MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
AutorTeade
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 14:53

Ma pole ühestki vaimustuses olnd.. aaaga, hm.. neljas on kõige halvem ja.. ee.. ma arvan, et teine siis. Jah, teine on kõige parem, seal on rohkem Jake'i kui Eddyboy'd. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 14:55

Very Happy Mulle just teine ei meeldi.
Sest mina olen ka see jobu Edward'i imetleja. *punastab*
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 15:01

Ei, mul pole Eddy vastu midagi, agaa.. Noh, tegelikult on küll, agaa.. Very Happy Mulle sobib, et ta Bellaga on. Sest et Jake on waaaaaaaaaay too good for her. Very Happy Bella ja Edward on perfect couple, ma ütleks. Very Happy Üks oma 'im so bad, don't love me' attitude'iga ja teine oma vihkan kõike ja maiteamistalsealveeloli suhtumisega.. Paras paar. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 15:04

Very Happy
Mulle lihtsalt Edward meeldib. Palju palju rohkem, kui Jacob. Ja ma ei tea miks.
Mulle ongi vist alati sellised pahad võimakaeitea meeldinud..
Jacob on mu jaoks liiga nunnu vist. xD
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 15:31

Mulle meeldib Jake rohkem kui Eddy aga Jasper meeldib üleüldse rohkem kui kõik need teised, nii et.. Very Happy
Ja ma mäletan NII selgelt, kui vihane Iris (mu õekesekene) oli, kui ta teada sai, et Jake imprintis selle väikse tüübu peale. Ma NIIIII naersin. Very Happy Ja küllap sealt tuligi mul see kiindumus Jake'i, sest et.. on ju loogiline, et mulle meeldivad asjad, mis Irisele ei meeldi (eriti kui need sisaldavad seda, et Eddy ja Belts on Jake'i peale vihased). Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 16:31

Jasperit pole ma eriti tähelegi pannud. Very Happy
Aga muidu meeldib mulle kõige rohkem Alice..
Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 17:11

Minu lemmikud on Jake, Carlisle ja Emmet Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 17:28

Yaaay, keegi veel, kellele Carlisle meeldib!!!! I love you
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 17:42

Ma olin ka vihast roheline kui Jake nende tütre peale imprintis.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 19:59

Ma hakkasin naerma, kuna see oli Bellale ja Eddyle NIIIIIII paras. Very Happy Vihast roheline olin ma siis, kui Bella Jake'i rünnata tahtis, võimisiganessealkaeitoimunud. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 20:05

Ma ei ole veel 4. raamatut lugeda saanud:P Aga tean seda, et sugulane oli pettunud Razz
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 20:07

Alguses oli see niiiii RÕVE! Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 20:09

Neljas oli kõige halvem, jap. Very Happy

ja Sille, lõpus oli see natuke.. segane. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 20:17

Rõõõveeee. Very Happy

Lõpus leppisin tglt. Very Happy

Teine kõige sitem. Very Happy

Mul tekkis täna tahtmine üle lugeda esimesest raamatust seda osa, kus oma veregruppi testitakse. Very Happy Aga ma ei suutnud otsustada, kas eesti v inglise keeles ja jäi lugemata. xD
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 22:25

Ma tahaks juba lugeda seda, kuigi see "hullem" vaimustus on sellest saagast üle läinud. Rohkem ootan filme.

Harry Potter on ikka nii palju parem (tegelt ma ei tea, miks neid kahte üldse võrreldakse?!)
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 22:41

Ma lugesin kõik neli raamatut korraga läbi, olin kaks päeva vaimustuses ja siis ei saanud enam neist aru, kes pikemalt lihtsalt täielikud fännid olid. Isegi üle-eelmisel teisipäeval me laulsime muusikas mingit laulu, kus oli see sõna "twilight" ja siis pooled klassist hakkasid kohe naerma Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 22:44

Ma olin suures vaimustuses siis, kui esimest osa lugesin.
Nüüd enam ei ole, sest tegelikult on ikka palju paremaid raamatuid ka.
Ja minu meelest on ka Harry Potter parem. (Eriti arvan ma seda pärast J. K. Rowling'i eluloo lugemist)
Aga Twilight on normaalne.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 22:47

Esimesed kaks osa ma lugesin eesti keeles ja siis läksin inglisekeelsetele üle ning siis, kui ma uuesti hakkasin Twilighti eest keeles lugema, siis see tundus lihtsalt nii hale..

Harry Potter on parem ja kuidas veel Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime31/1/2010, 22:53

Minu jaoks on ka Twi selline, et alguses olin hull selle järgi. Umbes kuu, siis läks üle. Aga HP ei saa ma lihtsalt üle. Seda võin ma lõppmatuseni lugeda ja vaadata ka :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime1/2/2010, 20:02

Mis selles neljandas osas nii rõvedat oli?
*ei saa kohe üldse aru*
Mulle meeldisid kõik osad väga ning ma ei hakka põhimõtte pärast isegi mõttes seda HP-ga võrdlema. Need on kaks eri maailma, kaks eri autorit ning kaks hoopis teist elamust.

PS: Harry Potter on suurepärane!Ei möödu kuudki kui ma ei oleks kord üht selle seeria raamatutest kätte võtnud suvalise koha pealt lahti võtnud ja lugema hakanud.
*kummardab J.K.Rowlingule*
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime1/2/2010, 22:03

nende seksimine oli lihtsalt niii... pingutatud.
Nt Armstrongi raamatutes on sellised kohad lihtsalt naljakad Very Happy
Aga neil oli sellega selline kamm ja jama ja Edward rääkis sellest kõigiga oma peres xD Weird. Võiks arvata, et kui sa oled sajand 17 aastane olnud, oled sa seksiteemast juba... teadlik Very Happy
Ja üldse oli seda kuidagi nõme lugeda.

Ma olen olnud üks vähestest, kes ei ole kordagi twilighti hulluses olnud (H). HP rocks Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime1/2/2010, 23:44

ma arvan, et tglt võrreldakse neid kahte just sellepärast, kui populaarseks need on saanud ja kirjanike pärast ka. Kaks tavalist inimest, kes saind kuulsaks ja rikkaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime2/2/2010, 00:03

no mõlemad on nagu fantaasia ¾anrist kaa ju.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime2/2/2010, 00:24

Seda küll aga samas on need NII erinevad Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime2/2/2010, 16:20

Õrr, minu twilighti vaimustus kestis üldse väga vähe. Nüüd kahetsen, et ostsin need raamatud. Very Happy
Drn, raamatud ise on nii nõmedad, eelistan lugeda AU's fikke, kus ei ole seda BxE paaringut. HP/EC 4ever! Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next
 Similar topics
-