MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| New York, New York | |
|
+43karrru Griffu. MirjamOlen PINK Dreams draqQueen- Lisanna HannaLiisaaa -MM- mammu padjanägu, [h] kkaia- mina-olengi-see Everleigh KK LittleStar StripedMämmu Missk Taylor J3ssu TontuLontu Liisy eku:) SugarPiece Miley Cyrus kurmzu Murtagh Evy LittleMissy Krissu LikeNoOther jonnuke mazza Audrey Helen teletupsik Kärolyn EITC. SixxBitch bbrit . ThatsMe nasicc GossipGirl 47 posters | |
Autor | Teade |
---|
StripedMämmu Võlur
Postituste arv : 59 Age : 27 Asukoht : Jõhvi
| Pealkiri: Re: New York, New York 15/12/2009, 09:49 | |
| Jee Eks me siis piinleme nii kaua | |
| | | GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: New York, New York 15/12/2009, 15:50 | |
| uus osa siis täna, nagu lubatud sai Laura lasi Pamela sisse ja tüdruk kiirustas kohe sõbranna tuppa. “Ikka ei ole veel üleval,” ohkas Pamela, kuid muigas siis. “Sa jõid eile ikka kaugelt liiga palju.” Annie avas silmad ja vaatas Pamela poole. “Ma tean,” vastas ta. “Ma ei jõua ennast liigutada.” Tüdruk lükkas aga siiski teki pealt ära ja tõusis istukile. “Käi sina du¹¹i all ära ja pane riidesse, ma otsin sulle alt midagi, mis võiks aidata.” Annie ainult mühatas ja Pamela kiirustaski kööki.
Kakskümmend minutit hiljem istus Annie enda voodil, juba palju parem ilme näol. Pamela oli talle koku seganud mingi kosutava puuvilja kokteili ja ka du¹¹i all käimine oli aidanud. “Nii, räägi nüüd,” lausus Annie. “Millest?,” päris Pamela segadusel ilmel. “Sellest, mida sa mulle telefonis ütlesid,” vastas Annie, vaadates veidike kulm kortsus sõbranna poole. “Aaa.” Pamela hakkas naerma. “Sa siis ei mäleta, mida me eile kokku leppisime?” Annie raputas pead. “Me rääkisime pikalt sellest, et täna lähme jahiga sõitma, Dean, sina, mina ja Chris,” lausus Pamela. “Chris pidi isa jahi võtma.” Annie hakkas naerma. “Ma ausalt ei mäleta sellest midagi. Kuid ma olen nõus.” Ta muigas ja rüüpas veel kokteili.
Annie, kas oled valmis?,” päris Dean ja lükkas tüdruku ukse lahti. Annie riietus parajasti ja keeras ennast poisi poole. “Varsti,” lausus ta, ise täiesti rahulik. Dean aga tõmbas pea ukse vahelt kiiresti ära ja sulges ukse järsult. Ta oli just Anniet pesu väel näinud. Paistis, et tüdrukut see ei häirinud. “Ma ootan sind all,” lausus poiss läbi ukse ja sammus siis kööki. Kedagi ei olnud kodus, peale nende. Paratamatult meenus Deanile suudlus, kui ta diivani poole vaatas. “Ma pean need mõtted peast ära saama,” mõtles ta paaniliselt. “Enam ei ole jamasi vaja.” Ta püüdis kõigest väest millegile muule keskenuda. Aga nii, kui Annie trepist alla tuli, hakkas Deani süda jälle kiiremini tuksuma. “Lähme?,” küsis Annie ja Dean noogutas. Nad sõitsid liftiga alla, võtsid takso, millega omakorda sõitsid jahisadamasse.
Sadamas ootasid neid juba Pamela ja Chris, kes suitsetasid kanepit. Dean võttis ka paar kõssi, kuid Annie ei tahtnud. Tema mõtted olid Clausi juures ja paratamatult mõtles ta, et poiss võiks ka siin olla. Viimaks läksid nad kõik koos jahile ja panid enda asjad kajutisse ära. Nad kavatsesid alles homme tagasi purjetada. Nautige vaadet, kui me lahkume,” hüüdis Chris, kes oli endale kuskilt kapteni mütsi saanud ja seda nüüd uhkelt kandis. Pamela seisis tema kõrval, kui Chris osavalt jahi sadamast minema juhtis. Dean ja Annie seisid neist veidike allpool, tekil. Nad jõid ¹hampust ja nautisid vaadet, mida Chris soovitanud oli.
Nad olid sõitnud pea kaks tundi, kui Chris laeva ankrusse jättis. Nad kõik olid juba veidike joonud. “Chris, kas see mitte ebaseaduslik ei ole?,” päris Annie muigega. “Mis?” “Kapten on täis,” vastas tüdruk ja naeris. “On küll,” vastas Chris, “kuid ma loodan, et kõik läheb hästi.” Kõik naersid.
“Oh, hea laul,” lausus Pamela ja tõmbas Chrisi tantsima. Laul oli aeglane ja nad tantsisid teineiselt umber kinni hoides. “Veits friiki,” mõtles Annie, endal muie näol. Nad ei olnud Deaniga paar, kuid siin nad istusid nüüd kahekesi, mõlemad suhteliselt vaiksed. “Dean, tantsida tahad?,” päris Annie järsku ja oli siis ise ka ehmunud, kust need sõnad tulnud olid. Dean noogutas ja tüdruk ei saanud nüüd enam keelduda. Ta tõusis toolilt ja sammus laua juurest veidike eemale. Annie ulatas enda käed ja Dean võttis nendest kinni. Nad hakkasid aeglaselt enda kehasi muusikaga kaasa liigutama. “Lahe õhtu,” lausus Dean nagu muuseas, et vaikust ei ole. Tüdruk noogutas ja naeratas. Ta otsustas ennast täna vabalt tunda ja hästi. Dean oli ka ikkagi tema hea sober ja ta ei kavatsenud midagi arendama hakata.
Deani hingamine kiirenes iga liigutusega mida ta tegi. Ta ei olnud ammu Anniele nii lähedal olnud ja samas nii kaugel. Dean ei kavatsenudki midagi üritada, kuid tänast õhtut kavatses ta nautida nii palju, kui võimalik oli.
Laul muutus, nüüd tuli palju kiirem laul juba. “Hey,” karjusid Chris ja Pamela, hüpates Annie ja Deani juurde. Nad panid käed teineteiste õlgadele ja tantsisid ringis, hüpates ja kaasa lauldes. Kõigil oli väga lõbus olla. Isegi Annie oli suutnud lõdvestuda, ta ei mõelnud enam mineviku peale.ot: õhtul saate võibolla ühe osa veel Chrisi jaht: (xD) | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: New York, New York 15/12/2009, 20:48 | |
| sitapeasitapea sa oskad nii hästi kirjutada, nbii et ma tahan ühte osa veel | |
| | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: New York, New York 16/12/2009, 18:14 | |
| Mulle meeldima, väääägaaaaa, seega, palun uut osa=P | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 17/12/2009, 14:03 | |
| ma ei tea nüüd kuna uut osa saab. Täna ei saa arvatavasti ja ma ei tule enne laup. enam netti | |
| | | | StripedMämmu Võlur
| | | | GossipGirl Hüsteeriline naerja
| Pealkiri: Re: New York, New York 20/12/2009, 14:52 | |
| Mul on jälle selle jutuga mingi teema, et mõtteid ei ole :S Aga uus osa siiski
Tund hiljem istusid Annie ja Dean pehmel diivanil, jõid kumbki mingit alkoholi koksi ja rääkisid juttu. Pamela ja Chris tantsisid ikka veel väljas tekil. “Ma tean..see oli liiga imelik..,” lausus Annie. “Jah, vägagi,” vastas Dean. Nad rääksid parasjagu korvpalli võistlustest. “Lähme välja tagasi?,” päris Annie. “Tahaks tantsida.” Dean noogutas, tõmbas tüdruku püsti ja nad sammusid ka tekile tagasi. “Tere tuvikesed,” hüüdis Annie Pamelale ja Chrisile, kes selle peale kohe pea tõstsid ja neile lehvitasid. “Madame, palun tantsule,” lausus Dean, ulatas Anniele enda käe ja vaatas talle lõbusalt otsa. Annie naeratas ja ulatas Deanile enda käe. Dean keerutas teda korraks ja siis hakkasid nad aeglaselt muusikaga kaasa liikuma.
Kell oli pool viis hommikul, kui laevas kõik vaikseks oli jäänud. Pamela ja Chris magasid diivanil, kus Dean ja Annie enne rääkinud olid. Annie magas kapteni ruumis ühel pehmel toolil ja Dean üldse väljas, ühel puidust kastil. Kõik olid väga purjus olnud, kui nad magama olid vajunud.
Kella neljaks õhtul olid kõik ülesse saanud ja sõid õhtusööki, mille Annie ja Pamela olid valmistanud. Kõik olid eilse õhtuga rahul ja ei tahtnud üldse tagasi purjetada, kuid nad pidid, sest homme oli taas esmaspäev, mil tuli kooli minna. Chris läks taas tüüri ja nad võttsid suuna tagasi New Yorgi poole.
Kui Annie viimaks kell kaheksa enda tuppa sai, logis ta kohe msni sisse. Claus oligi seal. Õnneks. Nad rääksidi jälle pikalt, päris mitu tundi. Claus lubas, et tuleb järgmisel nädalavahetusel koju. Siis soovis poiss tüdrukule head ööd ja logis välja. Ka Annie logis seejärel välja ja viskus voodile. Tal ei olnud und, pealegi ei oleks ta saanud magama jääda, sest pea oli mõtteid nii palju täis ja järjest ujus üks ja siis teine mõte pähe. Annie ei saanud neist rahu. Küll mõtles ta Clausist, siis enda vanematest, siis koolist, siis Deanist. Ta ei saanud jälle aru, mis toimus. Ta armastas Clausi, kuid Deaniga oli tal ka nii tore ja hea koos olla. Neil oli alati lõbus ja poiss hoidis teda alati. Annie hakkas juba vihaseks saama. Ta ajas ennast voodist püsti, minnes du¹¹i alla. Seal suutis ta veidike rahuneda ja lasta lihtsalt kuumal veel enda keha ma¹eerida.
Käimas oli taas üks koolinädal. Juba oli käes kolmapäev. Anniele ei meeldinud, et aeg nii kiiresti läks. Nii saabus ju see aeg, mil ta eestise tagasi minema peab, palju kiiremini. Samas ootas ta juba reedet, siis pidi Claus koju tulema. “Annie, Annie, kuuled sa mind?!?,” hüüdis Pamela ja vehkis käega sõbranna näo ees. “Ah, mida?,” päris Annie, kui viimaks mõtetest välja tuli. “Kas sa kuuled mind?,” päris Pamela uuesti. “Jah, räägi,” vastas Annie, vaadates nüüd sõbrannale otsa. “Metemaatika jääb ära,” lausus Pamela. “Ja ma mõtlesin, et läheks saali korvi loopima?!” Annie noogutas. “Hea meelega.” See aitas tal kindlasti jälle mõtetest mõneks ajaks eemale saada. See oli ka Pamela eesmärk. Ta sai aru, et Annie vaevab viimasel ajal enda pead liiga palju ja korvpall aitas seda kindlasti mõneks ajaks leevendada.
Tüdrukud vahetasid riided. Neil oli täna kehaline ka olnud, selle tõttu olid neil riided kaasas. “Hey, mis teie siin teete?,” päris Dean, kes just treeneri kabinetist väljus. “Korvi tulime mängima,” vastas Pamela enne Anniet. “Võib ma liitun?,” päris Dean ja kergitas veidike üht kulmu. “Jah, ikka.” “Mark, tule ka,” hüüdis Pamela, kes nägi eemalt möödumas ühte kaheteistkümnenda klassi kutti. “Mida tegema?,” päris Mark, kui neile lähemale liikus. “Korvi mängima, kaks kahele,” seletas Pam. “Kui sul just tund ei hakka. “Ei, mul on tänaseks koolipäev läbi,” vastas Mark. “Ja okei, ma tulen.” Pamela naeratas ja ta tõmbas Anniet edasi, saali.
“Tüdruk ja poiss, tüdruku ja poisi vastu,” nõudsid Dean ja Mark. “Olgu, teeme siis nii,” vastasid tüdrukud, kes olid lootnud, et saavad koos mängida. Pamela torutas huuli ja tõmbas Marki enda võistkonda. “Me oleme siis koos,” lausus Annie muigega ja patsutas Deani õlale. Dean muigas ja noogutas lõbusalt. Nad alustasid mängimist, ühe korvi all.
Kõikide tunnid olid ammu läbi saanud, kui nemad mängimise lõpetasid. “See oli hea,” lausus Mark ja lõi Deaniga patsu. “Hea trenn,” nõustus Annie, kui nad garderoobide poole suundusid. “Mis oleks, kui läheks nüüd sööma?!,” pakkus Pamela välja. “Olete ju näljased?!” Teised olid nõus. “Aga enne käime kodust läbi,” lisas Dean, “tahaks riideid vahetada.” “Ja minu juurest ka,” ütles Mark. Tüdrukud noogutasid ja kadusid siis pesema ja riideid vahetama. Nad püüdsid võimalikult kiiresti teha.
Viimati muutis seda GossipGirl (30/1/2010, 12:06). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: New York, New York 20/12/2009, 19:48 | |
| :) armas, mõtle midagi juurde ja tee uus osa | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 20/12/2009, 21:13 | |
| Mulle meeldib(nagu alati), seega, ootan uut osa=)! | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: New York, New York 21/12/2009, 15:31 | |
| Lugesin siin kõik vahelejäänud osad läbi ja tubli, siiamaani on vahva jutt! :) |
| | | kurmzu Juubilar
Postituste arv : 159 Age : 31
| Pealkiri: Re: New York, New York 21/12/2009, 16:41 | |
| aaah, niii hea. käbe uut. | |
| | | StripedMämmu Võlur
| Pealkiri: Re: New York, New York 24/12/2009, 16:45 | |
| Uuut psa paluun:) Sa oskad nii hästi juttu kirjutada:) | |
| | | KK Naljatila
Postituste arv : 95 Age : 31
| Pealkiri: Re: New York, New York 30/12/2009, 22:48 | |
| Väga hea jutt!!! Ühe päevaga lugesin need kõik algus osad läbi ja nüüd ootan kindlasti uut! Seal ees pool, seda Deani pilti enam ei näita, väga tahaks teada, missugusena sa teda kujutad, et äkki lisaksid pildi uuesti üles. ^^ Aga muidu väga kaval idee, lisada neist pildid, see annab parema kujutuse kohe. Osad kohad on jutust väga ette aimatavad, aga siiski hea. Millal uut? | |
| | | StripedMämmu Võlur
| Pealkiri: Re: New York, New York 2/1/2010, 20:32 | |
| Jah millal tuleb uus osa sellest TAHAN VEEL LUGEDA | |
| | | StripedMämmu Võlur
| Pealkiri: Re: New York, New York 15/1/2010, 20:59 | |
| | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 30/1/2010, 12:40 | |
| Sorry, et üle nii pika aja uus osa aga mul ei olnud vahepeal kirjutamis tuhinat ollagi Oli reede, Annie oli just koolist koju jõudnud ja riided ära vahetanud. Varsti pidi saabuma Claus, seekord rongiga ning Annie ja Dean pidid poisile jaama vastu minema. See oli Annie enda soov ja ta oli Deani kaasa kaubelnud. “Annie, tee kiiresti, rong jõuab juba varsti!,” oli kuulda alt korruselt Deani karjumist. Tüdruk lükkas enda toa ukse lahti ja karjus: “juba tulen!” Veel haaras ta voodilt enda jaki ning jooksis siis trepist alla, kus Dean teda juba lifti juures ootas. Tüdruk astus lifti, samal ajal endale jakki selga tõmmates.
Nad istusid autosse ning sõitsid jaama. Samal ajal, kui nemad parkisid, jõudis ka rong kohale. Annie kiirustas läbi rahvamassi Clausile vastu, Dean jäi neid autosse ootama. “Claus!,” hüüdis Annie, kui eemal Clausi silmas. Claus kuulis seda ja keeras ennast Annie poole, naeratades säravalt. Ka tüdruk naeratas ja surus ennast nurisemiste saatel läbi inimeste. Ta hüppas poisile kaela ja suudles teda. Claus sulges enda karukäed umber tüdruku ja suudles teda ahnelt vastu. Tema jaoks oli see liiga pikk aeg Anniest eemal olla.
Oli õhtu, Jamesi ja Laurat ei olnud jälle kodus. Dean oli ka kuskile välja läinud. Annie kahtlustas, et Deanil oli tekkimas uus seltskond, kellega ta ringi kais. Kuid hetkel ta sellele ei mõelnud. Ta pikutas Clausi kaisus, poisi toas ja vaatas telekat. Nad olid laenutanud kolm filmi, ostnud palju popkorni ja teinud vaid nende kahe filmiõhtu. Sellised õhtud meeldisid tüdrukule. Nii said nad rääkida, vahepeal filmi vaadata ja olla vaid kahekesi. “Claus,” lausus Annie vaikselt. “Jah?,” päris Claus, viies pilgu telekalt enda kallimale. “Ma olen mitu korda mõelnud ühele asjale..” Claus vaatas ootavalt tüdruku poole. Anni sai poisi pilgust julgust, et seda küsimust esitada. “Mis meist saab, kui ma pean tagasi Eestisse minema?” Tema näol oli veidike kramplik ilme. Claus silitas enda sõrmedega Annie käeselga ja vaatas talle otsa. Ka Claus ei teadnud seda. Ta ei olnud loll ega hakanud endale valetama, et nii kaugest kaugsuhtest midagi välja tuleks. Tema oli siin ülikoolis ja Annie pidi eestisse minema, et seal ka 12. klass lõpetada. “Ma ei tea,” lausus Claus viimaks alistunult. “Ma ei tea.” Ka Annie neelatas, ta ei tahtnud sellel mõelda, et pidi Clausi jätma ja tagasi minema. Sel hetkel, kui ta sellel aga mõtles, oleks ta äärepealt nutma hakanud, kuid õnneks suutis ta ennast talitseda, kui Claus teda kõvasti kallistas.
Oli laupäeva keskpäev, Annie ja Claus olid just ärganud. Keegi ei olnud neid veel siiamaani segama tulnud. Annie istus Clausi arvutis ja vaatas niisama netis ringi. “Wow, Simple Plan esineb homme,” lausus ta lõbusalt nagu muuseas. “Sulle meeldib Simple Plan?,” päris Claus, kes ikka veel voodis lebotas. “Jah,” vastas tüdruk. “Kunagi oli see mu lemmik band.” Annie ei pööranud sellele rohkem tähelepanu, kuid üle Clausi näo valgus lõbus salakaval naeratus. Umbes kell kaks olid mõlemad täiesti ärkvele saanud ja ennast korda teinud. “Ma pean korra ära käima,” lausus Claus Anniele ja suudles teda, seejärel lahkus ta. Annie ei jõudnud päridagi, kuhu poiss läheb. Selle asemel läks ta alla ja hakkas endale hilist hommikusööki tegema. James tegi midagi enda läpakas, istudes diivanil. Mehel ei olnud eriti rääkimise tuju, kuid niipalju sai Annie teada, et Dean ei ole ikka veel koju tulnud ja Laura läks ¹hoppama. Annie sai enda hommikusöögiga ühele poole ja läks tagasi enda tuppa, kus ta otsustas kirjutada emale ja isale e-maili. Ta pidi ju siiski emaga asjad jälle korda saama, kes oli arvatavasti ikka veel mures ja pahur, et tütar koju tagasi ei tulnud. Isa võttis seda asja palju rahulikumalt. Õnneks. Kui tüdruk oli lõpetanud, oli kell juba peaagu neli. Ta oli üle tunni aja kirja kirjutanud. See sai ikka päris pikk ka. Viimaks saatis ta kirja ära ja sulges arvuti. Samal ajal avanes ka tema toa uks. Claus pistis pea sisse ja naerada. “Ma olen tagasi.” Annie naeratas ja tõusis, tõmmates Clausi tuppa ja sulgedes ukse. Ta suudles poissi, pannes enda käed talle kaela. Ta jumaldas Clausi täiuslike huuli, temaga suudlemine oli justkui paradiis. Ja kui Clausi käed tema keha puudutasid, siis sulas Annie totaalselt. Nad lasksid ennast voodile pikali, lõpetamata suudlust. Asi läks niikaugele, et nad tegid “seda vanainimeste asja” sealsamas, Annie toas, kuigi James oli allkorrusel.
Laura jõudis koju just siis, kui Annie oli lõpetanud õhtusöögi valmistamise ja asusu lauda katma. Talle meeldis suurele perele süüa teha. “Teree,” hõikas Laura liftist välja astudes ja naeratas lõbusalt. Tal oli jälle käes palju erinevaid kotte, erinevate logodega. Annie märkas seal sees Armani ja D&G logo. Ta ei saanud muigamata jätta. Laurale ikka meeldis kulutada. “Ma tulen sulle kohe appi,” lausus Laura, kui märkas, et Anni lauda katab. Naine viis asjad kiiresti enda ja Jamesi magamistuppa, vahetas riided ja tuli taas kööki. Ta ei saanudki enam palju teha, sest Anniel olid enamus asjad tehtud. Laura naeratas ja tänas Anniet. Tal oli nii hea tunne, kui majas oli veel üks naine. Mis siis, et alles tüdruk, kuid siiski, tal oli palju lõbusam ja pealegi oli Annie nii abivalmis. Dean oli ka mõni aeg tagasi koju jõudnud ja nüüd istus terve pere lauda. Tänane õhtu möödus taas üle pika aja lõbusalt ja üksmeelselt. | |
| | | Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| | | | StripedMämmu Võlur
| Pealkiri: Re: New York, New York 1/2/2010, 18:44 | |
| Heaaaa Tee uus osa PLIIIIIIIIS | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 1/2/2010, 19:17 | |
| Ma üritan võimalikult kiiresti teha jah Mitte nagu eelmine kord:P | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 1/2/2010, 20:59 | |
| Oehh, väga hea!!!=) Jah, ootan siis ka ruttu uut:D | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 3/2/2010, 12:28 | |
| Kätte oli jõudnud pühapäev ja Annie ärkas taas Clausi toas, poisi kaisus. Poiss ise oli juba üleval ja vaatas hääletult telekat, ta ei olnud tahtnud tüdrukt häirida. “Hommikust, kaunitar,” ütles Claus ja suudles Anniet. Annie naeratas. Parim ärkamine ever. Ta libistas käed umber poisi keha ja jäi tema kaisus olles telekat vaatama.
Mõne aja pärast ajasid nad ennast püsti ja Annie hiilis oma tuppa, kuigi arvatavasti olid James ja Laura juba ammu aru saanud, mis siin toimub. Olles poolel teel enda tuppa avanes Deani toa uks ja Annie seisatas, viies pilgu sinna. Tema üllatus oli suur, kui toast tuli välja blond tüdruk. “Tere,” lausus tüdruk seisatades ja naeratas. Seejärel kiirustas ta trepist alla ja kadus vaateväljast. “Mis just toimus?,” küsis Annie endalt kõva häälega. Ta lükkas Deani toa ukse lahti ning märkas, et poiss magab, tema riided vedelesid põrandal ja väikesele kapile voodi kõrvale oli jäetud kiri. Annie ei suutnud enda uudisimu tagasi hoida ja luges selle kiiresti läbi. “Helista mulle. 555 79 70 55. Chloe, XOXO.” Annie muigas laialt. Või, et selliste asjadega Dean siis öösiti tegeleski. Ega jah, tüdruk oli päris kenake olnud. Pannud kirja ilusti samma kohta tagasi, kiirustas Annie nüüd enda tuppa, jättes norskava Deani edasi magama.
Kell hakkas saama neli, kui Annie ja Claus kahekesi köögis sõid. Kedagi teist ei olnud kodus ja neil ei olnud aimugi, kus nad olla võivad. “Mul on sulle üllatus,” lausus Claus viimaks, kui nad olid tühjast-tähjast lobisemisega ühele poole saanud. “Üllatus?!” Annie tõusis ja loputas nende mõlema nõud veega üle, pannes need siis nõudepesumasinasse. Seejärel vaatas ta küsivalt Clausi poole, kes oli püsti tõusnud ja pani nüüd enda käed umber tüdruku. “Jah, üllatus,” kordas ta ennast. Annie naeratas. “Ja mis üllatus siis?” Poiss tõmbas tüdruku enda vastu ja suudles teda. “Kohe näed,” ütles ta seejärel ja tõmbas teksade tagataskust välja kaks piletit, ulatades need Anniele. “Aaah?,” ahhetas tüdruk. “Simple Plan?! Claus, sa oled parim.” Annie suudles poissi. “Sa peaksid ennast valmis panama, kontsert algab tunni aja pärast.” Annie noogutas ja kiirustas teisele korrusele. Ka poiss läks oma tuppa, et midagi muud selga vaadata.
Kell oli viis ning Annie ja Claus seisid metallist väravate taga, oodates, enda korda, et saaks juba sisse minna. Rahvas tungles ja tõukles igalpool nende umber, seal oli nii noori, kui ka vanu. Viimaks said nad enda piletid kontrollile ära näidata ja nad lasti sisse. Claus hoidis tugevalt Annie käest kinni, juhtides teda läbi rahvamassi. Kui nad olid üsnagi lava ligidal, jäid nad sinna seisma. Sealt oli hea vaade. Soojenust band oli päris kõva ja küttis rahva päris üless, selleks ajaks, kui Simple Plan lavale tuli, olid nii Claus kui ka Annie juba hüperaktiivsed. Nad laulsid kaasa, hüppasid ja rokkisid täiega. Kontserd oli super. Annie ei mäletanudki, kuna tal viimati nii lõbus oli olnud, eriti veel koos Clausiga.
“Dean?!,” hüüdis Annie järsku. “Mida?,” päris Claus, kes oli segaduses. “Ma nägin Deani!,” seletas Annie. “Näed seal, koos selle blondi tüdrukuga.” Ta näitas näpuga Deani ja tüdruku poole, kes oli vist Chloe, keda ta hommikul näinud oli, nii ta vähemalt arvas. “Lähme!,” ütles Claus ja haaras Anniel käest. Kontsert oli lõppenud, kuid rahvas tungles ikka veel lava ees ja igal pool mujal ka ringi. Claus juhtis Annie Deani ja blondi tüdruku juurde, kes selgus, oligi Chloe. “Mis teed siin?,” päris Claus vennalt. Dean kergitas lõbusalt kulmi, olles üllatunud, et ta enda venda ja Anniet siin kohtab. “Kontserdil käisin, nagu sa ise ka arvata võid,” lausus ta viimaks. Chloe seisis Deani kõrval ja müksas teda siis. “Sorry,” lausus Dean. Ta oli unustanud Chloed tutvustada. “See on Chloe. Tema on Annie ja minu vend Claus.” Annie ulatas Chloele käe. “Me nägime hommikul,” lausus ta lõbusalt. “Jah,” vastas Chloe ja naeratas kavalalt vastu. “Ee, mida?,” päris Dean arusaamatult, kuid tüdrukud vaid muigasid ja vaikisid. “Mis edasi teete siis?,” päris Claus nüüd enda vennalt, surudes käed teksaste taskusse. “Oli plaanis nagu baari edasi minna,” vastas Dean. “Liitute meiega?” Claus vaatas küsivalt Annie poole ning tüdruk noogutas. “Jah, tavaiks,” ültes Claus viimaks ja neljakesi lahkusid nad kontserdilt. Veel enne, kui nad baari juurde jõudsid, tegi Annie endale mõttes märkuse, et mitte palju juua. Oli ju siiski pühapäev ja homme pidi ta taas kooli minema ning Claus pidi vara ärkama, et rongile minna. | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: New York, New York 3/2/2010, 14:37 | |
| Kuidagi hästi kiirelt käis see osa aga muidu oli hea :) Uut :) | |
| | | Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| | | | GossipGirl Hüsteeriline naerja
| Pealkiri: Re: New York, New York 10/2/2010, 20:50 | |
| Ma ei tea, kuna saab uut osa:P Aga ma luban, et mitte väga kaua ei lähe. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: New York, New York | |