| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/12/2018, 19:43 | |
| Ma ka peale pikka pausi siin tagasi. Kohati on natuke uued tuuled likkuma hakanud aga hetkel ei oska midagi väga öelda... Just mõtlesin seda, et ega meil seekord küll mingeid kokkuvõtteid teha mõtet pole | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 12:04 | |
| Oh kade meel! Ma vahepeal ka midagi kriban, mingid tuuled vahepeal puhuvad, aga vähe. Nii et kirja saab väga vähe ja et midagi avaldada, seda on veel vähem Aga sa vist elad nüüd üksi? Nüüd hea oma ette mõtteid mõlgutada ja kirja panna Ma kui arvuti lahti teen, et tuulaks ringi või kirjutaks blogi, siis üks IT vend on kohe platsis ja hakkab siin häkkima ja erinevaid klahve vajutama. Suudab x asjad lahti lüüa, mida ma elusees ise üles ei leiaks | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 14:43 | |
| Tuuled foorumi mõttes ka. Peas ikka igav liiv ja tühi väli Enamasti. Ma elan jah üksi oma kodus aga kirjutamiseks aega nagu ikka ei ole. Samas ma pole ka selline, kes sunniks end kirjutama. Mul peab olema isu. Ma ei saa nii et iga päev kirjutan nt 2000 sõna. Ma kirjutan siis kui tunne on õige... Aga muidu oleks jah megahea ja rahulik kirjutada. Aga mu töö neelab palju mu energiat ära. Ma vist ronisin oma mustast masenduseaugust ka välja, seetõttu ka kirjutamine oli vastumeelne. Eriti kuna viimases Tobey osas olin -fun fact- oma tulevikku pisut kirja pannud... Nii et uued tuuled igas mõttes. Mis ei tapa, peaks tugevamaks tegema | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 15:16 | |
| Mis tuuled foorumi suhtes? Tahad sa lähemalt rääkida? Kurat nüüd peab Tobey põhjalikumalt läbi lugema, et mis ennstus sul siis täide võis minna Ja selles mõttes ma olen suhteliselt sama, et kui ikka tuult ei puhu, et midagi kirja panna, siis ennast väga sundima ka ei hakka Sp oli koolis mingeid kirjandeid nii nõme kirjutada, et kui seda tuhinat ja mõtet ei ole, siis mida ma punnin seda?? | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 15:24 | |
| Mina ainult unistan sellest, mida kõike ma kirjutaks, kui suudaksin end kokku võtta Alati on nii palju vabandusi, miks mitte kirjutada... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 15:31 | |
| Karro: Pigem ei räägiks Mul koolis kirjandite mõttes alati kõik õnnestus. Isegi kui teemad olid jamad. Omal ajal õpetasin klassivennasidki kirjandeid kirjutama. Kui üks sai tänu mu õpetustele 94 punkti, sai estaõps südari ja kutsus mingi hullu komitee kokku Ma ise saavutasin lõpukirjandi skooriga (meil oli veel ainult kirjand siis) klassis teise koha Aga ma võin sulle privaatselt öelda, mis täide läks PK: Sama siin. Kõik on peas nagu film aga kirjutamine võtab aega... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 15:36 | |
| Mul on suht raske midagi kirja saada, isegi kui mingid ideed on Kui vihikusse kirjutan, siis on just minu pastakat vaja ja oo vihik, äkki hakkaks sealt lehti sööma vms? Why not mom! Ja kui arvutis olen, siis tuleb samuti üks väikemees kohe näppima ja häkib siin nii ära, et enam ei oska tagasi panna asju, nagu nad olid Ja see uneaeg, 30 min, sorry aga sellega ka väga midagi kirja ei saa.. Kirjuta kirjuta privaatselt! Olen üks suuur silm | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 16:03 | |
| Jah, aga ta on kõige ägedam omalooming millega üldse hakkama võid saada ju | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 16:18 | |
| Seda nüüd kindlasti. Kuidas mu elu ilma temata välja nägi üldse? Uskumatu | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/12/2018, 16:43 | |
| Nii nunnu Tahaks ka. Mul on lihtsalt kasulaps vennatütre näol | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/12/2018, 14:12 | |
| Üritasin eile siia sisse logida, panin parooli aga harjumusest peale igat sõna tuleb ju tühik panna.. Mingi 5 korda ei saanud sisse.. teadsin küll mida valesti teen, aga järgmine kord jälle automaatselt tühik lõppu Enivei, eile öösel ei suutnud ma magama jääda ja mõtlesin igasugu lugude peale. Kerge ideede voor, enne uinumist Oleks kena olnud, kui oleks kohe kõik kirja ka saanud, aga noh jah.. Vaatab palju meelde jäi ja mis välja tuleb | |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/6/2019, 13:41 | |
| No, eks ta piinlik ole selle kasutajaga sisse logida. Samas, kes meist poleks väiksena debiilsuseid teinud ja kirjutanud - mina lihtsalt sattusin seda internetis tegema. Suured vabandused Viimasel ajal kirjutan vähe ja pigem endale. Kirjutan, kui mingisugune tugev emotsioon, mis vajab lahtimõtestamist. Kui kedagi huvitab, siis wattpadi keskkonnas mul on kasutaja ja ehk kunagi veel midagi sinna laen üles. https://www.wattpad.com/user/kriips | |
|
| |
Nigra Narkar
Postituste arv : 42 Age : 26 Asukoht : Saaremaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/9/2019, 22:59 | |
| Vau, otsisin just mingi pool tundi, mis mu kasutaja nimi võis olla ja leidsin ülesse ja kasutaja ka täitsa olemas mis ime | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/9/2019, 22:59 | |
| Ma siin tegin määäd¹ikut ja taastasin Naughtyle juurdepääsu, vaeseke oli parooli ära unustanud ja e-mailid ka ei toiminud Ma võtsin oma kasutajanime kunagisest jutust, muud lihtsalt pähe ei tulnud. Aga oli vist hea valik Mis muidu teete? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/9/2019, 14:59 | |
| Hehe, ma sain just ühe lambise looga hakkama Alustasin sellega siis kui poiss magas ja pidin lõpetama siis kui ta juba üleval oli. Algus ilus toimis, sõi krõpasid ja oli chill, siis oli vaja hakata oma jalaga mulle arvutisse vehkima, või siis käega siin tähti taga ajama. Wii, emadus on üks ilus asi Ja kuna sügis on nii tore aeg, siis olen oma külmade jäsemetaga siin, ja kohati sõrmed üldse ei funka ja jätavad mul siin tähti vahele. Nalja ka. Öösel kui härra magab ja ma oma külmade jäsemetega tulen, siis ta põgeneb läbi une ka mu jääkuubikute eest ära Kurb. Ometi ma pean teda ju selleks, et mul üks elus radikas oleks Ok nüüd sai mõtetu möga aetud haha | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/9/2019, 20:07 | |
| Ma nägin jah, et sa oled midagi kirjutanud ja ma kavatsen selle kohe ribadeks lahti kiskuda, amps-amps Ma tulin korraks linnast maale koju ja nad pole siin maja kütnud Marukülm. Käed külmad. Segasin vahepeal kassi, kes keras tudus, ta mõnusalt soe Muidu on alati ikka mõnusalt soe, sest nad siin parajad külmavaresed. Maamaja, nagu meil on, ikka mõnusad elava tule kolded meil siin. Nö kunstsoojus ikka ahjule vastu ei saa. Hm, et kavatsed kutist kuuma kuti kasvatada? Lootes geenide peale ja võttes aluseks ta onu, siis piece of cake | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/9/2019, 20:38 | |
| Poiss ongi kuumavereline. Täitsa isasse Onu õpetab talle ainult rumalusi. Ja meil on ka ahjuga korter, ehk siis saame rõõmuga siin korterit kütta. Tegelikult mulle meeldib. See puude praksumine niii mõnus. Võiks suur klaasist uks olla ainult, kust seda jälgida saaks | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/9/2019, 21:47 | |
| Ma laseks ta onul mulle ka igasuguseid huvitavaid asju õpetada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 25/9/2019, 13:25 | |
| Ma isegi ei taha teada | |