| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 14:55 | |
| Mulle just teine ei meeldi. Sest mina olen ka see jobu Edward'i imetleja. *punastab* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 15:01 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 15:04 | |
| Mulle lihtsalt Edward meeldib. Palju palju rohkem, kui Jacob. Ja ma ei tea miks. Mulle ongi vist alati sellised pahad võimakaeitea meeldinud.. Jacob on mu jaoks liiga nunnu vist. xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 15:31 | |
| Mulle meeldib Jake rohkem kui Eddy aga Jasper meeldib üleüldse rohkem kui kõik need teised, nii et.. Ja ma mäletan NII selgelt, kui vihane Iris (mu õekesekene) oli, kui ta teada sai, et Jake imprintis selle väikse tüübu peale. Ma NIIIII naersin. Ja küllap sealt tuligi mul see kiindumus Jake'i, sest et.. on ju loogiline, et mulle meeldivad asjad, mis Irisele ei meeldi (eriti kui need sisaldavad seda, et Eddy ja Belts on Jake'i peale vihased). | |
|
| |
| |
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 17:11 | |
| Minu lemmikud on Jake, Carlisle ja Emmet | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 17:28 | |
| Yaaay, keegi veel, kellele Carlisle meeldib!!!! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 17:42 | |
| Ma olin ka vihast roheline kui Jake nende tütre peale imprintis. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 20:05 | |
| Ma ei ole veel 4. raamatut lugeda saanud:P Aga tean seda, et sugulane oli pettunud | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 20:07 | |
| Alguses oli see niiiii RÕVE! | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 20:17 | |
| Rõõõveeee. Lõpus leppisin tglt. Teine kõige sitem. Mul tekkis täna tahtmine üle lugeda esimesest raamatust seda osa, kus oma veregruppi testitakse. Aga ma ei suutnud otsustada, kas eesti v inglise keeles ja jäi lugemata. xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 22:25 | |
| Ma tahaks juba lugeda seda, kuigi see "hullem" vaimustus on sellest saagast üle läinud. Rohkem ootan filme.
Harry Potter on ikka nii palju parem (tegelt ma ei tea, miks neid kahte üldse võrreldakse?!) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 22:41 | |
| Ma lugesin kõik neli raamatut korraga läbi, olin kaks päeva vaimustuses ja siis ei saanud enam neist aru, kes pikemalt lihtsalt täielikud fännid olid. Isegi üle-eelmisel teisipäeval me laulsime muusikas mingit laulu, kus oli see sõna "twilight" ja siis pooled klassist hakkasid kohe naerma | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 22:44 | |
| Ma olin suures vaimustuses siis, kui esimest osa lugesin. Nüüd enam ei ole, sest tegelikult on ikka palju paremaid raamatuid ka. Ja minu meelest on ka Harry Potter parem. (Eriti arvan ma seda pärast J. K. Rowling'i eluloo lugemist) Aga Twilight on normaalne. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 22:47 | |
| Esimesed kaks osa ma lugesin eesti keeles ja siis läksin inglisekeelsetele üle ning siis, kui ma uuesti hakkasin Twilighti eest keeles lugema, siis see tundus lihtsalt nii hale.. Harry Potter on parem ja kuidas veel | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 22:53 | |
| Minu jaoks on ka Twi selline, et alguses olin hull selle järgi. Umbes kuu, siis läks üle. Aga HP ei saa ma lihtsalt üle. Seda võin ma lõppmatuseni lugeda ja vaadata ka :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/2/2010, 20:02 | |
| Mis selles neljandas osas nii rõvedat oli? *ei saa kohe üldse aru* Mulle meeldisid kõik osad väga ning ma ei hakka põhimõtte pärast isegi mõttes seda HP-ga võrdlema. Need on kaks eri maailma, kaks eri autorit ning kaks hoopis teist elamust. PS: Harry Potter on suurepärane!Ei möödu kuudki kui ma ei oleks kord üht selle seeria raamatutest kätte võtnud suvalise koha pealt lahti võtnud ja lugema hakanud. *kummardab J.K.Rowlingule* | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/2/2010, 22:03 | |
| nende seksimine oli lihtsalt niii... pingutatud. Nt Armstrongi raamatutes on sellised kohad lihtsalt naljakad Aga neil oli sellega selline kamm ja jama ja Edward rääkis sellest kõigiga oma peres xD Weird. Võiks arvata, et kui sa oled sajand 17 aastane olnud, oled sa seksiteemast juba... teadlik Ja üldse oli seda kuidagi nõme lugeda. Ma olen olnud üks vähestest, kes ei ole kordagi twilighti hulluses olnud (H). HP rocks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 1/2/2010, 23:44 | |
| ma arvan, et tglt võrreldakse neid kahte just sellepärast, kui populaarseks need on saanud ja kirjanike pärast ka. Kaks tavalist inimest, kes saind kuulsaks ja rikkaks | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/2/2010, 00:03 | |
| no mõlemad on nagu fantaasia ¾anrist kaa ju. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/2/2010, 00:24 | |
| Seda küll aga samas on need NII erinevad | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |