MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next
AutorTeade
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:14

nojah...öeldakse, et maitse üle ei vaielda
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:18

Hästi :)
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:19

muidugi vaieldakse. See ongi enamike tülide tuum ju. Lihtsalt maitse üle pole viisakas vaielda :d

Viimati muutis seda Pingu (8/1/2010, 21:31). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:20

Aga jaa, Bella papito annaks eestlase mõõdu küll välja :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:28

Maitse üle kakeldakse. :) Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:31

Peetakse sõdu kaaaa :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 21:37

Justament! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime8/1/2010, 22:55

See oli minu taktitunne, mille ridade vahelt võib välja lugeda, et kõik kellele stephenie meyeri raamatud ei meeldi on parandamatult halva maitsega... ...mõnes valtkonnas vähemalt.
Ma kirjutasin nii kuna ma tean väga hästi, et olen väga imelik inimene, kellel on väga imelik maitse- "mis on loomulikult parim" - ning, et mul ei olnud vaidlemis tuju (i hate lying) otsustasin ma olla takstitundeline.

Oh issand...
*mõtleb kui kohutaval ta praegu oma mõtted sõnastas*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime9/1/2010, 01:34

Wtf?! Very Happy (Karolinile)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime9/1/2010, 02:08

KUULE, PINGU!
Mai viitsi quoteda praegu, aga JASPER EI OLE POINTLESS! Jasper on selle raamatu KÕIKE MÕTEKAM tegelane ja ühtlasi minu lemmiktegelane ja üldse kõige normaalsema iseloomu, ilma mingite torate komplekside või mingi muu kahtlase kiiksuga tüüp. JA ta on ainus, kes ei ole kõrvuni Bellasse armunud, ei saa temaga niisama läbi või mingit muud moodi kahtlane. Ta on absoluutselt kõige parem meesraamatutegelane maailmas! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime9/1/2010, 02:18

Kusjuures, mulle on ka viimasel ajal hakanud meeldima ISELOOMUGA tegelased. Very Happy Lisbeth Salander Larssoni raamatutest ehedaim näide... Ja Rose on ka suht meeldima hakand ja... jamh. Very Happy

Pehmekeste aeg on möödas. Very Happy

(Jasper on äge. Very Happy )
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime9/1/2010, 02:25

Rose on.. suht mõttetu. Kui ma ütleks, et Rose mulle meeldib, siis ainult selle jaoks, et ma tahaks näida mingi hullult pahadepooldajana. Aga Jasper on justtäpselt see.. lemmik. Lihtsan on, oli ja jääb. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime9/1/2010, 11:13

külmaks jätab Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
dodge
Kojamees
dodge

Female Postituste arv : 39

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 00:06

padjanägu, [h] kirjutas:
KUULE, PINGU!
Mai viitsi quoteda praegu, aga JASPER EI OLE POINTLESS! Jasper on selle raamatu KÕIKE MÕTEKAM tegelane ja ühtlasi minu lemmiktegelane ja üldse kõige normaalsema iseloomu, ilma mingite torate komplekside või mingi muu kahtlase kiiksuga tüüp. JA ta on ainus, kes ei ole kõrvuni Bellasse armunud, ei saa temaga niisama läbi või mingit muud moodi kahtlane. Ta on absoluutselt kõige parem meesraamatutegelane maailmas! Very Happy

Ma ei tea, aga millegi pärast on Jasper ka minu lemmiktegelane. Ta ei ole selline niisama tüüp, temas on sügaval midagi peidus. Vot tak.
Tagasi üles Go down
Annu!
Juubilar
Annu!

Female Postituste arv : 174

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 00:55

Mulle meeldib ka Jazz kõige rohkem. Ta on selline eriti lahe tüüp. Ekstralahe. Very Happy Ja armas ja see tema minevik on ka nii põnev. Ta võiks raamatus rohkem esiletoodud olla. Ma loeks raamatut, milles tema peategelane on. Põnev oleks ma usun.
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 00:56

Minul on Videviku kohta öelda vaid üht:

it sucks. (:
Tagasi üles Go down
Annu!
Juubilar
Annu!

Female Postituste arv : 174

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 01:03

Raamatud iseenesest on ju täitsa loetavad. Sakib see ebanormaalselt ülepaisutatud menu selle ümber ja karjuvad väiksed plikad: "I love you Ebard Cullen!!" See on nõme. Bella on ka lihtsalt loll. Aga häid kohti oli seal ka. Jacobi huumorimeel oli viimasepeal. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 01:16

Jasper for life. Very Happy
Jasper on ju ühtlasi ainus, kelle kohta mingid tüübud teavad, et ta mingi vampiir või asi on (see neljanda raamatu dokumentide tegemise värk). Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 10:28

Jajajaaa....
ma mõtlesin, et mis dokumentide värk?
Siis hetk hiljem taipasin ja oli jälle aa-moment Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 14:02

See oli lahe koht jah.. mulle meeldis. Very Happy
Kuigi neljandas raamatus oli segaseid kohti kaa üksjagu.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 14:03

Ja ma loen ikka veel neljandat raamatut..
Ma lihtsalt ei viitsi seda lugeda Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 14:16

Neljandaga ongi nii, et pead kätte võtma ja siis kohe otsast lõpuni ära lugema, sest et vastasel juhul jääb see sul paariks nädalaks kõrvale. Very Happy Ma lugesin kolmveerand ära (Bella ja Jake'i osa) ja siis jäi nädal vahet ja siis otsustasin, et loen lõpuni ära. Ja lugesingi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 14:19

Mul see värk ka, et ma ei loe seda raamatust vaid arvutist. Ja see on veel eriti tüütu.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 14:25

Noh, siis küll.. Very Happy

eniveis, milline osa siis lemmik on? Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime31/1/2010, 14:27

Tegelikult ma ei teagi.
Esimesest olin vist kõige rohkem vaimustuses. Very Happy
Aga tegelt vist on kõik enam-vähem võrdsed mu jaoks.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next
 Similar topics
-