MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/1/2011, 18:29

Mul on oma õigustuseks öelda vaid seda, et see oli enne üldist hullust Eesti rahva seas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/1/2011, 21:56

Ja see õigustab mida? XD Okok, see oli ammu... Jätame need koledad tumedad veidrad ajad minevikku Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime21/1/2011, 07:33

Just, tänan. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime21/2/2011, 21:14

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Dd0d6183-1860-49f7-a07c-a39869c37284

See on lihtsalt vale.
Tagasi üles Go down
Viinamari
Juudijõulupuu
Viinamari

Female Postituste arv : 240

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime5/4/2012, 19:56

Ma olen kõik osad ära vaadanud :) Nüüd ootan Koidukuma (?) teist osa, BELLA MUUTUS VAMPIIRIKS Razz
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 16:35

Koidukuma teist osa pole veel ilmunud. Very Happy Ainult esimene.

Aga..hmm.. filmid ei ole head. Raamatud jätsid kuidagi sügavama mulje.
On tõesti hetki filmides, mis on väga head, aga siiski. Raamatud on etemad. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 16:41

Viinamari kirjutas:
Ma olen kõik osad ära vaadanud :) Nüüd ootan Koidukuma (?) teist osa, BELLA MUUTUS VAMPIIRIKS Razz

Ei, mitte keegi ei tea, et ta vampiiriks muudeti.
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 19:51

Miks ei tea, filmi viimastel sekunditel avanesid ta silmad ja olid punast värvi, ma arvan, et see oli piisav vihje :)
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 19:55

Ei no point ongi nagu selles, et kõik teavad. Isegi mu isa teab Very Happy
Tagasi üles Go down
Natu
Totaalne lumememm, noh!^.^
Natu

Female Postituste arv : 270

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 19:57

Hmm... minu isa küll ei tea, et Bella vampiiriks muutus Very Happy Tegelikult ta ei tea isegi,kes on Justin Bieber ja mis see "Twilight" üldse on Laughing
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 20:05

Aa oih Very Happy

Mu vanemad pole ka filme näinud, aga on ikkagi kõigega kursis Very Happy Ühe klassikaaslase isa ütles talle ükskord, et ta on sama tuim nagu näitleja, kes Videviku peategelast mängib Razz
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 21:19

Mu isa on ka tõeline Bieberi-hater Very Happy

Aga me arvame temast siiski samamoodi- tubli poiss, et tegeleb sellega, mis talle meeldib Very Happy

Nastik: Mu ema on 2 esimest filmi ära näinud ja raamatud läbi lugenud (natsa kahetsen nüüd, et need kõik endale ostsin). Kui telekast filme näidati, siis isa läks alati oma asjadega tegelema Very Happy
Tagasi üles Go down
Natu
Natu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 21:32

Bieber on jah tubli, tegelikult mina ei saa aru, mis kõikidel tema vastu on Rolling Eyes ma mõtlen kõik need bieberi vihkajate klubid jne...

Minu isa vaatas tegelikult tervelt kaks korda Noorkuud suu ammuli ja suure huviga Very Happy aga ise ei teadnudki mis filmi nimi on Very Happy ja ema jäi magama kümnendal filmi minutil Laughing
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 21:41

Filmid on jamad. Muidugi oli tore vaadata ja avastada, milline kõik on, kuid filmide lõpus tekkis alati imelik tunne. Miski oli nagu puudu.

Aga sellele vaatamata on mul kõik neli osa ostetud. Very Happy Kui ma just viimast kinno vaatama ei lähe ostan ma kindlasti ka selle Very Happy
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 21:52

Mul on kõik raamatud peale "Noorkuu" ja olen lugenud kõiki ja filme näinud. Ise hull fänn ei ole, aga mõnusalt paksud raamatud, võib igavuse peletamiseks lugeda.
Ma olen muidu team Jacob. Varem olin team Edward aga ta kõht on nii kole, et otsustasin ümber Very Happy Jacob nunnum ka.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 21:52

Kadedus, et poisil nii kuradima hästi joppas
Tagasi üles Go down
Natu
Natu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 22:03

Hippi: Jacob on sittaks nunnu jahh, ma nõus Very Happy ma kaa team Jacob Very Happy Very Happy Very Happy

Mul pole kahjuks ühtegi raamatut ega filmi endal olemas Sad
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 22:19

Haha, mul ka kõik raamatud olemas ja Audrey, minu ema luges kusjuures Koidukuma isegi enne mind läbi, ühe päevaga Very Happy Aga nüüd on see hullus läbi ja ise ka ei saa aru, kuidas see kõik meeldida sai. Filme käin traditsiooni pärast sõbrannaga kinos vaatamas :)

Jacob on filmis ikka triljon korda hotim kui Edward.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 22:48

Minule on Jacob alati rohkem muljet avaldanud kui Edward, aga jah mul ka kõik raamatud olemas ja läbi loetud ja filmid ka vaadatud, aga eks vaimustus ole mul ka üle läinud juba. Neutral
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime20/5/2012, 23:53

Edward on mingi nõme tegelt.
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime21/5/2012, 14:47

Alguses olin mingi ilge fänn nii raamatul kui filmil, peab tõdema, et filmid on kohutavalt igavad. Eriti kolmas osa, neljanda esimest pole näinud.

Raamatud on kordi paremad, kui midagi lugeda pole siis võtan kätte, kas Harry Potteri või Twilighti. Tavaliselt siiski HP.
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Natu
Natu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime21/5/2012, 17:03

:O Enne sulle küll meeldis Videviku kolmas osa. Minu isiklik lemmik on tegelikult Noorkuu Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime21/5/2012, 18:54

Natu kas sa tahaksid minu raamatud ära osta? Mul on kaks esimest osa millest tahaks hirmsasti lahti saada.
Tagasi üles Go down
Natu
Natu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime21/5/2012, 18:57

Very Happy Ei tahaks tegelikult Very Happy , ma kogun raha muudeks asjadeks Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime23/5/2012, 00:11

ma teeks soodukat.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-