| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/8/2010, 21:53 | |
| Mulle meeldis netist lugeda mingist blogist, kuidas keegi naisterahvas ütles, et ta on juba piisavalt küps huvitavaks seiklus ja armuromaaniks nagu Twilight, kui Harry Potter on lihtsalt mingi teen-drama Ma hakkasin naerma. Mõni inimene on lihtsalt tõeliselt... lolll Üritan seda üles leida, et paremini tsiteerida
Viimati muutis seda Pingu (3/8/2010, 01:15). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/8/2010, 23:09 | |
| Noh, aga... *naerab* Okei, ma ei oska seda tüüpi õigustada. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 7/8/2010, 20:25 | |
| |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 7/8/2010, 22:43 | |
| ma ei saand su postist mitte midagi aru. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 7/8/2010, 23:35 | |
| Juhtub. Aga still, selle jutu kohta kehtib ütlus so bad it's good. xD Ja see on tõenäoliselt parem, kui Twilight ise. Suurepärane näide: when we got there carlose came to da door imedately. he gasped in surpise at my beauty
"You Must be twila, my u certenly r attraxive" he teasd me seductevly. ed, jasp, emet, alison n rosaline all growld at him angrly, all sensitive becuz they liked me 2 besidez it wusnt fare cuz he was alreadi married.oojes, autor luges raamatut väga tähelepanelikult. |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/8/2010, 00:33 | |
| Haha XD ma loen nüüd. "Itz ok a lot of ppl r attracted to me" i excplaned. they all understod. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/8/2010, 14:16 | |
| Ma lugesin mingi 3 osa, ma ei saanud küll eriti aru. Släng trumpas jutu üle aga tahaks selle jutu autorist pilti näha. xD Saaks naerda. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 14/9/2010, 20:49 | |
| See tsitaat on küll super What an english. Üle esimese osa ei viitsind lugeda. Kuidagi ei sobinud, ei tekitanud seda õiget tunnet. Keegi teab millal "Breaking Dawn" 'i film välja tuleb? Ja kas see tuleb ühes või kahes osas? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 14/9/2010, 21:11 | |
| Kahes osas. Järgmine ja ülejärgmine aasta ehk? iiemmdeebeedi. xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 14/9/2010, 21:20 | |
| 2011(sügisel VIST) ja 2012 *Mitte üldse mõttetult pikk vahe pole + ma ei unusta ära ju seda filmi...* Lugesin kuskilt. Aga ei tea kas official information... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 15/9/2010, 18:25 | |
| mulle nii meeldib, et Twilighti filmid tehakse valmis kuue kuuga ja tulemus on kohutav. HP-d tehakse nüüd juba friiking kaks aastat ja arvata on, et sealt tuleb miskit täiuslikku Twist tuleb kogu mahl kätte saada, kuni veel võimalik - mudu kasvavad fangirlsid suureks ja avastavad, mida nad fännanud on. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 15/9/2010, 18:35 | |
| No aga breaking dawni esimest poolt peab ju lausa aasta ootama... | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 15/9/2010, 19:48 | |
| Ooook siis. Twila kolmas film oli minu jaoks juba vaadatav, aga esimesed kaks olid küll üsna halvad ma ei viitsind teist rohkem kui kümme minutit vaadat. Ma tõesti-tõesti loodan, et neljanda oma tuleb parem. HP omad tulevad küll täiuslikud. Pärast seda ootamist nad lihtsalt peavad seda olema. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 15/9/2010, 22:13 | |
| Nasicc, aasta ongi normaalne Kes teeb seda üldse? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 16/9/2010, 07:21 | |
| Me has no idea. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/9/2010, 16:48 | |
| HP's on nad igas osas mingi aasta vanemad ka ju. Terve Videviku saaga peale on seal müüdunud no umbes 2 aastat. Päris pikaks nende venitamistega ei saa ka minna. Muidu vaatasin ma just kolmanda osa ära ja.. noh.. vaikselt juba areneb neil see filmide tegemine. : D Kui esimene osa oli puhas p**k (vabandust väljendi pärast), teine lihtsalt jama, siis kolmas on juba enam-vähem. : D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/9/2010, 17:10 | |
| Twilightis ei saagi ju venitada.. Vampiirid ei tohi ju vananeda Good thing, et Bella vampiir pole, kuna Stewart võiks samahästi ka koomas olla. Iga aastaga näost rohkem pilves | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 21/9/2010, 15:07 | |
| võiks veel venitada ma ei taha, et see läbi saaks. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 19/1/2011, 18:05 | |
| Aga Sille 76aastane vanaisa loeb Videvikku! Esimese 60 lk peale ütles, et pole viga, päris hea. Täna käisin tal jälle külas, nüüd tal mingi 100 lkd veel jäänud. "Nagu laps oleks kirjutanud! ...aga noh, käib kah." xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 19/1/2011, 23:39 | |
| Kas Sille on endiselt Twi fangirl? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/1/2011, 07:20 | |
| Ei saa niimoodi öelda. Aga kuigi ma ei fänna seda enam, ei suuda ma veel sellest halvasti ka rääkida. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/1/2011, 17:11 | |
| Mis sul sellest, kas ma Twi fänn v ei? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 20/1/2011, 18:25 | |
| tekkis huvi Kunagi olid sa ikka hull fänn | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|