| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|
+61Everleigh Griffu. MyMystery Mezilane Naughty Hippi Natu *Nastik. Cilen Viinamari TeddyBear Karro FlyWithMe imeilus1 AnthonyCullenL Murtagh Espada Annu! dodge Karolin kcissy Cool_Girl padjanägu, [h] Taylor Carmen Tricia Pump Lord Esai Marmelaad Spiked White Wolf Maiu Laaneoja Keku Samantha Williams Nipsu123 Evy Miley Cyrus Keiti teletupsik Sixx- Audrey Mari Helen Krissu Kärolyn EITC. Pizza GossipGirl SixxBitch NJJ Rikkie Anzu Diana. chelsea nasicc Astrid. Unknown Artist Pingu Prince Kirameki Pharaoh Liina 65 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 06:55 | |
| Äri käib jah, aga ma tegelikult ei tahaks hetkeloma raha raisata, seda niigi vähe tegelikult | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 11:48 | |
| Minult saaks kohe kolm esimest. xD Ja ingliskeelsed.... MIS KURAT MUL ARUS OLI??????? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 13:35 | |
| Sa olid Twilighti-laksu all sel hetkel kindlasti Ohjah, kokku neli raamatut maksid ligi 1000 krooni vms. Ohjah... Selle raha eest oleks saanud natsa shopata isegi. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 14:36 | |
| Mul on neli raamatut inglise keeles + kolm eesti keeles + the host (mis oli tglt hea... pole üle lugenud, lugesin Meyeri-armastuse ajal). Mul peaks siiamaani sellest hullusest 1500 dp-d arvutis olema... *ohkab ja poeb kuhugi häbenema* xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 14:53 | |
| ISSAND! *läheb surub pea patja, et naerda* | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 14:57 | |
| | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 16:19 | |
| Ma ei tea, ma loen siiamaani neid Videviku raamatuid, mis mul raamaturiiulis passivad, kui mul igav peaks hakkama ja midagi muud ei viitsi otsida. Need lähevad alati nii kiirelt ja sujuvalt. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 16:20 | |
| Raamatud on tõesti head. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 16:42 | |
| Ma üritasin hiljuti Videvikku kolmandat või neljandat korda lugeda, kuid ebaõnnestusin. See Edwardi kiitmine hakkas tõsiselt pinda käima. Nii. Siis lootsin, et äkki ''Noorkuu'' ei hakka mulle nii vastu. Aga mõned leheküljed hiljem ei suutnud ma ka seda enam lugeda. Sest ka seal kirjeldati, kui ilus, kena, kaunis jne Edward ikka on ja kuidas Bella pole teda ära teeninud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 20:00 | |
| Ei no Meyer on oma eluunistuse selle sarja näol kirja pannud ja that's it | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 20:28 | |
| Ta tahtis endale Edwardit? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 21:58 | |
| Ma ei tea, ma kunagi vaatasin mingeid asju jne, kus kirjutati, et Meyer on pannud oma fantaasiad kirja vms. Ma ei tea | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 22:04 | |
| Raamatud mulle meeldisid. Ilmselt üle lugedes ei meeldiks, sest tagantjärgi mõeldes olid need ikka nii läilad. Kolme esimest filmi olen näinud. Raamatutes häiris mind Jacobi olemasolu, filmides Edwardi. (: | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 23/5/2012, 23:42 | |
| Jacob on igatahes rohkem kahe jalga maa peal, kui Edward. Edward on... kui väike koer, kellega õhtul pimedas ei ole just eriti julgustav ringi kõndida, kuna ta on nii softie... Jacob seevastu on nagu suur koer, kes kaitseks kohe, kui mingi oht ähvardaks... Ja mulle meeldivad suured koerad. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/5/2012, 00:13 | |
| are you kidding me? Edward on nii pealetükkivalt kaitsev et ta ei lase oma elu elada Bellal. Ta on jumala ahistav. Masendav. Jacob võib ju suur koer olla, aga Edward on... õõõ. mingi psühh kes nagu koopamees enda saaki minema ei lase. Fuhh. Mis romantika selles on? Jäle suhe. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/5/2012, 11:20 | |
| Mulle ei meenus see kuulikindla v mürsukindla vms asja kindla auto kinkimine Bellale. Ja siis ma naersin... Aga p hiline probleem, mis mul praegu Edwardiga on see, et ta ei ole üldse... mehine nagu. xD ÕÕÕÕHHHH. Juba mitu päeva wifi jamab. Juhtme otsas internet ka tglt... ja siis nüüd mul ainus võimalus netitiiru ärategemiseks on vanemate toa põrandal ruuteri all istumine. xD Vbl hea kah... saab täna õppida Sõprade vahtimise asemel. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 24/5/2012, 11:47 | |
| Nojah, ma imestan ka, et alguses ta mulle isegi meeldis natuke. Enam mitte. Ta hakkas filmides veel eriti vastu | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 25/5/2012, 00:34 | |
| ainult esimese filmi kannatasin ära, edasi ei. Palun ei | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 25/5/2012, 00:52 | |
| Pole iial paipoiste fänn olnud... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 15/7/2012, 19:04 | |
| Films are fail. Päriselt. Kui ma esimese osa võtsin siis ema vaatas mind nagu poolearulist. Kuid, mida rohkem ma lugesin seda rohkem see hakkas mulle meeldima. Varsti sain nii palju raha, et osta ülejäänud raamatud ja ka ema luges varsti läbi. Talle meeldis ka. Kuid filmid... tunne nagu keegi poleks nendest tegelastest raamatuid lugenud. SOO fail |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 16/7/2012, 13:36 | |
| Filmid rikkusid ära mu raamatu lugemise elamuse. Nad nullisid täielikult selle ära. Ma ei suutnud raamatutegelasi ettekujutada vaid silme ette ujusid tegelased filmist. See on sitaks häiriv. Seepärast ma ei suuda ka raamatuid lugeda. Aga ma pean tunnistama, et mulle meeldis viimane raamat ja viimase filmi esimene osa. See oli hästi välja kukkunud ja ma ootan huviga seda teist osa. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 17/7/2012, 17:03 | |
| Jamh, raamatud olid palju paremad, kui filmid.
| |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] 17/7/2012, 17:27 | |
| Mnjaa, ma eelistan pisut rohkem vist filme. Raamatutes on teatud pisikesed asjad, mis hakkavad vahel pinda käima Aga jahm, viiendat filmi on tegelikult isegi põnev oodata. Karroga seda loodetavasti sügisel vaatama :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
| |
|
| |
| "Twilight" ja selle järjed [by Stephenie Meyer] | |
|