MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

New York, New York

Go down 
+43
karrru
Griffu.
MirjamOlen
PINK
Dreams
draqQueen-
Lisanna
HannaLiisaaa
-MM-
mammu
padjanägu, [h]
kkaia-
mina-olengi-see
Everleigh
KK
LittleStar
StripedMämmu
Missk
Taylor
J3ssu
TontuLontu
Liisy
eku:)
SugarPiece
Miley Cyrus
kurmzu
Murtagh
Evy
LittleMissy
Krissu
LikeNoOther
jonnuke
mazza
Audrey
Helen
teletupsik
Kärolyn
EITC.
SixxBitch
bbrit .
ThatsMe
nasicc
GossipGirl
47 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next
AutorTeade
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

New York, New York - Page 3 Empty
PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime27/12/2008, 18:44

iepiepiep Very Happy
niihea (L)
sitaks meeldib, välimused on ka õiged ;D
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime3/1/2009, 18:32

Häästi hea jutt. Very Happy
Ma kujutasin Laurat ja Jamesi samamoodi ette, aga Annie oli minu mõtetes teistsugune. Very Happy
Uuut! Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime5/1/2009, 18:18

okey, mul on jälle pea natuke tühi Rolling Eyes
aga siin on siis uus osa:

Kodus vahetas Annie kooliriided mugavamate riiete vastu ja logis siis MSN'i. Üks endine klassiõde eestis tuli temaga rääkima. Nagu ikka, tahtis tema ka teada, kuidas New Yorgis on ja kas siin ilusaid kutte ka on. Annie naeris endamis ja kirjeldas talle natuke siinset elu. Siis logis ta välja ja läks alla korrusele, kus endale mahla võttis.

Natuke hiljem tuli ka Dean alla. “Oled valmis minema?,” küsis ta ja sammus samuti kööki, kus endale ühe võileiva meisterdas.
“Kui sa oled,” muigas Annie vastu ja toetas ennast vastu lauda. Dean sõi kiirelt enda võileiva ja nad sõitsid liftiga alla.
Taas võttsid nad takso, millega kino juurde sõitsid. “Mida vaatame?,” päris Dean, kui nad kassa juures seisid ja jooksvate filmide nimekirja uurisid.
Annie oli just lugenud ajakirjast ühe komöödia kohta ja nad otsustasidki seda vaatama minna.
Piletid ostetud, läksid nad läbi elektrooniliste väravate ja jäid popkorni järiekorda seisma. Deanil helises telefon ja ta võttis kõne vastu. “Jeah?,” vastas ta, rääkides tasase häälega. “Dean, kus sa oled?, ma ei ole sind mitu päeva näinud,” irises hääl teiselpool toru. “Eem, kokutas Dean, “ma ei saa hetkel rääkida, ma helistan sulle umbes kahe tunni pärast.” Ta vajutas kõne kinni ja surus telefoni taskusse.
Annie ei pannud Deani kõnet tähelegi, järiekord oli edasi liikunud ja ta tellis juba neile kaks suurt cokat ja popkorni. Dean ulatas teenindajale nüüd raha ja nad liikusid edasi saali..

Hiljem kodus

Annie pikutas voodil ja keerutas telefoni sõrmede vahel. Ta mõtles, kas helistada Danielile või mitte. Annie ei saanud aru mis toimus. Tema tunded, mis veel eile olid nii tugevad olnud olid kuskile kadunud, lihtsal niisama järsku. Ta puudutas sõrmega enda huult, kus veel paar tundi tagasi oli olnud Danielu suudlus. Nüüd sellel tagasi mõeldes ei olnud see midagi erilist, mehe suudlused ja puudutused ei olnud üldse erilised..need olid..nii Tavalised? Jah, just nii Annie mõtleski. Ta ei tahtnud enam Danieli..tunded olid lihtsalt kadunud.

“Jah, ma räägin temaga homme,” lausus tüdruk endale ja siis ta uinuski.

*Koolis*

Tunnid olid läbi ja Annie hiilis taas saali poole. Ta koputas treenerite uksele ja Daniel tuligi seda avama. “Daniel,” lausus Annie vaikselt, “mul oleks vaja sinuga rääkida.” Daniel noogutas ja sulges ukse enda taga, nad läksid jälle palliruumi.
Daniel hakkas Anniet suudlema, kuid Annie lükkas ta rahulikult eemale. “Daniel,” lausus Annie, “ma ei soovi, et meie suhe jätkuks, sellest ei tule midagi välja.”
Daniel sasis juukseid, endal ükskõikne ilme näol.
Mida sa räägind, lausus ta teravalt, “kas sa lõid pea ära. Sa ei saa lihtsalt katkestada seda mis meil on, see mis meil on, on eriline”
Annie vaatas Danielile silma. Tema silmis oli metsik pilk. “Daniel, lihtsal rahune maha eksole,” lausus ta siis, “sa ju saad ise aru, et see ei ole sobilik, parem lõpetama selle enne, kui keegi rohkem haiget saab.” Pilk Danieli silmis muutus veel metsikumaks. “Mind ei jääta lihtsalt niisama maha,” sisistas ta ja surus Annie järsult vastu riiulit. “Said aru?,” lausus ta siis vihaselt ja hakkas Anniet suudlema.

Annie rabeles, kuid Daniel surus teda ikka jõuga vastu riiulit ja suudles teda huultele, näole ja kaelale. “Daniel,” karjatas Annie, “jäta järele, mis sul viga on.” Ta lükkas meest kogu enda jõuga ja Daniel põrkaski eemale.
“Annie,” lausus ta nüüd nagu halav poisike, “anna mulle andeks. Palun ära jäta mind.” Annie pühkis varrukaga enda nägu, endal pisarad silmis. “Värdjas,” sisises ta siis ja jooksis minema, haarates maast ka enda õlakoti.
Daniel vajus vastu riiulit. Ta peitis pea kätesse ja tema silmade ees keerlesid jubedad pildid, tema minevikust. Ta ei talunud seda, ta pidi taas põgenema, enne kui on hilja..
Varsti ajas ta ennast püsti ja sammus treenerite tuppa tagasi. Ta haaras ühe lehe paberit ja pastaka. Mees kirjutas lühikese kirja, viskas enda asjad siis kotti ja lahkus sellest ruumist. Teel välja, andis ta paberi direktori sekretärile, kergitas nokatsit ja lahkus siis sellest koolist, Daniel oli lahkunud. Ta ei kavatsenud sekundikski enam siia kooli töötama jääda. Ta ei tahtnud, et tamast lööks välja see metslane, see asi mis nii mitu aastat tagasi tema elu purustas...

Annie pühkis pisaraid kui mööda kooli minema jooksis. Ta peatas kooli ees ühe takso ja palus enda koju viia. Ütelnud aadressi, alustaski takso sõitu.
Annie vahtis terve tee aknast välja. “Mis oli Danielil hakanud?, miks ta nii tegi? See ei olnud üldse see Daniel keda tema oli tundnud.” Sellised mõtted keerlesid ta peas. Anniet ei olnud nutma ajanud niivõrd see, et Daniel teda vägisi suudelnud oli, vaid just see pilk mis tal silmis oli, metsik kiskja pilk. See pilk oli täis vihkamist kuid samas ka hirmu.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime5/1/2009, 21:29

ülimõnuss...
ma ei oskaks annie't tegelikult teistmoodi ette kujutadagi. Minu meelest läheb välimus Annie isiksusega kokku Cool
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime7/1/2009, 17:26

Mõned tegelased veel siis:
Daniel:
New York, New York - Page 3 Daniel2
Pamela (Annie sõbranna)

New York, New York - Page 3 Pamela
ja kaksikud:
New York, New York - Page 3 Twins88
Dean:
New York, New York - Page 3 Jasper
Tagasi üles Go down
Helen
Kuri põhjapõder(???)
Helen

Female Postituste arv : 188

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime7/1/2009, 18:17

Daniel on nii kole . Very Happy Aga Dean on seksikaaas.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime8/1/2009, 00:39

minuarust on Daniel tavaline, aga Dean on jah ilus Wink Twilighti fännid peaksid ära tundma, kes ta on ;P
Tagasi üles Go down
mazza
Tasane

Female Postituste arv : 2

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime8/1/2009, 15:43

väga meeldib :)

Viimati muutis seda mazza (24/9/2009, 21:19). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
jonnuke
Naerupall
jonnuke

Female Postituste arv : 12

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime9/1/2009, 00:44

issand jumal Very Happy ma tahan uusi osi . KOHE!

kõige paremini läks piltidest täppi Daniel Very Happy

teised olid kõik.. teistsugused .. kuidagi Very Happy
aga milline on Claus Rolling Eyes ??
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime11/1/2009, 14:55

Claus tuleb varsti tõsisemalt mängu ja siis saad pildi ka Very Happy

ja nii hea on kuulda, et teile meeldib (a)
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime11/1/2009, 15:06

Prõmm, Very Happy Dean on ¹heksikas ;d
jutt siiamaani lemmik Very Happy
(L) Kirjuta nüüd uus osa, tänan Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime11/1/2009, 15:10

eem, õhtul saab uut osa ;P
Tagasi üles Go down
jonnuke
Naerupall
jonnuke

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime14/1/2009, 23:06

sa kirjutasid et 11.jaan tuleb uus osa. hetkel on juba 14.jaanuar nii et .. GIVE IT TO ME !Very Happy
Tagasi üles Go down
jonnuke
Naerupall
jonnuke

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime17/1/2009, 00:18

17.jaanuar - i'm waiting !!
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime17/1/2009, 01:26

jaa, ma olen omadega natuke hädas. aga esmaspäeval saad ! Very Happy
Tagasi üles Go down
jonnuke
Naerupall
jonnuke

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime22/1/2009, 22:17

esmaspäev on KA läbi Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime24/1/2009, 22:11

sorry (a)
nüüd saad uue osa ;p

Käes oligi reede õhtu, päev mil Claus koju pidi tulema. Annie oli endale just köögis vett võtmas, kui lifti uksed lahti läksid ja Claus sisse astus. “Tere,” lausus ta rõõmsalt, kui James ennast diivanilt püsti ajas ja Laura pilgu läpakalt enda vanemale pojale viis. “Tsau,” lausus Annie, olles õnnelik, et saab nüüd Clausiga ka aega veeta. Ta ei oleks tahtnud nii, et kui aasta lõppeb, et ta paagu ei tunnegi Clausi.
Clausil oli vaid üks väike kott kaasa võetud, ta jäi ju siiski vaid kaheks päevaks. Dean tuli ka haigutades ülevalt korruselt alla ja surus vennal kätt. Annie jälgis seda kõike muigega, juues samalajal klaasist vett. Laura hakkas kohe pojale süüa soojaks tegema, teades, et tollel on pikk reis seljataga.

Lõpuks, kui Claus oli söönud, vanematega rääkinud ja enda asjad tuppa ära pannud, koputas ta Annie toa uksele, kes parajasti luges.
“Hey,” lausus noormees ja sulges enda järel ukse. Annie ajas ennast voodile istukile ja vaatas rõõmsalt Clausi poole.
“Mis sa siis täna teha tahaksid?,” päris Claus ja muigas, kui arvuti toolile istus ja ennast näoga Annie poole keeras.
Annie kehitas õlgu. “Ütle sina,” lausus ta siis ja sulges raamatu, pannes selle ilusti väiksele öökapile.
“Möllu,” lausus Claus väikse irvituse saatel. Annie turtsatas, kuid noogutas siis. “Ma teen mõned kõned,” ütles Claus siis ja tõusis taas püsti. “Kohtume poole tunni pärast all.” Annie noogutas ja sulges Clausi tagant ukse, kui siis joostes du¹¹i alla suundus. Tal oli keeruline nädal olnud ja ta otsustas, et võtab tänasest õhtust kõik, tal oli ju ka õigus lõbutseda..?

Tüdruk pani endale selga teksaseeliku, valge topi ja peale musta jaki. Jalga tõmbas ta madala kontsaga kingad. Juuksed kammis ta lihtsalt korralikult sirgeks, kerge meik näole ja valmis ta oligi.

Claus ootas teda juba elutoas, vaadates telekat. Kus James ja Laura on?, küsis Annie, sest neid seal ei olnud. Nad läksid külla, vastas Claus, kui ennast diivanilt püsti ajas ja teleka välja lülitas. “Sa oled ilus,” lausus ta tüdrukule ja sammus liftini, avades uksed ühe nupuvajutusega. “Tänan, sina ka,” lausus Annie, kui kergelt punastas. Claus oli tõesti ilus. Poisil olid seljas heledad teksased, valge pusa ja juuksed olid natuke geeliga üles lükatud.
Nad sõitsid liftiga alla, võttes seejärel takso.

Noored sõitsid päris kaua, enne kui takso peatus ühe pilvelõhkuja ees. Annie naeratas, kõik need aknad, milles põlesid tuled tekitasid tunde, nagu oleks jõulud või midagi sellist. Sellise tunde tekitas terve New York, vähemalt temas. “Kas siia me lähmegi?,” päris Annie, kui nad juba klaas ustest sisenesid. “Jah, viimasele korrusele,” muigas Claus, kui nad taas lifti astusid. “Ja mis siin on?,” päris Annie. “Pidu, korteri pidu,” vastas Claus. Annie muigas taas endamisi, kui lift juba peatus, ja nad välja astusid. Mõlemale poole, nii vasakule kui paremale läks pikk koridor, mille põrandal oli kirju mustriga vaip. “Stiilne,” mõtles Annie ja turtsatas, kui Claus teda edasi juhtis. Koridori lõpus nad peatusid ja Claus koputas uksele, korterist oli kuulda muusikat. Juba hetk hiljem avati neile ust ja koheselt kaasati neid rahvasekka. Annie ei saanud arugi, kui talle oli juba veiniklaas kätte surutud ja mitmed inimesed temaga kiires Inglise keeles rääkisid.

Annie võttis ühe suitsu ja hakkas seda aeglaselt tõmbama. “Kuidas pidu meeldib?,” päris Claus, kui oli ka enda suitsu süüdanud. “See on väga lahe,” tunnistas Annie ausalt. “Siis on hea,” muigas Claus, ma mõtlesin, et äkki sul on igav või midagi. “Ei,” lausus Annie naerdes, “ausaltöeldes on see kõige mõnusam pidu, kus ma kunagi käinud olen.” Ta tõmbas uue mahvi. “Mitte, et ma palju pidudel oleksin käinud aga siiski..” Ta naeris vaikselt edasi ja tema naer nakatas ka Clausi. Hetk hiljem liitus nendega rõdul aga veel paar inimest, kes hakkasid ka suitsu tegema. Annie kimus kiirelt viimased mahvid, sest tal oli natuke jahe hakanud. Claus märkas seda ja kustutas ka kiirelt enda koni, kui Anniele taas rõdu ukse avas. Tüdruk naeratas talle ja liikus siis tuppa tagasi. Tubade sisustus oli väga ilus. Seinad olid punakas pruunidest tellistest ja iga natukese aja tagant kattis seda mingi glamuurne pilt või maal. Elutoas oli ka baarilett ja selle ees paar pukki, millel sai istuda. Diivan ja muu mööbel oli ka tumedates toonides, kuid see kõik kokku ei tekitanud liiga tumedat tunnet, see korter oli super mõnus ja hubane.

Kell oli juba neli läbi öösel, kui Claus ja Annie naerdes mööda koridori lifti tuikusid. Nad olid ühed viimased, kes olid lahkunud. Väljas said nad endale umbes viieteist minuti pärast takso, millega koju sõita. Taksos vajus Annie pea Clausi õlale ja noormees pani enda käe talle ümber. Annie naeratas rahuloleval, endal pea mõnusalt ringi käimas.

Kui nad koju jõudsid, oli Annie juba jõudnud tukkuma jääda. Ta ärkas, kui takso peatus ja väljus masinast. Üksteiselt ümbert kinni hoides tuikusid nad lifti ja sõitsid korterisse. Nad kiirustasid kikivarvukil oma tubadesse, saates kumbki uksepealt teineteisele naeratuse. Annie sulges ukse ja vajus voodile, kus ta kohe ka uinus.

“Kus te eile olite?,” küsis Dean järgmisel päeval, kui Annie ja Claus lõuna paiku teleka ees lösutasid. Dean oli tulnud trennist ja tegi endale köögis süüa. “Möllu panime,” vastas Claus, keeramatta pilku telekalt. Annie vaatas korraks Deani poole, kuid siis keskendus taas teleka vaatasmisele. “Oleks võinud siis mind ka kutsuda,” turtsastas Dean, kui lõpuks võileivad valmis oli saanud ja need mikrokasse lükkas. “Me oleksimegi,” lausus Claus eemalolevalt, “aga teadsime, et sa ole Clara juures, ei tahtnud teid segada.”
“Ma jõudsin sealt juba kell kümme tagasi,” lausus Dean ja võttis võileivad taldrikuga kätte. “Kuule, ära meid süüdista, kus me oleks pidanud teadma, et sa nii vara jõuad,” lausus Claus, kordagi pilku telekalt viimata. “Midaiganes,” vastas Dean ja jalutas minema, enda tuppa. “Ta on vist solvunud,” lausus Annie turtsatuse saatel, kes ei saanud aru, kuidas sellise asja peale solvuda sai. Claus turtsatas samuti ja siis jäid nad sinna kahekesi telekat vaatama. James ja Laura olid sõitnud päevaks SPA'se.

Õhtul

Annie koputas Deani uksele ja kui ta sai loa siseneda, lükkaski ta ukse lahti. “Kuule, me lähme kinno, tuled ka?,” küsis ta poisilt, kui ukse vahel kõõlus. Dean vaatas Anniele otsa, lausudes siis: “eks ma siis tulen.”
“Ma lähme kahekümne minuti pärast,” selgitas Annie veel ja lahkus siis Deani toast. Ta suundus Clausi tuppa, kus istus voodile, kui Claus samal ajal just arvuti sulges ja siis ennast Annie poole keeras.
“Dean sai vist üle,” lausu Annie naerdes, tundes ennast Clausiga ollas kuidagi nii vabalt, “ta tuleb meiega.”
Claus naeris, kui juukseid sasis. See oli Annie arust nii armas. “Nii kahju, et sa pead jälle homme ära minema,” lausus ta ja vaatas poisile tõsiselt otsa. “Sinuga on täiega lahe,” lisas ta siis, kergelt punastades.
Claus naeratas häbelikult. “Mul hakkab varsti vaheaeg ja siis ma olen kaks nädalat kodus.” Ta muutus veidike kohmakaks, kui lisas: “mul on sinuga ka lahe olla.” Nad vahetasid naeratused ja keerasid siis mõlemad pilgud eemale.

“Ma lähen panen siis ennast valmis,” lausus Annie ja läks enda tuppa.

ot: nagu tõsiselt, mul ei ole enam mõtteid :S sellepärast sorry sellise mageda osa eest (a) Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime25/1/2009, 12:37

sdiafuyktmuuuuuujkmnh
sa kirjutasid osaaaa:D
uhh, jumala hea oli :d
mulle meeldis ;D
peaks ise ka kirjutama Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
jonnuke
Naerupall
jonnuke

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime26/1/2009, 23:30

omgomgomg. Very Happy Claus Claus Claus, Kino Kino Kino:D Laav laav laav Very Happy

et siis Very Happy järgmine .. yeesh ? Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime27/1/2009, 23:36

Ah et Daniel siis ikkagi OLI perv ...
Nojah.
Välimus oli tal küll väga pervilik.
Ja Dean on väga seksikas ^^
Ja algul oli valik Deani ja Danieli vahel, nüüd Deani ja Clausi vahel?
Hmm.
Claus on feik kuidagi Very Happy
Mulle meeldib Dean rohkem Very Happy
Sorri, et mingi üldse kommenteerinud ei ole.
Uut.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime27/1/2009, 23:39

Dean-Dean-Dean....
Ta meeldib mulle I love you Wink
Ikkagi väga heaa...
Tagasi üles Go down
LikeNoOther
Totaalne lumememm, noh!^.^
LikeNoOther

Female Postituste arv : 257

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime29/1/2009, 15:06

*Liblikad kõhus* tongue

Urrents... Mulle meeldib Claus. Dean on ka kena, Aga Claus parem Razz

MeeldibMeeldibMeeldib Very Happy Very Happy

UutUutUut Ruttu Very Happy

*Väriseb* Razz Hea Wink
Tagasi üles Go down
jonnuke
Naerupall
jonnuke

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime29/1/2009, 20:02

wohoo, ma pole ainuke Claus'i fänn Very Happy
et siis . palun uut osa nüüd kohe Very Happy
Tagasi üles Go down
LikeNoOther
Totaalne lumememm, noh!^.^
LikeNoOther

Female Postituste arv : 257

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime29/1/2009, 20:46

*naerab*

Ja mina pole ka ainuke Very Happy
Urrenttsss...

Jah UutUutUut...
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime30/1/2009, 21:21

tead stella, ma lähen lolliks kui ma kohe ise kirjutada ei saa Very Happy ja su uut osa ka ei saa, kohutav, ma tahan kirjutada, aga ma lihtsalt EI OSKA, mitteühtegi mõtet ei ole pale
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 3 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

New York, New York
Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 14Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next