| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 16:35 | |
| Twilight on hullult antiik ka ju xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 16:52 | |
| - Pingu kirjutas:
- why oh why?
Wtf?? Aga jah, Pingu. GossipGirl'il on point. Las need raamatud rändavad su laste ja lastelaste ja lastelaste kätte ja siis kahesaja aasta pärast saavad nad väga rikkaks. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 16:57 | |
| Kamoon, sealt saab harry potterit osta Ma vähemalt küsin :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 17:21 | |
| Siis kll. Aga ma ei tahaks ühestki raamatust lahti saada, isegi siis, kui ma seda niii väga vihkan, nagu sina TWI'd vihkad | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 18:54 | |
| Mina leian, et iga raamat mu riiulil võib kunagi kasuks tulla... Alguses sellest Bree loost lugedes oligi paanika - kes ***** on Bree Tanner?! Olin Haapsalus vanatädi juures ka ja temalt juba Videviku-raamatuid ei leia. Siis Ingrid, hea sõber, aitas. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 19:45 | |
| Mul sama asi, kusjuures. Ma olin täiesti segane omal ajal Twi järgi. Arvutis siiani mingi 1500 displayd. TUHAT VIISSADA! Mul on mingi paarkend muidu pilti välja lastud ja värki... Ja kunagi oli vaja saada nii eesti kui ka inglise keeles raamatud... nüüd olen mingi nii, et dang... peab v? Suht suva sest. *naerab* Tegime siin hommikul klassiõega oma PowerPoint esitlust ja siis ta kutt Türil ja ma panin ta Twilighti lugema. Mu uus armastus on Sookie Stackhouse'i seeria. Eric on uus Edward. Ja Potteri kohta ma seda ka mõeld, et tglt oli ka suht samasugune hull armastus kõigil peal... aga siis ei olnud sellist vihkamist, isegi mitte moe pärast. Et millest selline vahe? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 20:21 | |
| Jah. Nagu Harry Potterit ei vihka peaagu keegi. Kannatavad välja, eksole. Aga Twi vihkamist promotakse nii avalikult ja nii palju xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 20:42 | |
| MIIIIIIIKS? Sest noh. Öeldakse, et kõik armastavad seda oksendamiseni. Potterit armastati ka ju... | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 20:56 | |
| Noh, aga mõned vihkavad kaa. Ja Potteril niipalju "avalikke vihkajaid" ei olnud. Aga ma arvan, et asi on selles kaa, et Potter läheb mitmele maitsele peale (noortekas JA fantasy, sobib vanematele kaa) aga Twi on ainult ja ainult lääge armastusjutt.
Mul tuli just üks seik meelde.. (yay, onju). Meie musakooli õppealajuhataja sai just bussis (sõideti orkestriga pariisi) Videviku läbi ja ütlöes, et "noh, et.. sain läbi!" naeratas ja nii, ja siis iris ütles, et "noh, et.. järgmise osa juurde, jah?" ja siis tüüp ehmatas jumala ära ja küsis suurte silmadega, et "Neid on veel või?"
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:06 | |
| Haha. xD Kas see oli nagu positiivselt küsitud v...? v mis? Me rääkisime inka õpsiga sellest... (Mingi kahekümnendates naine.) Ja siis ma küsisin: "Are you team Edward or team Jacob?" Ja siis ta tegi "Mhh," ja itsitas tükk aega. xD Ja lõpuks ütles, et ta ei tea. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:09 | |
| Emaga rääkisime ka neist raamatutest mingi aeg (ta luges ka need läbi, kui ma ostsin. Neljas ainult lugemata veel...) Arutasime igasuguseid asju ja jõudsime lõpuks järeldusele: "Täiesti ajuvaba ju." | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:11 | |
| Nõustuks minu ema ka raamatuid lugema... -.- Oleme ema ja tütar v ei? Kuid noh, vast oleme... mul raamatud, tal ajakirjad. Isa luges Potterid läbi paar aastat tagasi... ja siis ostis mulle kohe kui välja tuli kuuenda ja hiljem seitsmenda ka. (Jõulude ajal tulid mõlemad, sain jõuludeks. ) Oli vaimustuses. Praegu mõtlen, kas vanaisale ka lugeda anda... Larsson meeldis talle väga... Mina ei jõudnud kolmandat raamatut ära oodata eesti keeles, ostsin inglise keeles. Mu vanaisa ei jõua kolmandat eestikeelset raamatukokku ära oodata, ostab ka... (eesti keeles) Tahaks talle Videvikku lugeda anda, aga ta vist aint sülitaks sellise kirjanduse peale. xD (A) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:16 | |
| Ei olnd positiivselt, Sille. Ta oli selline, et.. okei, omapärane, aga et sellist samasugust veel kolm raamatut on? Ei ole nagu väga vaja, eksole. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:23 | |
| minu meelest see esimene osa oli veel kõige normaalsem. oleks ainult see raamat olnud, siis vb oleks mulle see isegi meeldinud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:43 | |
| Mulle pakuvad nüüd filmid isegi rohkem pinget. Twi raamatuid vist teist korda veel niipea lugema ei hakka:P
Aga hetkel loen jälle 7. harry potterit xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:45 | |
| Mul 5s Potter pooleli... Ja filmid... on millegipärast põnevad kuni selle mürgli alguseni. Potterid on ka kõige põnevamad seal, kus nad lihtsalt tundides käivad. xD | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 21:58 | |
| Twi raamatute sisu on mulle kuidagi pähe jäänud. Ei kisu eriti uuesti lugema niipea. | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 22:07 | |
| ma arvan, et mulle oleks twi paljurohkem meeldinud, kui seal tegevust rohkem oleks Ja kui neil tõesti natuke iseloomu oleks Ja kui seal niipalju mythbustimist ei oleks Straight men sparkle? Really? xd | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 22:14 | |
| Well, I think that G**Men do sparkle more... Hmm -.- | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 22:16 | |
| ja mis värk carlisleil on, et ta ainult teismelisi hammustab? xD A pedophile? Creeepy. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 22:24 | |
| Hahhaha Ja Jasper vaatab kõiki kahtlase pilguga. Riietab mõttes lahti? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 22:28 | |
| - Pingu kirjutas:
- ma arvan, et mulle oleks twi paljurohkem meeldinud, kui seal tegevust rohkem oleks
Ja kui neil tõesti natuke iseloomu oleks Ja kui seal niipalju mythbustimist ei oleks Straight men sparkle? Really? xd Meyer oleks pidanud neile lihtsalt paremad iseloomud looma siis, või paremini kirjeldama Mind lihtsalt ajab Edward närvi tegelt xD Ja ma olen alati unistanud, et Bella oleks koos Jakega. Kuigi bella sucks too xD Aga Kirsten Stewart mulle jälle meeldib Bellana raamatu bella on mõttetu | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|