| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 18/7/2012, 00:46 | |
| Mul on kohati sama teema Auts, et filmid lähevad kuidagi paremini peale. Aga ei mul on raamatud ka olemas. Kuskil, aga kuna need pole minu lemmikute seas, siis on nad kuskil kus ma neid ei näe. xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 18/7/2012, 01:21 | |
| Aga jahm, neljandat osa vaadates oli küll veider. Raamat oli savikas aga kinos oli mu sõpsu see, kes nutta löristas filmis ühe koha peal Mõnes mõttes mõjub film emotsioonidele esilekutsuvamalt. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 18/7/2012, 10:29 | |
| Mul on ka raamatud olemas aga tahaks nendest lahti saada | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 18/7/2012, 17:38 | |
| Ma ka vahepeal tahtsin neist loobuda aga nüüd ma ikkagi mõtlen, et raamat pole tegelikult iial halb ost... :) | |
|
| |
| |
| |
netzkaa Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 8
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/8/2012, 16:32 | |
| Ma lugesin suht lapsena neid ja siis olin jumala vaimustuses, nüüd enam eriti ei meeldi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/8/2012, 17:22 | |
| E ks paljud meist on sellest vaimustusest juba ammu üle saanud. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 22/8/2012, 01:26 | |
| Ei julgeks seda küll väita. Neid fännilehti on üsna palju ja hullusid fänna leidub alati Aga.. ma ei tea, ma ootan seda viimast osa. See tundub isegi hea olevat aga samas ma ei saa ka kindel olla. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/8/2012, 19:49 | |
| Ma loen hetkel Videvikku | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/8/2012, 20:21 | |
| Ah, ma olen ka väikestviisi fänn. :) Pigem raamatute. Need on paremad. Ja Jacob on parim. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 26/8/2012, 18:40 | |
| OOJEEE, sain täikal enda Videviku ja Noorkuu kahe euro eest maha äritud. Väga hea :) Sai isegi mingit raha nende... asjade pealt. Isegi palju | |
|
| |
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 30/8/2012, 13:37 | |
| olen kõiki filme näinud, noh mitte nüüd seda viimast mis novembris tuleb :DD ja mitukorda isegi, olen ka kõik raamatud vähemasti neli korda läbi lugenud, tean videviku kohta kõike olin varem videviku fänn sp, aganoh, enam suht ei fänna seda vnii aga raamatud on muidu suht head (: varem olid megahead, aga olen neid liiga palju lugenud | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 6/10/2012, 20:57 | |
| Hommikul vaatasin Breaking Dawn Part 1-hte. Olen ka kõiki näinud, peale viimase, mis novembris tuleb . Loen hetkel juba Päikesevarjutust. | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/2/2013, 17:09 | |
| Mõtlesin siis ka oma arvamuse kirjutada siia. Mingi aasta oli meil kohustuslikus kirjanduses valida, kas loeme läbi ühe Harry Potteri raamatu või ühe raamatu Videviku Saagast. Ma otsustasin viimase kasuks, kuna paljud klassiõed ütlesid, et neile see nii kohutavalt meeldib. Ma polnud isiklikult siis veel filmegi näinud (kuigi kõik peale Koidukuma osade väljas olid). Algul olin sellesse justkui armunud... No ei suutnud kohe üldse käest ära panna. Pärast selle lugemist võtsin kohe ette ka ülejäänud osad. Esimene oli ikka kõige parem. Teise osa jätaksin viimasele kohale - see lihtsalt venis kuidagi või on oli asi minus? Ah, ei teagi... Kolmas osa oli parem, kõvasti kohe. Neljas raamat saab teise koha minu edetabelis. See oli just selline mõnus ning kuidagi nii õige lõpp saagale. Filmid... Viimast pole ma näinud veel Oli plaanis tegelikult minna vaatama, aga noh see jäigi kuidagi vaid plaaniks. Ausalt öeldes ootasin, et filmid on paremad. Need raamatud olid päris pikka aega mu lemmikute seas ning olin neist üsnagi vamustuses. Nüüd aga... noh ütleme lihtsalt, et uued lemmikud tekkinud | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/2/2013, 17:31 | |
| Kas see on minust väga paha, et ma õudusest haaratuna: "Oh, my God" ütlesin selle peale, kui lugesin, et valida oli HP ja Videviku vahel ja viimane võitis? xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/2/2013, 19:10 | |
| Haha, don't worry, ei pane pahaks | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/2/2013, 21:58 | |
| Väga tore. :) | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/2/2013, 23:57 | |
| Getzzzu, su õps on Vaard? Vaard rääkis meile sellest HP ja Videviku valimise värgist - ütles, et ta ise pidi sellepärast Videviku läbi lugema ja oli pärast seda enda peale nii vihane, et üldse selle kohustusliku kirjanduse nimekirja lasi võtta. xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/2/2013, 00:57 | |
| Haha, minu esta keele õps keskkoolis laenas minult mingit osa lugemiseks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/2/2013, 16:11 | |
| Griffu., ei, Jalakas | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/2/2013, 16:27 | |
| Ai. Mul on temaga olnud küll ainult üks asendustund, aga ta jättis juba siis nii kurja mulje. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|