MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
AutorTeade
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 16:35

Twilight on hullult antiik ka ju xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 16:52

Pingu kirjutas:
why oh why? Very Happy
Wtf?? Very Happy

Aga jah, Pingu. GossipGirl'il on point. Very Happy Las need raamatud rändavad su laste ja lastelaste ja lastelaste kätte ja siis kahesaja aasta pärast saavad nad väga rikkaks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 16:57

Kamoon, sealt saab harry potterit osta Very Happy Ma vähemalt küsin :)
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 17:21

Siis kll.
Aga ma ei tahaks ühestki raamatust lahti saada, isegi siis, kui ma seda niii väga vihkan, nagu sina TWI'd vihkad Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 18:54

Mina leian, et iga raamat mu riiulil võib kunagi kasuks tulla... Very Happy

Alguses sellest Bree loost lugedes oligi paanika - kes ***** on Bree Tanner?! Olin Haapsalus vanatädi juures ka ja temalt juba Videviku-raamatuid ei leia. Siis Ingrid, hea sõber, aitas. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 19:24

Ma olen alati mõelnud, miks minu puhul nii oli, et alguses olin ma hull Twi järgi, nüüd on juba suht savi. Sellesuhtes, et filmi tahan ikka näha aga ma ei ole enam segane selle järgi. Kuigi TeemLibahundid on ikka nunnud(L) Very Happy
Kuigi samal ajal olen ma ikka vankumatult Harry Potterile truuks jäänud. Kuigi vahepeal hakkas juba Twi peale tükkima aga ei saanud võitu Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 19:45

Mul sama asi, kusjuures. Ma olin täiesti segane omal ajal Twi järgi. Very Happy Arvutis siiani mingi 1500 displayd. TUHAT VIISSADA! Very Happy Mul on mingi paarkend muidu pilti välja lastud ja värki... Ja kunagi oli vaja saada nii eesti kui ka inglise keeles raamatud... nüüd olen mingi nii, et dang... peab v? Suht suva sest.

*naerab* Tegime siin hommikul klassiõega oma PowerPoint esitlust ja siis ta kutt Türil ja ma panin ta Twilighti lugema. Very Happy

Mu uus armastus on Sookie Stackhouse'i seeria. Very Happy Eric on uus Edward. Very Happy

Ja Potteri kohta ma seda ka mõeld, et tglt oli ka suht samasugune hull armastus kõigil peal... aga siis ei olnud sellist vihkamist, isegi mitte moe pärast. Very Happy Et millest selline vahe? Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 20:21

Jah. Nagu Harry Potterit ei vihka peaagu keegi. Kannatavad välja, eksole. Aga Twi vihkamist promotakse nii avalikult ja nii palju xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 20:42

MIIIIIIIKS? Very Happy

Sest noh. Öeldakse, et kõik armastavad seda oksendamiseni. Very Happy Potterit armastati ka ju... Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 20:56

Noh, aga mõned vihkavad kaa. Ja Potteril niipalju "avalikke vihkajaid" ei olnud.
Aga ma arvan, et asi on selles kaa, et Potter läheb mitmele maitsele peale (noortekas JA fantasy, sobib vanematele kaa) aga Twi on ainult ja ainult lääge armastusjutt.

Mul tuli just üks seik meelde.. Very Happy (yay, onju). Meie musakooli õppealajuhataja sai just bussis (sõideti orkestriga pariisi) Videviku läbi ja ütlöes, et "noh, et.. sain läbi!" naeratas ja nii, ja siis iris ütles, et "noh, et.. järgmise osa juurde, jah?" ja siis tüüp ehmatas jumala ära ja küsis suurte silmadega, et "Neid on veel või?"
Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:06

Haha. xD Kas see oli nagu positiivselt küsitud v...? v mis? Very Happy

Me rääkisime inka õpsiga sellest... (Mingi kahekümnendates naine.) Ja siis ma küsisin: "Are you team Edward or team Jacob?" Ja siis ta tegi "Mhh," ja itsitas tükk aega. xD Ja lõpuks ütles, et ta ei tea. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:09

Emaga rääkisime ka neist raamatutest mingi aeg (ta luges ka need läbi, kui ma ostsin. Neljas ainult lugemata veel...)
Arutasime igasuguseid asju ja jõudsime lõpuks järeldusele: "Täiesti ajuvaba ju."
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:11

Nõustuks minu ema ka raamatuid lugema... -.- Oleme ema ja tütar v ei? Very Happy Kuid noh, vast oleme... mul raamatud, tal ajakirjad. Very Happy

Isa luges Potterid läbi paar aastat tagasi... ja siis ostis mulle kohe kui välja tuli kuuenda ja hiljem seitsmenda ka. (Jõulude ajal tulid mõlemad, sain jõuludeks. Very Happy ) Oli vaimustuses. Very Happy

Praegu mõtlen, kas vanaisale ka lugeda anda... Very Happy Larsson meeldis talle väga... Very Happy Mina ei jõudnud kolmandat raamatut ära oodata eesti keeles, ostsin inglise keeles. Mu vanaisa ei jõua kolmandat eestikeelset raamatukokku ära oodata, ostab ka... (eesti keeles) Tahaks talle Videvikku lugeda anda, aga ta vist aint sülitaks sellise kirjanduse peale. xD (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:16

Ei olnd positiivselt, Sille. Very Happy
Ta oli selline, et.. okei, omapärane, aga et sellist samasugust veel kolm raamatut on? Ei ole nagu väga vaja, eksole. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:23

minu meelest see esimene osa oli veel kõige normaalsem. oleks ainult see raamat olnud, siis vb oleks mulle see isegi meeldinud. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:43

Mulle pakuvad nüüd filmid isegi rohkem pinget. Twi raamatuid vist teist korda veel niipea lugema ei hakka:P

Aga hetkel loen jälle 7. harry potterit xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:45

Mul 5s Potter pooleli... Very Happy

Ja filmid... on millegipärast põnevad kuni selle mürgli alguseni. Very Happy Potterid on ka kõige põnevamad seal, kus nad lihtsalt tundides käivad. xD
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:56

Tunnid on, jah, lahedad. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 21:58

Twi raamatute sisu on mulle kuidagi pähe jäänud. Ei kisu eriti uuesti lugema niipea.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 22:02

Twi raamatutes nagu ei toimunudki midagi nii väga.. neli raamatu-täit olid nad lihtsalt suurelt in love.. Potteris olid igast sündmused ja asjad ja.. Very Happy
Aga noh.. ega Twi mulle sündmustega rohkem meeldind poleks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 22:07

ma arvan, et mulle oleks twi paljurohkem meeldinud, kui seal tegevust rohkem oleks Very Happy
Ja kui neil tõesti natuke iseloomu oleks Very Happy
Ja kui seal niipalju mythbustimist ei oleks Very Happy Straight men sparkle? Really? xd
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 22:14

Well, I think that G**Men do sparkle more...
Hmm -.-
Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 22:16

ja mis värk carlisleil on, et ta ainult teismelisi hammustab? xD A pedophile? Creeepy.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 22:24

Hahhaha Very Happy
Ja Jasper vaatab kõiki kahtlase pilguga. Riietab mõttes lahti? Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime5/4/2010, 22:28

Pingu kirjutas:
ma arvan, et mulle oleks twi paljurohkem meeldinud, kui seal tegevust rohkem oleks Very Happy
Ja kui neil tõesti natuke iseloomu oleks Very Happy
Ja kui seal niipalju mythbustimist ei oleks Very Happy Straight men sparkle? Really? xd

Meyer oleks pidanud neile lihtsalt paremad iseloomud looma siis, või paremini kirjeldama Very Happy

Mind lihtsalt ajab Edward närvi tegelt xD
Ja ma olen alati unistanud, et Bella oleks koos Jakega. Kuigi bella sucks too xD

Aga Kirsten Stewart mulle jälle meeldib Bellana Very Happy raamatu bella on mõttetu Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
 Similar topics
-