MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Hallid, mitte rohelised | |
|
+6harrypotterifänn Unicorn Audrey MyMystery Milky Orange ^^ Getzzzu 10 posters | |
Autor | Teade |
---|
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 5/7/2014, 22:23 | |
| Mhh... Aga mine metsa või kuskile ja kogu ruttu lõpu jaoks mõtteid | |
| | | Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 13/7/2014, 15:08 | |
|
Viimati muutis seda Getzzzu (11/7/2016, 21:24). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 13/7/2014, 17:11 | |
| Oh. Sa. Pagan. See on nii põnev! Ma kannatamatult ootan uut ja siiralt loodan, et sellega ei lähe nii kaua, kui eelmisega. :) tohutult meeldiv osa oli, ma pean tunnistama, et olen täielik Perezi fänn. Christian mulle eriti ei meeldi, aga tahan väga teada saada, mida peab Perez silmas selle all, et "Ta pole vahel tema ise" | |
| | | Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 13/7/2014, 22:18 | |
| Ma olen nii kuri... sa kirjutad, et tegelane mõtles ikka ja jälle neid samu küsimusi, aga ei ütle, mis need täpsemalt on ja see teeb mu kannatamatuks, sest olen uudishimulik ja tahan teada Igastahes, mulle vist alguses Perez ei meeldinud, kuid nüüd on see arvamus muutunud. Hoopis teiseks isikuks läbi minu silmade saanud :) Christian... no ma ei mõista teda absoluutselt Tahan hirmsasti teada, mis temas muutunud on ja mis selle põhjustas ning loodan, et ta ei ole väga halb Loodan, et uus ilmub rutem | |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 13/7/2014, 23:54 | |
| Te kommentaarid tegid mu tuju kohe palju-palju paremaks! Aitäh! Ma ise loodan ka, et uus osa valmib seekord kiiremini. Mul on hea meel, et teile mõlemale Perez meeldib. Unicorn, Hope'le ka algul Perez ei meeldinud, kuid nüüdseks on ta aru saanud, et Perez tõesti tahab teda aidata ja on tema jaoks olemas. Eks näis, ehk selgub järgmises osas mõndagi ka Christiani kohta. | |
| | | Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 14/7/2014, 21:59 | |
| LÕPUKS OMETI!!! Yay! Oh, see oli hea osa. Ma olen ka väga rahul... või peaaegu. Mulle ei meeldi Perez nii väga. Oleks tahtnud Chrisi rohkem ja ma tahan teada juba seda mis toimub Christianiga! Perez on liiga hea ja armas ja hooliv. Sellised tegelased tekitavad alati minus kahtlusi. So I don't like him Hope võiks teda vähem usaldada Eniveis, parem oleks kui järgmine osa kiiremini tuleb | |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 14/7/2014, 22:22 | |
| Järgmises osas ehk selgub nii mõndagi Christiani kohta, nagu ma juba mainisin. Või noh, tegelikult vaid nii palju, kui Hope temast välja suudab pigistada, või kui palju Christian ise jagada tahab. Ja väga huvitav, Everleigh, et sinul on kahtlusi Perezi suhtes samas, kui kõik teised pigem Christiani väikese ettevaatlikusega suhtuvad. | |
| | | Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 14/7/2014, 22:38 | |
| No, Christiani suhtes on teada et seal on midagi suurt (võib olla midagi mis toob kergendust aga samas võib olla ka midagi, mis ei ole üldse hea). Tema puhul oskan kuidagi end meeletsada aga Perez... ta on koguaeg olemas ja ta on hooliv. Isegi liiga hooliv. Miski paneb mind teda kahtlustama. Ma ei tea miks Keegi ei ole nii hea ja armas Äkki on ka temal mingi roll Hope minevikus? Aga samas Christian käib ka tema juures aga mis siis kui Christian ei käi seal üldse ravi pärast? Mis siis kui seal on midagi muud hoopis... ei tea. Lihtsalt kahtlused ja usaldamatus Perezi suhtes | |
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised 28/10/2014, 20:24 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Hallid, mitte rohelised | |
| |
| | | | Hallid, mitte rohelised | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele