MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]

Go down 
+61
Everleigh
Griffu.
MyMystery
Mezilane
Naughty
Hippi
Natu
*Nastik.
Cilen
Viinamari
TeddyBear
Karro
FlyWithMe
imeilus1
AnthonyCullenL
Murtagh
Espada
Annu!
dodge
Karolin
kcissy
Cool_Girl
padjanägu, [h]
Taylor
Carmen
Tricia
Pump
Lord Esai
Marmelaad
Spiked
White Wolf
Maiu Laaneoja
Keku
Samantha Williams
Nipsu123
Evy
Miley Cyrus
Keiti
teletupsik
Sixx-
Audrey
Mari
Helen
Krissu
Kärolyn
EITC.
Pizza
GossipGirl
SixxBitch
NJJ
Rikkie
Anzu
Diana.
chelsea
nasicc
Astrid.
Unknown Artist
Pingu
Prince Kirameki
Pharaoh
Liina
65 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
AutorTeade
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime2/2/2010, 17:05

Kuule, Pingu, kõik kirjanikud on ju tavalised inimesed, kes saavad kuulsaks.. võimis? Very Happy
Ja Erewin, mis koht see AU on?
jaaa.. mul pole kaa kunagi Twi hullust olnud.. pigem twi-vihkamis hullus, enne selle lugemist juba, nagu paljud teavad. Very Happy Aaaga jah. Mina küll ei kahetse, et iris meile need raamatud ostis.. vastasel juhul poleks ma neid küll mitte iialgi läbi lugenud. Ja sellest oleks natsa kahju.. kuulsad raamatud ikkagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime2/2/2010, 18:10

kuule, pedo, kas ma rääkisin üldse kirjanikest ? Very Happy Ei meenu xD
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime2/2/2010, 20:08

Ma arvutasin mingi päev kokku, kui palju neli raamatut kokku maksavad Very Happy Üle 1000 oli vist...
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime2/2/2010, 20:53

Harry Potterid maksavad veel rohkem Very Happy

krt, mul ei ole HP 5. ja 6. osa -.- Tookord, kui ostsin, siis neid ei olnud ja nüüd ongi ostmata jäänud.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 14:23

Potteri raamatud kokku umbes 1400. Very Happy (Ai, mulle meeldib arvutada. xD) Aga ma ei viitsinud võtta RA koduleheküljel seda, et palju soodustuseta on. Panin 10.- otsa vist enam-vähem kõigile. Very Happy Mina olen ise endale ostnud vaid esimese ja viienda raamatu. Very Happy Kolmanda sain vanaemalt (kes oli selle lampi ostnud ja talle ei meeldinud see. Läksin peale saladuste kambrit tema juurde ja ohhoo, selle vägeva asja 3 raamat vahtis vastu. Very Happy ) ja teise ning neljanda Lambalt. Ja kuuenda-seitsmenda kahel järjestikusel jõulul vanematelt. Very Happy

Videviku saaga on kokku mingi 1150. Päikesevarjutust polnud millegipärast RA koduleheküljel. Very Happy Ja kui keegi on veel samasugune friik nagu mina, siis tal on ka inglise keeles kõik raamatud. Very Happy Mis teeb veel otsa mingi 761.- Very Happy (Kõik neli ühes pakendis kaks krooni odavamalt. Very Happy Ma arvan, et kui ma kõik korralikult sendipealt arvutaksin, poleks vahet. Very Happy )

Minul hetkel veel Päikesevarjutust pole, aga siiani olen ss kulutanud Meyerile umbes 1586.- .... Very Happy

EDIT: Veel mingi 280.- vms otsa. Very Happy Mul Host ka... Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 14:33

Oi issand XD Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 16:02

ma olen kõik hp raamatud ise ostnud. vb mõne olen vanematelt saanud jõuludeks.. Very Happy ei mäleta xd.
Mul endal on kaks meyerit . vahepeal kasutasin twilighti teetassialusena ja noorkuuga hoidsin akent lahti. Praktilised raamatud Wink
Mul on kõik Narniad olemas.. ja musta võluri triloogia. Sellest sanrist ja ise ostetuid rohkem vist polegi Very Happy Ahjaa. Magicians Apprentice on kaa ja siis Armstrongi kolm või neli raamatut Very Happy Kuigi armstrongiga varustab mind lammas XD Mõned klatsimoorid on kaa, aga need raamatud on nii halvad, et ma ei tea kus nad on :d
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 17:50

Musta võluri trioloogia on ka väga hea! ja mulle meeldivad klat¹imoorid ka:P
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 18:30

Mm, avasin lehe ja nägin padjanäo küsimust. C'mon, kus kivi all sa oled elanud? Very Happy AU = Alternate Universe Very Happy

rrr, keegi tahab tervet twilighti saagat inglisekeeles osta? xD Mõni plekk võib sees olla, aga enam-vähem lugemiskõlbulikud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 19:32

Twi oli alguses norm, hiljem läks nõmedaks. Mingi iga lehekülg ainult lääget armastust... ei meeldi Very Happy
Üldiselt on mul enamus "kuulsatest" võlukunsti jms teemalistest raamatutest olemas...
Kõik Twilighti saaga omad, Harry Potterid, Musta Võluri Triloogia, Emahunt ja tüdruk ning selle järg, Narnia [kahte viimast pole, jamad], Eragon, Jää ja Tule laul [*luvs it*], Haldjasõjad ja Purpurkeiser, siis Sõrmuste isanda esimene raamat ning Hurini lapsed [tahan sõrmuste isanda teisi ka Razz]... ja veel mõned Very Happy

Inglise keeles mulle eriti ei meeldi lugeda, kuigi Jää ja Tule laul on erand (L)

Ja teema juurde tagasi - Videvik ei meeldi mulle Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime3/2/2010, 20:02

Videviku raamatuid oli ingliskeeles kaks korda parem lugeda, ostsin kõik ära. Pärast seda ei olnud raha enam väga kaua, aga ei kahetse, see oli igatiseda väärt "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_biggrin (Ja "Host" 'i ka lihtsalt hämmastav kui hästi see kirjutatud on)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime4/2/2010, 19:04

Grr, inglise keeles parem lugeda? See on lihtsalt kohutav, kui vähe sünonüüme Meyer kasutab. Õrrr... Eesti keeles oli minu arust normaalsem. Videvik on mul ka ainus, mis mul pole inkas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime4/2/2010, 19:31

Tõepoolest. S. Meyer kasutab tõesti väga vähe sünonüüme. Sõnad korduvad koguaeg. Mulle meeldib ka see raamat eesti keeles rohkem.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime4/2/2010, 19:48

ma vihkan pidevaid sõnakordusi Razz
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime4/2/2010, 21:15

Mind ei häirinud võibolla alles kolmandal korral "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime4/2/2010, 21:20

mind häiris siis, kui ma olin inglise keeles kõik osad ära lugenud ja mõtlesin, et proovin eesti keeles (muidugi ma olin enne eragoni ka lugenud, mis on tegelikult megahästi kirjutatud) Very Happy
Tagasi üles Go down
AnthonyCullenL
Kojamees
AnthonyCullenL

Female Postituste arv : 28

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 19:28

oioioi, keegi mainis siin enne, et näeb seda juba unes. sama siin... kui Videvikku esimest korda lugesin, öösel, siis jäin kusagil lõpupoole magama, ärkasin hommikul 7, ma seisin keset oma tuba, pime oli veel, esimese asjana vaatasin aknast välja (ma olin väga unesegane Very Happy ) ja mõtlesin: "Kus Edward on?"
haha. mu lemmikraamatud/filmid.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 21:40

Ma nägin eelmine reede unes, et olen vampiir. Ja rääkisin enda kodus mingi kahe vanaegsetesse kleitidesse riietatud sõbraga. Very Happy Üks neist kurtis, et paganam koolisüsteem, mingeid nõmedaid töid usu kohta tuleb kirjutada... Ja ma siis vastasin, et ärgu muretsegu, paarisaja aasta pärast meilt enam seda ei nõuta vms. Very Happy

Mul oli reedel kultuuriloos tulemas töö. Very Happy Vabalt valitud religioonist jutuke. Very Happy
Tagasi üles Go down
imeilus1
Vapper lohetapja

Female Postituste arv : 129

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 21:44

xd ma olen Meyeri peale nii solvunud (sest ta sarja lõpetas), et ei taha enam videvikust kuuldagi....xdxdxdxd
Tagasi üles Go down
AnthonyCullenL
Kojamees
AnthonyCullenL

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 23:25

Very Happy Ma pidevalt näen unes, et mina olen Bella ja siis Edwardiga/Robertiga koos. Ükskord kiskus ikka suuuhht intiimseks... x) ma parem ei räägi
...hehe...
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime24/2/2010, 23:40

Noh, kui mina peaksin Robertit/Edwardit kasvõi oma unenäos lihtsalt nägema, siis oleks see mu elu õudsaim unenägu.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime25/2/2010, 01:54

AnthonyCullenL kirjutas:
ärkasin hommikul 7, ma seisin keset oma tuba, pime oli veel, esimese asjana vaatasin aknast välja (ma olin väga unesegane Very Happy ) ja mõtlesin: "Kus Edward on?"

See on rohkem nagu Paranormal Activity Very Happy:D
Tagasi üles Go down
AnthonyCullenL
Kojamees
AnthonyCullenL

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime26/2/2010, 07:46

Ma ei tea, mis on Paranormal Activity
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime26/2/2010, 15:14

Viimane kord kui ma nägin seda unes, siis ma nägin, et ma ole Bella (mis mulle üldse ei meeldinud) ja siis Edward oli surma ääre peal, mingi teema oli seal HP võluritega ka, et need piinasid neid seal ja siis viimane tseen oli see, et Hermione hüppas Harryle ette ja hüüdis Snape'ile, et sa pead kõigepealt mind ära tapma. Igatahes, siis hakkas äratuskell helisema ja mina naerma. Hommikul, kell 6.30. Aga ma ikka ei suuda Videviku armastada. Väkk.
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime26/2/2010, 16:05

Ee, avaldan oma arvamust - SAAST! Raamat on loetav, aga film on nõme. Kes seda fännata suudavad on ajudeta. Ausalt.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]   "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

"Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer]
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 18Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
 Similar topics
-