MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime2/8/2010, 21:53

Mulle meeldis netist lugeda mingist blogist, kuidas keegi naisterahvas ütles, et ta on juba piisavalt küps huvitavaks seiklus ja armuromaaniks nagu Twilight, kui Harry Potter on lihtsalt mingi teen-drama Very Happy Ma hakkasin naerma. Mõni inimene on lihtsalt tõeliselt... lolll Very Happy

Üritan seda üles leida, et paremini tsiteerida Very Happy

Viimati muutis seda Pingu (3/8/2010, 01:15). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime2/8/2010, 23:09

Noh, aga... Very Happy
*naerab*
Okei, ma ei oska seda tüüpi õigustada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime7/8/2010, 20:25

AHAHAHAHA. *krambid* Very Happy

*rahuneb*

Ma leidsin midagi taolist nagu Twilighti My Immortal. Kes MId ei tea, then look it up, it's superb. Very Happy Igatahes, TWILA, DA GIRL WHO WAS IN LUV W/ A VAMPIR. Super. Peate lugema, YT Dramatic Readings on ka hea. Very Happy

God bless you satan. xD

http://www.fanfiction.net/s/5386744/1/bTWILA_b_DA_GIRL_WHO_WAS_IN_LUV_W_A_VAMPIR
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime7/8/2010, 22:43

ma ei saand su postist mitte midagi aru. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime7/8/2010, 23:35

Juhtub. Very Happy Aga still, selle jutu kohta kehtib ütlus so bad it's good. xD Ja see on tõenäoliselt parem, kui Twilight ise. Very Happy

Suurepärane näide: when we got there carlose came to da door imedately. he gasped in surpise at my beauty

"You Must be twila, my u certenly r attraxive" he teasd me seductevly. ed, jasp, emet, alison n rosaline all growld at him angrly, all sensitive becuz they liked me 2 besidez it wusnt fare cuz he was alreadi married.

oojes, autor luges raamatut väga tähelepanelikult. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime8/8/2010, 00:33

Haha XD ma loen nüüd. Very Happy Very Happy

"Itz ok a lot of ppl r attracted to me" i excplaned. they all understod.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

Female Postituste arv : 228

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime8/8/2010, 14:16

Ma lugesin mingi 3 osa, ma ei saanud küll eriti aru. Släng trumpas jutu üle aga tahaks selle jutu autorist pilti näha. xD Saaks naerda.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime14/9/2010, 20:49

See tsitaat on küll super "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_razz
What an english. "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_biggrin
Üle esimese osa ei viitsind lugeda. Kuidagi ei sobinud, ei tekitanud seda õiget tunnet.
Keegi teab millal "Breaking Dawn" 'i film välja tuleb? Ja kas see tuleb ühes või kahes osas?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime14/9/2010, 21:11

Kahes osas. Very Happy Järgmine ja ülejärgmine aasta ehk? Very Happy iiemmdeebeedi. xD
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime14/9/2010, 21:20

2011(sügisel VIST) ja 2012
*Mitte üldse mõttetult pikk vahe pole + ma ei unusta ära ju seda filmi...*

Lugesin kuskilt. Aga ei tea kas official information... Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime15/9/2010, 18:25

mulle nii meeldib, et Twilighti filmid tehakse valmis kuue kuuga ja tulemus on kohutav. Very Happy
HP-d tehakse nüüd juba friiking kaks aastat ja arvata on, et sealt tuleb miskit täiuslikku Very Happy
Twist tuleb kogu mahl kätte saada, kuni veel võimalik - mudu kasvavad fangirlsid suureks ja avastavad, mida nad fännanud on. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime15/9/2010, 18:35

No aga breaking dawni esimest poolt peab ju lausa aasta ootama... Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime15/9/2010, 19:48

Ooook siis.
Twila kolmas film oli minu jaoks juba vaadatav, aga esimesed kaks olid küll üsna halvad ma ei viitsind teist rohkem kui kümme minutit vaadat. Ma tõesti-tõesti loodan, et neljanda oma tuleb parem.
HP omad tulevad küll täiuslikud. Pärast seda ootamist nad lihtsalt peavad seda olema. "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime15/9/2010, 22:13

Nasicc, aasta ongi normaalne Very Happy Kes teeb seda üldse?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime16/9/2010, 07:21

Me has no idea. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime20/9/2010, 16:48

HP's on nad igas osas mingi aasta vanemad ka ju. Terve Videviku saaga peale on seal müüdunud no umbes 2 aastat. Päris pikaks nende venitamistega ei saa ka minna. Wink

Muidu vaatasin ma just kolmanda osa ära ja.. noh.. vaikselt juba areneb neil see filmide tegemine. : D Kui esimene osa oli puhas p**k (vabandust väljendi pärast), teine lihtsalt jama, siis kolmas on juba enam-vähem. : D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime20/9/2010, 17:10

Twilightis ei saagi ju venitada.. Vampiirid ei tohi ju vananeda Very Happy Good thing, et Bella vampiir pole, kuna Stewart võiks samahästi ka koomas olla. Iga aastaga näost rohkem pilves Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime21/9/2010, 15:06

Narkomaan Very Happy

Aga HP filmide tegemisega ei venitatud ju kaua. Need ammu valmis. Minu teda... nad venitavad nende kinodesse laskmisega ..
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime21/9/2010, 15:07

võiks veel venitada Very Happy ma ei taha, et see läbi saaks.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime19/1/2011, 18:05

Aga Sille 76aastane vanaisa loeb Videvikku! Very Happy Very Happy
Esimese 60 lk peale ütles, et pole viga, päris hea. Täna käisin tal jälle külas, nüüd tal mingi 100 lkd veel jäänud. Very Happy "Nagu laps oleks kirjutanud! ...aga noh, käib kah." xD Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime19/1/2011, 23:39

Kas Sille on endiselt Twi fangirl? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime20/1/2011, 07:20

Ei saa niimoodi öelda. Very Happy
Aga kuigi ma ei fänna seda enam, ei suuda ma veel sellest halvasti ka rääkida. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime20/1/2011, 16:51

Very Happy:D tore Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime20/1/2011, 17:11

Mis sul sellest, kas ma Twi fänn v ei? Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime20/1/2011, 18:25

tekkis huvi Very Happy Kunagi olid sa ikka hull fänn Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-