sul see osa edeneb? Saab millalgil lugeda seda? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 5/7/2014, 20:53 | |
| Algul edenes väga hästi, aga ma ei tea, kuidas seda lõpetada... Midagi oleks nagu veel puudu. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised | |
| |
|
| |
| Hallid, mitte rohelised | |
|