MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Hold Me Close (27/27).

Go down 
+27
Jezzy
Keiti
Tuki
Helen
Anzu
kutsuke123
chelsea
padjanägu, [h]
youknowme
Sixx-
Liina
Funnyface
Kärolyn
spring
Simple Girl
Pharaoh
Diana.
GossipGirl
black
bbrit .
Unknown Artist
Tärru.
ThatsMe
Krissu
SixxBitch
nasicc
EITC.
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
AutorTeade
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

Hold Me Close (27/27). - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime28/12/2008, 22:25

tead, minu arust oli see ka katu seisukohast igav. :d
aga merilini seisukohast.. no muidugi. Very Happy
enivei, saa juba edasi. Very Happy ma tahan juba edasi lugeda. nagu seda.. viimast osa (sest neid vahepealseid, okei üht vahepealset, ma tõesti ei taha. ;d)
uut.
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime29/12/2008, 16:23

Sina ole kuss.
Ja ma ei viitsi kirjutada, absull XD
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime29/12/2008, 17:00

Merilin on totakas minu arust. Very Happy Aga ülimalt äge samal ajal. Very Happy
Tead, ma ei oska midagi rohkemat öelda. Very Happy:D
Igatahes, hakka millalgi varsti kunagi viitsima, eks? Oleks tore, aitäh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Helen
Kuri põhjapõder(???)
Helen

Female Postituste arv : 188

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime29/12/2008, 17:33

Ära piina mind, kirjuta uus osa. flower
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime29/12/2008, 20:45

Mmmm... Very Happy
Tead, ma ei oska midagi öelda.
Oeh. Aga - JÄLLE üks nunnu poiss! xD
Gaaah. Very Happy
Nii et... jahm. Very Happy
Ah, mul pole tuju pikka kommentaari kirjutada, andestust. :)
Sinikad on süüdi ! xD
UUUT !
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime29/12/2008, 21:31

Ma ikka loooootsin et seal istub üksi Jareeeed Very Happy
aga jah, seda on palju loota ;;D
uhh, ma armastan seda juttu .
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Pharaoh
Juudijõulupuu
Pharaoh

Female Postituste arv : 248

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime30/12/2008, 13:12

Nii nunnu =)
See sajaka koht oli hea Wink
aga eemm.. jamh Very Happy Edasi Very Happy
Lõpp hakkab tulema niiet varsti peab/võiks Katu jaoks kaa midagi toredat juhtuda ^^
Uut ! :)
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime30/12/2008, 13:36

Liina, nad kõik on totakad Very Happy
Sest mina olen nad välja mõelnud.
Eriti totakas olen mina, sest minu arvates meenutab mind selles jutus just kõige rohkem Merilin Very Happy
Ja tegelikult on mul mingi osa .. vist, valmis.
Ma pole kindel.
Aga ma ei pane seda veel üles! Very Happy
Aitäh.

Helen, ma olen kuskil juba rääkinud SISUKATEST kommentaaridest.

Ingrid.
*tõstab käed kaitsvalt üles*
Mina pole süüdi!
Ma pean neile kõigile ju õnnelikke lõppe tegema!
Nagu, KUIDAS ma saan lõpetada nii, et Brital ja Triinul on poiss, aga Merilinil ei ole?
Siis, kujuta, kui ma teen eriti maseka lõpu, siis ei ole see ÜLDSE masendav ju, kui ÜHEL Kata sõbrannal pole KA poissi, eksole? Very Happy
Ja kui ma teen õnneliku lõpu, siis ei ole see ju õnnelik, kui MERILINIL poissi ei ole! Very Happy
Ja sulle tuleb neid sinikaid kohe läbi ekraani juurde, kui ma lähen praegu vaatama, ja sa pole ühtki osa juurde pannud Very Happy
Aitäh.

Britu, sa pead vähem unistama Very Happy
Jared ei satu igasse kohta, kuhu Kata läheb.
Ainult Inglismaale Very Happy
Aitäh.

Pharaoh.
Tänks XD
Ja lõpp tuleb, aga Kata ... no ütleme, et järgmine osa on isegi võib-olla hea, aga siis läheb jälle pühendustega Ingridile XD
Aitäh.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime30/12/2008, 16:55

Nii.. mina olen nüüd tubli ja üritan korralikult kommenteerida.

Siim.. võttis asja natuke liiga lõdvalt ja siis järsku oli armukade selle.. Marko (?) peale. Vist oli Marko ta.

Jared võiks juba tagasi juttu tulla. Ta on äge. Ja ta poleks pidanud tegelt nii vihaseks saama kui Katu talle ütles. Aga nomh..

Katu ise on ka idioot. Halab, aga kellegi end aidata ei lase. Prsh..

Merilin on äge. Very Happy Nagu mina. Very Happy

See suure pere kujutamine on eriti hästi välja tulnud. Just see kuidas kõik Kärti (?) aitasid. (Sry, pole nimed meeles)

Ja see ta vend.. Kaur (?) on ka äge. Very Happy Tahaks ka siukest suurt venda. Very Happy

Siis.. Kutte on nii palju et nad lähevad sassi juba..

Aga muidu on väga hea. Keep going!

UUT!! rendeer
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime30/12/2008, 19:40

Umm ... Siim ei võtnud asja lõdvalt, ta tahtis lihtsalt Katule kõige paremat.
Ja ta ei läinud armukadedaks Marko peale (okei, natuke seda ka), vaid ta arvas, et Katu valetas talle Jared'i kohta.
Sul on kergelt juhe koos nende asjade suhtes Very Happy
Ja Jared, no tema olgu kus ta on.
Katu pole idioot.
Ja aidata?
Sa mõtled Kaur oma kõnega?
See poleks olnud aitamine.
Ma endaarust üritan Katu tundeid siin küll täiega välja tuua, kuidas see kõik nüüd nii segaseks on jäänud?
Kutte rohkem ei tule, ma luban Very Happy
Aitäh.
Uut saab reedel.

Viimati muutis seda EmoInTheCorner (31/12/2008, 20:54). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime30/12/2008, 19:57

No.. oleks äkki aidanud kui ta oleks Jarriga korralikult rääkinud ja seletanud. Tal oleks endal parem olla.

Ja no.. jah.. mul on juhe koos. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime31/12/2008, 14:45

kuule, järgmine osa on ju.. omg. OMG.
mm, uut, igastahes, sest ma tahan juba seda viimast osa lugeda! (: ma ei suuuuuda enam oodata!
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime31/12/2008, 20:58

Eiei, ta ei tahtnud Jared'iga rääkida, sest ta oli endale kinnisideeks võtnud, et Jared vihkab teda, võimidagi, karjub ta peale ja et ta saab veel rohkem haiget.
Mis ... no võib-olla olekski juhtunud.
Ja siis ta kartis, et Jared paneb lihtsalt kõne ära, kui ta teada saab, kes helistab, ja seda poleks ta ka talunud Very Happy

Ja Anni!
Aga ma tean.
Ja ma tean seda ka.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime31/12/2008, 22:45

Ma hakkan vist hulluks minema, et laavstoorisid loen Very Happy
aga väga nunnu jutt.. mõni koht meenutas natuke minu..ee.. elu? Very Happy
Millegi pärast kurvaks tegi:/ Aga selles suhtes seda parem jutt, nii et ootan väga uut osa :)
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime31/12/2008, 23:11

Mina olen siis juba ju hulluks läinud, ma kirjutan neid Very Happy
Aga aitäh.
Ja noh, ütleme, et teeb kurvemaks veel.
*õrritab täiega*
Uut saab reedel.
Aga võib-olla homme.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 01:15

Aga võib-olla nüüd kohe.
Ma tean, et ma olen mingi hull topeltpostitaja XD
Aga mul tekkis hetkel võimalus uut osa üles panna.
See on ... Annile, sest ma tean, kui väga talle see osa ei meeldi, ja ma tean, kui väga talle see jutt meeldib.
Head uut aastat kõigile.

Kahekümne kolmas osaa.

Ma hingasin sügavalt sisse ja tõstsin käe, et ukse peale koputada. Ma ei uskunud, et keegi mind kuuleb. Majas käis pidu. Marko majas. Aga ma koputasin ikkagi. Ja ikkagi ei avanud keegi ust.
Ma teadsin, et koputamisel polnud mõtet. Uks oli lukust lahti. Aga ma koputasin ikkagi. Ja ikkagi ei avanud keegi ust.
Ma vajutasin kergelt linki ja uks avanes. Ma nägin umbes sellist vaatepilti, nagu ma eeldasingi näha. Tõsist pidu.

Hingasin uuesti sügavalt sisse ja astusin üle ukseläve majja, vaadates enda ümber ringi. Ma ei näinud kedagi, keda ma lootsin näha. Tegelikult lootsin ma ainult üht inimest näha. Aga polnud näha ka teisi inimesi, kes kõige tõenäolisemalt mind selle ühe inimese juurde suunaks.
Ohkasin. Mul tõepoolest polnud tuju hakata seda inimest mööda maja otsima. See oli nagu otsida nõela heinakuhjast. Maja oli puupüsti inimesi täis.
Astusin veel kaks sammu edasi, vaadates otsivalt ringi. Kurat. See oli lootusetu.

Ma ei märganud enda poole tuigerdavat kuju enne, kui see mulle otsa kukkus. Vaevu suutsin püsti jääda ja lükkasin täiesti purjus kuti enda pealt jälestusega maha. Ta komberdas uksest välja ja oksendas sinnasamma. Iu. Nii rõve.
„Tsau, Katu!“ kiljus keegi mulle äkitselt kõrva. Pöörasin pilgu hääle suunas ja avastasin selle olevat Annika. Annika, jumal tänatud, oli Brenda parim sõbranna ja õnnetuseks muidugi ka enne minu juurde jõudmist mitme pudeliga tutvust teinud. Toetasin teda pisut, naeratades talle võltsilt.
„Annika, kas sa tead, kus Brenda on?“ küsisin aeglaselt, lootusrikkalt. Annika kallutas pea viltu ja näis, nagu ta mõtleks. See oli positiivne märk – kui ta juba näis mõtlevana, siis võib-olla suutis ta midagi ka välja mõelda.

„Mina arvan, et ta läks sinna,“ ütles ta lõpuks ja osutas trepist üles. Ma hingasin kergendunult ja hakkasin juba teda eemale, seina vastu lükkama, et ta pikali ei lendaks, kui ta uuesti suu lahti tegi.
„Aga ta võib olla ka seal, või seal, või seal.“
Kordamööda osutas ta elutoale, köögile ja välisuksele. Ohkasin.
„Aitäh, Annika,“ pomisesin, lükkasin ta enda pealt toetamast maha ja pöörasin ennast ümber, taas kord otsides.

Mul ei olnud tegelikult Brendat vaja. Aga ma lihtsalt eeldasin, et Brenda kaudu leian ma selle, keda ma tegelikult otsisin. Sest üldiselt, kui Brenda juba leitud oli, olid samahästi kõik teised ka leitud. Brenda teadis pidude ajal kõige paremini, kust üht või teist inimest leida, sest ta oli juhuslikult just olnud seal ühe juures ja hetk tagasi teise juures ja samal ajal veel kolmandagagi rääkinud.
Minu otsimisobjektiks oli Marko. Ma olin millegipärast Triinu ettepanekut kaaluma jäänud ja nüüd, kus mul tekkis esimene võimalus Markoga rääkida, otsustasin ma seda võimalust ka kasutada. See võis olla pöördepunkt minu elus ja kui see nii oli, tahtsi ma sellest kindlasti kõvasti kinni hoida.
Ma ei tahtnud Jared’ist lahti lasta. Aga ma tahtsin temast niimoodi kinni hoida, et ma seda ei teadnud. Niimoodi, et ma sellele ei mõelnud ja et see mulle haiget ei teinud. Ja ainuke võimalus selleks oli edasi liikuda. Ta unustada. Ja just see kavatsus mul peas oligi, kui ma seal rahvamassis seisin ja teda otsisin.

Õnneks oli juhus seekord minu kasuks, nii et ma ei pidanudki Markot otsima hakkama, vaid ta leidis mu ise üles.
„Kats! Mida sa siin teed?“
Ma vaatasin talle otsa ja hammustasin huulde.
„Kas ma saaks sinuga kuskil vaiksemas kohas rääkida? Õues näiteks?“
Ta noogutas, ilme täiesti lugematu. Ma ei teadnud, mida ta ootas või mida ta minu ilmest välja lugenud oli.
Astusin tagasi need kolm sammu, mida ma üle ukse teinud olin, peatusin ukselävel, hüppasin üle okseloigu, mis tee peal ees ilutses ja kõndisin kaugemale aeda, kuni puude tõttu meid enam majast näha ei olnud. Marko järgnes mulle sõnatult.

Pöörasin ennast ümber. Ta ilme oli nüüd ettevaatlik.
„Mida sa mulle rääkida tahtsid?“ küsis ta vaikselt, aga ääretult selgelt.
„Tead … ma ei kujuta ettegi, kuidas seda sulle öelda. Aga ma mõtlesin natuke ja mõtlesin, et võib-olla polegi sinu mõtlemine nii vale.“
Ma naeratasin vabandavalt oma kohutava lauseehituse pärast. Eesti keele õpetaja paneks mulle sellise lause eest kolme ja ei midagi rohkemat.
„Mis sa sellega mõtled?“ uuris ta, kuid ta juba naeratas õrnalt. Küllap ta taipas, et ma ei ole seal teda mõrvamas, või kellegi surmast rääkimas või üleüldse mingit masendavat juttu rääkimas.
„Noh, et … Jared on tõesti Inglismaal.“

Ma polnud tema nime öelnud sellest ajast saati, kui ma viimati selles samas majas teda taga nutsin. Ta nime ütlemine tegi haiget. Nagu oleks ta olemas, aga mitte minu jaoks. Mitte kunagi minu jaoks.
Nüüd naeratas Marko juba rohkem.
„Mõtled sa seda tõsiselt?“
„Ma arvan küll nii.“
Pealegi, mida mul kaotada oli?
Marko astus mulle sammu lähemale. Ja kaks. Tundsin ta käsi oma pihal. Ma polnudki varem aru saanud, kui pikk ta ikkagi oli. Ja mul oli täielik õigus ta plusspooli Triinule välja tuua. Ta oli väga ilus ja armas ja tegelikult näis ta isegi liiga hea, et tõsi olla.
Ma vaatasin talle otse silma. Ta naeratas ja vajutas oma huuled mu suule. Ma panin silmad kinni.

Äkitselt tekkis mul tahtmine kulmu kortsutada. Suudlus polnud üldse selline, nagu ma oodanud olin. Mitte, et sellel endal midagi viga oli. Marko suudlemine meenutas tehnilise poole pealt isegi natukene Jared’i oma, mis mind sügavalt üllatas. Aga emotsionaalse poole pealt ei jõudnud see Jared’i suudluse lähedalegi. Ausalt öeldes ei jõudnud see mitte kuhugi. Emotsioonid puudusid täielikult.
Marko tõmbus minust eemale, jälle loetamatu ilme näol. Ma ei kannatanud, kui ta seda tegi. Ta võis samahästi vihane olla ja ma ei oleks sellest aru saanud. See häiris mind kohutavalt.
„Kats, ära võta seda südamesse ega midagi, aga … võib-olla minu mõtlemine ei ole siiski see kõige õigem mõtlemine.“
„Sa ei tundnud mitte midagi?“
Ta raputas pead.
„Jumal tänatud, ma kartsin juba, et ma pean sulle ütlema, et ma olen siiski jälle meelt muutnud.“

Marko naeris mu üle. Ma naersin hea meelega kaasa. Võib-olla ei olnud see siis minu jaoks see õige pöördepunkt. Sellest polnud lugu. Küllap ma pidin veel ootama. Ma teadsin, et ka minu tuleb, kunagi.
„Aga sa suudled päris hästi,“ ütles Marko muiates, mille peale ma silmi pööritasin.
„Ise oled ka päris kursustel käinud,“ ütlesin vastu. Ta naeris. Jälle.
Me olime vist tõesti koos parimad, kui me olime sõbrad. Ja nüüd saime me jälle sõbrad olla.
„In the broken hearts parade and I’m putting my heart out on display. There’s no masquerade, just a funeral march for love today.“
Mul kulus mõni sekund, et aru saada, et see, mis mu teksataskus värises, oli mu telefon. Kiskusin selle välja. Ekraanil vilkus „ema“.

Astusin sammu Markost eemale ja võtsin kõne vastu.
„Jaa?“
„Kullake.“
Mu ema hääl värises kohutavalt.
„Kullake, Kaur jäi auto alla ja ta on haiglas.“
Ma pilgutasin uskumatusest silmi. Kaur, ei, miks tema, ei!
„Mida?“
Mul läks silme eest mustaks ja viimane asi, mida ma enne minestamist tundsin, olid kellegi tugevad käed, mis mind kinni püüdsid.
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 01:31

ok, väike ¹okk... affraid
Kaur auto alla, no mida hekki :d
aga Marko värki aimasin, et neil vist midagi ei tule Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 01:48

*naerab*
Jeii.
See pidigi äkiline olema Very Happy
Aga see oli üks esimesi asju, mis mul välja mõeldud oli XD
Võinoh, kui ma mõtlema hakkasin, siis ma teadsin, et vend jääb lõpus auto alla, olgugi, et ma ei teadnud siis isegi, mitu venda tal on ja kas nad on lähedased või mitte jnejne Very Happy
Ja Markoga, jah, nad ei ole just üksteise tüübid.
Aga nad on kohutavalt head sõbrad, võinii.
Aitäh.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 11:09

ausalt. mulle absoluutselt ei meeldinud see osa! *mossitab* nagu, marko ja katu vahel pidi asi välja tulema! ja kaur ei tohtinud kohe kindlasti mitte haiglasse sattuda! vot.
aga üleülejärgmist siis. :d
uut. (L)
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 13:14

Annika on päris huvitav tüüp, ausalt öeldes.. aga kaine peaga on ta normaalsem arvatavasti. Very Happy
Kõik see Marko värk oli omal moel armas, aga ma ei kujutaks neid kahte koos ette vist. Very Happy
Lõppude lõpuks on mul hea meel, et nad saavad Markoga nüüd jälle sõbrad olla, aitähaitähaitäh. Very Happy
Ja siis.. Katul on mõnus telefonihelin ka. Very Happy
Aga miks heade inimestega halvad asjad juhtuvad? Very Happy Kaur ei pidanud olema ohver. Very Happy Muide, mul on sarnase iseloomuga sõber, kelle nimi on Kaur. Very Happy
Aga.. kõik saab korda, teeme nii, eks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Pharaoh
Juudijõulupuu
Pharaoh

Female Postituste arv : 248

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 17:21

See oli heaa osa! =)
välja arvata muidugi see, et Kaur auto alla jäi.. :/ see on paha Sad
Aga marko.. ta hakkas mulle nüüd meeldima ^^ Good boy!
Niisiis.. edasi :)
Kauriga peab kõik korda saama onju!
Uut!
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime1/1/2009, 20:22

Olgu. Very Happy
See, et Kaur auto alla jäi... noh, isegi mina ei ole nii õel, et see mulle meeldiks.
Aga Marko. Very Happy See kõik ajas mind nii kohutavalt naerma.
Noh, see on minu süü arvatavasti, aga... jah. Ma vist ei hakka parem seletama, mis mind nii väga naerma ajas, sest see pole eriti teemasse ja keegi ei saaks vist eriti aru ka. Very Happy
Aa, ja see " Iu. " - koht ajas ka naerma. Ilmselt sellepärast, et see meenutas kahtlaselt palju meie kooli tibisi. Very Happy Aga noh... eks mina oleks ka " öäkk" -itanud, kui keegi mu nina ees oksendanud oleks.
Ja mainiks veel ära ka, et tänu su jutule jääb mul pidudest kole... väkk mulje. Very Happy
Aga see on ehk vaid mulle nii. ;D
Igatahes... muidu meeldis. Ja ma tean, et sa oled tore ja värki ja paned Kauri tervenema.
UUT ! :)
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime2/1/2009, 10:56

Anni.
Üleülejärgmine tuleb minu arutluste koha pealt üsna igav, anna andeks Very Happy
Ja ma tean, et sulle ei meeldinud see osa.
Mis ma teha sain?
Vahelt ära jätta? Very Happy
Tänks.

Liina.
Minu peas on Annika üsna bitch kuju XD
Mingi tibi, hullult klat¹iv ja selline Very Happy
Ja Marko, vot ma ise ka hakkasin nende sõprust igatsema, sest nad olid koos nii head sõbrad, nii et ma pidin leidma viisi, kuidas neid jälle sõpradeks teha Very Happy
Katu telefonihelin on väga hea Very Happy
Ja hetkeajendusel pandud, ehk pärast Inglismaad pandud.
Ja Kaur ... ta oli vajalik ohver! XD
Ja ma endiselt ei ütle midagi ette.
Aitäh.

Pharaoh.
Aitäh! Very Happy
Jajaa, seda küll.
Ja Marko meeldib mulle ka!
Ja ma endiselt ei ütle midagi ette.
Aitähhh.

Ingrid.
Issandjumal.
Tahad sa öelda, et ma ei saagi sulle järgmist osa pühendada?
Sest see on sulle LIIGA õel? Very Happy
Ähh.
Ma lootsin sellele! Very Happy
See "iu" on minujaoks kuidagi teemast väljas, mitte Katulik, aga see selleks Very Happy
Ja peod ... mul on piisavalt hull klass, et mul oleks kohutavalt palju jutte sellest, millised need peod TEGELIKULT on Very Happy
Ja ärge olge minus nii kindlad.
Keegi pole öelnud, et ma olen tore.
Aitäh.
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime3/1/2009, 04:26

ma olen mehikos Very Happy ja ma loen seda juttu, sest ma ei suutnud kauem netist eemale hoiduda. Kohutav soltlane nagu ma olen . Siiiiaaammaaani armastan ;D
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime3/1/2009, 17:09

No kuule. Otseloomulikult oleksid sa pidanud selle osa VÄLJA jätma! Mis sa siis arvasid?
Ja tuleb igav? Oota. Mul on kõik juba sassis. Igastahes. Ma tahan mingisugus huvitavat osa sealt kaugemalt. (:
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Hold Me Close (27/27).   Hold Me Close (27/27). - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Hold Me Close (27/27).
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
 Similar topics
-
» Hold me now