| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/1/2011, 18:29 | |
| Mul on oma õigustuseks öelda vaid seda, et see oli enne üldist hullust Eesti rahva seas. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/1/2011, 21:56 | |
| Ja see õigustab mida? XD Okok, see oli ammu... Jätame need koledad tumedad veidrad ajad minevikku | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/1/2011, 07:33 | |
| Just, tänan. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/2/2011, 21:14 | |
| See on lihtsalt vale. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2012, 19:56 | |
| Ma olen kõik osad ära vaadanud :) Nüüd ootan Koidukuma (?) teist osa, BELLA MUUTUS VAMPIIRIKS | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 16:35 | |
| Koidukuma teist osa pole veel ilmunud. Ainult esimene. Aga..hmm.. filmid ei ole head. Raamatud jätsid kuidagi sügavama mulje. On tõesti hetki filmides, mis on väga head, aga siiski. Raamatud on etemad. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 16:41 | |
| - Viinamari kirjutas:
- Ma olen kõik osad ära vaadanud :) Nüüd ootan Koidukuma (?) teist osa, BELLA MUUTUS VAMPIIRIKS
Ei, mitte keegi ei tea, et ta vampiiriks muudeti. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 19:51 | |
| Miks ei tea, filmi viimastel sekunditel avanesid ta silmad ja olid punast värvi, ma arvan, et see oli piisav vihje :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 19:55 | |
| Ei no point ongi nagu selles, et kõik teavad. Isegi mu isa teab | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 19:57 | |
| Hmm... minu isa küll ei tea, et Bella vampiiriks muutus Tegelikult ta ei tea isegi,kes on Justin Bieber ja mis see "Twilight" üldse on | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 20:05 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 21:19 | |
| Mu isa on ka tõeline Bieberi-hater Aga me arvame temast siiski samamoodi- tubli poiss, et tegeleb sellega, mis talle meeldib Nastik: Mu ema on 2 esimest filmi ära näinud ja raamatud läbi lugenud (natsa kahetsen nüüd, et need kõik endale ostsin). Kui telekast filme näidati, siis isa läks alati oma asjadega tegelema | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 21:32 | |
| Bieber on jah tubli, tegelikult mina ei saa aru, mis kõikidel tema vastu on ma mõtlen kõik need bieberi vihkajate klubid jne... Minu isa vaatas tegelikult tervelt kaks korda Noorkuud suu ammuli ja suure huviga aga ise ei teadnudki mis filmi nimi on ja ema jäi magama kümnendal filmi minutil | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 21:41 | |
| Filmid on jamad. Muidugi oli tore vaadata ja avastada, milline kõik on, kuid filmide lõpus tekkis alati imelik tunne. Miski oli nagu puudu. Aga sellele vaatamata on mul kõik neli osa ostetud. Kui ma just viimast kinno vaatama ei lähe ostan ma kindlasti ka selle | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
Postituste arv : 130 Asukoht : Keila
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 21:52 | |
| Mul on kõik raamatud peale "Noorkuu" ja olen lugenud kõiki ja filme näinud. Ise hull fänn ei ole, aga mõnusalt paksud raamatud, võib igavuse peletamiseks lugeda. Ma olen muidu team Jacob. Varem olin team Edward aga ta kõht on nii kole, et otsustasin ümber Jacob nunnum ka. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 21:52 | |
| Kadedus, et poisil nii kuradima hästi joppas | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 22:03 | |
| | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/5/2012, 23:53 | |
| Edward on mingi nõme tegelt. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/5/2012, 14:47 | |
| Alguses olin mingi ilge fänn nii raamatul kui filmil, peab tõdema, et filmid on kohutavalt igavad. Eriti kolmas osa, neljanda esimest pole näinud.
Raamatud on kordi paremad, kui midagi lugeda pole siis võtan kätte, kas Harry Potteri või Twilighti. Tavaliselt siiski HP. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/5/2012, 17:03 | |
| :O Enne sulle küll meeldis Videviku kolmas osa. Minu isiklik lemmik on tegelikult Noorkuu | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/5/2012, 18:54 | |
| Natu kas sa tahaksid minu raamatud ära osta? Mul on kaks esimest osa millest tahaks hirmsasti lahti saada. | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 00:11 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|