MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime5/4/2010, 22:39

Üks asi mis mulle vahel pinda käis oli Bella kohmakus. Tegelikult seda eriti polnudki ju... -.-
Ma olen ka kohmakam...
Sõbrast ei maksa rääkitagi. Ime et üldse elus püsib.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime5/4/2010, 23:09

Mulle käis ka alguses see pind aga nüüd ma olen avastanud, et ma olen ise kohmaks -,-
Ma ei julge vahepeal kõndidagi, kardan kukkuda xD
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime5/4/2010, 23:12

Õnneks ma sain sellest puusa ära löömisest lahti Very Happy Võtsin kodus kurve liiga kiirelt ja jälle matsti vastu kapinurka vms. Nüüd löön kogu aeg, igal pool (päevas vähemalt 4 korda) põlve ära.
Nii lõbus...
Ja Bella on kohmakas??? Ta peaks õnnelik olema... -.- Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime5/4/2010, 23:20

Ongi noh. Very Happy Ma löön ka ennast tihti kodus ära, tulen liiga suure hooga ühest toast teise, mingi kapi või laua vms nurk jääb ette ja kõnnin kas käe, puusa või jalaga vastu. Siis on aiiaa Razz
Riideid olen ka nii lõhkunud.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime5/4/2010, 23:25

Lõin just varba vastu arvutitooli ära, yays. Teemasse...
Käisin akna juures vaatamas kaas vihma sajab- EI.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 00:41

GossipGirl kirjutas:
Pingu kirjutas:
ma arvan, et mulle oleks twi paljurohkem meeldinud, kui seal tegevust rohkem oleks Very Happy
Ja kui neil tõesti natuke iseloomu oleks Very Happy
Ja kui seal niipalju mythbustimist ei oleks Very Happy Straight men sparkle? Really? xd

Meyer oleks pidanud neile lihtsalt paremad iseloomud looma siis, või paremini kirjeldama Very Happy

Mind lihtsalt ajab Edward närvi tegelt xD
Ja ma olen alati unistanud, et Bella oleks koos Jakega. Kuigi bella sucks too xD

Aga Kirsten Stewart mulle jälle meeldib Bellana Very Happy raamatu bella on mõttetu Very Happy

Neil pole iseloome Very Happy Nad on stereotüübid.
Bella on täiuslik tegelane, mida üritatakse varjata "kohmakusega". Tal pole ühtegi pahet peale vingumise ja kohmakuse. Ta on musterõpilane, tütar, ta mõtleb kõrgtasemel, on mingi friiking kokk.. Tal pole ühtegi viga. She's a perfect character - BORING Very Happy

Nt HP-s on Harry küll hea, aga tal on ka metsikult vigu. Tal on iseloomu.

Minu silmis on twilighti tegelased sellised libedad isikupäratud, kuid HP tegelased oma konaruste ja kumerustega, mis teeb neist huvitavad tegelased, kellest ei tüdine ära Very Happy Edward ja Bella aga.. Phäh. Ütlevad ühte ja sama asja kahtekümmet erinevat moodi. Very Happy

Mingi väide on liikvel, et meyer ei kasutanud esimese raamatu jooksul kordagi sõna "Say" Vaid asendas selle "Breath" ja "Murmur"iga Very Happy
Ta editor on ilmselgelt nõrk.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 08:28

Nii, et lõppkokkuvõtes tuleb välja, et ta oleks pidanud raamatu kirjutamisel rohkem vaeva nägema Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 14:58

Õeh, ma kahetsesin väga, et ma üldse need raamatud ostsin. Ma ostsin need inglise keeles mingi haiglase himu järjel, et näha kui madalale võib Meyer langeda. Very Happy Nüüd üritan need 100.- each (kasutatud, ja rängalt, ikkagi) ühele twi fännile maha ärida. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 15:17

Ma pole õnneks ühtegi raamatut ostnud Very Happy
seda Chaterine Hardwicke filmipäevikut tahaks küll, see on vähemalt lahe. :)
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 15:43

Kõiksugu twalighti ja selle saaga mõnitamised jms pakuvad ka mulle veidi nalja, kuid ma pean siiski tõdema, et see saaga on endiselt üks mu lemmikuid. Pole ju minu süü, et ma lihtsalt armastan armastusromaane. : D Olgu need siis vampiiride, libahuntide või tavainimestega. Mida rohkem erinevaid asju, seda parem.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 17:38

Armastusromaanid? Fain, ma tunnistan, et mul on ka nende vastu nõrkus. Aga hästi kirjutatute vastu. Mitte twi sarnase pasa järgi.

Nagu üks autor FFis ütles, et kõik Bella tuttavad inimesed olid talle vaid stereotüüpilised aksessuaarid. Ma täiesti nõustun. Ja peab ka ütlema, et vampude isiksused on väga halvasti kujundatud.

Ajudeta poisilik pullimees, mõrd, õnnelik ringikepsutaja, vaikne emo, traagiline emo, The Mommy ja tore mõistlik kuju. Stereotypic much, Stephenie?
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 20:44

Mind ajas närvi neljas raamat.
Oo, kohmaskast Bellast on järsku saanud "Vampiiri-maailma staar", kõige ilusam vampiir, kõige täiuslikuma lapse ema, kõige täiuslikuma mehe naine, ülimalt andekas oma tundeid talitsema.
Ja siis tulevad kurjad ja ebaõiglased Volturid. Kuid "head" ühinevad ülla Carsile (või kuidas iganes seda kirjutati) lipu alla ning voila, hea võidab kurja. "Vampiirimaailma staar" mängib muidugi keskset rolli, päästes teised.
Kui originaalne stsenaarium. Ja mul pole tegelikult midagi sellise stsenaariumi vastu, kui autor oskaks sellesse uut elu puhuda. Meyer seda minu jaoks aga ei teinud.

Viimati muutis seda SixxStradlin (6/4/2010, 21:09). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 20:51

ohjaa, ta oli vampiirina way too perfect. Miks tema inimesi kohe sööma ei hakanud?? Miks see renesmee mingi geenius oli? Tõesti... Good point
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 21:06

Ma ei ole veel saanudki 4. osa lugeda aga varsti vast saan ka, siis oskan teiega ühineda alles aga ma juba usun, mida te ütlete Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 21:11

Pingu kirjutas:
ohjaa, ta oli vampiirina way too perfect. Miks tema inimesi kohe sööma ei hakanud?? Miks see renesmee mingi geenius oli? Tõesti... Good point

Jaa, see Rensemee oli tõesti liiga lääge tegelane. Kõige ilusam olend maailmas. Tugev, kiire, osav, üliandekas (Nagu ta isagi..).
Ja siis fakt, et ta võiks vabalt inimesi tappa, aga tal on liiga hea süda selleks.
How perfect.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 21:26

arvestamata seda, et vampiirid ei tohiks üldse lapsi saada. Nad on surnud.
Seega nende keha ei tohiks enam mingeid vedelikke toota. Ehk siis.. kes on Renesmee PÄRIS isa?
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 22:53

Bella tegi tõenäoliselt kõrvalehüppe Jacobiga. Ja nüüd käib seal major incest.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime6/4/2010, 23:18

yeah. Jacob sebib enda tütrega.. karta on.

Aga ma ei saa aru... Tema ja Bella vahel oli mingi tõmme, sest.. Jacob armastas Bella munarakku?
See on nüüd küll väga twisted and impossible.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 14:28

On. Aga Meyeril ei olnud südant Jacobit kuskile heart-broken jätta ja seega ta otsustas oma jutu viia täiesti uuele ebaloogilisuse tasemele.

MEYER OMAB TWILIGHTI JA TEMA ÜTLEB, MIS ON VÕIMALIK JA MIS EI OLE! LOOGIKAL POLE SELLEGA MISKIT PISTMIST!!

Yeah.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 15:40

See pole lihtsalt tal eriti läbi mõeldud Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 15:54

Meyer võib ju teha selle raamatuga [okei, nende raamatutega], mida tahab, aga ikkagi... sellesmõttes, et kui asi läheb täitsa käest ära ja veidraks ja mõttetuks jne, ei mõtle ju keegi, et "ah, kirjanik kirjutab oma raamatu nii, see ei peagi loogiline olema."

ma ei tea.. sellesmõttes, et kirjutagu kuidas tahab, aga mulle meeldib ikkagi loogiline värk rohkem.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 16:07

Muidugi võib autor kirjutada mida tahab, aga harilikult peaks siis ka lahti seletama, mida ta hämab Very Happy
Nt.. minujaoks on see Renesmee tõeline mõistatus. äkki teda polegi olemas? Äkki läks Bella lihtsalt Forksi kolides hulluks?
Läbi peab mõeldud olema
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 16:17

mhm Very Happy ma mõtlen ka seda :)
sellesmõttes, et kirjutagu mida tahab, aga kirjutagu hästi, arusaadavalt ja läbimõeldult Very Happy
Renesmee jättis mulle üldse veidra mulje. nagu ingli kehas deemon või midagi Very Happy xD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 18:46

...minu jaoks oli küll kõik täiesti loogiline.
Terves sarjas oligi pöhimõtteliselt selline sõnum, et tegelikud ei tea vampiirid endast eriti midagi ning "avastavad" kogu aeg uusi asju. Neljanda osa lõpus poole oli ju taoline lause, et vampiiri maailm ei ole üldse taoline nagu näib või see on muutumas.
Jake armastas Bellat, aga Bella ei olnud tema eluarmastus. Jackopi eluarmastus oli Bella segatud vampiiriga...tegelikult on osa Jackopi eluarmastusest Edward...jah, parem mitte sellele mõelda.
Jake ei armastanud osa Bellast, mis oli Renesmee, kelle väljumisel Bella kehast Jake armastus Bella vastu kadus. Jackopi jaok tekkis lihtsalt inimene keda ta armastas Bellast rohkem...või midagi sellist.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime7/4/2010, 18:47

Teate... see mustamine ajab ka vahel ikka südame pahaks.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
 Similar topics
-