| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 9/3/2009, 20:17 | |
| Oeh, varsti eestikeelne kolmas osa ka müügil ju (L) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 10/3/2009, 16:25 | |
| Mul vahepeal oli jube... ühtegi Meyeri raamatut pold riiulis. Siis tilkusid vaikselt tagasi... praegu Eclipse ja Breaking Dawn väljas. Ja täna mu klassiõde ütles, et ta ema tahaks mult Noorkuud laenata, kas tohib... Siis jäi küll karp lahti. | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 10/3/2009, 16:29 | |
| | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/3/2009, 18:35 | |
| ta on seletamatut tunnustust saanud. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/3/2009, 18:46 | |
| Need, kellele meeldib - ja neid on palju - on lihtsalt oma arvamust usinalt jaganud. Kui nüüd niimoodi võtta, siis mõne kriitiku arvamuse otsa polegi komistand... ainult need teismelised. A mulle ikka meeldib. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/3/2009, 18:55 | |
| Imal on üheülbaline | |
|
| |
| |
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 22/3/2009, 12:55 | |
| Raamat on igal juhul parem kui film. Raamatus on rohkem tunnetust ja tegelased tunduvad vähemalt mingitki sügavust omavat, kuid filmis on see kadunud ja kõik karakterid jätavad ühekülgse mulje. Esimest korda filmi vaadates ei hakanud see ehk nii väga silma, kuid teisel korral, kui ma juba kõigega tuttav olin, hakkas see häirima. Muidugi on igaühel oma arvamus ja kindlasti on palju neid, kes filmi raamatule eelistavad, nii et kui sa tahad saada korralikku võrdlust, peaksid ilmselt filmi ikkagi ära vaatama Üks kord ei tee ju paha | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 22/3/2009, 13:47 | |
| Okei, ma siis tean | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 22/3/2009, 18:03 | |
| Mulle hakkab film iga korraga üha rohkem meeldima... Aga peale James´i sissetulekut ma ei viitsi enam eriti vaadata... Kuid minu arust on ka raamatud ikka peajagu üle. | |
|
| |
Nipsu123 Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 28 Asukoht : Mingi pommiauk on :D
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/3/2009, 18:54 | |
| Raamatud meeldivad rohkem kui film . Sisukam ja värki Aga muidu .. Nagu üks parimaid raamatuid üldse :) Ootan kolmandat eestikeelde . Pole eriline pro inglise keeles , seega ei saa edasi lugeda . Esimene ja teine osa on kaks korda mõlemad läbi loetud Sellel on vist suurel hulgal fänne | |
|
| |
Samantha Williams Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 30
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/3/2009, 18:46 | |
| ÜLI BIG fänn ^^ Tegelt see suht juba naeruväärne - igakord kui mingi sõna näen mis seostub Videviku Saagaga siis kohe IIP. Ja põhiliselt selline värk on ka et nt all i want for christmas is Edward Cullen. Edward on minu musu :*. Kõik raamatud läbi lugenud suht ammu juba. Filmi olen mingi 15 korda vähemalt vaadanud.. võibolla isegi 20 :O.. XD | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 29/5/2009, 21:15 | |
| Raamat on vägagi hea. Olen lugenud ka teist osa - samuti super! Aga filmi kohta eriti just seda ei ütleks.. Ei ole just kõige parem. Hetkel ootan Eclipse saabumist eestikeelsena Eestisse. :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 30/5/2009, 14:02 | |
| Mul on arvutis praegu Eclipse ja Midnight Sun'i raamatud :):):) Nii mõnus!!! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 30/5/2009, 18:57 | |
| Ma just täna sain "Noorkuu","Videvikku" olen juba filmina näinud nii,et polnud mõtet osta. |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 30/5/2009, 21:40 | |
| DVD on väljas, kuid vaevalt, et ma selle ostan. Üle kahe korra eriti vaadata ei viitsi xD | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/5/2009, 08:43 | |
| Tahaks juba teist osa filmina näha ja kolmandat osa raamatuna eesti keeles. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/5/2009, 11:01 | |
| | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/5/2009, 15:00 | |
| Bella hüpe on suht hull.. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/6/2009, 21:08 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/6/2009, 14:51 | |
| ikka sama pomin, mis alati xD See on liiga naljakas, kuidas Bella kergitab kulmu "Kiss me" see on siuke feil :D Mudu nägi suht sitaline välja, aga kergendus oli uusi klippe näha, kui praegu juutuubis ringi hängida, koperdad tahes tahtmata mõne video peale, kus on mingi twilighti sitt kokku miksitud. Noh, nüüd ei pea sedasama feiktantsu enam jõllitama ((: | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/6/2009, 17:30 | |
| Muide, Pingu, see kulmukergitus ´´Kiss me´´ häirib mind täiega... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/6/2009, 11:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|