| lugemisvõistlus* | |
|
+21Audrey Bee White Wolf Miley Cyrus padjanägu, [h] Espada Heffu Liina Unknown Artist Keiti swessu nasicc Anzu Astrid. Tärru. Tuki Prince Kirameki Diana. spring Kärolyn Pingu 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 17:38 | |
| Jah, üheteemalised asjad võib kokku panna. Siis mahuks ära küll. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:33 | |
| Ma võin Winner Badge'ide meisterdaja olla! I has experience with PhotoShop CS3 Extended & pixels! *overflowing* Ei, aga ausalt. Ma teen nkn praegugi mingisugust pikseltööd. Ja kui saab orgunnitud uus kõvaketas, siis panen ka PSi jälle peale. :) |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:38 | |
| I have, mitte I has. Ja, kui juba nende bannerikeste tegemisele läheb, võiks teha nii, et mitu isikut siis teevad neid, ja kui keegi võidab, siis saab see võitja ise valida kellelt ta seda bannerit tahab. On mitmekesisem. *jee, lollide ideede masin töötab!* |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:43 | |
| Prooviks kah osaleda, kui lahti läheb. Mangad vist arvesse ei lähe? |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:45 | |
| WT: I speaks lolcatz language often Muide, mitu meistrit oleks parem, nii on tõesti suurem valik. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:47 | |
| Halo - need on ju koomiksiraamatud, midugi lähevad. Onju, Pingu? Taku - Lolcatz language? Ja, tõepoolest, mitu meistrit. Mina panen ka end kirja meistritesse siis. ^^ |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:53 | |
| WT: lolcatz - google.ee Ok, nali. Need on need "z" ja kolmanda isiku toppimised inglise keelde. Ja ka kõik levinumad slängid/lühendused, nt STFU jne. It's an OT, I know. Sorry. :$ Badge Artists: *Maiu Laaneoja *Takuya Kenzo *Werewolf Took Näete, kui kenasti see nimekiri tuli? Kõigil on ees-ja perekonnanimi, kellelgi pole see pärisnimi. |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 18:59 | |
| Haha. Jõudu teile. ;D Kusjuures... mina mangasid eriliseks lugemiseks ei peaks. Sest et... need on pildid. Kui piltide asemel oleks kiri, läheks meeletult rohkem aega. Ma sain ühe õhtuga 3 mangat läbi... ja see ei tundu normaalne. Ärge seda nüüd väga otse võtke, mina pole mingi ütleja. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:01 | |
| mangad ei loe. Kui ei ole just mingi hüpersupersuure asjaga tegemist. Iga köidetud asi ei ole ju raamat. Ses mõttes, et samahästi võiks kõik aastalõppu rõõmuga kirjutada: Kalender | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:01 | |
| Ja ma sain ühe õhtuga... Nää, *loeb oma mangad kokku* 11 mangat läbi. Aga ma loen kiirelt ka. ^^
Ei võtagi otse. Võtan kõrvalt. ;D |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:04 | |
| Whatever Pingu says? That sucks Te peate ise aru saama ikka, et võimalikult aus asi oleks. Mitte, et Pingu ei taha, siis keegi ei saa | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:04 | |
| Alaealised, ärge nüüd lugege. Ära võta südamesse, võta suhu.... (See tuli selle kõrvaltvõtmisega meelde. ) Kusjuures... see kiirelt lugemine. ma lihtsalt loen Werewolf Took'i (Birgiti, eksole=) lugemisi ja lihtsalt imestan. Sellist lugemist mina ei suuda ette kujutada. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:06 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:09 | |
| Jah! Ma saan päevas mingi 500 lk-d läbi kui ma ainult loengi. Ja kui ma sellise päeva olen teinud, vajan ma paar päeva puhkust, mitte teist samasugust päeva. Eile lugesin ühe mingi 400 läbi... (esimese õhtul alustasin) ja täna on teine raamat päev otsa nina ees olnud, ma lihtsalt pole suutnud avada seda. Ja see järjeka nimi on hea mõte. Ja tagantjärge ka hea mõte. :DSiis komplekt koos. EDIT: Kunagi Birgit ütles mulle, et ta luges Eragoni v millegi samaväärse poole tunniga läbi. Ma ei taha uskuda, et õigesti mäletan, aga oli vist nii. ja ta vandus, et ei loe diagonaalis. No mai suuda uskuda. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:11 | |
| *karjub* PINGU! You is being wanted here! |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:12 | |
| Nasicc, tal läheb sisu poole päevaga meelest ka ju ära Ilmselt üle lehe siis Mida must siin vaja? | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:12 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:14 | |
| arvestades, et see oli parajalt halvasti tõlgitud.. mul läks ligi nädal, et sellest läbi sahmida Poole tunni materjal on "Mardileib" või miskit Silmad väsivad ära ju.. Read lähevad sassi. Selg jääb kangeks. midagi on seal viltu, ma ütlen | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:15 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:16 | |
| Pingu - Mnjah... Mind peetakse ka koolis friigiks, sest loen nii palju. Ma pean neile selle koha lingi andma. Siis vaadatakse mu peale imelikult kui ma inglisekeelse raamatu vahest lahti löön koolis. Ma pole neile maininud, et kui nad siin seltskonnas oleks, oleksid nemad friigid... Ja see 500 on mul tõesti nii, et mingi 10-12 tundi jutti loen loen loen, aint vetsu ja söögipausid vahepeal. Ja siis on magamisaeg. mitte järjekordse 300 lk aeg. Ma loen Eragoni juba aastaid.. :DA nüüd ta mul riiulis oma järge ootamas - oli odavamalt ja mõtlesin, et ahh, las ta kopitab, küll kunagi kätte võtan, ja ostsin ära. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:19 | |
| hhahahaa xD Mulle vaadatakse audiobookide peale kahtlaselt. Nagu.. mis sa ei kuulagi träna vä? Kuulad raamatut vä? Haha | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:20 | |
| Haha. XD See on hea lähenemine. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:23 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:28 | |
| Ei oska kommenteerida. Mina olen üritanud audiobooke kuulata... ja visalt magama jäänud iga kord. :) Aga jah... vahepeal on päris mark. ma võtisn ühes laagris 11dikel kaasas olnud "Kuritöö ja karistuse" kätte ja jäin huviga lugema, ja siis järgmine kord küsiti ... no nad ei mõtle seda mõnitavalt, aga kukub kogu aeg välja, et kas läbi juba. Aga üks tüdruk ütles ükskord, et ta mäletab veel aega, kus keegi Videvikust midagi ei teadnud ja siis mina hüppasin ühes laagris nende kämpast läbi ja rääkisin pikalt-laialt Twilight-nimelisest raamatust, millest vaimustuses olin. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* | |
| |
|
| |
| lugemisvõistlus* | |
|