MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

¤¤2016¤¤

Go down 
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

¤¤2016¤¤ Empty
PostitaminePealkiri: ¤¤2016¤¤   ¤¤2016¤¤ Icon_minitime6/1/2016, 14:27

1.

[Only admins are allowed to see this image]

Viiskümmend tumedamat varjundit

E.L.James

Lehekülgi: 536

Sisu:  Ana Steele, kes on heitunud noore ärimehe Christian Grey süngetest saladustest, lõpetab nende suhte ja alustab
karjääri ühes USA kirjastuses.
Ent iha Grey järele valitseb ikka veel kõiki ta mõtteid ja kui Grey tahab suhet jätkata, ei suuda ta sellele vastu panna. Varsti saab ta oma rikutud, kompleksidega ja nõudliku Viiekümne Varjundi piinavast minevikust teada rohkem, kui oleks eales lootnud.
Samal ajal kui Grey võitleb sisemiste deemonitega, peab Ana tegema elu tähtsaima otsuse.
Ja seda saab teha vaid tema üksi ...

Arvamus: Nagu ikka meeldis mulle esimene osa rohkem, aga samas sellest lähtuda väga ei saa, sest mulle meeldivad esimesed osad peaaegu alati kõige rohkem. Esimene on ikka esimene.
Aga see oli ka täitsa tore, mis on ilmselgelt väga vale sõna, aga paremat ei tulegi pähe.
Minu puhul väga sügav kummardus Anale, sest mina nii kergekäeliselt andeksandja küll pole. Tema aga küll. No olgu kui armunud ma tahes, mida olen ikka väga kangekaelne ja nii kergelm ma küll järgi ei anna. Praen ikka korralikult enne kui mingisugusele andeks andmisele üldse mõtlen. Ja see oli tal nagu iga asja puhul nii. Kasvi nt see Elena. No ei ei ei...mismõttes. Aga jällegi on tore lugeda vahepeal midagi sellist kus ei mölla mingid väga ulmelised olendid kuid samas Grey on ka päris ulmeline, kuigi ta võib vabalt ka inimesena arvesse võtta.

Hinne: 8/10
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

¤¤2016¤¤ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ¤¤2016¤¤   ¤¤2016¤¤ Icon_minitime22/1/2016, 14:51

2.

Viiskümmend vabastatud varjundit

E.L.James

Lehekülgi: 567

Sisu:  Kui Ana Steele kohtus kompleksides ja rikutud ärimehe Christian Greyga, süttis nende vahel leek, mis muutis alatiseks mõlema elu.
Ana teadis, et pole kerge armastada oma Viitkümmet Varjundit ja koos olemine esitab väljakutseid, mida kumbki neist ei oska aimatagi. Ana peab õppima, kuidas jagada Grey elustiili, ilma et peaks ohverdama ennast ja oma sõltumatust, ning Grey peab üle saama oma kinnisideest kõike kontrollida ja jätma sinnapaika teda ikka veel kummitavad õudused.
Nüüd, olles lõpuks koos, on nende päralt armastus, kirg, lähedus, rikkus ja maailm täis lõputuid võimalusi.
Ent just siis, kui tundub, et neil on tõesti kõik see olemas, teeb traagiline saatus teoks Ana kõige hullemad kartused...

Arvamus: Selle osa lugemine võttis päris kaua aega, sest ei olnud nii põnev lugeda kui eelmisi. Miskipärast oli kõik väga etteaimatav ja eks ma ikka veidi teadsin ka mismoodi lõppeb. Seetõttu ei olnud nii põnev lugeda ja ei tekkinud ka sellist olukorda, et deem, ma ei saa raamatut käest ära panna. Sai küll ja päris hõlbsasti. Aga muidu täiesti loomulik ja armas jätk, esimesele kahele osale. Üldjoontes siiski meeldis. Mulle ei meeldigi niivõrd raamat ise vaid hoopis Ana ja Christiani karakterid.

Hinne: 5/10
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

¤¤2016¤¤ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ¤¤2016¤¤   ¤¤2016¤¤ Icon_minitime23/2/2016, 23:21

3.

Langenud

LAUREN KATE

Lehekülgi: 360

Sisu: „Seksikas, paeluv ja hirmuäratav… ma jumaldasin seda!“ - P. C. Cast, „Öö koja“ sarja autor

Lucinda Price on eriline tüdruk. Tema minevikus aset leidnud sünge ja mõistatusliku vahejuhtumi tõttu peab Luce kooliteed jätkama Mõõga ja Risti range re¾iimiga erikoolis. Juba esimesel päeval köidab tema tähelepanu salapärane noormees. Daniel Grigoris on midagi painavalt tuttavlikku. Ja ta on ainus, kes elavdab masendavalt halle päevi koolis, kus mobiiltelefonid on keelatud ja turvakaamerad jälgivad iga sinu sammu.

Ent Daniel ei taha Luce’iga mingit pistmist teha, ja ta väljendab seda väga selgelt. Luce seevastu ei saa Danielit oma mõtteist välja. Noormees tõmbab teda magnetina ja Luce lihtsalt peab tema saladuse jälile jõudma… isegi kui see on surmavalt ohtlik.

Mida teha, kui inimene, kellega sa kokku oled loodud, on ainus, kes ei saa kunagi sinu omaks?

„Langenud“ on süngelt romantiline ja kaasakiskuv romaan võitmatust armastusest.

Arvamus: Minujaks oli lihtsalt veidi teistmoodi versioon Salajase sarja raamatutest, aga sellegipoolest mulle teema on sobilik ja lugemine läks mõnusalt. Kiiresti. Mõni koht oli isegi minujaoks võib-olla veidi titekalt kirjutatud, aga samas väga kurta ei saa. Eks need enamvähem ole kõik samal ajal ilmunud sarjad ka. Pikemalt eriti kommenteerida ei oskakagi.

Hinne: 5/10
Tagasi üles Go down
Sponsored content

¤¤2016¤¤ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ¤¤2016¤¤   ¤¤2016¤¤ Icon_minitime

Tagasi üles Go down

¤¤2016¤¤
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» 2016