| lugemisvõistlus* | |
|
+21Audrey Bee White Wolf Miley Cyrus padjanägu, [h] Espada Heffu Liina Unknown Artist Keiti swessu nasicc Anzu Astrid. Tärru. Tuki Prince Kirameki Diana. spring Kärolyn Pingu 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 30/12/2009, 15:09 | |
| Seda oli "nii" hea kuulda Aga no ma usun, et kui võistlus pihta hakkab oled sa endale piisavalt raamatuid varunud :) | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 30/12/2009, 18:22 | |
| siis ma saan sinna märkida Graham'i raamatu, esimeste hulka, ma loodan yays xD | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 30/12/2009, 22:16 | |
| Mina ei osale järgmisel aastal. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 31/12/2009, 13:22 | |
| | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 31/12/2009, 15:11 | |
| Mina ei osale samuti. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 19:35 | |
| Kopp-kopp. Kas uued tulijad ka alafoorumid saavad? |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 19:41 | |
| muidugi mitte (kamoon, mis te vingute? aega on ju! praegu on ESIMENE jaanuar. get a life, dude.) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 20:05 | |
| Mina ei vingu midagi. Ma tahan lihtsalt raamatu kirja panna, mille ma täna läbi lugesin, muidu ma unustan selle ära, tänan väga. Get yourself a life, dude. |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 20:52 | |
| Mingi friik oled v6i? See kas M2mm teeb selle kausta sulle kolm p2eva varem v6i hiljem ei muuda seda, et sa selle raamatu l2bilugesid. Nagu.. k o l m p2eva! See v6tab sult ilmselgelt tyki kyljest ja sa pole absoluutselt v6imeline selle kohta oma arvamust kirjutama neljandal jaanuaril. Issand, noh. Pingu peaks lausa kriminaalide alla liigitama. Ausalt. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 21:45 | |
| Padi, ära irise. Jah, olengi friik - raamatufriik!
Ja, kui tähele panid, siis ma ei öelnud midagi läbilugemise kohta, ma ütlesin mälu kohta. Mul on üldiselt väga kehv mälu.
*pomiseb midagi ennekuulmatuse kohta ja läheb kirjutab kogu selle stuffi hoopis WordPadi* |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 21:48 | |
| Tead, kui sul mäluga kehvad lood on, võiksid sa oma mõtted üles kirjutada. Paberkandjale. Mina näiteks ei viitsi peale iga raamatu lõpetamist snl'i joosta ja mul on lugemispäevik. Vaheaeg on nagu ta on.. Pingu ei saa pidevalt foorumis olla... aga kirjuta üles. :) kasvõi see üks raamat. Hilisematega seda probleemi ehk enam ei tule. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 22:23 | |
| Noh, N2GID sa siis. Selleasemel, et mulle siin vastu ilkuda ja teistele pinda k2ia, oleksid sa v6inud k o h e wordi lahti v6tta. Milles probleem on?
Ja mitte, et ta 'pidevalt foorumis ei saaks olla', vaid pigem see, et sa eeldad, et ta hakkab sulle seda kell neli uusaasta 88sel tegema.. Kyll ta teeb. Lihtsalt, on ysna loogiline, et ta e i tee seda sulle aastavahetusel. Tal on kaa elu nagu (vastupidiselt m6nele). | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 1/1/2010, 22:42 | |
| *blink* Millal ma teile pinda käisin, ma'am? Kas isegi küsida ei tohi enam?
ja see ei ole Word, see on Wordpad, need on kaks eri asja.
Ja ma ei ole öelnud, et ta peaks seda tegema kell neli uusaasta öösel. Kust kurat sa seda veel võtad?
Ja, vastupidiselt mõnele, on mul elu, ja see oleks isegi päris kena, kui mõni maadam minuga pidevalt ei vaidleks (ning selle nimi oli vihje). |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 00:58 | |
| Libahunt... Shut up. Vabandust, ma pole kellelegi foorumist niimoodi öelnud, aga tõesti.. Sa muutusid tõesti paar tundi peale aastavahetust sel teemal väga pealetükkivast. Las lapsed tähistavad -.-. Ja ära käitu nagu sa midagi ei teaks. Küll selle nädala jooksul need asjad korda saavad. Ma pean lambaid karjatama siin. I'm busy. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 02:26 | |
| *luges viimaseid postitusi ja naerab* Birgit, ma vaatan, et sa oled väga kettas mingi raamatu pärast. Liiga palju ¹ampust? Te olete ausalt juba nagu mina ja Espada - kus aga kokku satume, seal hakkavad karvad ja suled lendama. Ega ma nüüd selle üle rõõmusta, aga déja vu on lihtsalt. Üks läheb heledalt põlema nagu ilutulestiku süütenöör ja teine haarab kohe sabast, süttib väikesest sädemest. No kuulge. Kas uuel aastal käitutakse nii? Lasteaed, tule taevas appi (nagu ütles kallis kolleeg Andrus Ansip). Ma arvan, et kuigi olen vaidlejatest veidigi vanem, ei ole ma õige inimene neid hurjutama. Võtkem asja rahulikult, lugegem aga oma lektüüre vaikselt edasi ning lisagem need, kuhu tahes - Wordi, Wordpadi, Notepadi või lugemispäevikusse (mida mina isiklikult pooldan - parem ülevaade ja kuna mul läpakat siis ei olnud, siis ka kiirem ligipääs loetud teostele). :) Jah, Birgit, ka mina alustasin 2009 esimesel minutil lugemist ja lugesin selle päeva jooksul vist kolm raamatut läbi. Kohe vihikusse kirja. Ma tean, mida sa tunned. Aga sellega ei põle. Ja asja kokkuvõtteks tuleme teemasse tagasi - Pingu, sel aastal mina ei osale. |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 17:30 | |
| kas raamat peab olema alustatud ka sellel aastal või läheb see ka arvesse, mida ma mingi 30lk eelmine aasta lugesin ja ülejäänud 400 sellel aastal? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 17:39 | |
| Läheb küll, ma arvan. Põhimõte on selle aastanumbri sees lõpetatud raamatud. Ja 30... no see ei ole eriti palju ju. (: Kunagi mul oli dilemma kuupäevadega. Et kui loen lõviosa ühest päevast ja lõpetan raamatu kell üks öösel, kas siis panna see esmaspäeva v teisipäeva? ja siis ma otsustasin - peale keskööd on uus päev. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 17:41 | |
| Hahahahahahahahah, vabandust, aga see oli tõsiselt naljakas praegu, :D:D:D Just see, et keegi on natuke kärsitu ja tahab teemat ja siis teine, kes on ilmselgelt almighty lihtsalt iniseb, ainult iniseb Ma ei tea, Werewolf küsis ühe korra, pole mõtet kohe kaela karata Lasteaeg for real Ja jällegi teemasse - ma üritan see aasta korralikult osaleda! :) |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 17:49 | |
| no tegelikult oli see umbes 50, ma kujutan ette, vb midagi 40ga aga no, raamat ise on jah, veidi alla 500lk pikk | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 19:17 | |
| no, sellised asjad saab ikka ise otsustada Kuidas te ise arvate? :) See aasta pm.. kirjutage mis tahate sinna. Peaasi, et pealkiri ja autor kirjas on. Natuke tutvustust ei teeks ka paha. Aga kuupäevi ja lehekülhenumbreid on kahtlane norida Ja ehk lõpetaks selle nõmeda teema? Kõik saavad enda teemad/või nendest lahti nädala jooksul. Lihtsalt liiga kärsitu ei tasu olla. Kaks tundi peale aastavahetust ei tegelda selliste asjadega. Ilmselt Birgit seda ei teadnud, et kui ta kell neli msn-is nõudma hakkas.
Viimati muutis seda Pingu (2/1/2010, 19:32). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 19:20 | |
| minu meelest oleks normaalne, kui võiks lugeda sellesse aastasse neid raamatuid, kui on enamik ehk üle poole raamatust selles aastasl oetud aga olgu, tore. jääme ootama | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 19:33 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 2/1/2010, 19:43 | |
| thank you soooooooooo much! :) | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* | |
| |
|
| |
| lugemisvõistlus* | |
|