MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

New York, New York

Go down 
+43
karrru
Griffu.
MirjamOlen
PINK
Dreams
draqQueen-
Lisanna
HannaLiisaaa
-MM-
mammu
padjanägu, [h]
kkaia-
mina-olengi-see
Everleigh
KK
LittleStar
StripedMämmu
Missk
Taylor
J3ssu
TontuLontu
Liisy
eku:)
SugarPiece
Miley Cyrus
kurmzu
Murtagh
Evy
LittleMissy
Krissu
LikeNoOther
jonnuke
mazza
Audrey
Helen
teletupsik
Kärolyn
EITC.
SixxBitch
bbrit .
ThatsMe
nasicc
GossipGirl
47 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
AutorTeade
StripedMämmu
Võlur
StripedMämmu

Female Postituste arv : 59

New York, New York - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime14/2/2010, 21:17

Uut osa lol!
Pliis Laughing
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime15/2/2010, 13:47

palun, uus osa :)

Oli esmaspäeva õhtu, Annie oli just jõudnud trennist ja pikutas voodil, vahtides lakke. Tal ei olnud tuju midagi teha, ta tahtiski lihtsalt logeleda. Siiski tõmbas ta mõne aja pärast koolikoti voodile ja hakkas kodutöid tegema. Kell oli alles pool kümme, kui ta tule ära lasi ja magama läks.

Teisipäev möödus tal peaagu samamoodi. Kella kaheksaks läks ta kooli, kell kolm oli ta juba kodus ja hakkas õhtusööki tegema. Kella viieks olid ka teised kodus ja Anniel laud kaetud. Natuke enne kuut istus tüdruk juba oma toas, aruvit taga ja kirjutas uut kirja emale ja isale.
Viimasel ajal oli ta hakanud järjest rohkem mõtlema sellele, et mis tulevikus saab. Tal oli jäänud veel vaid pool aastat, natuke alla sellegi. Viis kuud ja 14 päeva, siis pidi ta tagasi eestisse sõitma. Anniele ei meeldinud sellest mõelda, kuid see oli paratamatus.

Viimaks, kui tüdruk oli e-kirjad ära saatnud, logis ta sisse ka messengeri. Claus oli online. Annie näole ilmus kohe naeratus. Claus jõudis ise enne rääkima tulla.

Claus: Tsau kallis
Annie:Ttsau muss
Claus: Millega tegeled?
Annie: kirjutasin emale ja isale just. Ja ise?
Claus: mul lõppes just õhtune loeng, jõudsin alles ühikasse.
Annie: vaeseke Very Happy
Claus: tahaks sinu juurde.
Annie: Mina tahaks sinu juurde
Claus: ma tulen see nädalavahetus ka koju
Annie: super J
Claus: armastan
Annie: armastan rohkem
Claus: pean minema, reedel näeme.
Annie: tsau.

Claus logis välja ja Annie pani läpaka kaane kinni, viskudes voodile. Ta haaras bee¾ kaisukaru kaissu ja sulges silmad. Varsti oli ta tukkuma jäänud.

Tüdruk ärkas võpatades, ta kuulis telefonihelinat. Helistajaks oli Pamela, kes rääkis kiiresti ja erutatult. “Võta aeglasemaks, ma ei saa midagi aru,” lausus Annie, kui ennast voodi peale selili keeras. “Pane ennast mugavalt riidesse, ma tulen poole tunni pärast su maja juurde, me lähme ühte asja tegema!”
“Pamela, ausalt ka, mul ei ole viitsimist midagi teha täna,” pomises Annie ohates. “Ei huvita!,” lausus Pamela ja viskas toru hargile.
“Kurat,” vandus Annie, kuid ajas ennast sellegipoolest voodist püsti ja sammus kapi juurde. “Mugavad riided?!,” küsis ta endamisi. “Mida ta selle all mõtles..järelikult ei ole see pidu.”
Annie tõmbas kapi ukse lahti ja valis välja veidike väljaveninud teksased, need olid väga mugavad, salaja isegi tema lemmikud, trenni tossud ja halli kapuutsiga pusa.
Tüdruk pani ennast riidesse, seejärel tegi ta näole vaid kerge meigi ja pani juuksed kõrgesse hobusesabasse.
Viimaks, kui ta valmis oli, oligi möödunud juba 25 minutit. Tüdruk ütles Laurale, et läheb Pamelaga välja ning sõitis siis liftiga alla. Pamela seisis juba maja eest, endal lai naeratus näol. “Miks nii rõõmus?,” päris Annie, kuid muigas siis ka ise. “Ben ja Chris tulevad kohe,” oli aga ainuke asi, mida Pamela ütles. “Miks? Pamela, mis toimub?”
“Küll sa näed, oota lihtsalt,” lausus Pamela lõbusalt ja surus käed jaki taskusse. Annie märkas, et ta oli tõesti õiged riided selga pannud. Ka Pamela kandis mugavaid riideid. Sõbrannal olid jalas mustad Nike dressid ja tossud, peal oli tal samuti hall kapuutsiga jakk.

Möödus umbes viis minutit vaikuses, kui maja ette sõitsid Ben ja Chris enda bussiga. Tüdrukud ronisid tagant sisse. “Nii, nüüd tahan ma küll teada, mis toimub?!,” lausus Annie tungivalt, kui ennast Beni kõrvale istuma surus. “Sa ei rääkinud talle?,” päris Ben ja hakkas naerma. “Me lähme paintballi võistlustele,” lisas Chris omaltpoolt. “Meie oleme üks võistkond, kokku on seal päris mitu võistkonda.”
“Paintball?!?” hüüdis Annie, “ma ei oska paitballi.” Pamela itsitas. “Mina ka mitte aga see on lõbus.”
“Te ei peagi oskama, seal ei ole midagi rasket, lihtsalt jooksete värvipüssiga ringi, üritade teisi tabada ja ise mitte pihta saada. KERGE.”
Ben noogutas innukalt ja see pani ka Annie itsitama. “Te olete vastikud!,” hüüdis ta siis ja virutas Benile vastu pead.

Varsti peatas Chris bussi ja hüppas välja, teised tema järel. “Kohal?,” päris Annie ja Chris noogutas, pannes käe ümber Pamela õlgade. Nad seisid ühe suure kivimaja ees, see oli vana, kuid sellegipoolest kena. “Ja kus me seda paintballi mängime?” Annie ristas käed ja vaatas Beni poole.
Ben tõsits käe ja näitas maja poole. “Majas sees?” Ben raputas pead ja hakkas edasi sammuma, tõmmates Annie endaga kaasa. Chris ja Pamela järgnesid neile.
Nad sisenesid kriuksuvast uksest, liikudes siis edasi mööda hämaralt valgustatud koridori, mille lõpus paistis palju heledam valgus. See pani Anniet muigas. Nagu mingi film, kus inimene on koomas ja kõnnib mööda koridori, nähes lõpus valgust.
Järgmisel hetkel pidi Annie silmi kissitama, sest nad seisid selle valguse käes. Need olid suured pro¾ektorid, mis valgustasid suurt maa-ala, millele olid ehitatud ka mõned varjendid ja takistused. Suurepärane paintballi rada. Seal tungles ringi päris palju rahvast ja kaks meeskonda tulid just naerdes rajalt. Tundus, et neil kõigil oli väga lõbus olnud.
Chris oli eemale läinud ja rääkis kellegiga, kirjutades ka midagi paberile. “Nüüd oleme me registreeritud,” ütles ta, kui tagasi nende juurde oli tulnud. “Meie ja nemad lähme järgmisena,” lisas ta siis ja näitas näpuga nelja inimese poole, kes eemal pingil istusid ja omavahel rääkisid.
Neile anti riided, püssid ja värvikuulid. Siis õpetati neile seda, kuidas püssi käsitleda ja järgmisel hetkel leidis Annie end valgustatud rajalt, tulistamas vastasmeeskonna poole. Teistel oli õigus olnud. See TÕESTI oligi lõbus.

“Sa olid super,” kiiris Ben Anniet. Nad istusid neljakesi mäkis ja sõid. “Ära aja,” lausus Annie ja muigas. “Tegelt ka,” lausus Chris. “Sa ütlesid, et sa ei oska mängida aga seal nägime me küll midagi muud.” Annie põsed tõmbusid roosakaks, ta ise ei arvanud nii. “Kuula mida nad räägivad,” lisas Pamela, “neil on õigus.”
Annie toppis kiiresti neli friikat suhu, et ta enam rääkima ei peaks. Kell oli juba päris palju, kui nad viimaks kodudessse ära läksid.
“See tõesti oli suurepärane õhtu,” lausus Annie endamisi ja kinnitas seinale pildi neist neljast, mis oli pärast rajalt naasmist tehutd. Nad kõik olid värviga kaetud ja naersid.

Kell helises ja Annie vajutas selle kiiresti kinni, ajades ennast seejärel voodist välja. Oli reede hommik. Palju parem hommik, kui mingil muul päeval. Esiteks, oli koolinädala viimane päev ja teiseks, juba paari tunni pärast näeb ta Clausi. Üsnagi hea tujuga suundus ta pesema, sööma ja siis kooli.
Üle pika aja pidi ta üksi kooli minema, sest Dean ei olnud öösel kodus olnud. Ta veetis enda aega nüüd vaid Chloega. Nii Annie vähemalt arvas, sest ta ei näinud teda eriti ja ei saanud temaga rääkida.

Tüdruk oli väga üllatunud, kui Deani koolis ei olnud. Esimeses tunnis, milleks oli bioloogia, arvas ta, et poiss lihtsalt hilineb, kuid teda ei tulnud ka teiseks ega kolmandaks tunniks. Ta ei tulnud üldse kooli. Viimaseks tunniks oli Annie juba selle ära unustanud ja sammus jala kodu poole. Tal ei olnud raha kaasas, et taksoga minna.
Sammudes läbi pargi, tundis tüdruk järsku, kuidas tal silme eest mustaks kiskus, pea oli ringi hakanud käima. Ta märkas eemal vabat pinki ja sammus sinna, vajudes istuma. Järgmisel hetkel oksendas ta pingi kõrvale. Pärast seda oli tal jälle parem olla. “Mida see tähendas??,” mõtles ta, kui edasi kodu poole hakkas minema.

Viimati muutis seda GossipGirl (15/2/2010, 18:08). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

Female Postituste arv : 95

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime15/2/2010, 17:39

Viimastes lõikudes on vist Clausi asemel ikka Deani mõeldud. Et võiks parandada. :)

Muidu, ikka hea. :) Uut. :)
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime15/2/2010, 18:20

irw. feil.

muutsin ära :)
Tagasi üles Go down
StripedMämmu
Võlur
StripedMämmu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime18/2/2010, 21:41

Uuut osa Very Happy
See oli hea lol!
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime18/2/2010, 22:02

Ohhh...
Ma vist saan aru, mis saama hakkab...
OH!
Ägee:D
Ma tahan uut:D! Võimalikult ruttu:D!
Väga hea, aga seda sa vist tead isegi:)!
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime19/2/2010, 16:21

ma tean ka mis saab, aga põnev on siiski. Very Happy Uut!
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime20/2/2010, 19:24

saate jah??? Very Happy:D

olgu, homme päeval saate uue osa siis:P
Tagasi üles Go down
mina-olengi-see
Piraat
mina-olengi-see

Female Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 00:10

lugesin algusest peale ära ja mega hea jutt on (Y) Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 22:12

lahe, uus lugeja. Kuna ma olen homme päev otsa kodus (väljaväänatud jalaga), siis ma vast jõuan isegi ühe uue osa kirjutada :)

flower
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 22:14

Ainult ühe:D? Äkki jõuad kaks(A)? Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime25/2/2010, 14:51

ot: ma ei saa hetkel rohkem kirjutada:D Sest vend juba karjub, et ta tahab arvutisse:P Ma üritan õhtul selle osa lõpuni saada Razz

Kui tüdruk koju jõudis, läks ta otsejoones oma tuppa, pannes ukse lukku. Samal ajal tuli talle ka just sõnum. Tüdruk viskus voodile ja luges selle läbi. See oli Clausil, kes kirjutas, et igatseb teda väga, kuid jõuab juba tunni aja pärast kohale. Annie naeratas ja saatis sõnumi vastu, et armastab Clausi ja tahab teda juba veel kiiremini näha. Tüdruk pani telefoni kõrvale ja jäi ise voodile lesima. Ta mõtles selle üle mis oli pargis juhtunud ja igasugused kahtlused valdasid teda. Muidugi ei olnud Annie loll ja ta mõtles ka selle peale, et ta võib vabalt rase olla. Paar korda olid nad Clausiga ka kaitsmata olnud.. Nüüd valdas teda juba paanika. Ta hüppas voodilt püsti, vahetas kiiresti kooli riided mugavamate vastu, haaras kapilt telefoni ning rahakoti ja kiirustas välja.

Tüdruk kiirustas mööda tänavat oste edasi, järgmise nurga taga pidi apteek olema. Ta lõi raha väriseva käega letile ja lausus: “kaks rasedustesti palun.” Kaks tükki selle tõttu, et kindel olla. Saanud testid kätte, kiirustas Annie edasi. Tal oli vaja üks avalik WC leida. Selle leidmiseks ei kulunud üldse kaua.

Test seisis kraanikausi äärel ning Annie seisis ühe koha peal, olles närveldamisest juba küüni hakanud närima, mida ta muidu üldse ei teinudki.
Pisarad hakkasid tüdruku silmadest alla voolama, kui ta testi tulemust nägi. Nagu karta oligi, oli test positiivne. Annie oli rase. Tal ei olnud vaja teist testi tehagi. Ta ei oleks suutnudki, ta ei näinud enam pidagi, pisarad olid ta täiesti pimestanud. Test lendas prügikasti ja tüdruk pani jooksu. Ta jooksis teadmata suunas, kuid kuhugi oli tal vaja minna.

“Ma olen kodus!,” kostus alt korruselt hääl, mis kuulus Clausile. “Annie, Dean, ema, isa!” Keegi ei vastanud, kuid mõne hetke pärast ilmus Dean trepile. “Jah?,” päris ta. “Kedagi ei olegi kodus?,” tahtis Claus teada, kui juba samal ajal trepist üles sammus. “Ma ei tea,” vastas Dean ja loivas enda tuppa tagasi. Claus muigas. Vennal oleks nagu pohmakas olnud, kuid samas..täna oli koolipäev. Rohkem ta enda pead aga sellega ei vaevanud. Ta veendus hoopis, et Anniet ei ole kodus. Ta otsustas oma toas oodata, kuni tüdruk tuleb. Ju oli tal ka tegemist. Möödus juba tund, Anniet ei olnud veel. Claus ei suutnud enam kauem oodata. Ta valis Annie numbri, tüdruk ei vastanud. Siis saatis ta smsi.

Annie istus pargis, puu all. Nutmine oli järgi lõppenud, kuid nüüd ta lihtsalt istus ja mõtles, mida ta peale hakkab. Igasugused mõtted käisid tal peast läbi. Joosta ära..sõita tagasi eestisse..mitte kellegile rääkida..abort.. Iga mõte tundus järjest lollib ja ebaloogilisem. Ta kuulis telefoni helisemist, see oli Claus. Tüdruk ei suutnud lihtsalt vastata, ta hakkas uuesti nutma.
Siis tuli sõnum. “Kus sa oled. Ma olen kodus!”
“Ma pean midagi tegema,” sundis Annie ennast mõttes ja ajas ennast viimaks murlt püsti. Ta kiirustas tagasi kodu poole. Esimese asjana jooksis ta enda tuppa ja keeras ukse lukku. Tal oli vaja ennast korda teha, niimodi ei saanud ta Clausi ette ilmuda.
Tagasi üles Go down
kkaia-
Naerupall
kkaia-

Female Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime25/2/2010, 15:36

kiiiresti uut .
eluhea nagu.
Tagasi üles Go down
http://kkaiiiiaaamsjaa.blogspot.com/
mina-olengi-see
Piraat
mina-olengi-see

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime25/2/2010, 16:17

oooootan uuut osa flower
ja loodan et täna tuleb Very Happy
Tagasi üles Go down
StripedMämmu
Võlur
StripedMämmu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime28/2/2010, 13:44

Uut osa PLIIIS Very Happy
Just hakkas põnev lol!
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime28/2/2010, 17:02

ohhoo. Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime28/2/2010, 18:09

Claus on hea issi ja toetab head emmet, onju?
Uut:)!
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime28/2/2010, 18:29

Ma hakkasin mõtlema, et see tsikk, misiganes ta nimi ka poleks (mul lähevad peategelaste nimed alati meelest), mingi Annie eksole, et tema on juba Eestis siis, kui see laps sünnib, kui ta muidugi aborti ei tee. Sest ... no ta peab ju koju minema.
Aga ei, ma niisama arutlen omaette siin.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime1/3/2010, 23:26

sorry, ei tea kuna uus osa tuleb. Ei ole üldse kodus olnud viimasel ajal ja hetkel pean praktikal jälle käima, nii et väga pikad päevad on -.-

Kuid nii kui vaba aega saan, kirjutan uue osa :)

Saladus, mis edasi saab Razz
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime4/3/2010, 13:14

uus osa siis Cool

Möödus kümme minutit, kui Annie viimaks valmis oli. Ta oli ennast ka vaimselt üritanud valmis seada, kuna ei tahtnud nutma hakata, kui Clausiga räägib. Tüdruk väljus oma toast ja koputas Clausi toa uksele, lükates selle siis väheke lahti. Claus oligi seal, istus voodil ja vaatas telekat. “Tere!,” laususu poiss kohe ja tõusis, kallistades Anniet kõvasti.
Annie ei suutnud aga enda käsi tõsta, ta lihtsalt seisis seal. Viimaks astus poiss sammukese tagasi ja vaatas tüdrukule otsa. “Kas midagi on valesti?,” päris ta. Anniel hakkasid pisarad voolama. Niipalju siis vaimsest ettevalmistusest. Ta vajus Clausi voodile istuma ja lasi pea alla. Claus oli kohkunud, ta istus tüdruku kõrvale ja päris: “kallis, mis on?” Poisi pead täitsid ühel hetkel erinevad jubedad mõtted, kuid järgmisel kavatses ta lihtaslt oodata, kuni Annie on valmis rääkima.

Annie sundis ennast nutmist lõpetama ja viimaks see tal ka õnnestus. Ta viis enda veidike paistes ja punased silmad Clausile, kelle arust oli tüdruk sellegipoolest imekena ja lausus: “Claus, ma olen rase.” See käis kähku.

Poissi tabas see nagu jääkülm vesi. Või oli see hoopis kuum. Ta ei saanud midagi aru. Ta hakkas midagi ütlema, kuid sõnad jäid kurku kinni ja ta lihtsalt puterdas midagi. Ta ei saanud isegi aru, mida.
Annie hakkas uuesti nutma. Seda ta arvaski, Claus jätab ta nüüd maha ja ta ei tea mida edasi teha. Tüdruk tõusis püsti ja tormas ukse juurde, et see lahti tõmmata ja minema joosta, kuid Claus oli kiirem. “Oota,” lausus ta ja lükkas ukse tagasi kinni. “Me peame rääkima!” Claus surus Annie voodile istuma ja istus ise tema kõrvale. Ta oleks juba peaagu küsinud, et mida Annie nüüd teha plaanib, kuid aimas, et see võib tüdrukut veel rohkem endast välja viia ja selle asemel küsis ta: “mida sa arvad, mida me nüüd tegema peaksime?”
Kui Annie vastas, ei vaadanud ta poisi poole. “Ma ei tea. Kui laps sünniks..siis selleks ajaks, kui ta sünnib, oleksin mina juba eestis. Sina siin, kolled¾is.” Annie tegi kogematta niuksatuse, nutmine ei tahtnud ikka veel hästi järele jääda. “Nii oleks olnud nagunii,” lisas ta siis. “Sina siin ja mina seal. Meie suhtest ei tuleks midagi välja.” See mõte tegi Anniele väga haiget, sest varem oli ta seda lihtsalt alla surnunud, nüüd aga oli ta need sõnad välja ütelnud. Taas hakkas ta nutma, ta ei saanud sinna midagi parata. See kõik kasvas tal juba üle pea.
Claus tõmbas tüdruku enda vastu ja hoidis teda kaisus. Sellel hetkel ta teadis, et saagu mis saab, ta ei jäta Annie kunagi. Midagi mõtlevad nad välja. Hetkel oli vaja aga tüdrukul puhata. Ta oli liiga ¹hokeeritud ja väsinud. “Sa peaksid magama,” lausus ta Anniele ja suudles teda otsaette, pannes ta siis õrnalt voodile pikali, minnes ise tema kõrvale.
Tüdruk mõtles küll vastu punnida, kuid nii, kui tema pea pehmet patja puudutas, mõtles ta ümber. Jah, ta tahtis hetkel magada.

Claus vaatas, kuidas tema tüdruk magab. Ta oli nii kaunis, et poiss oleks tahtud teda suudelda, kuid samas ei tahtud ta teda ka ülesse ajada. Annie oli öelnud: “kui laps sünniks.” Järelikult oli ta mõelnud ka abordi peale. Ei! See oli see, mida Claus asjast arvas. Ei mingit aborti. Igal lapsel oli õigus sündida. Nüüd pidi ta vaid mõtlema, mis neist edasi saab.

Oli laupäeva hommik, kui Annie silmad avas. Ta oli terve öö maganud. Vaadanud vasakule, avastas ta, et Clausi ei ole enam tema kõrval. Hetkeks valdas teda paanika, kuid siis sai ta aru, et du¹¹iruumist kostab vee sulinat. Claus oli du¹¹i all. “Mis kell on?,” küsis ta endamisi ja hakkas siis pilguga enda telefoni otsima, talle meenus, et oli selle eile enda tuppa jätnud. Viimaks märkas ta öökapil Clausi telefoni. Kell oli juba kaks päeval.
Tüdruk ajas teki pealt ära ja pani jalad üle voodiääre, kuid ei tõusnud kohe. Nüüd märkas ta Clausi laual kandikut, seal oli peal söök. See oli talle. Selles oli ta veendunud. Sest seal oli kaks klaasi, üks nendest oli tühjaks joodud. Tüdrukut valdas kohe hea enesetunne. Claus ei jäta teda maha. Miks ta oli üldse nii arvanud. Nad armastasid teineteist.
Just sel hetkel, kui Annie oli kandiku voodisse toonud ja sööma asunud, tuli ka Claus du¹¹i alt tagasi. “Tere hommikust, kaunitar,” ütles ta armsalt ja tuli tüdruku juurde, et teda suudelda. “Leidsidki ülesse,” lausus ta siis söögi kohta ja muigas. “Mm, seksikas,” mõtles Annie naeratades, kui Clausi vastu suudles, tundes nii poisi märga keha enda vastas.

Kell oli juba saamas kuus õhtul, kui Claus viimaks rasedusega seotud teema ülesse võttis.
“Annie,” alustas ta ja kui tüdruk enda silmad temale viis, jätkas ta: “ma mõtlesin siin pikalt selle üle..ära palun ehmata ja kuula mind ära ja siis alles ütle, mida sa arvad.”
Poiss tundis ennast veidike ebamugavalt. “Ma mõtlesin, et kas sa tahaksid jääda ameerikasse. Sa ei saa nagunii rasedusega kooliteed jätkata, vähemalt mitte mõnda aega. Me saaksime koos elada. Mina saakisn kooli vahetada. New Yorki tulla või siis üldse tööle minna. Sa saaksid toatleda elamisluba kauemaks..” Nüüd ta vaikis, need olid tema järeldused, milleni ta oli öösel mõeldes jõudnud.
Annie tegigi nii nagu Claus oli palunud. Kuulas ta ära. See ei olnudki nii kohutav mõte, kui ta alguses kartnud oli. See oli isegi...üsna loogiline. See tähendaks seda, et ta jääks New Yorki elama, mis oli tema unistus. Kuid see tähendas ka seda, et ta ei saa enam koolis käia. Kuid samas, seda ei oleks ta saanud teha ka eestis. Mõnda aega. Nad oleksid pidanud koos elama. See mõte ei olnud ka sugugi halb. Nad armastasid teineteist. Abielu. See küll kohutas Anniet veidike. Ta teadis, et on veel selle jaoks liiga noor. Samas, ta oli sünnitamise jaoks ka liiga noor. Taas valdas teda segadus, kuid ta vastas siiski Clausile: “see on üsnagi mõeldav. Ma pean selle üle pikemalt mõtlema. Kas sinu arust on see siis hea idee?”
Claus noogutas kindlalt, ta oli selles veendunud. “See on meie kõige parem võimalus,” ütles ta siis. “Kas seda me siis mitte ei tahtnud?” Nüüd poiss juba naeratas. “Annie mõtle, me saame lapse. See on meie võimalus kokku jääda. Sa ei pea eestisse tagasi minema.”
Annie mõtleski. Jah, see oligi nende võimalus. Nende võimalus kokku jääda. Ta naeratas ja surus ennast tugevamalt Clausi kaissu.
Tagasi üles Go down
mina-olengi-see
Piraat
mina-olengi-see

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime4/3/2010, 15:03

kohutavalt hea osa I love you
Tagasi üles Go down
StripedMämmu
Võlur
StripedMämmu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime4/3/2010, 19:30

Kirjuta veel Very Happy
Aga mulle ei meeldi Claus ta tundub nii kahtlane vähemalt selle pilgu alt mida mina mõtlen Very Happy
Deanist võiks rohkem rääkida lol!
Igatahes KIRJUTA VEEL Very Happy
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime4/3/2010, 19:50

MEGAHEA ! :)
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime4/3/2010, 19:56

Claus ei ole kahtlane. Ta on täiestu südamlik ja aus poiss.
Kannatage Dean koha pealt. Temast tuleb veel palju juttu Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime4/3/2010, 23:00

Mkm, Dean ei tohi tulla ja kõige selle ära rikkuda, ega ju? Ta võib tulla, aga Claus ja Annie jäävad kokku. Ma loodan...
Claus on nii armas ja tark ja loogiline ja hea ja seksikas.
Väga huvitav ja väga hea. Ainult head sõnad selle jutu kohta:)!
Uut.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

New York, New York
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 14Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next