| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/2/2010, 17:05 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/2/2010, 18:10 | |
| kuule, pedo, kas ma rääkisin üldse kirjanikest ? Ei meenu xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/2/2010, 20:08 | |
| Ma arvutasin mingi päev kokku, kui palju neli raamatut kokku maksavad Üle 1000 oli vist... | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 2/2/2010, 20:53 | |
| Harry Potterid maksavad veel rohkem krt, mul ei ole HP 5. ja 6. osa -.- Tookord, kui ostsin, siis neid ei olnud ja nüüd ongi ostmata jäänud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 14:23 | |
| Potteri raamatud kokku umbes 1400. (Ai, mulle meeldib arvutada. xD) Aga ma ei viitsinud võtta RA koduleheküljel seda, et palju soodustuseta on. Panin 10.- otsa vist enam-vähem kõigile. Mina olen ise endale ostnud vaid esimese ja viienda raamatu. Kolmanda sain vanaemalt (kes oli selle lampi ostnud ja talle ei meeldinud see. Läksin peale saladuste kambrit tema juurde ja ohhoo, selle vägeva asja 3 raamat vahtis vastu. ) ja teise ning neljanda Lambalt. Ja kuuenda-seitsmenda kahel järjestikusel jõulul vanematelt. Videviku saaga on kokku mingi 1150. Päikesevarjutust polnud millegipärast RA koduleheküljel. Ja kui keegi on veel samasugune friik nagu mina, siis tal on ka inglise keeles kõik raamatud. Mis teeb veel otsa mingi 761.- (Kõik neli ühes pakendis kaks krooni odavamalt. Ma arvan, et kui ma kõik korralikult sendipealt arvutaksin, poleks vahet. ) Minul hetkel veel Päikesevarjutust pole, aga siiani olen ss kulutanud Meyerile umbes 1586.- .... EDIT: Veel mingi 280.- vms otsa. Mul Host ka... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 14:33 | |
| Oi issand XD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 16:02 | |
| ma olen kõik hp raamatud ise ostnud. vb mõne olen vanematelt saanud jõuludeks.. ei mäleta xd. Mul endal on kaks meyerit . vahepeal kasutasin twilighti teetassialusena ja noorkuuga hoidsin akent lahti. Praktilised raamatud Mul on kõik Narniad olemas.. ja musta võluri triloogia. Sellest sanrist ja ise ostetuid rohkem vist polegi Ahjaa. Magicians Apprentice on kaa ja siis Armstrongi kolm või neli raamatut Kuigi armstrongiga varustab mind lammas XD Mõned klatsimoorid on kaa, aga need raamatud on nii halvad, et ma ei tea kus nad on :d | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 17:50 | |
| Musta võluri trioloogia on ka väga hea! ja mulle meeldivad klat¹imoorid ka:P | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 18:30 | |
| Mm, avasin lehe ja nägin padjanäo küsimust. C'mon, kus kivi all sa oled elanud? AU = Alternate Universe rrr, keegi tahab tervet twilighti saagat inglisekeeles osta? xD Mõni plekk võib sees olla, aga enam-vähem lugemiskõlbulikud. |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 19:32 | |
| Twi oli alguses norm, hiljem läks nõmedaks. Mingi iga lehekülg ainult lääget armastust... ei meeldi Üldiselt on mul enamus "kuulsatest" võlukunsti jms teemalistest raamatutest olemas... Kõik Twilighti saaga omad, Harry Potterid, Musta Võluri Triloogia, Emahunt ja tüdruk ning selle järg, Narnia [kahte viimast pole, jamad], Eragon, Jää ja Tule laul [*luvs it*], Haldjasõjad ja Purpurkeiser, siis Sõrmuste isanda esimene raamat ning Hurini lapsed [tahan sõrmuste isanda teisi ka ]... ja veel mõned
Inglise keeles mulle eriti ei meeldi lugeda, kuigi Jää ja Tule laul on erand (L)
Ja teema juurde tagasi - Videvik ei meeldi mulle | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 3/2/2010, 20:02 | |
| Videviku raamatuid oli ingliskeeles kaks korda parem lugeda, ostsin kõik ära. Pärast seda ei olnud raha enam väga kaua, aga ei kahetse, see oli igatiseda väärt (Ja "Host" 'i ka lihtsalt hämmastav kui hästi see kirjutatud on) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/2/2010, 19:04 | |
| Grr, inglise keeles parem lugeda? See on lihtsalt kohutav, kui vähe sünonüüme Meyer kasutab. Õrrr... Eesti keeles oli minu arust normaalsem. Videvik on mul ka ainus, mis mul pole inkas. |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/2/2010, 19:31 | |
| Tõepoolest. S. Meyer kasutab tõesti väga vähe sünonüüme. Sõnad korduvad koguaeg. Mulle meeldib ka see raamat eesti keeles rohkem. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/2/2010, 19:48 | |
| ma vihkan pidevaid sõnakordusi | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/2/2010, 21:15 | |
| Mind ei häirinud võibolla alles kolmandal korral | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 4/2/2010, 21:20 | |
| mind häiris siis, kui ma olin inglise keeles kõik osad ära lugenud ja mõtlesin, et proovin eesti keeles (muidugi ma olin enne eragoni ka lugenud, mis on tegelikult megahästi kirjutatud) | |
|
| |
AnthonyCullenL Kojamees
Postituste arv : 28 Age : 27
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/2/2010, 19:28 | |
| oioioi, keegi mainis siin enne, et näeb seda juba unes. sama siin... kui Videvikku esimest korda lugesin, öösel, siis jäin kusagil lõpupoole magama, ärkasin hommikul 7, ma seisin keset oma tuba, pime oli veel, esimese asjana vaatasin aknast välja (ma olin väga unesegane ) ja mõtlesin: "Kus Edward on?" haha. mu lemmikraamatud/filmid. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/2/2010, 21:40 | |
| Ma nägin eelmine reede unes, et olen vampiir. Ja rääkisin enda kodus mingi kahe vanaegsetesse kleitidesse riietatud sõbraga. Üks neist kurtis, et paganam koolisüsteem, mingeid nõmedaid töid usu kohta tuleb kirjutada... Ja ma siis vastasin, et ärgu muretsegu, paarisaja aasta pärast meilt enam seda ei nõuta vms. Mul oli reedel kultuuriloos tulemas töö. Vabalt valitud religioonist jutuke. | |
|
| |
imeilus1 Vapper lohetapja
Postituste arv : 129 Age : 28 Asukoht : tartuuu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/2/2010, 21:44 | |
| xd ma olen Meyeri peale nii solvunud (sest ta sarja lõpetas), et ei taha enam videvikust kuuldagi....xdxdxdxd | |
|
| |
AnthonyCullenL Kojamees
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/2/2010, 23:25 | |
| Ma pidevalt näen unes, et mina olen Bella ja siis Edwardiga/Robertiga koos. Ükskord kiskus ikka suuuhht intiimseks... x) ma parem ei räägi ...hehe... | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/2/2010, 23:40 | |
| Noh, kui mina peaksin Robertit/Edwardit kasvõi oma unenäos lihtsalt nägema, siis oleks see mu elu õudsaim unenägu.. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 25/2/2010, 01:54 | |
| - AnthonyCullenL kirjutas:
- ärkasin hommikul 7, ma seisin keset oma tuba, pime oli veel, esimese asjana vaatasin aknast välja (ma olin väga unesegane ) ja mõtlesin: "Kus Edward on?"
See on rohkem nagu Paranormal Activity :D | |
|
| |
AnthonyCullenL Kojamees
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 26/2/2010, 07:46 | |
| Ma ei tea, mis on Paranormal Activity | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 26/2/2010, 15:14 | |
| Viimane kord kui ma nägin seda unes, siis ma nägin, et ma ole Bella (mis mulle üldse ei meeldinud) ja siis Edward oli surma ääre peal, mingi teema oli seal HP võluritega ka, et need piinasid neid seal ja siis viimane tseen oli see, et Hermione hüppas Harryle ette ja hüüdis Snape'ile, et sa pead kõigepealt mind ära tapma. Igatahes, siis hakkas äratuskell helisema ja mina naerma. Hommikul, kell 6.30. Aga ma ikka ei suuda Videviku armastada. Väkk. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 26/2/2010, 16:05 | |
| Ee, avaldan oma arvamust - SAAST! Raamat on loetav, aga film on nõme. Kes seda fännata suudavad on ajudeta. Ausalt. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|