| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/5/2015, 15:46 | |
| | |
|
| |
Nigra Narkar
Postituste arv : 42 Age : 26 Asukoht : Saaremaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/5/2015, 00:03 | |
| Ma arvan tegelikult, et ma kannaksin päris paljud värvid välja, kui piisavalt hoolt viitsiks kanda, aga juuksed vist ei peaks blondeerimisele vastu. Aga umbes õlgadeni tõmmata juuksed ja siis otsi värvida tundub piisavalt lihtne. Kuskil oli mingi soovitus, et proovi seda värvi särki selga, mis värvi sa juukseid tahad värvida ja siis see pidi aitama otsustada? On kellegil kogemusi mingite taoliste soovitustega? | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/5/2015, 20:55 | |
| Minu kogemuse järgi on mittemeeldimine ja meeldimine paljuski sõltud sellega, millega teised harjunud on. Kui ma endale sidecuti tegin, siis inimesed kes mind esimest korda alles selle soenguga nägid, nemad kõik kiitsid, et julge ja vinge ja et sobib.
Aga inimesed, kes teadsid mind enne, suurem osa nendest olid, et "Oojumal, mida kuradit sa oma juustega tegid?" | |
|
| |
Inimeseloom Kojamees
Postituste arv : 35 Asukoht : Põhja-Läti
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/5/2015, 00:06 | |
| Woah, leidsin ka jälle tee siia. :) Mu juuksed on olnud otstest sinised, rohelised, roosad, lillad... Terve pea on olnud nii tumepunane, tumepruun ja peaaegu must. Praegune loomulik toon meeldib kõige rohkem. Suvel tahaksin juukseotsad roosaks toonida, aga töökoha tõttu ilmselt ei saa. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/5/2015, 15:49 | |
| Ma ka oma eriala tõttu ei saa ekstreemseks minna- lihtsalt ei sobiks ametiasutusse nii. Ainuke ''ekstreemsus'', mida vahepeal tahtsin katsetada olid roosakaspunased juuksed. Nüüseks on sellised mõtted minevik ning eelistan tavapäraseid valikuid. Ja siinkohal tunnistan ka seda, et kui ma lähen panka ja minuga tegeleval telleril on 2,5 cm pikkused terava otstega kirjud geelküüned vms, siis minu jaoks inimene sellisel töökohal ei ole tõsiseltvõetav.
| |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/5/2015, 19:12 | |
| Mul olid sündides oran¾id juuksed, aga kahjuks muutusid need peagi tavaliseks kartulikoore blondiks. Esimest korda värvisin juukseid viiendas, sest siis oli Pipi karneval ja ma tahtsin võimalikult Pipi moodi olla. Tedretähnid olid ju olemas, kuigi Pipil olid vist pigem oran¾id juuksed. Lillad juuksed olid ka ükskord, aga see oli kogemata. Nüüd olen viimased 2 aastat blond olnud, kuigi vahepeal värvisin päris palju juukseid. Lühikesed on need ka. Kümnendas lasin lühikeseks lõigata ja tollest järgmisel aastal palusin juuksuril need lõuani lõigata. Nüüd on sellest 2 aastat möödas ja need on natuke üle õlgade, kuigi kahjuks kohutavalt õhukesed ja värvimine pole selles süüdi. | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2015, 18:56 | |
| Oeh, ma üritan kuidagi sujuvalt tagasi foorumilainele tulla (tegelikult olen ikka siin piilumas käinud vahel), kui keegi mind enam üldse mäletab... Juustest rääkides... Ma olen lihtsalt juustefriik! Ma alati imetlen inimesi, kel on terved ja paksud juuksed ning ka neid, kes paistavad oma juustega silma selle poolest, et on nendega midagi ekstreemset teinud. Olen ise värvinud enda pead erinevate pruuni varjunditega (põhimõtteliselt tumeblondist pea mustani), oran¾iga (ei õnnestunud väga - värv jäi ainult väljakasvule peale, eelnevalt värvitud juustele mitte) ning korduvalt punasega. Viimane sobib mulle väga hästi ja seda on öelnud ka lähedased, kuid see määrib kohutavalt. Mul on alati peale värvimist kõik rätikud, heledate pluuside kraed ja padjapüürid punased. :/ Ja see ikka annab pikka aega värvi, mitte ainult vahetult peale värvimist. Käisin selle aasta alguses juuksuris ja vabanesin sellest punasest. Võttis aega ligi 3 tundi (ughh). Nüüd pole juukseid värvinud, kuigi mul on juured palju tumedamad, nii et kui juuksed patsi panen, siis heledamad juuksed hakkavad täpselt patsikummist, nagu mul oleks mõni võltspats peas. Tahaksin midagi ekstreemsemat proovida, nt sinine, aga pole vist töökohta arvestades väga mõistlik - kui küüsigi ei tohi silmapaistva värviga lakkida, mis siis sinisest juuksevärvist veel rääkida. | |
|
| |
Nigra Narkar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/6/2015, 19:18 | |
| Kus sa töötad? Või üldse, mis tööd need on, kus kõige vähem aktsepteeritakse sellist silmapaistvust? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2015, 01:47 | |
| Üldiselt (ja minu puhul) sellised asutused nagu EMTA (väääääääga range), lisaks PPA, ministeeriumid... Avalik sektor. Nõuded puudutavad riietust (kui pole vormirõivaid), ehete kandmist, jumestust ja muidugi soengut jne. Teatud kohtades kusjuures vaadatakse isegi siniste teksade peale viltu | |
|
| |
Nigra Narkar
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2015, 08:30 | |
| Ma ei taha nendesse kohtadesse õnneks tulevikus tööle saada, loodetavasti see ei muutu ka Seda siniste teksade asja aetakse meil gümnas ka. Õpetajad ei tohi üldse teksaseid kanda. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2015, 14:00 | |
| Ega ma ka üliväga riigi palgale saada ei taha aga võimalus alati sinna saada on Mul hoopis teised plaanid juba tööalaselt. Sinised teksad olid vist algselt töölisrahva riided, kui ma õigesti mäletan | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 2/6/2015, 15:37 | |
| Mina töötan (suviti) külalistemajas, mis on osa suurest mõisakompleksist ja on seega ajaloolise hõnguga, nii et need igasugu kriteeriumid on tegelikult täiesti mõistetavad. Külalisi vastu võttes kannan üht vanaaegse väljanägemisega kleiti ka. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/6/2015, 17:57 | |
| Nii hea on juuksurina töötada. Päris dressides kohale ei marsi, aga teksad ja t-särk on täiesti okeid. Juustega ei keela ka keegi hullumeelsusteni mängida. | |
|
| |
Inimeseloom Kojamees
Postituste arv : 35 Asukoht : Põhja-Läti
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 3/6/2015, 23:02 | |
| Ma ka praegu tööl ajaloolises turismikas. Seal meile küll meigi/küünte/juuste suhtes ei ole midagi ette kirjutatud, aga ise arvan, et tööandja võib midagi mainida. Griffu, ei imesta. Üldiselt juuksurid kannavadki vist teksaseid, mu juuksurid on vähemalt kandnud. | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 4/6/2015, 10:20 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/6/2015, 23:31 | |
| No mis imeline vaikus meil siin Mis teil nüüd suvel ka plaanis ette võtta on? | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 10/6/2015, 12:38 | |
| Plaane veel pole, aga tahaks minna Muhu jaanalinnufarmi, äkki isegi õnnestub | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/6/2015, 01:24 | |
| Ma käisin seal eelmisel aastal teist korda. Jaanalinnud endid jätsid päris külmaks, aga sebrad olid vahvad ja kängurule lasti pai teha. (:
Minu suveplaanid on...noh, tööl pean käima. Kuni sünnipäevani, mis on juuli alguses, on mul igasugu plaane, aga seoses tööga ma ei tea, kas ma need plaanid ka ellu viia saan.
See aeg, mil ma tean täpselt, millal mul vaba aeg on, tundub liiga kaugel olevat... | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/6/2015, 15:57 | |
| Mina jõudsin just Poolast tagasi. Nüüd tuleb nädal aega palehigis tööl käia ja siis saab Horvaatiasse. Nii et juuni kuu on mul jah suhteliselt selline, et ühtegi täiesti vaba päeva praktiliselt ei olegi. | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/6/2015, 21:47 | |
| Mina tahaks suveks tööle saada, aga noh nende töökohtadega väikses kohas on, nagu nad on. Nüüd järgmine pühapäev lähen soome külla Ja juulis tulevad valgevenest sugulased, et päris tegus vist isegi.. Muidugi on palju tühja passimist kui tööle ei saa aga noh.. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/6/2015, 22:51 | |
| MyMystery, ma lähen ka see aasta Horvaatiasse :). | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/6/2015, 23:17 | |
| Lahe Kusjuures see tundub sel aastal päris populaarne sihtkoht olevat, päris paljud, keda ma tean, on sealt kas just tagasi tulnud või plaanivad veel minna | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/6/2015, 12:30 | |
| Jaa, mul ka päris paljud tuttavad lähevad või tulevad sealt viimasel ajal. Järelikult on väärt koht | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 14/6/2015, 19:28 | |
| Ma ei tea, kas juba mainisin, aga lähen ka ise suvel Horvaatiasse. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/6/2015, 03:33 | |
| Mina tulen suveks Eestisse. Loen päevi juba. | |