| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 12/5/2015, 23:57 | |
| Ma käisin vahepeal Tšehhis ja Poolas reisil (koos oma vana kooli üheksanda klassi õpilaste ja nende õpetajatega xD) ja seal oli vahepeal 23-26 kraadi sooja... Mu riietus oli täiesti vale, aga üles ma õnneks ei sulanud, isegi kerge jume õnnestus näole saada Siin võiks ka nii soe olla, ma üldse ei kurdaks | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/5/2015, 06:34 | |
| Ma tulin Austriast ja seal oli ka 22+ sooja. Natuke palju minu jaoks, ei ole veel ära harjunud | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/5/2015, 17:31 | |
| Pühapäeval oli küll mõnus soe, sai T-särgiga väljas käia. Nüüd täna on küll jube külm tuul. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/5/2015, 21:12 | |
| Ma sain ka mingi päev Pärnus siidipluusiga ringi lehvida aga praegu on lihtsalt kohutavalt külm | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/5/2015, 15:30 | |
| Issand, ma jääks paugupealt haigeks kui ma mingi siidipluusiga ringi silkaks. Ei no ikka väga külm on. Ma pakin ennast veel korralikult sisse. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| |
| |
Sandara Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 124 Age : 28 Asukoht : kui otsid siis leiad
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/5/2015, 20:12 | |
| Ma tahan ka paduka alla jääda.... | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/5/2015, 21:03 | |
| Mind ajab ka see külm ilm juba täiega kettasse. See lihtsalt ei ole normaalne, et ma pean mai lõpus käima sama mantli ja samade saabastega, mida ma oktoobris kandsin (ja täna oli mul näiteks nendes isegi külm). Ma leian, et isegi Eesti kliimas on see natuke ebanormaalne. Päris paduka kätte ma ei jäänud, aga märjaks sain küll. -.- | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/5/2015, 18:42 | |
| Täna on küll ilus ilm ehk liigagi palav on, sest ühikas mul hetkel kardinaid pole ja need tahaks küll praegu ette tõmmata. | |
|
| |
Sandara Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 124 Age : 28 Asukoht : kui otsid siis leiad
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/5/2015, 01:16 | |
| Minu jaoks on 16-17C juba piisavalt soe, 22C on viimane taluvusepiir, peale seda eelistaks külmkappi kolida. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/5/2015, 16:11 | |
| Ma siin köhingi kopse välja ja nuuskan nii palju et nina punane peas Keska ajal ma mäletan, et terve maikuu sai koolis piinelda, sest nii soojad ilmad olid ja mingit kooliskäimise isu ei olnud | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/5/2015, 22:44 | |
| Kuulge, sõbrad, kas ma olen ainuke, kellel foorum teistmoodi välja näeb või on see mingi uuendus? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/5/2015, 22:48 | |
| Sul raudselt mingi viirus :/
Tegelikult vahelduseks AJUTINE muutus. Kui ei meeldi midagi siis laske ving lahti ja taastame :) | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/5/2015, 20:41 | |
| See kujundus on nii harjumatu.. nii värvitu.. Suht elutu tundub.. | |
|
| |
Kampsik c: Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/5/2015, 21:06 | |
| Mulle vahelduseks päris meeldib, selline lihtne Ja ma juba nii ootan neljapäeva, sest siis asendub mu loomulik juuksevärv sinisega, vähemalt ajutiselt Kellelgi teist ka juuste värvimisega kogemusi? Südamelähedane teema praegu | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/5/2015, 22:52 | |
| Kui vaja, saab veel oranžimaks muuta, Karro | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/5/2015, 01:13 | |
| Ma värvisin just tumelillaks :)
Paar aastat tagasi olid suvel roosa-sinisekirjud, kuid kahjuks oli see ilus vaid paar nädalat ning siis pleekis ära ja oli kole. | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/5/2015, 13:12 | |
| Mul ka pikk kogemus juustevärvimisega. Kunagi viienda klassi ajal värvisin juuksed punaseks See kulus maha, siis seitsmenda klassi lõpus muutusin blondiks. Peale seda mitu aastat ei värvinud vaid lasin värvil kuluda. Lõpuks olid juuksed kuldpruunid ja see oli selline toon, et juuksurid keeldusid mu juukseid värvimast, sest seda värvi hiljem kuidagi tagasi ei saa Kümnenda klassi lõpus siis värvisin juuksed tumedaks, seega umbes kuus või seitse aastat olen võltsbrünett olnud Juunikuus asi muutub vist... Muudan värvi ja lõikan oma pikad-pikad juuksed lühikeseks. Kui just juuksuritoolis ulguma enne ei hakka | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/5/2015, 14:07 | |
| Mul on ka lühikesed juuksed Mitte päris-päris poisipea küll, aga siiski. Mul ka alati kõik vinguvad, et ei, ära lõika, aga pärast ikka tullakse ütlema, kui lahe soeng on | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/5/2015, 13:50 | |
| Ma käisin alles paar aastat tagasi esimest korda juuksuris.. Muidu on ema kogu aeg juukseid lõiganud.. ja siis nüüd aasta olen ma punapea ka olnud.. Ja nüüd hiljuti lasi sidecuti ka teha endale.. Ja nüüd on juuksed juba nii välja kasvanud nii värvist kui ka cutist.. Tahaks veel punasemaks värvida ennast kui ma olin aga siis ma tean et kodus hakatakse leegiks kutsuma vms Ja mu kutt ütles et ma poisipeaks ennast kunagi ei lõikaks, sest peaksin ma täitsa poiss välja nägema, pidin kole olema | |
|
| |
Nigra Narkar
Postituste arv : 42 Age : 26 Asukoht : Saaremaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/5/2015, 18:48 | |
| Miks peaks keegi oma tüdrukule.. Khm okey none of my bussines. Erepunane tundub nagu täiega äge värv. Ma olen ise kaalunud juuksed lühikeseks lõigata ja siis järjest igasuguseid värve proovida, aga enne tuleb vast rikkamaks saada, muidu ei raatsi kulutada väga. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/5/2015, 00:09 | |
| Karro, alates sellest ajast, kui sind feissis pole, pole ma harjunud sellega, et sa siin ikka oled Täna nägin roosade juustega naist. No ei olnud kena... Kindlasti peab pikalt kaaluma seda mõtet enne kui juuksed mingit erilist värvi värvida. Osadele sobivad teatud värvid, osadele mitte. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/5/2015, 10:04 | |
| Ise tahan ka tulevikus erinevaid värve rohkem katsetada, aga pole kindel, kas kannan välja. Eks sellepärast polegi endiselt ise julgenud ka eriti midagi proovida. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 27/5/2015, 10:41 | |
| Auts, ega ma siingi väga tihti käi Nüüd kui kutsa majas siis on vaja sellega siin mängida ja värki Ma täiega põdesin et mulle see sidecut ei sobi, aga noh vist kantsin ikka välja, ise olin ikka suht rahul, emale see ei meeldinud muidugi, aga tal on endal ka soenguid olnud mis mulle absoluutselt ei meeldinud ja kas teda huvitas? ei.. Seega Aa ja mitte sobimisest rääkides, siis ma mäletan et üks mu klassiõde tahtis enda paksud paksud lokkis blondid juukseotsad vikerkaare värvi teha. No tema nägu ja juukseid arvestades ta poleks seda kohe kuidagi välja kandnud ja õnneks ta ikkagi ei teind oma juustega seda | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|