MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime9/3/2009, 20:17

Oeh, varsti eestikeelne kolmas osa ka müügil ju (L)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime10/3/2009, 16:25

Mul vahepeal oli jube... ühtegi Meyeri raamatut pold riiulis. Very Happy Siis tilkusid vaikselt tagasi... praegu Eclipse ja Breaking Dawn väljas. Very Happy Ja täna mu klassiõde ütles, et ta ema tahaks mult Noorkuud laenata, kas tohib... Very Happy Siis jäi küll karp lahti. Very Happy
Tagasi üles Go down
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

Female Postituste arv : 747

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime10/3/2009, 16:29

:)
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime20/3/2009, 18:16

Tegelikult - kui aus olla - arvasin ma , et "Videvik" on parem raamat, kui ta on Wink
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime20/3/2009, 18:35

ta on seletamatut tunnustust saanud.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime20/3/2009, 18:44

Tunnustuse kohta ei oska ma midagi öelda Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime20/3/2009, 18:46

Need, kellele meeldib - ja neid on palju - on lihtsalt oma arvamust usinalt jaganud. Very Happy
Kui nüüd niimoodi võtta, siis mõne kriitiku arvamuse otsa polegi komistand... ainult need teismelised. Very Happy
A mulle ikka meeldib. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime20/3/2009, 18:55

Imal on Embarassed
üheülbaline
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime22/3/2009, 11:34

Võibolla (ma ei tea, ei viitsinud kõiki postitusi vaadata) on siin räägitud ka Vidiviku filmist.Mul tuli üks küssa selle kohta. Very Happy (ma pole ise näinud, niiet vastake) Kumb on siis parem, kas film või raamat? Kui ma teada saan, siis otsustan kas tahan üldse filmi näha.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime22/3/2009, 12:55

Raamat on igal juhul parem kui film. Raamatus on rohkem tunnetust ja tegelased tunduvad vähemalt mingitki sügavust omavat, kuid filmis on see kadunud ja kõik karakterid jätavad ühekülgse mulje. Esimest korda filmi vaadates ei hakanud see ehk nii väga silma, kuid teisel korral, kui ma juba kõigega tuttav olin, hakkas see häirima.
Muidugi on igaühel oma arvamus ja kindlasti on palju neid, kes filmi raamatule eelistavad, nii et kui sa tahad saada korralikku võrdlust, peaksid ilmselt filmi ikkagi ära vaatama Very Happy Üks kord ei tee ju paha Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime22/3/2009, 13:47

Okei, ma siis tean Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime22/3/2009, 18:03

Mulle hakkab film iga korraga üha rohkem meeldima... Very Happy Aga peale James´i sissetulekut ma ei viitsi enam eriti vaadata... Very Happy
Kuid minu arust on ka raamatud ikka peajagu üle. Very Happy
Tagasi üles Go down
Nipsu123
Juubilar
Nipsu123

Female Postituste arv : 174

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime23/3/2009, 18:54

Raamatud meeldivad rohkem kui film . Sisukam ja värki Very Happy
Aga muidu .. Nagu üks parimaid raamatuid üldse :)
Ootan kolmandat eestikeelde . Very Happy Pole eriline pro inglise keeles , seega ei saa edasi lugeda . Very Happy
Esimene ja teine osa on kaks korda mõlemad läbi loetud Very Happy
Sellel on vist suurel hulgal fänne Wink
Tagasi üles Go down
Samantha Williams
Naerupall
Samantha Williams

Female Postituste arv : 14

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime24/3/2009, 18:46

ÜLI BIG fänn ^^ Tegelt see suht juba naeruväärne - igakord kui mingi sõna näen mis seostub Videviku Saagaga siis kohe IIP. Ja põhiliselt selline värk on ka et nt all i want for christmas is Edward Cullen. Edward on minu musu :*.
Kõik raamatud läbi lugenud suht ammu juba. Filmi olen mingi 15 korda vähemalt vaadanud.. võibolla isegi 20 :O.. XD
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime29/5/2009, 21:15

Raamat on vägagi hea. Olen lugenud ka teist osa - samuti super! Aga filmi kohta eriti just seda ei ütleks.. Ei ole just kõige parem.
Hetkel ootan Eclipse saabumist eestikeelsena Eestisse. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime30/5/2009, 14:02

Mul on arvutis praegu Eclipse ja Midnight Sun'i raamatud :):):)
Nii mõnus!!!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime30/5/2009, 18:57

Ma just täna sain "Noorkuu","Videvikku" olen juba filmina näinud nii,et polnud mõtet osta.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime30/5/2009, 21:40

DVD on väljas, kuid vaevalt, et ma selle ostan. Üle kahe korra eriti vaadata ei viitsi xD
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime31/5/2009, 08:43

Tahaks juba teist osa filmina näha ja kolmandat osa raamatuna eesti keeles.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime31/5/2009, 11:01

Õuuuuuuuuuuuu.
Täna avaldatakse ju New Moon´i esimene treiler. Very Happy
Otsisin teile selle kohta ühe lingi ka: http://www.aceshowbiz.com/news/view/00024582.html
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime31/5/2009, 15:00

Bella hüpe on suht hull..
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime2/6/2009, 21:08

Vauuu, Mtv filmiauhindade jagamisel avaldati New Mooni originaal treiler Very Happy Minut ja 48 sekundit...
*Õnnelik*

New Moon--->
https://www.youtube.com/watch?v=U9GlBF27ZII
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime3/6/2009, 14:51

ikka sama pomin, mis alati xD
See on liiga naljakas, kuidas Bella kergitab kulmu "Kiss me" see on siuke feil Very Happy:D
Mudu nägi suht sitaline välja, aga kergendus oli uusi klippe näha, kui praegu juutuubis ringi hängida, koperdad tahes tahtmata mõne video peale, kus on mingi twilighti sitt kokku miksitud. Noh, nüüd ei pea sedasama feiktantsu enam jõllitama ((:
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime3/6/2009, 17:30

Muide, Pingu, see kulmukergitus ´´Kiss me´´ häirib mind täiega...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime4/6/2009, 11:43

nagu meid kõikki xD
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
 Similar topics
-