MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

New York, New York

Go down 
+43
karrru
Griffu.
MirjamOlen
PINK
Dreams
draqQueen-
Lisanna
HannaLiisaaa
-MM-
mammu
padjanägu, [h]
kkaia-
mina-olengi-see
Everleigh
KK
LittleStar
StripedMämmu
Missk
Taylor
J3ssu
TontuLontu
Liisy
eku:)
SugarPiece
Miley Cyrus
kurmzu
Murtagh
Evy
LittleMissy
Krissu
LikeNoOther
jonnuke
mazza
Audrey
Helen
teletupsik
Kärolyn
EITC.
SixxBitch
bbrit .
ThatsMe
nasicc
GossipGirl
47 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AutorTeade
LikeNoOther
Totaalne lumememm, noh!^.^
LikeNoOther

Female Postituste arv : 257

New York, New York - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime8/3/2009, 21:52

OMFG...

Need Ben ja Chris on ju üliiiikobedad.... Very Happy Very Happy

albino Muide kusjuures see Ben meenutab megalt mulle seda Seitsmes Taevas, seda Simonit Very Happy

Mega osa, uuttttt.... Very Happy
Tagasi üles Go down
Evy
Võlur
Evy

Female Postituste arv : 54

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime9/3/2009, 06:16

ohh, nagu k6ik kutid v.a. Daniel on megasuper kobedaaad Razz
Nii mulle t2iega meeldivad m6lemad vennad, aga Claus hetkel rohkem Very Happy
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime10/3/2009, 22:20

luuuuuuv, :d
see oli hea :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime30/3/2009, 21:03

Kätte oli jõudnud sügis, lehed puudel olid juba kollased. Samuti oli õpilastel saabunud vaheaeg.

Annie ringutas ja avas silmad, ta naeratas. Oli vaheaja esimene päev, täna pidi saabuma Claus. Tüdruk ajas endalt teki pealt ja sammus vannituppa, kus ta tegi läbi kõik tavalised hommikused rituaalid.
Viimaks oli ta täiesti valmis. Annie oli ennast nimelt vara üles ajanud, kell oli üheksa, kuigi ta oleks võinud ka kauem magada, aga ta tahtis valmistada Jamesile ja Laurale hommikusöögi, nad magasid vabal päeval alati kaua.
Tüdruk läks kööki, hakates praadima mune ja valmistama pannkooke. Umbes tunni pärast oli kõik valmis ja Annie lootis, et James ja Laura varsti ärkavad ka, ta ei tahtnud et söök jahtuks.
Nii see ka oli, juba vähem kui kümne minuti pärast olid James ja Laura köögis, samuti Dean. Kõik sõid..
Deani ja Annie läbisaamine oli muutunud pärast seda läbu. Annie sai aru, et ta meeldib väga poisile, kuid tüdruk ei lasknud teda endale lähemale, kui vaid sõprus. Paistis, et Dean oli hakanud sellest aru saama..viimasel ajal suutis ta tüdrukuga rahulikult suhelda, ilma et ta oleks pidanud enda tugevaid tundeid alla suruma, ta oskas neid nüüd osavalt peita ja petta nii iseennast kui ka teisi. Poiss ei teadnud enam mida ta tüdruku vastu tunneb..

Laura koristas nõud ja Annie kadus enda tuppa. Ta avas arvuti ja märkas, et ema ja isa on talle e-maili saatnud. Tüdruk luges selle läbi ja naeratas. Vanemad pärisid nagu ikka, selle järgi kuidas tal läheb ja millega tegeleb. Annie andis neile põhjaliku ülevaata enda igapäeva elust, jättes välja kõigest mõned seigad, mida ta teadis et ükski vanem kuulda ei tahaks.
Siis pani tüdruk kokku enda spordikoti ja kiirustas trenni, James viis teda. Trenn toimus nagu ikka koolis. See pidi olema viimane trenn, siis said nad nädal puhkust, et enda vaheaega tõeliselt nautida.
Pamela ootas teda kooli ees, nad läksid koos sisse.

Tüdruk tegi pärast trenni ühe kiire suitsu ja hakkas siis kodu poole kõndima. Ta tahtis võtta takso, kuid enne oli tal vaja poest mõned asjad osta. Kaubamaja ei olnud õnneks kaugel.
Annie sisenes suurtest liugustest ja sõitis siis liftiga kolmandale korrusele. Tal oli vaja uusi kingi. Tüdruk proovis mitut erinevat paari, kuni leidis lõpuks sobivad, tal ei olnud väga eriline maitse, et tal oleks olnud raske valida. Kui ta hakkas leti poole sammuma, et kingade eest maksta, komistas ta kellegile otsa. “Vabandust,” lausus ta ja naeratas siis. “Hey Ben,” lausus ta seejärel, sest tüdruk oli otsa komistanud Pamele sugulasele. “Tsau Annie,” vastas Ben, kes mäletas hästi Anniet, pärast viimast korda nende kontserdil oli Pamela Anniet veel korra neid kuulama toonud, teine kord aga juba Beni enda garaa¾is. “Õhtul siis näeme,” ütles Ben, kui Annie maksma suundus. “Jah,” lisas Annie ja naeratas. Ta teadis, et tuleb lahe õhtu, tal oli kavas ka Claus kaasa kutsuda. Täna pidid nad Pamelaga taas Beni ja ta bändi esinemisele minema, seekord ühes suht nurgataguses baaris. Tüdruk maksis kingade eest ja lahkus siis poest, et võtta takso ja koju minna, võibolla ootab Claus ka teda juba ees..

Annie pidi pettuma, Claus oli helistanud ja teatanud, et ta jõuab alles kella seitsmeks. Tüdruk aga püüdis tuju üleval hoida. Ta lootis, et Claus liiga väsinud ei ole, et temaga kaasa tulla. Annie oleks võinud kutsuda ka Deani, kuid ta eelistas Clausi..

Tüdruk keetis endale kohvi ja suundus siis tuppa, kus ta surfas veidike netis ja asus siis õhtuks valmistuma, muidugi oli veel kaua aega, kuid ta tahtis ennast juba Clausi tulekuks korda teha.
Tüdruk sirgendas enda niigi sirgeid juukseid, tegi näole meigi ja valis kapist kõige lahedamad riided, mis ta arvas endal olevat.
Tal kulus selleks kõigeks täpselt niipalju aega, et selleks ajaks kui ta valmis sai, oligi kell saanud seitse. Annie kiirustas alla. Clausi ei olnud veel. Tüdruk istus teleka ette. Jamesit ega Laurat ei olnud näha, Dean oli jõusaalis.

Umbes kümne minuti pärast läksid lifti uksed lahti ja neist astus välja Claus, ta lasi kohvritel ja muudel kompsudel raskelt pärandel kukkuda. Ta naeratas säravalt, kui Annie oli püsti tõusnud ja talle vastu kiirustas. Annie oli veidike tagasihoidlik, kuid siiski ta embas poissi, Claus aga haarad tüdruku enda tugevasse karuhaardesse ja kallistas teda kõvasti. “Ma igatsesin sind,” sositas ta Anniele kõrva ja tüdruk punastas.
Viimaks lasi ta tüdruku lahti ja sammus tuppa. “Kus kõik on?,” küsis ta, kui diivanil istet võttis, Annie tema vastas. “Dean on jõusaalis,” vastas Annie. “Kuid seda, kus James ja Laura on, ma ei tea,” lisas ta veidike mõtlikutl, mõeldes et ta ei olnud tähele pannud nende lahkumist. Claus naeratas tüdrukule. “Ma käin kiirelt pesus ja vahetan riided.” Claus ajas ennast püsti. “Oota,” lausus Annie, “kas sa oleksid nõus minuga ühte baari, ühe mu klassikaaslase sugulase bändi kuulama tulema?” Ta vaatas Clausile ootusärevalt otsa. “Jah, muidugi,” vastas Claus, nagu siin saakski mingit muud vastsust olla..
Annie vaatas niikaua telekat, kuni Claus üleval pesi ja riietus. Sel ajal jõudsid ka James ja Laura. “Ohoo, Claus juba kodus,” lausus James rõõmsalt ja asetas paar toidukotti lauale, Laura tema järel samuti mõned. “Käisite poes?,” küsis Annie, kuigi ta teadsi vastus nagunii. Laura noogutas. “Süüa ostmas.” Annie oli ka kööki läinud, ta hakkas asju lahti pakkima ja mahutas need suurde hõbehalli külmkappi.

Claus jõudis varsti alla tagasi, ta tervitas elavalt ema ja isa. Seejärel asusid kõik neli köögis toimetama. Igaüks võttis endale midagi süüa, valik oli suur. Suure sagimise sees jõudis koju ka Dean. Ta tervitas samuti venda, kuid võibolla mitte nii elavalt, kui oleks arvanud. Ta haaras endale karbi hiina toitu ja kadus siis enda tuppa. Claus kergitas üllatunult Annie poole silmi. “Hiljem seletan,” andis tüdruk pilguga märku.

ot: suht mõttetu osa oli Razz, kuid nüüd hakkasin vähemalt kirjutama jälle, püüan nüüd lähipäevl uue ja parema osa teha :)
Tagasi üles Go down
Evy
Võlur
Evy

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime31/3/2009, 17:49

ei olnud m6ttetu osa..yee Claus tuli koju..ootan juba uut osa!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime1/4/2009, 20:16

ülihea ju :)
tee veel uusi ,
mul tuli täiega hea idee kuidas oma jutuga hakkama saada :d
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime1/4/2009, 22:01

Mulle täitsa meeldib :)
Aga kui ma õigesti mäletan, pidid olema James, Dean ja Claus sarnased, aga ei sarnane üksteisega mitte üks raas Very Happy
Dean on kõige armsam Very Happy

Ootan uut :)
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime2/4/2009, 14:28

tegelt oli vist nii, et Dean oli isa moodi, juuste poolest ja Claus ema moodi blond , kui ma ise õieti mäletan ;D .. ei viitsi lugeda..Razz
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime2/4/2009, 21:10

Ahhaa. Aga uut osa tahaks Very Happy
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

Female Postituste arv : 159

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 14:33

MA TAHAAAN UUUUT OSA , ARMASTAN SEDA JUTTU .
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/jaaaanika-/
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 15:09

palun, uus osa :)

Kui Annie ja Claus väljas seisid ja Pamelat ootasid (tüdruk pidi nimelt neile enda isaga järgi tulema), rääkis Annie poisile sellest, et Dean oli Clarast lahku läinud..ja selle pärast ta nii pahur ongi. See, et nende vahel selline väike armuromanss oli olnud, jättis ta rääkimata. Ta ei tahtnud seda ise ka meenutada enam. Annie lootis tõsiselt, et Dean saab sellest kiiresti üle ja leiab endale uue tüdruku. Annie tahtis nimelt Clausi ja tal ei olnud vaja, et keegi nende vahele tuleb. Mõtetes manitses ta ennast koguaeg käituba korralikult ja jälgima mida ta edaspidi teeb.

Pamela jõudis isaga kohale ning Claus ja Annie mahutasid ennast tagaistmele. Pamela isa oli väga tore mees. Ta viis nad baari ette, kus Beni bänd esines, seejärel läks ta ise minema. Claus avas tüdrukutele ukse ja lasi nad sisse. Samuti tegi ta välja neile esimesed kokteilid. Kolmekesi võtisd nad istet ühes lauas, mis jäi suhtelislt baari tahanurka, seal oli hämar ja hubane. Beni ei olnud veel näha.

Beni bänd tuli lavale umbes pool tundi pärast Clausi, Annie ja Pamela saabumist. Selleks ajasks olid jõudnud noored juba päris korralikult purju jääda. Nad seisid lava ette, kus tungles päris palju rahvast ja hakkasid kaasa elama. Tundus, et tuleb väga tore õhtu.

Kell oli kaksteist läbi, kui bänd viimaks asju hakkas lavalt kokku pakkima. Pamela ja Annie istusid lauas, Claus oli läinud WC'sse.
“Hey, Chrisi juures on afterparty, tuleta ka?,” küsis Ben, kes nende lauas oli just istet võtnud. Pamela tõmbus veidike pingule, Annie märkas seda koheselt. Ben ei paistnud küll midagi tähele panevat.
Annie kehitas õlgu, jättes vastamise Pamela hooleks. Pamela lausus pärast mõningat vaikimist: “jah, me tuleme.”
Ben naeratas, kummutas Pamela joogi endale kõrri ja läks siis asju edasi kokku panema. Claus jõudis ka tagasi ja ostis neidudele ja endale uued joogid.

Viimaks olid kõik valmis lahkuma. Pamela, Claus ja Annie võtsid endale takso, Beni bänd sõitis enda mikrobussiga Chrisi juurde.
“Wow,” lausus Annie, kui takso Chrisi maja ees peatus. See oli lihtsalt võimatult suur ja imeilus maja.
Pamela itsitas. “Ära muretse, mul oli sama reaktsioon, kui ma seda esmakordselt nägin,” sosistas ta Anniele vaikselt ja müksas seejärel teda, et tüdruk edasi liiguks.
Maja oli seest veel ilusam kui väljast. Ei läinud kaua aega, kui maja ümber ja sees juba palju rahvast ringi tilbendas. Annie oli koha sisse võttnud diivanil Clausi kaisus. Nad rüüpasid mõlemad gini ja vestlesid elavalt.
Märkamatult oli Clausi käsi liikunud Anniele juustesse ja ta sasis neid hellalt. Annie libistas enda käed poisile ümber ja liikus talle rohkem ligidale. Juba hetk hiljem olid nad diivanil pikali ja suudlesid kirglikult.
“Võtke ruum,” kostus kellegi itsitust ja kui Annie enda pilgu tõstis, märkas ta väga täis Pamelat, kes rippus Chrisi?? kaelas. Tüdruk aga ei lasknud neil ennast enam häidira ja keskendus taas Clausi huulte suudlemisele.
Oli kuulda matsu, kui Pamela ja Chris vaibale kukkusid, siis mõneajalist itsitamis ja siis vaikust. Toas, kus nemad olid ei olnud enam kedagi. Kuid mujalt majast kostis kõva muusikat ja lärmi. Annie uinus Clausi kaisus.

See pidu oli olnud päris julm, sest Chris oli hommikul päris vihane. Maja oli sel ajal, kui tema magas, ära lägastatud. Hommikul peksis ta kõik sealt välja, peale enda bändikaaslaste, Annie, Pamela ja Clausi. Nemad aitasid enda vabast tahtest poisil maja koristada. Pärast seisis maja ees mitu suur musta kilekotti, täis taarat ja prügi. “Nüüd on küll ühte korraliku lõunat vaja,” lausus Chris ohates. Nad ei olnud pärast eilset Pamelaga ühtegi sõna vahetanud, ainult põrnitsesid omaette. “Lähme, ma teen välja,” lisas Chris siis ja kõik mahutasid ennast bändi mikrobussi.

Annie veetis väga lõbusalt aega, nad olid valinud söögikohaks mäki, seal said nad rahulikult rääkida, ilma et oleks pidanud häält tasandama võik muud moodi viisakad olema. Iga natukese aja tagant kostis nende lauast naerukatkendeid. Annie oli nii õnnelik, kõik paistis olevat nii korras. Nad olid nüüd Clausiga ametlikult paar ja ta oli leidnud endal Ben, Chrisi ja Pamela näol uued suurepärased sõbrad.

Õhtul, kui Annie oma toas lebotas ja Cosmot sirvis, helises tema telefon. Helistajaks oli Pamela, kes kiljus. “Rahune,” pidi Annie viimaks hüüdma, “ma ei saa midagi muidu aru.”
Pamela naeris. “Ma olen Chrisiga jälle koos, me leppisime ära, rääkisime asjad selgeks.” Pamelas õhkus tõesti õnnelikust. “Wow, palju õnne,” ütles Annie, olles sõbranna pärast rõõmus. "Oh, ma armastan teda ikka nii väga," kuulis Annie veel Pamelat ohkamas ja siis lõpetasid nad kõne. Tüdruk sulges ajakirja ja mõtles Clausi peale. Nendest mõtetest ilmusid tema põskedele punakad laigud ja silmadesse veel suurem sära, kui seal niigi oli. “Jah, ma olen päris kindel, et ma armastan Clausi,” sosistas ta endamisi.

Viimati muutis seda GossipGirl (4/4/2009, 18:41). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 17:46

Hästi nunnu!
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 18:16

lihtsalt NIIIII HEA , see jutt haarab mu endaga kaasa , nagu oleks ise seal jutus , tõsiselt hea , ja ruttu uut paluks ! : )
kõige paremad sõnad selle jutu kohta üldse .
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 19:17

wow, tore kui meeldib Rolling Eyes kirjutasin kiirelt mingi osa veel kokku (a)

Kell oli viis õhtul ja käes oli pühapäev. Nädal veel ja siis oli vaheaeg läbi.. Annie istus parajasti arvuti taga ja kirjutas vanematele uut e-maili. Samuti oli ta sisse logitud msni. Claus, kes teises toas istus, tuli temaga rääkima.

Claus – kodus Very Happy says: sauu kalli, tule siia Very Happy
Annie says: oota, varsti Very Happy
Claus – kodus Very Happy says: jään ootama Very Happy

Annie naeris rõõmsalt ja saatis e-maili ära. Siis tõmbas ta peegli ees huultele õrna kihi huuleläiget ja lahkus siis enda toast. Ta koputas Clausi toa uksele ja poiss kutsus ta sisse. Tüdruk maandus kohe tema kaelas ja suudles teda. Viimasel ajal nad palju muud ei teinudki, kui amelesid. Nad kukkusid kahekesi Clausi voodile ja naeris rõõmsalt. Claus lülitas teleka käima ja nad vaatasid teineteise kaisus õhtu otsa filmi. Umbes kell üks, kui Claus oli magama jäänud, hiilis Annie enda tuppa tagasi. Nad püüdisd Jamesi, Laura ja Deani eest seda siiski varjata.

Nädal läks väga kiiresti, Claus ja Annie veetsid koos väga toredasti aega ja tüdrukule hakkas tunduma, et ta ei suuda enam Clausis eemal olla. Poiss oli nii tore, hooliv ja armas. Dean suhtus neisse ikka veel mornil ja väga mitte osavõtlikult. Küll kutsusid nad teda endaga peole, kinni, õhtust sööma. Ta keeldus ja kadus enda tuppa. Annie oli juba lootuse kaotanud.. kuid enne kui Claus oli uuesti tulnud olid nad ju hästi läbi saanud..

Kätte oli jõudnud laupäeva õhtu ja homme pidi Claus taas lahkuma. Claus oli selleks õhtuks kavandanud neile romantilise õhtusöögi ühes kesklinna restoranis. Poiss võttis Jamesi auto ja sõitis sellega maja ette, Annie tõmbas veel enda hõbedased kõrge kontsaga kingad jalga ja sõitis siis liftiga alla. Ta oli selga pannud valge õhulise kleidi ja peale hõbehalli õhukese jaki. “Kallis, sa oled imeilus,” lausus Claus, kui ta Anniele auto ukse avas. “Tänan, sina samuti,” lausus Annie ja kinkis Clausile ühe magusa suudluse. Seejärel istus tüdruk autosse ja nad sõitsid restorani.

Pärast poolteist tundi restoranis, tasus Claus viimaks arve ja nad lahkusid. Annie oli ülemeelikus tujus, see oli liigselt joodud veinis. Claus itsitas, ka tema oli veidike võtnud, kuid mitte palju, ta oli ju roolis.

Annie istus autosse ja Claus kihutas sadama poole. Clausil oli veel üllatusi varuks. Ta parkis auto oskuslikult ja juhatas Annie siis nende purjekani. Poiss aitas tüdruku laevale.. nad sõitsid sadamast minema. See kõik oli väga romantiline, purjekas sõitis sujuvalt, kuu peegeldus vee pinnalt tagasi. Muusika mängis ja Annie oli Clausi kaisus, nad tantsisid aeglaselt. Annie pea oli toetatud Clausi õlale ja tema silmad olid suletud. Ta armastas Clausi nii väga. “Annie,” lausus Claus ja lõpetas aeglase tantsimise, ta võttis Annie pea enda käte vahele. “Ma armastan sind,” ütles ta. Annie naeratas, see oli esimene kord, kui poiss oli armastust avaldanud. “Mina armastan sind,” vastas Annie. Nende sõnad olid siirad. Purjekas võttis suuna taas sadama poole. Claus aitas Annie kaile ja nad sõitsid koju tagasi, kell oli juba tublisti üle kesköö ja Claus pidi homme varakult lahkuma.

Viimati muutis seda GossipGirl (4/4/2009, 21:20). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 19:40

nii romanntiline Very Happy:D:
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 19:43

Very Happy Very Happy flower
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 20:20

oeeh , jälle ma kujutasin seda ette , niii hea lihtsalt , armastan seda juttu , edasi :) .
Tagasi üles Go down
LikeNoOther
Totaalne lumememm, noh!^.^
LikeNoOther

Female Postituste arv : 257

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 20:45

Nii hea :)
aga kas mitte Claus ei öelnud seda.

“Kallis, sa oled imeilus,” lausus James, kui ta Anniele auto ukse avas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 20:51

Uuta.. mäs möttes.. Very Happy (Jah, see pidigi nii vigaselt olema. Very Happy )

“Kallis, sa oled imeilus,” lausus James, kui ta Anniele auto ukse avas.

Seal peaks vist Calus ikka olema. Very Happy

Mul tuli seda osa lugedes siuke tunne nagu ma oleks ise purjus. Very Happy

Tegelt ma olengi 24/7 laksu all niiet..

Jumala vajalik info, eks? Very Happy

Aga tegelt on lood nii, et hea on. Mulle meeldib Claus ja mulle meeldib, et Annie temaga koos on, aga miskipärast on mul tunne, et Dean hoolib Annie'st rohkem ja siis sa lõpuks teed ikkagi nii et Dean ja Annie on koos... Mai teagi, kas mulle see variant meeldiks või mitte.. Kui näiteks Claus Annie't petaks, siis mulle meeldiks kui Dean seal olemas oleks. Very Happy Aga mai tea.. Very Happy Mulle on Claus'ist siuke mulje jäänud nagu ta kasutaks Annie't ära.. Mai tea miks. Very Happy Samas Dean tundub siiras.. Kuigi peaks nagu vastupidi olema ju.. Sest Dean ju pettis mingis mõttes oma tüdrukut.. misiganes tolle nimi ka polnud.. Sest talle ju meeldis samal ajal Annie..

Kas keegi saab aru ka mdiagi v?Very Happy

Igatahes.. ma kirjutanm siia varsti juba sama pikalt kui üks osa on niiet ma lõpetan.

Nägosh.

Aa.. Uut ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
kurmzu
Juubilar
kurmzu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 21:01

a mainiks veel ära , et claus ja annie PEAVAD kokku jääma , dean otsigu endale uus , ;D;D
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime4/4/2009, 21:20

irwww. see oli väga haige viga, jah seal peab Claus olema :d , ma arvan, et claus ja Annie jäävad kokku. mulle endale meeldib claus rohkem. eks ma kirjaldan siis Clausi tundeid rohkem, et tast selline mulje ei jääks ;D sest tegelt on Claus üks hästi hooliv poiss ! :)
Tagasi üles Go down
Evy
Võlur
Evy

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime5/4/2009, 00:43

awww, kui head osad olid.. Claus ja Annie peavad kindlasti kokku j22ma l6puks, aga punu nende vahele intriige ka, et asi p6nev oleks Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime5/4/2009, 12:43

ok, uus osa siis. mille ma eile öösel unise peaga kirjutasin. Võtan nõu kuulda, Evy ! Very Happy

Käes oli pühapäeva varahommik. Laura pakkis pojale kaasa võileivad ja mahlapaki. Annie seisis mornilt, toetudes vastu seina. Tal tuju oli nullis, et Claus peab ära minema. Ka Dean oli ennast üles ajanud, et vend ära saata, mis oli ime, sest peaagu terve nädala ei olnud ta temaga rääkinud. Annie tundis ennast sellepärast ka halvasti, et ta vendade vahele pingeid tekitas. Kuid see ei olnud ju ometi täienisti tema süü, ei olnud ju? James, Dean ja Laura sõitsid esimestena liftiga alla, võttes mõlemad kohvrid endaga. Annie ja Claus läksid järgmisena. Muidugi oleksid nad mahtunud ka teistega, kuid nad hilinesid nimelt lifti.. Terve tee alla sõites nad suudlesid ja Anniel tulid pisarad silma. “Ma ei saa enam ilma sinuta,” pomises ta vaikselt ja kallistas Clausi kõrvasi. “Ma tulen niipea, kui võimalik, koju tagasi,” lubas Claus ja lift oligi alla parklasse jõudnud. James tõstis asjad autosse, Claus embas ema ja isa, surus Deaniga kätt, pilgutas märkamatult Anniele silma (kes kõigest väest pisaraid tagasi hoidis) ja istus siis rooli. Claus oli taas läinud.

Käes oli taas esmaspäev, päev mil vaheaeg lõppes ja kool taas pihta hakkas. Anniel ei olnud selle vastu midagi. Ta oli ju tulnud Ameerikasse õppima, pealegi sai koolis mõtted mujale. Pamela ootas teda kappide juures. Lõbusalt vadistades läksid nad esimesse tundi. Dean lonkis nende ees. Ta ei olnud ikka veel (jälle) Anniele ühtegi sõna öelnud. Annie võttis Deani kõrval istet ja Pam suundus enda koha juurde. “Kas ei oleks aeg juba lõpetada ja edasi liikuda??!,” kirjutas Annie paberile ja lükkas selle Deani nina ette. Poiss võttis paberi kätte ja luges selle läbi. Vastust ei tulnud. Annie ohkas ja otsis uue kollase märkmepaberi, kirjutades sinna peale: “see, mis meie vahel oli, oli kõigest segadus, ma ei teadnud mida ma teen.” Et veidike kirja sisu mahendada, lisas ta: “ma ei väidagi, et see ilus ei olnud, kuid ma olen edasi liikunud.” Taas luges Dean kirja läbi, kuid ei vastanud midagi. Annie ei üritanudki enam.

Esmaspäeval toimus ka jälle trenn, kolme nädala pärast oli algamas esimene piirkondlik võistlus. Annie püüdis anda endast kõik, Deani ja tema vaheline asi oli teda vihastanud ja see lisas tema mängule agressiivsust. “Väga hea, tüdrukud!,” hüüdis treener ja vilistas, “olete vabad!”

Annie ja tema võistkonnakaaslased seisid garderoobis, nad kõik olid närvis ja püüdsid ennast rahustada. “Me saame sellega hakkama!,” lausus Pamela innustavalt ja teised tüdrukud elasid talle kaasa. “Me teeme selle ära!,” lisas ta veel kindlamalt. Kui kõik olid korraks käed kokku pannud ja teineteisele edu soovinud, läksid nad väljakule. Saal oli täis lärmi, pealtvaatajaid oli kohale tulnud päris palju. Annie märkas nende seas ka Jamesi ja Laurat. Ta saatis neile neratuse.

“Pamela sa suudad seda,” mõtles Annie, kes seisis parajasti väga imelikus poosis, suu veidike lahti, silmad ainiti kinnitunud Pamelale. Olid veel jäänud ainult need mõned sekundid, Annie oli just söötnud Pamile, Pamil ei jäänud muud üle kui keskenduda ja teha üks kolmene..

“Jeeess,” röögatas Annie ja sai nüüd enda tardumusest välja, Pami vise oli tabanud, nad olid võitnud. Tüdrukud jooksid kõik Pamile selga. Nemad olid need, kes pääsesid edasi osariiklikudele. Annie ei suutnud seda uskuda, et lisaks sellele, et ta Ameerikasse õppima oli pääsenud, sai ta siin ka enda lemmik spordialaga midagi saavutada ka. Ta oli õnnelik ja embas Pamelat. “Minu juures, täna õhtul, tähistame,” sosistas Pamela talle ja nad sammusid rõõmsalt garderoobi.

James ja Laura ootasid Anniet parklas, nad olid Jamesi uue autoga, mis oli sama cool kui tema endine auto, kuid palju mahukam. Spordika oli Dean endale saanud. Ka Annie tegi nüüd lube, juba viimased poolteist nädalat. “Palju õnne,” lausus James rõõmsalt ja embas Anniet, sama tegi ka Laura. “Seda peab küll tähistama,” lisas James ja käivitas auto. Annie istus rõõmsalt autosse ja sõit restorani poole võis alata, tal oligi kõht hirmus tühjaks läinud. “Kas Dean oli ka mängul, ma nagu ei märganud teda,?!” lausus ta nagu muuseas ja viis pilgu Laurale. “Ei, tal oli kiire, ta pidi kellegiga kokku saama,” lausus Laura rõõmsalt ja hakkas väikese peegli abil enda huulu värvima. Annie kergitas üllatunult kulmi. “Kellegiga kokku saama?,” mõtles ta. “Noh, igatahes ma loodan, et see on keegi tüdruk..” Ta muigas ja sulges silmad, et veidike puhata, ummikud olid päris suured ja restorani võisid nad ka alles poole tunni pärast jõuda.

Viimati muutis seda GossipGirl (17/5/2009, 20:57). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime5/4/2009, 13:02

täpselt nagu nendes ameerika filmides Very Happy
jess me võitsime !! Very Happy
ei , aga see ongi hea , nii lahe :)
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime5/4/2009, 13:04

Mulle isiklikult meeldib see jutt tohutult.
Ja Clausi ja Annie suhe peab koguaeg ilus olema, ma ei suudaks lugeda, et neil probleeme tuleks. Ja jah, Dean võiks endale tüdruku leida. xd
Kriitikat nagu ei olegi, lihtsalt, et jah loodan, et Clausil ja Anniel kõik alati hästi on, siis meeldib mulle lugeda, ;D .
Paljud teevad nii, et mingeid probleeme täis ja värki ja siis on lahus ja siis jälle koos, ei meeldi selline jama, Very Happy .
Igastahes, jutt on sul super ja kirjuta siis ruttu uus ikka, ootan ! Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: New York, New York   New York, New York - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

New York, New York
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 14Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next