| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 29/6/2009, 21:36 | |
| Noo, 3.juuli on siis see tore-tore päev kui Eclipse (ehk Päikesevarjutus) poodidesse müügile tuleb Ma tellisin paar päeva tagasi ja varsti saab postkontorist kätte. Love it. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/7/2009, 20:43 | |
| Ohjah... Päikesevarjutus... Keitu vist häiris täiega, et see täiesti valesti tõlgitud. Et tglt on Eclipse lihtsalt varjutus. Kuid noh, jah. Soovitasin tal teiste raamatute tõlkeid (nt kõige ehedam näide Tema tumedad ained triloogia) vaadata. See on veel hästi tõlgitud. Ise olen ka Päikesevarjutuse tellinud. (H) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/7/2009, 20:46 | |
| Ma muide mõtlesin ka sellele, et see pole päris nii aga noh... elab üle Parim asi hetkel mida sünnaks tahta. Ootan päeva mil pakiteadetis on postkastis. Postkontor suht lähedal ja kohe toon ära | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/7/2009, 21:02 | |
| - Audrey kirjutas:
- Noo, 3.juuli on siis see tore-tore päev kui Eclipse (ehk Päikesevarjutus) poodidesse müügile tuleb
Ohoh. Tuleb tõesti juba nii vara? :O | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/7/2009, 21:27 | |
| Jaa, ülehomme | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/7/2009, 23:04 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/7/2009, 23:06 | |
| Noh minul mitte. Laupäev ju neljas. Raamat ilmub ja saadetakse kolmandal. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 01:37 | |
| Ohjah. Mul 7... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 11:05 | |
| Kuid see oli tegelikult veider, et raamat maksis 292 krooni. teine osa maksis 285 ja nüüd kolmandas on ligi 200 lehekülge rohkem ju. Raamat peaks juba tänu sellel veidi kallim olema... Või siis ettetellijad saavad natuke odavamalt | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 11:14 | |
| ma siis avaldan ka arvamust. Saaga meeldis mulle sellepärast, et seal olid vampiirid ja ei millegi muu pärast lugesin suht ammu need kõik osad läbi. siis esimesed kaks raamatut veel teisegi korra. neljas osa on kõige parem. pattinson mulle ei meeldi, kristen ka mitte (tossab). film sakkis. teine tuleb parem, seda ma tean. esilinastusele vist ei lähe, aga hiljem võib küll vaatada, kuigi peas on kõik juba ära vaadatud | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 11:54 | |
| | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 12:14 | |
| Muhaha, ema tellis eile eesti keelse Eclipse ära. ;D Nüüd pole enam probleemi, kui peaks poodi hilinema. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 12:15 | |
| Loomulikult pole, aga ülekanne peab kolmandaks juuliks tehtud olema muidu hakatakse viivist nõudma. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 12:57 | |
| ma ei saa aru, miks nad tõlgivad selle "päikesevarjutuseks", kui loogiliselt võttes on kõik ülejäänud seotud ööga.
kui ma eclipse'i eestikeelset reklaami lehes nägin, lendas see kohe üle toa ja ema ehmatas suht ära. nagu, minu arust on see twilighti mustamine, kui nad valesti tõlgivad.
[ja just sellepärast eelistan ma originaalkeeles teost, mitte tõlget. tõlge võib olla kaka.] |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 13:53 | |
| aga päikesevarjutus on parem, kui lihtsalt varjutus. btw, päikesevarjutuse ajal on kaa pime.
Ise vb lehitsen seda natuke, vaatan mõned laused üle, mis ingliskeelses segaseks jäid. Aga ei osta. Olgugi, et mul kaks esimest olemas on. Kolmas on nii puhtavereline saast, et seda ei osta. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 17:47 | |
| - Audrey kirjutas:
- Loomulikult pole, aga ülekanne peab kolmandaks juuliks tehtud olema muidu hakatakse viivist nõudma.
Ma mõtlesin tegelt seda, et kui ma ise poodi peaksin hilinema ehk kui ma õigeks ajaks ei jõua ja ennem kõik ostetud saab. ;D | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| |
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 18:26 | |
| Homme hoian ma ilmselt Apollost eemale, muidu saan ma arvatavasti Twilighti saagast kiire üledoosi Kuigi...viskaks tegelikult hea meelega kolmandale osale pilgu peale, et tõlget kaeda. Inglise keeles on see mul juba korra loetud, nii et suure tõenäosusega ma seda enam uuesti lugema ei hakka. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 20:55 | |
| Raamatu hind ei tule niivõrd paksusest kui raamatust endast. Ühe saaga/triloogia raamatud lihtsalt on üks eelmisest kallim. Potteril viies kõige paksem, oli vist 225 või midagi, 7 osa on paarsada lk-d vähem, aga ikka mingi peaaegu 300. Nägin täna Pärnus reklaami. Mind häirib see kujundus. Muidu on ilus, aga ainult see lint jääb kuidagi... magedaks. Inglisekeelsel see mind ei häiri. Täna hommikul võtsin kätte ja lugesin seda kohta kus Jake suudles Bellat ja siis lõpust Victoriaga... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 21:03 | |
| Ma ei saa ikka aru. kas Bella annab Jacobile lõuga? Keegi mainis vist seda... | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 21:06 | |
| Annab küll ja murrab selle käigus oma käe ära vms. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/7/2009, 21:09 | |
| Noh, okei. Tore, Muide, ma pean mainima, et kui Taylor Lautner(Jacob) oma juuksed maha ajas, muutus ta minu jaoks päris sümpaatseks. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/7/2009, 12:16 | |
| Ma´i saa aru, mis kõikidel Taylor´i välimusega on. Nõustun, et pikkade juustega nägi ta jube välja ja lühikestega on armas, aga... jamh. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/7/2009, 14:49 | |
| Vot, Pingu, jah, ka päikesevarjutuse ajal on pime. Aga miks tuua sisse sõna "päike"? See on üks põhjus, miks ma seda raamatut ei osta/loe. Teine põhjus on see, et mul pole eestikeelseid "noorkuud" ja "videvikku". mul on kõik neli raamatut inglise keeles, ma ei hakka ostma topelt. mul on lihtsalt sümpaatia originaalkeeles kirjanduse vastu. Taylor on normaalne. Ebajumal mõne jaoks, mitte mulle. Phew. Aga igas rollikas, kus tegelase nimi on Tyler, meenub mulle Jacobi nägu. XD Aga vbla on asi selles, et ma vaatasin just "Bring It On: All Or Nothing" ja seal on üks kutt Taylori näoga. Taylor Lautner ja Gus Carr. On ju sarnased?? Aga ma loen ikkagi jonnakalt "Eclipse'i". Ja olen kuskil seal koha, kus Jacob räägib Bellale Pauli ja Emmetti vahelisest kät¹ist. |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 15/7/2009, 00:46 | |
| Sain eile lõpuks Päikesevarjutuse loetud ja... Teate, mina ei virisekski tõlke pärast nii väga. On loomulik, et tõlkes läheb nii mõndagi kaduma ja paljud head kohad olid eestikeelsena oma võlu kaotanud, aga... Tõlketöö oli/on minu arust sellegipoolest hea. OT: See quick reply vms asi on niiiiiiii mõnus ja mugav. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|