| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:14 | |
| nojah...öeldakse, et maitse üle ei vaielda | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:18 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:19 | |
| muidugi vaieldakse. See ongi enamike tülide tuum ju. Lihtsalt maitse üle pole viisakas vaielda :d
Viimati muutis seda Pingu (8/1/2010, 21:31). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:20 | |
| Aga jaa, Bella papito annaks eestlase mõõdu küll välja :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:28 | |
| Maitse üle kakeldakse. :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:31 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 21:37 | |
| Justament! | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 8/1/2010, 22:55 | |
| See oli minu taktitunne, mille ridade vahelt võib välja lugeda, et kõik kellele stephenie meyeri raamatud ei meeldi on parandamatult halva maitsega... ...mõnes valtkonnas vähemalt. Ma kirjutasin nii kuna ma tean väga hästi, et olen väga imelik inimene, kellel on väga imelik maitse- "mis on loomulikult parim" - ning, et mul ei olnud vaidlemis tuju (i hate lying) otsustasin ma olla takstitundeline. Oh issand... *mõtleb kui kohutaval ta praegu oma mõtted sõnastas* | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 9/1/2010, 01:34 | |
| Wtf?! (Karolinile) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 9/1/2010, 02:18 | |
| Kusjuures, mulle on ka viimasel ajal hakanud meeldima ISELOOMUGA tegelased. Lisbeth Salander Larssoni raamatutest ehedaim näide... Ja Rose on ka suht meeldima hakand ja... jamh. Pehmekeste aeg on möödas. (Jasper on äge. ) | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 9/1/2010, 11:13 | |
| külmaks jätab | |
|
| |
dodge Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 31
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 00:06 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- KUULE, PINGU!
Mai viitsi quoteda praegu, aga JASPER EI OLE POINTLESS! Jasper on selle raamatu KÕIKE MÕTEKAM tegelane ja ühtlasi minu lemmiktegelane ja üldse kõige normaalsema iseloomu, ilma mingite torate komplekside või mingi muu kahtlase kiiksuga tüüp. JA ta on ainus, kes ei ole kõrvuni Bellasse armunud, ei saa temaga niisama läbi või mingit muud moodi kahtlane. Ta on absoluutselt kõige parem meesraamatutegelane maailmas! Ma ei tea, aga millegi pärast on Jasper ka minu lemmiktegelane. Ta ei ole selline niisama tüüp, temas on sügaval midagi peidus. Vot tak. | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 00:55 | |
| Mulle meeldib ka Jazz kõige rohkem. Ta on selline eriti lahe tüüp. Ekstralahe. Ja armas ja see tema minevik on ka nii põnev. Ta võiks raamatus rohkem esiletoodud olla. Ma loeks raamatut, milles tema peategelane on. Põnev oleks ma usun. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 00:56 | |
| Minul on Videviku kohta öelda vaid üht:
it sucks. (: | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 01:03 | |
| Raamatud iseenesest on ju täitsa loetavad. Sakib see ebanormaalselt ülepaisutatud menu selle ümber ja karjuvad väiksed plikad: "I love you Ebard Cullen!!" See on nõme. Bella on ka lihtsalt loll. Aga häid kohti oli seal ka. Jacobi huumorimeel oli viimasepeal. | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 10:28 | |
| Jajajaaa.... ma mõtlesin, et mis dokumentide värk? Siis hetk hiljem taipasin ja oli jälle aa-moment | |
|
| |
| |
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 14:03 | |
| Ja ma loen ikka veel neljandat raamatut.. Ma lihtsalt ei viitsi seda lugeda | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 14:19 | |
| Mul see värk ka, et ma ei loe seda raamatust vaid arvutist. Ja see on veel eriti tüütu. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 31/1/2010, 14:27 | |
| Tegelikult ma ei teagi. Esimesest olin vist kõige rohkem vaimustuses. Aga tegelt vist on kõik enam-vähem võrdsed mu jaoks. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|