MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
AutorTeade
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime26/2/2010, 18:40

Film ei ole nõme Very Happy
Esimene film oli pigem nagu hüpersuperväga nõme Very Happy
Ja teine film oli lihtsalt yawnyawnyawn.
Panime koguaeg kümne sekundi võrra edasi, et midagi juba juhtuks!
Raamatud olid kohutavalt lääged.

Ja Paranormal Activity on mingi õudukas, kus üks tsikk öösel igasuguseid huvitavaid ja kriipisid asju tegi ja hommikul midagi ei mäletanud Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
AnthonyCullenL
Kojamees
AnthonyCullenL

Female Postituste arv : 28

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime27/2/2010, 00:07

Bullet - Sa ütlesid, et avaldad arvamust. Ja siis sõimasid, et need, kes fännavad, on ajudeta. Ma ei tea, seda polnud just eriti kena või meeldiv või ma-ei-tea-mis lugeda, sest ma fännan seda. Ja mul on ajud. Sad Ma saan aru, seda ei pea muidugi fännama, aga jah... Mina fännina ei sõima ju neid, kes ei fänna, et nad on ajudeta või midagi sellist.... Sad
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime11/3/2010, 17:06

what the heck? Eclipse tuleb juunis välja? Seitse kuud peale New Mooni? Umn... weird. Treileris oli neil kõigil natuke naljakas ninahääl :DD
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime11/3/2010, 19:32

Okei, minu meelest. Filmid, no kõlbavad vaadata, aga midagi erilist küll ei ole. Raamatud, kõik olen läbi lugenud nii eesti kui ka inglise keeles. Meeldivad väga. Vahepeal oli suur hullus peal, mis nüüdseks on õnneks kadunud.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime11/3/2010, 20:27

Eclipse'i treiler... Nii närvi ajas. "Edward, she found us." Bellal nagu totaalselt ükskõikne hääl ja nägu. Ja Jake ei öelnud seda, et ta võitleb Bella nimel, kuni ta süda veel lööb, üldse õigesti. Ja üldse nägi treiler ÄÄRMISELT tuim välja. Very Happy
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime11/3/2010, 20:29

Mulle ei meeldinud üldse see treiler. Kohe üldse mitte. Ja ega ma filmilt midagi suurt/ägetat ei ootagi.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:15

Ma avastasin just, et Stephen King ütles, et Stephenie Meyer on kohutav kirjanik. Very Happy
Ja sealt arenesin netis edasi, kuni leidsin väga tõese fakti, et twilight reklaamib nekrofiiliat Very Happy:D

Aga igatahes, kas keegi on huvitatud eesti keelsetest Videvikust ja Noorkuust? Võin mingi 150.- eest ära müüa. Peaksid normaalses seisus olema. Okei, ma kasutasin Videvikku vahepeal akna lahti hoidmiseks, aga ma müüks ka väga odavalt arvestades seda, et ma ostsin nad kokku 500.- eest.

On kellelgi huvi? Või huvilisi sõpru?
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:32

Irw. Nekrofiilia. Kust otsast? xD Aga jah, vb selle pärast, et Eddyke on ju nn. surnud Razz

Dengi netu, muidu ostaks kll ära Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:38

yes, just see Very Happy

Aga 100.- eest ostaksid? xd
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:41

Ma ostaks muidu 150 eest ka xD aga ema ei anna mulle hetkel raha ja mul endal ei ole xD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:43

aga kirjanduse nimel ikka annab Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:46

Mai viitsi guugeldada. Very Happy Mis on nekrofiilia? Very Happy

Kusjuures, ma mõtlen ka, et saaks eestikeelsetest hea meelega lahti... xD Süda tilgub verd kui mõtlen, et neljas osa tuleks komplekti täiustamiseks ka osta... Eestikeelne tõlge sitt. Very Happy

Aga kes juba teavad, et Meyer annab uue raamatu võlja? Very Happy Tema versioon lühijutust. Very Happy "The secret former life of Bree Tanner" v mis iganes ta ka pold. Very Happy Mingi 5. juuni tuleb välja... ss kuu aega saab netist tasuta lugeda. Very Happy Bree Tanner see tüübu, kes kolmandas seal lõpus tule sees istus ja kelle Volturid ära tapsid. Very Happy Mingi tema viimased päevad inimesena vms. Very Happy
Meyeri koduleheküljel rohkem infi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:51

necrophilia on surnud inimestega seksimine. Paige rääkis sellest isegi Dime-store magicus Very Happy

Eesti keelne tõlge on üli hea ju! Harva juhtub seda, et tõlge on parem, kui raamat ise, aga Meyer kirjutab lihtsalt kohutavalt. Tal on kõik laused täpselt sama ülesehitusega. Muutub kohutavalt lohisevaks Very Happy

Ja ma arvan, et see bree asi on nüüd küll natuke pointless. Lihtsalt twilihti sai läbi ja tahaks veel raha?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 20:55

Nüüd, kus mainid, siis meenub jah... Very Happy (Et mingi selline teema oli.) Aga üldiselt... okei. Very Happy Haige avastus... XD

Mulle istub inglisekeelne rohkem. Very Happy Nende suurepäraste ütluste pärast. Very Happy "I will fight for you, 'til your heart stops beating" (vms) kõlab ju hulga paremini kui et "Ma võitlen su nimel kuni su süda lõpetab tuksumise." (vms) Very Happy

Bree juttu oli ta juba ammu kirjutanud... ja ss mõeld, et tahab jagada fännidega vms. Very Happy Raha tahab ka, ma arvan.... Very Happy Aga täitsa huvitav võib ju tulla. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 21:45

jajah, ta tahab seda fännidega jagada. They allllll say that Very Happy
Ma arvan, et lõpetagu ära juba. Sääästku.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 22:06

Keegi ju ei sunni lugema... Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 22:30

aga siis on neil twiholicutel jälle millestki karjuda ja kuid rääkida. Ja ei saa öelda kaa, et jäägu vait, see pole niihullu juttu väärt, sest ma ei ole seda lugenud. Tuleb vaikides kulmu kibrutada Very Happy:D Tulevad kortsud. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime4/4/2010, 22:35

Raske saab olema sul... Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 00:15

oh jah.

A ma lugesin just, et Edwardi ja Bella suhe polnud üldse tervislik. Keegi psühholoog analüüsis seda. Edward ähvardas Bellat, vahtis teda öösiti, võttis Bellalt asju ära, et tema leina kontrollida, ei lasknud tal Jacobiga kokku saada, sest ta on ju nii ohtlik. Aga Emmett tappis üldse ju mingi tsiki ära? Kes siin siis nüüd ohtlik on?

Ja see tüüp leidis, et Meyer on soodustanud seda, et kõigi tüdrukute elu peaks keerlema ümber nende poisi, kelle lahkudes peab hakkama lauslollusi tegema, nt enda eluohtlikutesse olukordadesse panemine! Ja kuna tegelased olid nii selgelt stereotüübid, mitte väljakujunenud iseloomuga, siis nende vaheline armastus.. see oli ainult välimuses. Sest kui Bella rääkis edwardist siis ikka tema rinnast ja lõuast ja millest iganes veel. Aga iseloom? Iseloomu poolest oli Edward ikka ilge värdjas. Sundis Bellat abielluma, kuigi Bella arvas, et ta ei ole selleks veel valmis. FUCK YOU TWILIGHT.

Ja kes mu raamatuid osta tahab? Very Happy:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 11:03

HAAAA HAAAA HAAAA XD
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 13:47

nasicc sa võtsid... sõnad minult ära Very Happy
*naerab*
Ohjah, lõbus.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 14:18

*naerab ka*

Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 15:23

aga keegi ei taha osta?
Või noh, kui osta ei taha, siis kas keegi teab, kus riia mäel tartus need antikvariaadid on?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 16:14

Riia 5, Tartu, 51010 on aadress. Very Happy
Telefon on 7-341-901.
Ja kodulehekülg: www.vanaraamat.ee
Poe nimi on "Sõna". xD

(Mul on selle visiitkaart lihtsalt rahakoti vahel. Very Happy )
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime5/4/2010, 16:29

why oh why? Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 11 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
 Similar topics
-