| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 26/2/2010, 18:40 | |
| Film ei ole nõme Esimene film oli pigem nagu hüpersuperväga nõme Ja teine film oli lihtsalt yawnyawnyawn. Panime koguaeg kümne sekundi võrra edasi, et midagi juba juhtuks! Raamatud olid kohutavalt lääged. Ja Paranormal Activity on mingi õudukas, kus üks tsikk öösel igasuguseid huvitavaid ja kriipisid asju tegi ja hommikul midagi ei mäletanud | |
|
| |
AnthonyCullenL Kojamees
Postituste arv : 28 Age : 27
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 27/2/2010, 00:07 | |
| Bullet - Sa ütlesid, et avaldad arvamust. Ja siis sõimasid, et need, kes fännavad, on ajudeta. Ma ei tea, seda polnud just eriti kena või meeldiv või ma-ei-tea-mis lugeda, sest ma fännan seda. Ja mul on ajud. Ma saan aru, seda ei pea muidugi fännama, aga jah... Mina fännina ei sõima ju neid, kes ei fänna, et nad on ajudeta või midagi sellist.... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 11/3/2010, 17:06 | |
| what the heck? Eclipse tuleb juunis välja? Seitse kuud peale New Mooni? Umn... weird. Treileris oli neil kõigil natuke naljakas ninahääl :DD | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 11/3/2010, 19:32 | |
| Okei, minu meelest. Filmid, no kõlbavad vaadata, aga midagi erilist küll ei ole. Raamatud, kõik olen läbi lugenud nii eesti kui ka inglise keeles. Meeldivad väga. Vahepeal oli suur hullus peal, mis nüüdseks on õnneks kadunud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 11/3/2010, 20:27 | |
| Eclipse'i treiler... Nii närvi ajas. "Edward, she found us." Bellal nagu totaalselt ükskõikne hääl ja nägu. Ja Jake ei öelnud seda, et ta võitleb Bella nimel, kuni ta süda veel lööb, üldse õigesti. Ja üldse nägi treiler ÄÄRMISELT tuim välja. | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 11/3/2010, 20:29 | |
| Mulle ei meeldinud üldse see treiler. Kohe üldse mitte. Ja ega ma filmilt midagi suurt/ägetat ei ootagi. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:15 | |
| Ma avastasin just, et Stephen King ütles, et Stephenie Meyer on kohutav kirjanik. Ja sealt arenesin netis edasi, kuni leidsin väga tõese fakti, et twilight reklaamib nekrofiiliat :D Aga igatahes, kas keegi on huvitatud eesti keelsetest Videvikust ja Noorkuust? Võin mingi 150.- eest ära müüa. Peaksid normaalses seisus olema. Okei, ma kasutasin Videvikku vahepeal akna lahti hoidmiseks, aga ma müüks ka väga odavalt arvestades seda, et ma ostsin nad kokku 500.- eest. On kellelgi huvi? Või huvilisi sõpru? | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:32 | |
| Irw. Nekrofiilia. Kust otsast? xD Aga jah, vb selle pärast, et Eddyke on ju nn. surnud Dengi netu, muidu ostaks kll ära | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:38 | |
| yes, just see Aga 100.- eest ostaksid? xd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:41 | |
| Ma ostaks muidu 150 eest ka xD aga ema ei anna mulle hetkel raha ja mul endal ei ole xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:43 | |
| aga kirjanduse nimel ikka annab | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:46 | |
| Mai viitsi guugeldada. Mis on nekrofiilia? Kusjuures, ma mõtlen ka, et saaks eestikeelsetest hea meelega lahti... xD Süda tilgub verd kui mõtlen, et neljas osa tuleks komplekti täiustamiseks ka osta... Eestikeelne tõlge sitt. Aga kes juba teavad, et Meyer annab uue raamatu võlja? Tema versioon lühijutust. "The secret former life of Bree Tanner" v mis iganes ta ka pold. Mingi 5. juuni tuleb välja... ss kuu aega saab netist tasuta lugeda. Bree Tanner see tüübu, kes kolmandas seal lõpus tule sees istus ja kelle Volturid ära tapsid. Mingi tema viimased päevad inimesena vms. Meyeri koduleheküljel rohkem infi. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:51 | |
| necrophilia on surnud inimestega seksimine. Paige rääkis sellest isegi Dime-store magicus Eesti keelne tõlge on üli hea ju! Harva juhtub seda, et tõlge on parem, kui raamat ise, aga Meyer kirjutab lihtsalt kohutavalt. Tal on kõik laused täpselt sama ülesehitusega. Muutub kohutavalt lohisevaks Ja ma arvan, et see bree asi on nüüd küll natuke pointless. Lihtsalt twilihti sai läbi ja tahaks veel raha? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 20:55 | |
| Nüüd, kus mainid, siis meenub jah... (Et mingi selline teema oli.) Aga üldiselt... okei. Haige avastus... XD Mulle istub inglisekeelne rohkem. Nende suurepäraste ütluste pärast. "I will fight for you, 'til your heart stops beating" (vms) kõlab ju hulga paremini kui et "Ma võitlen su nimel kuni su süda lõpetab tuksumise." (vms) Bree juttu oli ta juba ammu kirjutanud... ja ss mõeld, et tahab jagada fännidega vms. Raha tahab ka, ma arvan.... Aga täitsa huvitav võib ju tulla. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 21:45 | |
| jajah, ta tahab seda fännidega jagada. They allllll say that Ma arvan, et lõpetagu ära juba. Sääästku. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 22:06 | |
| Keegi ju ei sunni lugema... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 22:30 | |
| aga siis on neil twiholicutel jälle millestki karjuda ja kuid rääkida. Ja ei saa öelda kaa, et jäägu vait, see pole niihullu juttu väärt, sest ma ei ole seda lugenud. Tuleb vaikides kulmu kibrutada :D Tulevad kortsud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/4/2010, 22:35 | |
| Raske saab olema sul... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 00:15 | |
| oh jah. A ma lugesin just, et Edwardi ja Bella suhe polnud üldse tervislik. Keegi psühholoog analüüsis seda. Edward ähvardas Bellat, vahtis teda öösiti, võttis Bellalt asju ära, et tema leina kontrollida, ei lasknud tal Jacobiga kokku saada, sest ta on ju nii ohtlik. Aga Emmett tappis üldse ju mingi tsiki ära? Kes siin siis nüüd ohtlik on? Ja see tüüp leidis, et Meyer on soodustanud seda, et kõigi tüdrukute elu peaks keerlema ümber nende poisi, kelle lahkudes peab hakkama lauslollusi tegema, nt enda eluohtlikutesse olukordadesse panemine! Ja kuna tegelased olid nii selgelt stereotüübid, mitte väljakujunenud iseloomuga, siis nende vaheline armastus.. see oli ainult välimuses. Sest kui Bella rääkis edwardist siis ikka tema rinnast ja lõuast ja millest iganes veel. Aga iseloom? Iseloomu poolest oli Edward ikka ilge värdjas. Sundis Bellat abielluma, kuigi Bella arvas, et ta ei ole selleks veel valmis. FUCK YOU TWILIGHT. Ja kes mu raamatuid osta tahab? :D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 11:03 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 13:47 | |
| nasicc sa võtsid... sõnad minult ära *naerab* Ohjah, lõbus. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 14:18 | |
| *naerab ka* | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 15:23 | |
| aga keegi ei taha osta? Või noh, kui osta ei taha, siis kas keegi teab, kus riia mäel tartus need antikvariaadid on? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 16:14 | |
| Riia 5, Tartu, 51010 on aadress. Telefon on 7-341-901. Ja kodulehekülg: www.vanaraamat.eePoe nimi on "Sõna". xD (Mul on selle visiitkaart lihtsalt rahakoti vahel. ) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 5/4/2010, 16:29 | |
| why oh why? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|