MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| New York, New York | |
|
+43karrru Griffu. MirjamOlen PINK Dreams draqQueen- Lisanna HannaLiisaaa -MM- mammu padjanägu, [h] kkaia- mina-olengi-see Everleigh KK LittleStar StripedMämmu Missk Taylor J3ssu TontuLontu Liisy eku:) SugarPiece Miley Cyrus kurmzu Murtagh Evy LittleMissy Krissu LikeNoOther jonnuke mazza Audrey Helen teletupsik Kärolyn EITC. SixxBitch bbrit . ThatsMe nasicc GossipGirl 47 posters | |
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| | | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: New York, New York 6/2/2009, 21:31 | |
| Saad sa aru, mul tuli idee :D Mul tuli tõesti idee, ma olen õnnelik, aga ma ei oska seda kirja panna :D:D: | |
| | | GossipGirl Hüsteeriline naerja
| Pealkiri: Re: New York, New York 7/2/2009, 00:16 | |
| Kolm noort istusid kinos ja ootasid filmi algust. Tüdruk lükkas käe popkorni järgi ja pistis selle endale siis suhu. Film hakkaski ja saal muutus hämaraks, kõik jäid vaikseks. Annie oli seda filmi kaua näha tahtnud. “Twilight..suurepärane,”mõtles ta endamisi ja naeratas, kui siis filmile keskendus.
Film ei olnudki kaua käinud, kui Claus enda käe tooli seljatoele libistas ja sealt edasi ümber Annie õlgade. Annie võpatas märkamatult, kuid ei liigutanud ennast, ta vaatas lihtsalt rahulolevalt filmi edasi. Deanis aga kees viha. Kuidas ta vend julges, Annie oli loodud talle..alles eile oli ta Clara maha jättnud, ta oli kindel olnud, et Anniega on tal võimalus ja nüüd tahtis Claus seda rikkuda. Ta ei saanud lasta sel juhtuda, Annie meeldis talle nii väga.
Film oli lõppenud ja Annie sammus kahe venna vahel kinost välja. Terve rahvamass nende ümber sumises. Kõigi tunded olid nii ülevoolavad, film oli neile lihtsal nii sügava mulje jättnud. Annie peaagu, et keksles uste poole.
“See oli nii hea,” lausus Annie viimaks, kui nad kini ees suitsu tegid. Dean põrnitses vihaselt enda ette maha, kui Claus noogutas kaasa. “Jah, see oli hea,” ütles poiss. “Ma pean seda uuesti nägema.” Annie kavatses niipea, kui võimalik jälle kinno tulla.
Viimaks istusid kõik kolm taksosse ja sõitsid ühe korteri läbu poole.
Annie ärkas peavalu peale. Ta avas silmad ja vaatas toas ringi, ta oli ikka veel selles korteris, kus eile oli toimunud läbu. Tüdruk märkas enda kõrval magavat Clausi. Ta ajas ennast vaikselt üle Clausi voodist välja ja kiirustas WC'sse. Tal oli vaja pissida ja suud loputada.
Viimaks tuli tüdruk tagasi tuppa, kus mõned inimesed olid ennast ka liigutama hakanud. “Ärka üles,” lausus Annie ja raputas Clausi kergelt. Kui Claus ennast liigutama hakkas ja silmad avas, läks Annie otsima Deani. Ta leidis poisi ühest magamistoast, põrandal, kahe padjaga magamas. Tüdruk ajas ka tema üles ja suundus siis elutuppa, kus jäi Claus ja Deani ootama. Tüdruk tahtis kiirelt koju jõuda, tal oli vaja peavalu tabletti ja hambaid pesta. Annie ei mäletanud õhtust eriti midagi. Ta mäletas vaid, et pärast kino olid nad siia korterisse tulnud. Ta oli kohe jooma hakanud, tantsinud Clausiga keset lauda ja pärast seda ei mäletanud ta enam midagi. Ta püüdis meenutdada, kuid see oli lootusetu.
Viimaks tulid Claus ja Dean kergelt tuikudes tüdruku juurde ja nad läksid kolmekesi minema.
Jamesi ja Laurat ei olnud kodus. Annie sammus kohe enda tuppa, kus ta võttis pika ja kuuma du¹¹i, seejärel pani selga puhtad riided ja läks siis kööki. Ta valas endale mahla. Järsku tuli Anniele mõte, et ta teeb täna ise lõunasöögi, Clausi kooli tagasi mineku puhul kasvõi. Ta otsis välja kartulid, kooris need ja pani siis keema. Samal ajal pani ta kana ahju. Ta oli õnnelik, et neil alati külmikus igasuguseid asju leidis. Ta oli kana erinevate maitseainetega maitsestanud ja see pruukis tulla väga hea. Kui lõhnad juba tulema hakkasid, sammus Claus alla. “Mis toimub?,” küsis ta ja vaatas Annie poole, endal särav naeratus suul. “Ma ei saa sind ju ometi tühja kõhuga teele lasta,” vastas Annie säravalt ja kontrollis kartuleid, need ei olnud veel valmis. Tüdruk hakkas valmistama kastet, vaadates ise Clausi poole. “Nämma,” lausus poiss ja võttis istet, valades endale piima. Dean oli samuti alla tulnud. Ta ei lausunud kummagile ühtegi sõna, vaid istus lihtsalt diivanile ja jäi telekat vaatama.
Enne, kui toit jõudis valmis saada olid James ja Laura tagasi. Nad olid üllatunud, et Annie kokkas. “Wow, head lõhnad,” lausus James ja asetas kilekotid maha. “Kus käisite?,” päris Claus. “Poodides,” vastas Laura ja asetas samuti kotid maha. James kandis liftist veel mõned asjad välja.
Senikaua, kui James ja Laura ennast söömiseks valmis sättisid, suutis Annie laua katta ja kõik söögid lauale asetada. Ta vaatas säravalt enda kätetööd, kui ootas, et kõik lauda istuksid.
“See oli üks suurepärane lõuna,” kiitis James, kui enda nõud nõudepesumasinasse asetas. “Tõesti, suurepärane,” kiitis Laura samuti. “Aitäh,” lausus Dean lühidalt, viis nõud kraanikaussi ja kadus siis oma tuppa. Annie raputas vaevumärgatavalt pead ja tegi endale mõtetes märkuse, et läheb räägib pärast poisiga, ta tahtis teada, mis teda nii pahuraks ja kohti lausa vihaseks muutis. “Ma lähen asju kokku pakkima,” lausus Claus, kui lauast tõusis, “ja tõesti Annie, suurepärane söök.” Annie tänas neid särava naeratusega ja viis siis endagi nõud masinasse. “Ma koristan ise,” hüüatas Laura, kui märkas, et Annie hakkab laualt asju kokku panema. Annie puikles vastu, kuid Laura ajas ta ikka minema. “Kui sina tegid nii hea lõuna, siis mina koristan,” lausus ta ja tema sõna jäi viimaseks. Annie sammus rõõmsalt enda tuppa.
Viimati muutis seda GossipGirl (7/2/2009, 20:53). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: New York, New York 7/2/2009, 15:23 | |
| Appppiii , kui hea jutt ! UUUUUUUUUUUUUUUUT ! Claus sõidab nüüd ära ja siis võiks Annie ja Deani vahel midagi juhtuda ja siis oleks kõik supper. | |
| | | LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 257 Age : 32 Asukoht : Kuskil Eestis.
| Pealkiri: Re: New York, New York 7/2/2009, 15:41 | |
| *Niuks*
Eiiiiiiii.....
Ei tohi, ei tohi, Deani ja Annie vahel midagi juhtuda....
Claus&Annie (L)
*Happy*
Uuttt....
Armastan seda juttu, worship this story, I love it (L) | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: New York, New York 7/2/2009, 18:31 | |
| Du¹¹ ei kirjutata du¾¾. Väga hakkas häirima. Üldiselt vaatan kirjavigadest üle, neid ikka tuleb ette, aga nii elementaarne asi ... Muidu meeldib, vist. Igav osa oli kuidagi. Või olen ma lihtsalt täna kriitiline. | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 7/2/2009, 20:53 | |
| | |
| | | bbrit . Maffiooso
| | | | GossipGirl Hüsteeriline naerja
| Pealkiri: Re: New York, New York 8/2/2009, 14:31 | |
| Kell hakkas saama pool kolm, kui kõik parklas seisid ja Clausi ära saatsid. Annie embas teda, James patsutas õlale ja Laura embas ka enda poega. Dean viipas talle lihtsalt käega ja seisis siis eemal. “Hoolitse tema eest,” sosistas Claus naerdes Anniele kõrva ja istus siis autosse. "Tsau," lausus Annie ja Claus sõitiski minema.
Umbes pool tundi hiljem pikutas Annie enda voodil, läpakas ees lahti, kui kuulis sõnumi märguannet. Ta naeratas endamisi ja pani telefoni tagasi kapi peale. "Juba igatsen," oli sõnumis kirjutatud ja see oli Clausilt.
Viimaks saatis Annie kirja vanematele ära ja sulges siis arvuti. Ta ajas ennast voodilt püsti ja läks Deani tuppa. Tüdruk koputas ja kui ta sai loa siseneda lükka ta ukse lahti. Ta seisis suletud ukse ees ja vaatas Deani poole, kes ei olnud ikka veel enda pilku temale keeranud. "Dean," alustas Annie, "mis lahti on?, sa oled koguaeg nii tusane.." Dean keeras enda heledad silmad tüdrukule, kui talle otsa vaatas. “Annie, mine lihtsalt ära, okey,” lausus ta ja tõusis püsti, et uks lahti tõmmata. Annie saatis Deanile veel ühe küsiva pilgu, kuid lahkus siis ta toast. Uks tema seljataga lendas pauguga kinni.
Annie kergitas kulme, kuid sammus siis alla kööki. James pikutas diivanil ja Laurat ei olnud näha. “Kus Laura on?,” päris Annie, mõeldes et tegelt see ei ole tema asi. “Pakib ikka veel asju lahti, mis me poodidest ostsime,” vastas James ja viipas, et tüdruk tema juurde istuks. Annie sammus meheni ja võttis teiselpoot teda, teisel diivanil istet. “Kuidas sul läheb?,” päris James huviga, ta mõtles, et peaks ikka tüdrukuga rääkima ka. “Eemn,” lausus Annie, olles üllatunud sellisest küsimusest, “hästi.” Ta vaatas Jamesi poole, kui küsis: “ja sul?” James hakkas naerma. “Tänan küsimast, hästi,” vastas mees, kui naermise lõpetas. Annie ei saanud aru, mis talle nalja tegi, kuid ta ei saanud selle üle kaua juurelda, James esitas juba järgmise küsimuse. “Ja, kuidas sulle koolis meeldib? Dean ei räägi sellistest asjadest..” Annie naeratas. “Kool on imetore, ma käin korvpallis ja olen endale palju uusi sõpru saanud, õpetajad on toredad..” Ta vaikis ja naeratas, taas oli ta liiga palju rääkinud. “See on väga hea,” lausus James siiralt, tal oli tõsiselt hea meel, et tüdruk suudab nii hästi kohaneda. James tasandas natuke häält. “Ja kuidas sul Clausi ja Deaniga läbisaamine on?” Annie tahtis naeratada, kui ta Clausi peale mõtles, kuid siiski manas ta näole rahuliku ilme ja vastas: “väga hea, nad on nii toredad.” James naeratas. Talle ei olnud märkamata jäänud Clausi ja Annie vaheline õhkond.. Annie naeratas ebavlevalt. Talle tundus juskui James teaks kõike..teaks Danieli kohta..teaks Clausi kohta.. Ta ajas need mõtted minema ja vaatas siis mehe poole. Kuid nüüd oli talle tekkinud järiekordne mõte..tema ja Claus..kas nende vahel siis oligi midagi?
James oli hakanud just veel midagi küsima, kui tuppa sammus Laura, suur kilekott käes. “Oh Annie,” lausus ta rõõmsalt, “sind ma näha tahtsingi, palun need on sulle.” Ta andis tüdrukule kilekoti ja Annie vaatas teda küsivalt. “Riided,” lausus Laura õnnelikud, “sulle.” Annie näole ilmus tõsine ilme. “Laura..jälle, poleks vaja..,” ta ei jõudnud enda lauset lõpetada, kui Laura ta vaikima pani. “Tasa, need on sulle ja ei mingit vaidlemist.” Annie naeratas ja kallistas Laurat. Muidugi oli ta uute riiete üle alati õnnelik. “Ma lähen,” laususta viimaks, “ja proovin neid.” “Muidugi,” vastas Laura säravalt ja võttis ise Jamesi kaisus istet. Annie aga jooksis enda tuppa ja kallas riided voodile laiali. Seal oli kõike. Isegi üks karp..kingadega. Annie kiljatas, need olid imeilusad. Kohe proovis ta neid endale jalga ja naeratas. Sobisid suurepäraselt. Mitu tundi veetis Annie peegili ees keerutades ja enda uusi asju imetledes.
Kui saabumas oli juba öö, pani Annie kooli asjad kokku ja valis välja riided, mida homme kooli panna. Natuke enne kahteteist oli tüdruk sügavasse unne vajunud.
Uus nädal
Tüdruk ärkas juba esimese äratuskella heli peale ja lükkas selle kiirelt kinni. Ta suundus hambaid pesema. Viimaks oli ta riides, haaras enda koti õlale ja läks kööki. Seal ootasid teda Laura ja James. Laura oli teinud võileibu ja laual seisis pakk kellogseid. Annie valas endale neid natuke kaussi ja kallas need üle piimaga. Siis asus ta sööma. Viimaks sõi ta ka ühe võileiva ja saatis Deanile küsiva pilgu. Dean noogutas vaikselt ja nad suudnusid lifti. Kogu tee kooli ei vahetanud kumbki sõnagi.
“Korvpall on niikauaks katkestatud, kuni meile uus treenet leitakse,” lausus Pamela kohe ärevalt, kui Annie klassi sisenes ja Dean tema järel. Annie kortustas kulmi, see ei meeldinud talle sugugi. Ta istus Pamela kõrvale ja võttis asjad välja. Järelikult oli Daniel lahkunud..salamisi oli Annie isegi õnnelik, et mees oli ära läinud..kuid nüüd lootis ta, et neile tuleb kiiresti uus treener. Annie tahtis juba korvpalli mängida. “Nõme,” vastas ta Pamelale, kuu aja pärast on ju piirkondlikud.” “Jah, ma tean,” vastas Pamela pead vangutades. Just nüüd, kui neil oli lähenemas tähtis mäng teise kooliga, oli nende treener läinud.
Dean ja Annie kõndisid jälle vaikides teineteise kõrval. “Kaua sa suudad?,” päris Annie viimaks, kui tema kannatus katkes. Nad seisatasid tee ääres ja jäid ootama mõnda mööduvat taksot. Annie ajas käe üles ja takso peatuski. “Mida ma suudan?,” vastas Dean ükskõikselt, ta oli ikka veel vihane. Seda vaikimist jätkata, lausus Annie ja vaatas kulmukergitusega poisi poole. “Mul ei ole midagi öelda,” vastas Dean, taas ükskõikselt, kuigi tegelt oleks ta tahtnud hetkel tüdruku enda haardesse võtta ja teda kirglikult suudelda.. “Ah, ise tead siis,” lõi Annie käega ja keeras pea ära. Dean istus ka autosse ja tõmbas ukse kinni. Ta ei vaadanud tüdruku poole.
Viimati muutis seda GossipGirl (8/2/2009, 15:47). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 8/2/2009, 14:40 | |
| Mineeeee metsa !!!! Annie+ Dean = - niimoodi peab olema ! uutuutuut . | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New York, New York 8/2/2009, 15:00 | |
| Tegelt jummala heaaa, et siukest jama ka sees on ma tean et sa paned nad lõpuks ikkagi deaniga kokku, aga noh :d okei, kirjuta ise ma ei ütle midagi :D | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 12/2/2009, 14:14 | |
| | |
| | | bbrit . Maffiooso
| | | | jonnuke Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 32
| | | | GossipGirl Hüsteeriline naerja
| Pealkiri: Re: New York, New York 22/2/2009, 21:39 | |
| ok, uus osa siis + Clausi pilt
Nädal möödus kiiresti, kuid siiski mitte leppimise märgi all. Annie püüdis Deaniga igakord kui nad kuskile kahekesi jäid, vestlust alustada, kuid see ei tulnud välja, sest Dean lihtsalt eiras teda. “Kaua saab vihane olla?,” mõtles Annie pead vangutades ja keeras Deanile selja, kui nad samal ajal kööki olid süüa tulnud võtma. Tüdruk lõi külmkapi ukse kinni ja sammus minema, võttes elutoas istet. Ta ei olnud ikka veel suutnud tuvastada põhjust, miks Dean nii solvunud või vihane on. Annie kartis juba, et äkki Dean ei taha enam teda sinna.
Oli laupäeva õhtu ja Annie rääkis jälle Clausiga msnis, mida ta ei olnud juba terve nädal teinud, sest poisil ei olnud lihtsalt aega, koolis oli väga kiire. Annie palus Clausil välja uurida, mis Deanil viga on. Claus lubas, et üritab. Head ööd, soovis Annie veel Clausile ja logis siis välja. Tal ei olnud tuju, et midagi erilist teha. Sellepärast võttis ta riiulist raamatu, mis tal juba ammu pooleli oli jäänud ja alustas selle lugemisega otsast peale. Kaks tundi hiljem oli Annie magama jäänud.
Dean istus oma toas ja sirvis ajakirja. Terve päeva oli ta mõelnud, kuidas nüüd jälle tüdrukuga rääkima hakata. Ta ei saanud ju olla terve nädala vait ja siis lihtsalt tema juurde minna, et sau või mida iganes. Viimaks vajus ka tema voodile pikali ja jäi magama. Terve öö häirisid teda ebameeldivad unenäod. Claus röövis talt Annie, nende pulmapäeval. Claus ja Annie said lapse, Claus ja Annie abiellusid. Dean vähkres terve öö, ta higistas ja köhis.
Kui saabus hommik ilmnes, et Deanil on suur palavik. Ta pidi voodisse jääma.
Saabus pühapäeva õhtu, Dean vedeles ikka veel voodis, läpakas ees lahti. Tal oli päris vastik olla. Laura oli pojale toonud puuvilju ja mahla, need seisid voodi kõrval kapil. Annie koputas poisi uksele ja sai loa siseneda. Hey, kuidas tunne on?, päris tüdruk ja vaatas Deani poole, istudes siis tema voodi äärele. Dean kehitas õlgu ja vastas: “päris vastik on olla.” Ta mõtles, et see on hea võimalus, kuidas uuesti tüdrukuga rääkima hakata. Annie oli õnnelik, et Dean temaga jälle rääkis. “Mõtle, ma lähen homme ilma sinuta kooli,” lausus ta nagu muuseas. Dean noogutas. “Edu sulle.” Tüdruk hakkas naerma ja Dean pidi tahestahtmata naeratama. Annie naer oli nii armas.Nad vestlesid veel, arutasid tüdrukute korvpalli asja ja otsustasid, et kui Dean terveks saab, lähevad nad koos kuskile välja. Viimaks soovis tüdruk Deanile ilusat und ja läks siis enda tuppa. Tal oli vaja veel kooli asjad kokku panna. Ta oli rõõmus, et oli suutnud juba koolis kohaneda, muidu oleks vist olnud päris jube ilma Deanita kooli minna. Dean sai neljapäevaks terveks ja James viis nad koos Anniega kooli. Koolis tabas tüdrukut ka rõõmus uudis. Nende tiimile olidi leidud uus treener. Viimane tund pidi olema kehaline ja Annie ei suutnud tundides eriti keskenudada, sest tahtis juba teada, kes nende uus treener on.
Tüdrukud vahetasid tavalisest kiiremini riided ja seisis juba korralikult reas, oodates nende uut kehalise õpsi ja treenerit. Treeneriks osutus vanemapoolne naine, kes oli väga lahke, kuis samas karm. Annie juba tundis, et Proua Millerist saab neile hea treener. Ta ei jõudnud õhtust trenni ära oodata, tunnis aga mängisid nad saalihokit. Pärast tundide lõppu oli Anniel natuke üle tunni aega, et trenn algaks. Ta ei viitsinud selleks ajaks koju sõita. Ta otsustas kooli lähedal kohvikus midagi süüa. Olles tellinud endale väikse pitsa ja mahla, istus ta lauda. Ei möödunud kaua, kui kohvikusse sisenes Clara, Deani tüdruk. Või nii vähemalt Annie veel arvas. Clara hoidis käest kinni ühelt tõmmult kutilt. “Tsau,” lausus Clara, kui ta kekseldes läbi laudade Annie juurde oli jõudnud. “Kuidas läheb?” Annie manas näole üllatuse asemel kiirelt rõõmsa ilme. “Hästi ja endal?” “Pole varem nii hästi läinudki,” vastas Clara ja seda oli tema olekust ka näha. Annie vaid vaatas Clarat ja naeratas teeseldult, tegelikult oli ta ikka väga üllatunud ja segaduses. Kuna Dean ja Clara veel jõudsid lahku minna. Viimaks istusid Clara ja tema uus tõmmu boyfriend eemale lauda ja Annie sai vaikuses omi mõtteid mõelda. Kui pitsa toodi sõi ta kiirelt, jõi mahla ära ja lahkus siis kohvikust, Clara talle veel akna tagant säravalt lehvitamas. Claus: (umbes selline)
Viimati muutis seda GossipGirl (17/12/2009, 17:11). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 257 Age : 32 Asukoht : Kuskil Eestis.
| Pealkiri: Re: New York, New York 23/2/2009, 13:25 | |
| | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New York, New York 23/2/2009, 16:43 | |
| Sa võtsid clausist ka kõige rõvedama pildi, mis üldse olemas oli :D:D:D aga jutt on hea, ma üritan clausi pilti eirata ;d Kiiiresti uut :) | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 23/2/2009, 20:20 | |
| Claus on kole ! Või noh mulle ei meeldi. Aga siiski tahan ma uuuuut ja kiiremini võiks seekord tulla. | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 23/2/2009, 22:20 | |
| meil kõigil ikka nii erinevad maitsed, minuarust on Claus nii sekso XD
edit: jutt ka nüüd siis ;D
Annie vahetas parajasti riideid, kui Pamela saabus. Teisi tüdrukuid veel ei olnud. Annie oli natuke liiga kiiresti kooli tagasi jõudnud. Tüdrukud võtsid ise pallid ja alustasid soojendustega. Selles, et nemad olid võistkonnas parimad mängijad oldi juba ammu veendutud. “Mis Deaniga lahti on?,” küsis Pamela, kui palli täiest jõust Annie poole söötis. Annie püüdis selle kinni ja põrgatas paar kora, mille järel pall läbi korvirõnga maandus. “Ma ei tea,” vastas Annie õlgu kehitades, “ta on tõesti imelikult käitunud.” Pamela haaras maast uue palli ja viskas selle uuesti Anniele.
“Tead, ma nägin täna Deani tüdrukut kohvikus,” lausus Annie mõtlikult, “koos teise poisiga.” Pamela takerdus poole viske pealt ja pall kukkus lihtsalt põrandale. “Misasja?,” küsis ta siis üllatunult. “Kas sa tahad öelda, et Dean ja Clara on lahus v?” Annie kehitas õlgu. “Nii see tundub jah.” Pamela kergitas kulmi ja haaras järgmise palli, mida ta enda ees põrgatama hakkas. “Sa peaksid Deani käest seda otse küsima,” pakkus ta siis sõbrannale, “äkki ta tahab sellest rääkida.” “Ma mõtlen sellele veel,” lausus Annie ja jooksis palli põrgatades teise saali otsa, kus pall järgmisel hetkel läbi korvi lendas.
Varsti tuli ka treener enda ruumist välja ja teised tüdrukut olid ka kohale jõudnud. Kuna Annie ja Pamela olid olnud esimesed said nemad võistkondade kapteniteks ja pidid endale võistkonna liikmed valima. Pärast ära jagamist algasid soojendused ja siis läks lahti täielik harjutamine ja treenimine.
Annie oli Pamela endale külla kutsunud ja nad sõitsid nüüd koos taksoga Annie kodu poole. “Tsau,” lausus Dean neile, kui lifti uksed lahti läksid ja tüdrukud sealt välja astusid. "Tsau," vastasid tüdrukud. Ilmnes, et James ja Laura tulevad alles hilja öösel, sest neil on mingi üritus. Dean otsis välja vesipiibu ja nad istusid kolmekesi selle ümber Deani toas. Dean oli neile valmistanud ka kokteilid. Kõik halvad asjad olid justkui ununenud ja nende õhtu oli väga lõbus. Umbes kella kaheteiskümne ajal saatsid nad Pamela takso peale ning Annie ja Dean läksid ise tuppa tagasi.
“Dean, kas sa oled Claraga lahus?,” küsis Annie järsku, kui elutoas diivanile maandus. Dean vaatas tühja pilguga telekat, mis ei käinud. “Noh,” lausus ta vaikselt, “me läksime jah lahku.” Annie ajas ennast kergelt tuikudes püsti. “Mul on nii kahju,” lausus ta ja kallistas Deani. Dean pani samuti enda käed tüdrukule ümber. “Sellest pole midagi,” lausus Dean ja naeratas endamisi, “me kasvasime lahku lihtsalt.” Annie ei lasknud ikka veel Deani lahti ja viis enda pilgu temale, Dean vaatas talle samuti otsa. See juhtus aeglaselt, kuid see juhtus. Nende pead liikusid teineteisele lähemale, südamed hakkasid kiiremini plõksuma ja juba järmisel hetkel nad suudlesid. Annie tahtis seda, ta vähemalt arvas et tahab. Ta suudles Deani ja Dean suudles teda. Vaikselt kukksid nad diivanile, suud ikka teineteise külge kleebitud. “Dean,” lausus Annie sosinal. “Mida?,” sosistas poiss vastu. “Lift,” pomises tüdruk, hoides käsi ikka veel poisi kaelas. Dean naeratas ja tõmbas Annie püsti. Nad jooksid teisele korrusele ja hetk hiljem läksid ka lifti uksed lahti. Sealt tulid James ja Laura. "Head ööd," sosistas Annie ja naeratas poisile, kui siis vaikselt enda ukse sulges. “Head ööd,” sosistas Dean endamisi. “Kui ta vaid teaks, kui väga ma teda armastan,” mõtles poiss ja maandus voodis. Ta ei suutnud peaagu terve öö uinuda, sest ta mõtles vaid Anniele. Ka Annie ei saanud eriti und. Tema pea oli segaseid mõtteid täis. Tal ju ei olnud Deani vastu selliseid tundeid.. või oli? Ta oli arvanud, et tunded on tal Clausi vastu.. tal olid ju ikka veel.. ta ihaldas Clausi aga ta tahtis Deani ka. Ta keeras vihaselt teise külje, ta vihkas ennast selle eest.. kas tõesti oli ta selliseks muutunud?? Ei suutnud enam otsustada.. Nüüd meenus talle ka Daniel ja tema silmadesse valgusid pisarad. Ta ei tahtnud enam kunagi selle peale mõtelda. Ta oli ka arvanud, et armastab Danieli, kuid ei. Kuidas ta sai nii elada, kui ta ei suutnud otsustada.. Viimaks oli tüdruk magama jäänud, kui päike aga juba tõusma hakkas.
Kell helises ja Annie avas vihaselt silmad. Ta oleks veel magada tahtnud. Siiski ajas ta ennast voodist välja ja läks du¹¹i alla, mis veidike olemist paremaks tegi. Siiski olid tema silmad veidike paistes ja tüdruk tegi endale tavalisest tugevama meigi. Ta pani riided selga ja kammis juuksed, seejärel pani ta kokku kooliasjad. Eile ei olnud ta õppida jõudnudki, kuid õnneks oli täna vaid üks tund, millest õppida oli jäänud. Ta mõtles, et teeb selle enne tundi ära. Viimaks läks ta alla, kus James ja Laura nagu ikka juba teda ootasid. Teda ootas ka kauss kellogseid piimaga ja võileib. Annie tänas Laurat ja asus sööma.
“Sa oled kuidagi vaikne?,” lausus Laura kui köögis veidike toimetas. “Ah, ma olen veel unine,” lausus Annie, püüdes tega rõõmsamat häält. Viimaks jõudis ka Dean alla, ta sõi ja siis viis jällegi James neid kooli. Annie ei vaadanud terve tee Deanile otsa. Dean aga hoidis pilku kogu aeg tüdrukul, ta tahtis teada mis tunded teda valdavad.
Dean aga ei julgenud tüdruku käest ise midagi küsida ja Annie ei rääkinud ka. Nii mööduski neil terve päev vaikides.
Kui tunnid olid lõppenud ja nad kooli nurga juurest suitsu tegid, pöördus Annie viimaks Deani poole. “Kas lähme täna välja?” Dean kergitas üllatunult kulme, kui naeratas ja noogutas siis. “Pamela juurde tahad minna?,” küsis Annie, “tal toimub mingi pidu.” Dean noogutas. “Lähme jah sinna.” Kumbki ei mainunud eilse suudluse kohta ja viimaks sammusid nad tee juurde, kust võtsid endale takso ja sõitsid koju.
Pamela juures Pamela avas Anniele ja Deanile ukse ja surus neile kohe kätte ka joogid. Pamelal oli eramaja, vaiksemas kandis. Maja oli väga ilus. Annie märkas enamusi nende klassist, kuid oli ka palju võõraid, keda ta ei teadnud. “Kuna su vanemad siis tulevad?,” päris ta sõbrannalt. “Alles homme lõunal,” vastas Pam ja naeris lõbusalt. Dean oli kuskile juba kadunud ja Annie istus diivanile, kus ta aeglaselt enda kokteili joome hakkas. Varsti tuli tema kõrvale üks kaksikutest ja nad jäid vestlema. Annie tundis kuidas jook talle juba mõjuma hakkab. Pamela tuikus läbi rahva tema juurde ja haaras Anniel käest. Tule tantsima, hüüdis ta ja nad läksid koos naerdes vabamale platsile. Annie tantsis ja jõi. Pidu läks täie hooga edasi. Kui Dean kergelt tuikudes parajasti verandalt tuli märkas ta, et Annie ja Pamela seisavad puidust laual rahvast kõrgemal ja nad on vaid rinnakate väel. Nad liigutasid enda kehasi ja Deani arust oli Annie ikka nii seksikas. “Deaaaan,” karjus Annie, kui rahva sees poissi märkas. Ta hüppas laua pealt talle selga ja nad kukkusid koos vastu diivanid, seejärel libisesid vaibale. Annie surus enda huuled Deani omadele.
Pamela oli samuti laua otsast alla tulnud ja tuikus juba koos ühe kaheteistkümnendikuga magamistoa poole. Viimaks suutis Dean Annie püsti aidata ja toppis talle pluusi selga. Annie naeris ja jõi edasi. Dean ei keelanud teda, ta hakkas ka ise rohkem jooma. Ta tahtis tänast õhtus nautida, pealegi ei olnud kell veel kaksteistki.
Kell hakkas saama kolm, kui Annie verandale tuikus ja Deani abiga enda suitsu põlema sai. Dean süütas endalegi ühe ja toetus vastu veranda äär, Annie aga oli põrandale istuma vajunud. Tule istus siia, lausus ta veidike segaselt Deanile ja poiss vajus ka tüdruku kõrvale. Annie tõmbas veel paar mahvi ja viskas siis koni minema. Ta pea vajus Deanile sülle ja ta sulges silmad. Dean viskas samuti suitsu minema ja pani enda käed Anniele ümber, sulgedes silmad. Nad jäid verandale magama. Kui hakkas hommik saabuma ajas Annie silmad lahti ja tundis, et tal on nii külm. Ta peksis Deani ka üles ja nad vedasid ennast tuppa magama. Terve maja oli rahvast täis, kuid nad leidsid endale tühja voodi ühest toast ja vajusid sinna. Dean suutis neile veel teki ka peale tõmmata ja seal said nad ennast välja puhata.
Viimati muutis seda GossipGirl (8/3/2009, 18:18). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | jonnuke Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 32
| | | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New York, New York 2/3/2009, 20:13 | |
| Ei DEAN on, ja jääb. Mulle meeldib nii rohkem :d aga annie on tegelikult mingi "kergelt" bitch ju, ta ei tohi nii teha, ütleb Clausile kohe, "et kuule mulle meeldib dean, bye" Ja nii jääb ka,,
ma nägin paljudes kohtades olid jutumärgid puudu, mis vceits häiris ja paar kirjaviga oli ka, aga muidu oli kõik OK : ) | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| | | | LittleMissy Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 29 Asukoht : aga mis see sinu asi on ? :)
| Pealkiri: Re: New York, New York 2/3/2009, 20:39 | |
| mmulle meeldib ka Dean . Ta on selline .. kenam . aga , Annie võiks võtta Clausi kui väga head venda , vms . | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 4/3/2009, 22:07 | |
| jaa, teil kõigil on väga head arvamused aga ma ise ei ole veel otsustanud, mis saama hakkab.. äkki teen ültse mingi keerulise pöörde xD (a) (6) | |
| Pealkiri: Re: New York, New York 8/3/2009, 19:20 | |
| sorry, et topeltpost uus osa siis :)
Annie ärkas, kui ta läbi une hakkas aru saama, et tal on väga palav. Ta ajas teki pealt. Tüdrukul oli kerge peavalu, kuid ei midagi muud. Ta oli ennast päris korralikult saanud välja magada. Tüdruk vaatas Deani, kes tema kõrval oli maganud ja kes ikka veel magas. Tüdruk kahetses kõike, ta ju ei tahtnud Deani, ta ei tahtnud Deanile ka haiget teha, kuid nüüd oli lasknud ta sellel liiga kaugele minna, ta vähemalt kartis, et asi on juba liiga kaugele viidud.
Tüdruk sammus toast välja ja avastas, et elutuba, kus oli eile veel palju rahvast maganud oli tühi, seal istus vaid Pamela. “Oh, hea et sa ärkasid, mu vanemad hakkavad varsti koju jõudma ja ma mõtlesin, et tulen teid äratama,” lausus ta sõbrannale. “Sorry, et nii kauaks jäime,” lausus Annie ja tundis kergelt häbi, “ma lähen ajan Deani ka üles.” Kell oli juba kaksteist läbi. Annie läks tagasi tuppa, kus Dean magas ja ajas ta üles.
Kodus sõid poiss ja tüdruk lõunat ja läksid siis kumbki oma tuppa. Annie logis msni. Claus oli sees ja Anniet läbis uus kahetsuse tulv.
C says: sau, kuidas läheb ? :)
Annie mõtles kaua, enne kui poisile vastas.
Annie says: sau, hästi.. ja endal ? :)
Tüdrukut valdasid nii eriskummalised tunded. Ta tundis Clausi ees häbi, samas ei olnud ju nende vahel midagi kindlat..
C says: samuti hästi, kuid tahaks koju, tahaks sind näha.
Annie punastas arvuti taga ja tippis vastuseks: “mina tahaks sind ka näha, saaks koos midagi lahedat teha.” Kui ta sellele nüüd mõtlema hakkas siis ta tahtis ikka väga Clausi näha, ta igatses noormeest väga.
C says: ma pean nüüd kahjuks minema. Ole tubli, sauu (k)
Annie says: loodan, et näeme varsti, tsau (k)
Claus logis välja ja Annie nõjatus toolil tahapoole. Ta oli segaduses. Miks ta oli lasknud Deani ja enda vahel asjal nii kaugele minna, kui ta igatses samas nii palju Clausi järele. Tüdruk logis msnist välja ja vajus mornilt voodile. Ta hakkas raamatut lugema, lootes et see juhib tema mõtteid mujale. Ta suutis keskenduda vaid pool tundi, kui tema mõtted taas uitama hakkasid. Vihaselt virutas ta raamatu kinni ja ajas ennast püsti. Tüdruk tahtis midagi teha, midagi sellist mis aitaks tal mõtteid poistelt eemale saada. Ta valis Pamela numbri. Pamela vastas pärast kolmandat kutset. “Jeesh?,” lausus Pamela rõõmsalt. “Tsau,” ütles Annie, “kas sa midagi teha viitsiksid, ilgelt igav on.” “Jah ikka, pakud midagi välja?,” vastas Pam. Annie mõtles. “Kinno viitsid?” Pamela jäi nõusse ja nad leppisid kokku, et saavad pooleteise tunni pärast kino ees kokku.
Annie hakkas sättima, ta mõtles, et nad võiksid pärast kino veel kuskile minna. Ta pani selga helesinised kitsad teksased, mustad kingad ja musta pluusi, peale pani heleda jaki. Ta tegi ka tavapärasest tugevama meigi. Viimaks oli ta valmis ja ta sammus alla. Ta ütles Jamesile ja Laurale, et läheb klassiõega kinno. Ta ei osanud ütleda, mis kell ta jõuab. Laura ja James usaldasid teda piisavalt, et teada, et Annie saab endaga hakkama. James pakkus ka Anniet ära viima, tüdruk oli nõus.
Liiklus oli väga tihe ja neil kulus kaua, et kino juurde jõuda. Siiski jõudis Annie enne Pamelat. James sõitis koju tagasi. Annie seisis kino ees ja vaatas ringi. Rahvast oli väga palju. Varsti märkas ta Pamelat, kes tema poole sammus. Sõbrannad tervitasid teineteist ja Pamela lausus siis: “ma mõtlesin, et äkki me ei läheks kinno, mulle helistas üks vana tuttav ja kutsus peole, tahad minna?” Annie vaatas Pamelale tõsiselt otsa, kuid noogutas siis innukalt. “Kus see pidu on?,” küsis ta kui Pamela tee äärde seisis ja käe tõstis, et mõni takso peatuks. “Selle sõbra nimi on Ben, ta mängib bändis ja nende bänd esineb täna ühes baaris, see ei ole siit kaugel,” andis Pamela sõbrannale kiire ülevaata. “Lahe,” lausus Annie ja nad istusid taksosse, mis oli just peatunud. Tüdrukud jõudsid baari juurde, kus tungles päris palju rahvast. Nemad lasti kohe sisse. “Turva on tuttav,” lausus Pamela naeratades Anniele, “nagu ka paljud teised siit.” Annie naeratas, Pamelal olid vist väga lahedad sõbrad. “Ben,” hüüdis Pamela kilkavalt ja jooksis Anniest eemale. Annie otsis pilguga Beni, keda Pamela oli hüüdnud. Hetk hiljem peatus tema pilk armsal kutil, kelle käte vahel Pamela oli ja teda embas. Pamela viipas, et Annie sinnapoole tuleks. “Ben, saa tutavaks see on Annie, mu klassiõde Eestist, Annie - Ben, mu lemmik sugulane.” Annie ulatas käe ja Ben surus seda. “Meeldiv tutvuda,” lausus ta naeratades. Annie naeratas vastu.
Ben ostis neile kummagile kokteilid ja pidi siis lavale minema. Ilmnes, et Ben on trummar. “Sul on lahe sugulane,” kiitis Annie, kui nad kokteilid käes lava ette trügisid. Pamela naeratas, ta teadis seda. Ben oli alati tema lemmik olnud.Beni bänd tegi tõeliselt lahedat muusikat ja tüdrukud rokkisid lava ees täiega. Pärast viiendat lugu, tegid nad pausi ja laval mängis pool tundi teine bänd. “Siin on nii lahe,” lausus Annie, kui nad Pamelaga leti äärde sammusid, et endale uued kokteilid osta. Annie naeris lõbusalt ja võttis ühel pukil istet. Pamela tema kõrval. Varsti tuli nende juurde ka Ben, tal oli kaasas ka bändi basskitarist Chris. Ben tutvustas Chrisi Anniele ja Anniet Chrisile. Chris oli ka väga armas, samuti nagu Ben. Pamela juba tundis Chrisi. Samas tundus Anniele, et Pamela on Chrisi juuresolekul kuidagi pinges. Chris ei olnud väga jutukas. Kui poisid olid tagasi lavale läinud, pöördus Annie kohe Pamela poole: “kas mulle ainult tundus või olid sa kuidagi pinges, kui Chris meie juures oli.” Pamela ei vastanud kohe.
“Me käisime, kaks aastat, läksime suve keskel lahku,” lausus ta, Annie kuulis tema hääles kurbuse nooti. “Selleks ei olnudki nagu mingit erilist põhjust,” lisas Pam. Ta vaatas kõrvale. “Ma igatsen teda väga.” Annie pani enda käe sõbrannale õlale, justkui toetuse märgiks. Pamela aga keeras viimaks näo tema poole ja püüdis naeratada. “Ärme räägime sellest, me tulime lõbutsema.” Annie noogutas ja taas sammusid nad lava ette, hakates bändiga kaasa rokkima. Ben:Chris: | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: New York, New York | |
| |
| | | | New York, New York | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|